Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

И сега какво се оказа, че украинската мафия е окупирала над 100 декара в "Златни пясъци" и незаконно си построила над 100 къщи и сгради.

Всичко сочи, че въпросната украинска мафия е имала спуснат чадър както от ГЕРБ-ДПС, така и от ПеПеругите.

Първите незаконни документи с фалшиво съдържание  – "удостоверения за търпимост", са издадени от кмета на ГЕРБ Иван Портних през 2023 г., но най-големите безобразия се случват по времето на управлението на Благомир Коцев и ПП-ДБ във Варна. Разбира се и под шапката на държавното управление на ГЕРБ и ДПС през последната година.

Много точен коментар на Веселин Стаменов, цитирам:

"Мислех да си спестя коментара. Човек понякога има нужда от хигиена на духа, за да не се зацапва в плитките води на родната политическа измама. Но когато манипулацията е толкова евтина, толкова нескопосана и обидна за интелекта, кръвта кипва. Кипва с 200, както се казва, защото не мога да гледам безучастно как се опитват да ни продадат развалена стока за първокласен хайвер.

Днес по Нова телевизия станахме свидетели на поредния сеанс по "колективно изпиране". Гледаме и не вярваме на ушите си: кметът на Варна, Благомир Коцев излиза пред камерите с физиономията на изненадана девица. Оказва се, че някой му бил "подхвърлил" 100 декара незаконни постройки край "Баба Алино". Сто декара! Това не е портфейл, изпаднал в трамвая, нито е пакетче семки. Това са мащабни градежи, цели бетонови масиви, които никнат пред очите на цяла Варна, но кметът – виждате ли го – чак днес ги "открил". Заедно с МВР. Сякаш са открили заровено съкровище или изгубения град на инките.

Най-страшното не е в наглостта на Коцев. Кметът си спасява кожата, това е ясно – видял е, че нещата се размирисват, че далаверата става публична, и бърза да се самозастреля медийно, за да го пишат в графата "невинен свидетел". Класическо упражнение по "превантивен гръм".

Истинската трагедия е в публиката. В онези "умно-красиви" лелки с розови коси и децата от поколението "Z" с обеци на носа, които са удобно инсталирани пред екраните, за да поглъщат тази помия безкритично. Тях ги водят за носа, а те смирено блеят в захлас по "борците срещу мафията".

Нима има жив човек с поне два грама мозък, който да повярва, че един градоначалник три години да не знае какво се случва на територията му? Та за тези 100 декара незаконни блокове говореше Иван Христанов, и то от място! От "Възраждане" отдавна алармираха, че това е строеж на украинската мафия. Журналисти и политици в столицата отдавна разнасят темата, но Коцев "прогледна" едва днес.

Досега пазехме украинската мафия, вероятно сме били и малко "в играта", ама понеже ще гръмне – нека ние сме първи, та да изглеждаме като откриватели, а не като съучастници. Това е логиката на варненския кмет!

Жалко за Варна! Градът на културата се превръща в декор на лош латиноамерикански сериал, в който главният герой е едновременно и слепец, и режисьор на собственото си оздравяване. Само че ние не сме статисти в този филм. И не ни минават тези номера. Прогледнахме отдавна, господин Кмете. И хич не ни е смешно".

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

ПроруZките сили в България продължават да настояват страната ни да спре подкрепата за Украйна

Такива сили няма в управлението на България. Ако българският народ гласува за тях и ги прати в Парламента, това вече ще е друга бира, но до тогава могат да настояват за каквото си искат. Ето, примерно днес Премиерът каза, че тази помощ ще продължи, само трябва първо България да се оправи. Това е официалната българска позиция )

на 27.05.2026 г. в 2:01, communismatic написа:

Ми, има ли? Ти твърдеше, че било от особена важност, после естествено обърна мантрата, че фактически нямало значение. Та... Що реши, че трябва, да спориш отново с мен, при положение, че отново сме на едно мнение?

Извинявай, тоя дето се "гърчи" очевадно си ти, щом 350 пъти си сменяш тезата и се отричаш от собствените си думи. Пак да повторя - ти твърдиш това, което твърдя и аз. Да, разбира се, че беше неволно, понеже толкова ти е акъла, ама аз нямам вина... че толкова ти е акъла. Пробвай с тия тъпи номерца на някой друг. При мен определено не ти минава номера.

