Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Що за въпрос, кой твърдял, че няма ПУП. Ти цитираш документ, който не е ПУП, ако твърдиш, че има, покажи го, аз ти казвам, че няма ПУП, няма разрешение за строеж, има удостоверение за търпимост, но то е друго и не е от Коцев. От Коцев има сигнали към институциите. Толкова по въпроса

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Що за въпрос, кой твърдял, че няма ПУП. Ти цитираш документ, който не е ПУП, ако твърдиш, че има, покажи го, аз ти казвам, че няма ПУП, няма разрешение за строеж, има удостоверение за търпимост, но то е друго и не е от Коцев. От Коцев има сигнали към институциите. Толкова по въпроса

Т.е. нямаш никаква информация, дали има ПУП или няма ПУП, но твърдиш, че няма. ОК, разбрах... Много мятане на кука, много нещо. Министъра лъже, ама що лъже нямаме никаква идея. Типична дискусия с умнокрасив. 😆

току-що, communismatic написа:

Т.е. нямаш никаква информация, дали има ПУП или няма ПУП, но твърдиш, че няма. ОК, разбрах... Много мятане на кука, много нещо. Министъра лъже, ама що лъже нямаме никаква идея. Типична дискусия с умнокрасив. 😆

Хахах, ама то няма ПУП, как се доказва, че няма нещо. Ако има покажи го. То ако имаше ПУП и разрешение за строеж, нямаше да има сигнали от Коцев и нямаше да говорим за незаконен град

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

току-що, Gaming_Solutions написа:

Хахах, ама то няма ПУП, как се доказва, че няма нещо. Ако има покажи го

Да, де. Аз разбрах, че според теб няма ПУП. Задавам ти елементарният въпрос "Ти що реши, че няма ПУП?" Нали уж министъра лъже, щом твърдиш, че лъже - докажи... Аз мисля, че само изключително тъпо парче би поставил под съмнение въпросният казус, при положение, че заместник кмета го има сниман с въпросният украински "инвеститор". Ама 100% Благо Коцев няма нищо общо с всичко това. И не е крал изобщо. Грам! И няма и ПУП! Това са инсинуации, които целят да махнат ПП-ДБ от властта, понеже стават много силни! И "Петрохан" беше поръчка от Бойко за да ги приключи! Изобщо цялата държавна машина е срещу тях! И Исус Христос...

Пича ми мята въдичка, ама не е усетил, че сам я е налапал. 😆

току-що, Gaming_Solutions написа:

Дъвчем едно и също, ще ни покажеш ли ПУП или гаврата ще продължава?

Е, нали ти го показа. Аз те питах, откъде е въпросният документ, ама ти не смееш и да кажеш. Да не е от "Офнюз"? Или направо от "Фейсбук"? Що така даде назад от твърдението си? Нали уж мен гавриш? И ми мяташ и въдички... 😆

Тотално абсурден тип. 100% вярва, че ПП-ДБ са невинни и за "Петрохан". 😆

Хахах ама то на документа си пише какво е, ти си мислиш, че това е ПУП ли? Хахах за пореден път доказваш, че си функционално неграмотен. Неудобна ли е вече темата, към Петрохан ли се насочваме?

преди 2 минути, communismatic написа:

Е, нали ти го показа. Аз те питах, откъде е въпросният документ, ама ти не смееш и да кажеш. Да не е от "Офнюз"? Или направо от "Фейсбук"? Що така даде назад от твърдението си? Нали уж мен гавриш? И ми мяташ и въдички... 😆

Тотално абсурден тип. 100% вярва, че ПП-ДБ са невинни и за "Петрохан". 😆

Да съм писал, че това е ПУП? Ти го плясна тук, твърдейки, че си супер наясно с нещата. Оказва се, че отново нямаш хал-хабер по казуса и тезите ти са сформирани от "някъде", даже не смееш и да кажеш откъде са. Много е забавно, как продължаваш, да затъваш в собствената си посредственост... Та, чакам да ми обясниш, що нямало ПУП. Така и не разбрахме. Явно министъра много лъже, ама и ти не си наясно, що точно смяташ, че лъже.

Няма проблем, ще поизчакам. И без това имам да готвя. Ще се върна до 20-30 минути. Ти си помисли добре. Пак да повторя - помисли. 😆

Ами няма ПУП, защото не е издаден 😄

Този документ, за който говорим от януари 2025г. не е ПУП

Aха, ама кой твърди, че няма ПУП и не е издаден и на базата на какво са му доказателствата? Нали това те питам вече 20-ти път? Твърдиш нещо, поне го докажи. Аз няма какво да доказвам, той случаят е пределно ясен.

Ами показах ти документа, за който говори министъра ти, това не е ПУП. Ако разполагаш с ПУП, ти твърдиш, че има издаден, покажи го. Няма какво да доказвам аз, случая е ясен. Ако има ПУП и разрешение за строеж сега нямаше да говорим за незаконен град. Слава богу, Варна си избра читав кмет, който не се поддава на мафията

Показваш документа, за който говори министъра? И ти как разбра, че визира точно тоя документ? Брат, ти си уникален, заклевам се... 😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Показваш документа, за който говори министъра? И ти как разбра, че визира точно тоя документ? Брат, ти си уникален, заклевам се... 😆

Ами това е документа от януари 2025 за който ти спомена в темата, цитирайки министъра

Кво значи друг? Твърдиш, че не е издаден ПУП, нали така? Не казваш този документ от къде го имаш, не доказваш, че това е документа, който министъра визира... Какво да коментирам повече?! И пак да повторя - само мега идиот може да вярва на Коцев, на който заместника му го има сниман с въпросният инвеститор, че даже имотите са били рекламирани из цяла Варна. Както и да е... все тая общо-взето.

