Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 11 минути, Мери) написа:

С две думи балъците, дето са гласували за тях с надеждата да се случи това, което са обещавали, ще го ду.ат, та да могат да поумнеят занапред.

Аз съм доволен от ПБ ,сигурен съм че ще продължат така да работят занапред.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Няма да си все доволен, от два стола най-лесно се пада, това вие копейките упорито отказвате да го схванете, но животът ще ви го покаже нагледно. Както беше свален от власт Орбан, тъй и нашият Орбанчо ще падне, след като пререже клона на ЕС, на който седим. 😉

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1334227705511840&set=gm.1966605330725790&idorvanity=1830648547654803&locale=bg_BG

преди 5 часа, communismatic написа:

На тая грешка на природата, няма ли някой, да й надене един 50 годишен бан?!

Първоначално го прочетох като банан...

преди 35 минути, The Lone Star написа:

Първоначално го прочетох като банан...

Което и от двете да е, онова няма да остане впечатлено... трябва му нещо по-кораво...

преди 39 минути, Joss Bomon написа:

Което и от двете да е, онова няма да остане впечатлено... трябва му нещо по-кораво...

Разбираемо е, че аз съм ви много по-интересна от Мунчо, но да се върнем все пак на него, защото той е един неизчерпаем източник на вдъхновение 🤮:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2107233040115982&set=a.1029240424581921&locale=bg_BG

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2107094280129858&set=a.1029240424581921&locale=bg_BG

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122117753409248974&set=a.122098404285248974&locale=bg_BG

преди 6 часа, lebel написа:

Той просто те троли.

преди 10 часа, AAUUXX написа:

Оказва се, че не всички споделят доволството ти: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0eTXhLxWepybwuND92VLtgNsEW86ajaPXQe2YsPDFBgCp6zwUwo1ig97r1mTiouyCl&id=100003398019924

Пенсионери свои хора бил назначавал, затова орязвал 7-те % на пенсионерите, щото те работели по разните министерства и нямали нужда от тия 7%. 😉

преди 11 часа, AAUUXX написа:

Пак те излъгаха във фейса, отоада 60лв ковид добавката при новите пенсионери ,за всички останали остава. От юли месец ще бъдат увеличени пенсиите с 7.8% .

Даже и Корнелия е по-наясно от тебе: https://www.facebook.com/photo?fbid=1562772398539857&set=a.485883879562053

преди 14 часа, AAUUXX написа:

Майчинството, продължаването на далаверата с Ф16-ките и краварските самолети на наша територия към настоящият момент са огромен негов пропуск... Не може, да бориш демографската криза като намалиш годините за майчинство. Да, ясно е защо се прави всичко това, ама... А останалото дори не ми се и коментира. Тия дето го наричаха "руска подлога", да обяснят... България продължава, да бъде американска разпоретина, при това нископлатена.

преди 8 часа, communismatic написа:

Майчинството, продължаването на далаверата с Ф16-ките и краварските самолети на наша територия към настоящият момент са огромен негов пропуск... Не може, да бориш демографската криза като намалиш годините за майчинство. Да, ясно е защо се прави всичко това, ама... А останалото дори не ми се и коментира. Тия дето го наричаха "руска подлога", да обяснят... България продължава, да бъде американска разпоретина, при това нископлатена.

За майчинството още нищо не е сигурно ,но това което е сигурно е че трябва от някъде да се орежат разходи ,ЕК и без това ще започне процедура по свръх дефицит и те ще предложат мерки които ще са с цел орязвазване на разходите в бюджета. Това беше ясно и когато някой политици го казваха други експерти тук във форума се смееха и ни казваха колко сме били стабилно стояли в ЕС и еврото няма да е проблем защото ще бъдем в клуба на богатите и колко ще бъдем добре. Е ,оказаха се прави тези политици които говореха всичко това.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

За майчинството още нищо не е сигурно ,но това което е сигурно е че трябва от някъде да се орежат разходи ,ЕК и без това ще започне процедура по свръх дефицит и те ще предложат мерки които ще са с цел орязвазване на разходите в бюджета. Това беше ясно и когато някой политици го казваха други експерти тук във форума се смееха и ни казваха колко сме били стабилно стояли в ЕС и еврото няма да е проблем защото ще бъдем в клуба на богатите и колко ще бъдем добре. Е ,оказаха се прави тези политици които говореха всичко това.

И все в пенсионерите се хващат,това е по интересно а разточителстват и крадат . Бог, да пази България !

преди 23 минути, AAUUXX написа:

В първите месеци на управлението на ПБ се вижда ужасяващ дефицит на кадри (между другото такъв има/имаше и в ПП), не сте готови да управлявате. Интервюто на Владо Николов беше покъртително, а изявлението на Константин Проданов: "Не всички пенсионери ще умрат от глад без 2€" оставям без коментар. Относно бюджета, според председателя на НСИ отчетеният дефицит за 2025 г. наистина е 3,5%, но поради европейското приспадане на определени разходи за отбрана той ще бъде оценен в допустимата граница от 3%. Въпреки това България следващите години трябва да предприеме мерки за овладяване на инфлацията и не, тя не е следствие на приемането на еврото, инфлацията е висока навсякъде, включително и в страните, които не са в еврозоната. Ясно беше казано и в програмата на ПБ, че данъците няма да се вдигат, но предложението за увеличение на осигурителната тежест оставя усещането, че българските граждани са били излъгани. Днес управлението на Румен Радев разполага с рядко срещан в последните десетилетия политически ресурс. Това е мандат за реформи, а не за оправдания. Много неща могат да се предприемат и неговоря само за тежки реформи, едни дупки да се позакърпят в здравеопазването и на фона на 20% повече приходи от данъци съвсем спокойно може да влезем в 3% дефицит.