Аз не пиша от негово име, пиша това, което той писа за теб, и то след като се беше обърнал именно към мен. Научи се, да четеш с разбиране тая година.

Тъй, пак да повторя, понеже очевадно пак не се разбираме - това не са клюки, а самият факт, доказах го и след като копирах собственото му мнение относно теб. Научи се, да четеш с разбиране, пак да повторя.

Братле, казвам ти сериозно... по-добре вземи и се метни от някой мост. Абсолютно сериозен съм, толкова малко мозък имаш, че чак е плашещо. Не разбирам и каква е тая твоя неистова обсесия към мен, че постоянно да искаш, да си причиняваш злини като ме "настъпваш". Направо си бие на мазохизъм.

Да, де... тая тъпа теза я разбрахме. Аз те питам, кво общо има форсираният ремонт на Вучич с факта, че не са направили технически преглед, при положение, че това е първата работа, която трябва да направят от строителната фирма?! Не знам, дали осъзнаваш, колко жалък продължаваш, да ставаш, ама... Постарай се повече следващият път. Поредната ти малоумна опорка отива в кошчето за боклук.

Аз вече съм ти писал предостатъчно постове относно "Петрохан", просто искам да ти гледам сеира още мъничко. Та, като си признаеш, че си кух като матрьошка, та тогава и ще ти обясня. Пак ти мятам въдичката, предният път веднага клъвна, та ще видя, дали ще клъвнеш отново. Щото малко си в "тупик" в момента, не знам, дали го осъзнаваш. :)

Естествено, че ти знаеш повече от мен, та затова и продължаваш, да поставяш под въпрос факта, че са "будисти" и са "секта", че и "педофили". Личи си, кой чете "Офнюз"...

Получи, получи... Просто си признай, че си бавноразвиващ. Това ти казвам.

Умно момче такова, кво значение има вече, след като ти метнах въдичката относно Кирчо Тъпото и ти сам ми написа, че имало хора над него, това били Бойко и Дебелият, та затова и не можел, да си върши работата. Освен това от ПП-ДБ били и тотални некадърници, че проспали сигналите от собственият си депутат. Пак да повторя - мятам въдицата и кълвеш като шаран на гола кука.

Много ме мрази, горкия... 😆

Това е едно типично умнокрасиво оправдание - гласувам за боклуци, ама те и другите са такива.

Правилно, да. Много работа свърши. Е, не е ясно, какво толкова свърши, но...

Недей да обиждаш идиотите, сравнявайки ги с @Мери)

Пъпеш, по ред:

1. Спора беше за демографската статиситика на РФ - аз твърдях, че след като са спрели тримесечната, ще замине и годишната. Ти излезе с "Какво значение има дали ще е на три месеца или годишно?". Аз даже веднъж те питах "А хич???".

Днес вече се оказва, че от самото начало си знаел, че статистиката ще я хване липсата генерално. Да не се окаже, че всъщност сме спорили дали Тату са истински лесбийки или всичко е било само маркетинг?

2. Не искам да звучи сексистки, но специално от мъж е много грозно да подхвърля някакви клюки във форум с надеждата да стане скандал и той да може да гледа сеир отстрани. Смисъл, и аз мога да напиша че @attj харесва тайландски травестити или че @kosyo проси за баничка пред Халите в София ... ама това достойно ли е?

3. Точно така - когато президента в една парламентарна република се меси където не му е работа и иска бързи резултати, се залага на готов външен вид и количество, а не на качество и техническо обследване. Затова е толкова важно ремонтите ДА НЕ СЕ пришпорват - всеки етап от тях е важен и има смисъл.

4. Каква е логиката първо да ти признавам, че си прав, а после ти да доказваш, че си прав? Защо логиката ти е обратна на нормалната? Чакам не просто перфектна теза за Петрохан, а защо ПП-ДБ са ексклузивно виновни и най-вече - с каква цел?

Всичко друго е "бля-бля-бля" в твой стил.