Ти нищо не си показал, бе, неадекватен. Показал си нещо, дето нямаш никакво доказателство, че е въпросният документ. Даже не смееш и да покажеш, откъде го имаш. Предния път източника ти беше от "Клуб Зет". Кво да коментирам повече...

на 29.05.2026 г. в 22:34, miro20 написа:

хехе ... смешно е нали ? смешно я... защото пред Макрон нищо такова не е казал мухльото мижитурка.

Това изявление бе само за вътрешна употреба пред наши медии. После видяхме срещите му и с Макрон и с останалите.

Тих розов домат.... съгласен , проевропейски, мазен Мунчо !

Как да не се смея и аз със глас

Ама верно ли?

Ти присъства на разговорите, смешник!

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Срещата Радев-Макрон: Напредък по икономически проекти и...

Разговорът между френския президент и българския премиер приключи без общо изявление

"Официалната среща в Елисейския дворец между министър-председателя Румен Радев и френския президент Еманюел Макрон приключи без общо изявление, като двамата лидери постигнаха напредък по двустранните икономически проекти, но и демонстрираха различни виждания относно войната в Украйна и европейския бюджет."

преди 15 часа, miro20 написа:

Мунчо, Зелен чорап, кРадев Боташов, пРезилдент, но и Фурнаджийска лопата също става за мухльото .

Няма промяна, лъжльовци!

Радев говори за защита на териториите на страните от НАТО!

Но това не включва Украйна!Украйна не е член на НАТО!

Той винаги е защитавал тази теза.

Или сте тъпи или се лъжци, изберете си кое от двете сте.

преди 15 часа, miro20 написа:

И както казват руснаците.. "врЕт и не краснеет" , или по нашенски .. .лъже като цигане

Я да видим кой е лъжеца!

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве

Financial Times: Увеличените заплати, парите за пенсии и...

Лошото управление на икономиката и ендемичната корупция доведоха до големи протести, които скъсиха мандата на предишното правителство

"Според официални лица Европейската комисия ще постави София под т. нар. процедура за свръхдефицит, тъй като годишният ѝ дефицит се е увеличил до 3,5% миналата година, надхвърляйки прага от 3% за еврозоната."

Или според теб Financial Times не знаят за какво пишат?😀

Мирча, пак стана за смях и подигравки!speak

преди 1 час, communismatic написа:

Ти нищо не си показал, бе, неадекватен. Показал си нещо, дето нямаш никакво доказателство, че е въпросният документ. Даже не смееш и да покажеш, откъде го имаш. Предния път източника ти беше от "Клуб Зет". Кво да коментирам повече...

Хахах, е то от линка се вижда ама като ти казвам, че си функционално неграмотен... Ще ни покажеш ПУП, който е издаден или ще разчитаме на честната ти дума

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Хахах, е то от линка се вижда ама като ти казвам, че си функционално неграмотен..

Кое се вижда по-точно? Зададох ти въпрос, защо изобщо смяташ, че министъра се уповава именно на този документ? 240 пъти те питах. Отговор не съм видял, няма и да видя. А кой е функционално неграмотният, мисля е пределно ясно. Щом от някаква партенка в интернет си правиш генерални изводи с празната си глава, кво да коментирам повече...

преди 5 часа, Gaming_Solutions написа:

https://forestclub.bg/uploads/985/01K5DZ8NB5ZYJMY47VJ1M7MATM.pdf

Документа е от "Форест Клуб БГ"... 😆

Аз над 200 пъти съм писал, че основният проблем е, че такива ретарди като тоя ни решават съдбата чрез гласа си по време на избори. И всеки път затвърждава мнението ми.

преди 16 минути, communismatic написа:

Кое се вижда по-точно? Зададох ти въпрос, защо изобщо смяташ, че министъра се уповава именно на този документ? 240 пъти те питах. Отговор не съм видял, няма и да видя. А кой е функционално неграмотният, мисля е пределно ясно. Щом от някаква партенка в интернет си правиш генерални изводи с празната си глава, кво да коментирам повече...

Документа е от "Форест Клуб БГ"... 😆

Аз над 200 пъти съм писал, че основният проблем е, че такива ретарди като тоя ни решават съдбата чрез гласа си по време на избори. И всеки път затвърждава мнението ми.

Ти знаеш ли кои за Форест Клуб? )
И последно има ли издаден ПУП или няма? Ако има, покажи го

Брат, сериозно ти казвам... По-добре недей коментира нищо повече. В смисъл... за твое добро. Не знам, каква е тая твоя мания, да се изказваш постоянно по теми, от които нищо не разбираш, ама... Особено и с тия неистови желания постоянно, да защитаваш жалката ти партия, дето е некадърна дори да краде. Поне покрай бай Тиквун, да се бяха научили, как се краде. Оня една камара пари направи с тия магистрали.

Баси жалкото човече...

преди 5 минути, communismatic написа:

Брат, сериозно ти казвам... По-добре недей коментира нищо повече. В смисъл... за твое добро. Не знам, каква е тая твоя мания, да се изказваш постоянно по теми, от които нищо не разбираш, ама... Особено и с тия неистови желания постоянно, да защитаваш жалката ти партия, дето е некадърна дори да краде. Поне покрай бай Тиквун, да се бяха научили, как се краде. Оня една камара пари направи с тия магистрали.

Баси жалкото човече...

Понеже се възмути от къде е документа (от самото начало се виждаше от къде е), та за това те попитах знаеш ли кои са? Интересно ми е за да разбера възмущението ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.