Оставям и едно много добро интервю на Ивайло Мирчев, няма нападки, няма обиди, само градивна критика и предложения

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Само да питам... що трябва да се орежат разходи? Кой ни натресе в Еврозоната, което доведе до смазващата инфлация, включително и бюджетни дефицити? И какво позитивно видяхме от тая Еврозона? Щото тия, дето ни надуваха главата за ползите, в момента са се скрили като мишки...

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

В първите месеци на управлението на ПБ се вижда ужасяващ дефицит на кадри (между другото такъв има/имаше и в ПП), не сте готови да управлявате. Интервюто на Владо Николов беше покъртително, а изявлението на Константин Проданов: "Не всички пенсионери ще умрат от глад без 2€" оставям без коментар. Относно бюджета, според председателя на НСИ отчетеният дефицит за 2025 г. наистина е 3,5%, но поради европейското приспадане на определени разходи за отбрана той ще бъде оценен в допустимата граница от 3%. Въпреки това България следващите години трябва да предприеме мерки за овладяване на инфлацията и не, тя не е следствие на приемането на еврото, инфлацията е висока навсякъде, включително и в страните, които не са в еврозоната. Ясно беше казано и в програмата на ПБ, че данъците няма да се вдигат, но предложението за увеличение на осигурителната тежест оставя усещането, че българските граждани са били излъгани. Днес управлението на Румен Радев разполага с рядко срещан в последните десетилетия политически ресурс. Това е мандат за реформи, а не за оправдания. Много неща могат да се предприемат и неговоря само за тежки реформи, едни дупки да се позакърпят в здравеопазването и на фона на 20% повече приходи от данъци съвсем спокойно може да влезем в 3% дефицит.

Оставям и едно много добро интервю на Ивайло Мирчев, няма нападки, няма обиди, само градивна критика и предложения

Сигурно си мечтал ДБ да управляват и че те биха могли да предложат по добри неща за народа ,но те имаха своя шанс ,а народа сега избра Радев ,всичко днес е в следствие от вчера. И да 2€ за кого биха били проблем ? Че те 20€ са смешна сума вече ,не само за пенсионерите. Аз като такъв и на който пазаруване му излиза 150€ за седмица дали биха ми свършили работа тези 2€?

преди 2 минути, communismatic написа:

Само да питам... що трябва да се орежат разходи? Кой ни натресе в Еврозоната, което доведе до смазващата инфлация, включително и бюджетни дефицити? И какво позитивно видяхме от тая Еврозона? Щото тия, дето ни надуваха главата за ползите, в момента са се скрили като мишки...

Добре де, постнах интервюто на Мирчев преди 5 минути, което е 50 минути, а ти ми отговаряшш с въпрос непосредствено след моя пост без очивидно да си го изгледал, поне първите 20 минути в които се крият отговорите на зададените ти въпроси

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Сигурно си мечтал ДБ да управляват и че те биха могли да предложат по добри неща за народа ,но те имаха своя шанс ,а народа сега избра Радев ,всичко днес е в следствие от вчера. И да 2€ за кого биха били проблем ? Че те 20€ са смешна сума вече ,не само за пенсионерите. Аз като такъв и на който пазаруване му излиза 150€ за седмица дали биха ми свършили работа тези 2€?

Същото се отнася и за теб... И да, изявлението на Константин Проданов е цинично, даже не искам да го коментирам.

преди 4 минути, communismatic написа:

Щото се окава ,че сме харчили повече от това което сме имали ,сега ЕК ще ни наказва затова ,ако ние не се самонакажем.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Същото се отнася и за теб... И да, изявлението на Константин Проданов е цинично, даже не искам да го коментирам.

Нямам време да го губя.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Нямам време да го губя.

Ако нямаш 20 минути време да чуеш градивна критика с конкретни мерки, които те даже не искат да се натъртва, че са от ДБ, а просто да се приемат (или дори преработят) само и само за да влезем в 3-те процента не знам какви ги дириш в политическата тема. С кратки постчета по социалните мрежи, лесни за смилане само не става

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Добре де, постнах интервюто на Мирчев преди 5 минути, което е 50 минути, а ти ми отговаряшш с въпрос непосредствено след моя пост без очивидно да си го изгледал, поне първите 20 минути в които се крият отговорите на зададените ти въпроси

Сигурен съм, че интервюто на Мирчев е изключително ценно. Той е страшен капацитет в политическите науки. Да не обяснява, че цялата държава е срещу Благо Коцев? И ти вярваш, нали? :)

току-що, Gaming_Solutions написа:

Ако нямаш 20 минути време да чуеш градивна критика с конкретни мерки, които те даже не искат да се натъртва, че са от ДБ, а просто да се приемат (или дори преработят) само и само за да влезем в 3-те процента не знам какви ги дириш в политическата тема. С кратки постчета по социалните мрежи не става

Не разбирам от политика ,но както казва народа -късно е моме за китка- или пари нема действайте или с други думи предложения много когато не си този който трябва да ги намери решенията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.