току-що, kaldata1 написа:

Днес вече се оказва, че от самото начало си знаел, че статистиката ще я хване липсата генерално.

Как по-точно се оказа това, би ли ми обяснил? Искам много точно, да ми обясниш, как стигна до този "генерален" извод. Брато, ти как успяваш, да си включиш компютъра? Сигурно викаш цял взвод, да ти помага... Та, чакам да ми обясниш, как си стигнал до тоя извод. Но чакам да ми обясниш и що пак се изметна от думите си, щото ти дадох точен цитат от ТВОИТЕ ДУМИ, които услужливо пропусна. Не знам, дали осъзнаваш, че постоянно си блъскаш главата в стената... Гаврата очевадно ще продължи. Приготвям си пуканките. Винаги е било забавно, да се присмивам на бавноразвиващи.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Не искам да звучи сексистки, но специално от мъж е много грозно да подхвърля някакви клюки във форум с надеждата да стане скандал и той да може да гледа сеир отстрани.

Тъй, пак да питам - кое по-точно е "клюка", след като съм дал точен цитат на неговите думи относно теб? Ти имаш ли понятие, какво е значението на думата "клюка"? Кое е "клюката" в случаят? Ти малоумен ли си, брато?

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Затова е толкова важно ремонтите ДА НЕ СЕ пришпорват - всеки етап от тях е важен и има смисъл.

Брато, ти малоумен ли си? Питам за 245-ти път? Да се анализира основата на козирката ( а не на сградата) е първата работа на строителната фирма. Очевадно "пришпорването" няма никаква връзка с падналата козирка на Вучич. Така, че... смени пак мантрата, че отново си в "тупик". Дай нещо ново...

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Каква е логиката първо да ти признавам, че си прав, а после ти да доказваш, че си прав?

Логиката е единствено, че те ебавам и те слагам на оная си работа, както го правя от ден първи тук. Логиката е, да ти мятам въдицата и ти понеже си с празна главица, да кълвеш като шаран, както винаги го правиш. Това е логиката. Щом няма да си признаеш, че си бавноразвиващ, тогава си потърси моите коментари по темата самичък. Писал съм по тая тема над 30000 поста, при това отговори на твои въпроси. Доколкото си спомням, и по тая тема беше супер наясно.

преди 15 часа, Мери) написа:

Да, разбрах, че нямаш грам понятие от ПРОИЗВОДСТВО на грозде, пазарувал си грозде за вино, ми то и аз си пазарувам грозде за ядене и за това не ми трябва посредник, но виж на производителите на грозде, ако се занимават с това в качеството на дребни земеделци им трябва някой, който да им изкупи гроздето в момента, в който го наберат. Щом те са си преценили, че искат да ползват посредник, кой си ти или кой е дуругарят Радефф, че да им забраните? Щото, ако чакат теб или дуругаря Радефф да отидете да си купите 10-15 кг. и останалото грозде за отрицателно време им се развали, ще цъфнат и ще вържат разбираш ли. Същия си като Банесцес, който пял в хора и на това основание си въобразява, че е достатъчно квалифициран да избира кой да спечели Евровизия. Грозде бил купувал за вино , следователно всички проблеми на земеделските производители му били ясни на червенушката! 😁

Глупи, колко пъти трябва да ти се обяснява за да вденеш, че ПРОИЗВОДИТЕЛИ и в момента продават на крайни клиенти без посредници на удовлетворяващи ги цени. И той е доволен, и аз! И никой не им е забранил да ползват посредници ако искат! Производителя има избор на кого и на каква цена ще продава. Ако не може да пуска обяви и се е примирил с това прекупвачи да му извиват ръцете си е негов проблем! Ходи се занимавай с маникюра си, вместо да тичаш подир мъжете да ти обръщат внимание по форуми!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Глупи, колко пъти трябва да ти се обяснява за да вденеш, че ПРОИЗВОДИТЕЛИ и в момента продават на крайни клиенти без посредници на удовлетворяващи ги цени. И той е доволен, и аз! И никой не им е забранил да ползват посредници ако искат! Производителя има избор на кого и на каква цена ще продава. Ако не може да пуска обяви и се е примирил с това прекупвачи да му извиват ръцете си е негов проблем! Ходи се занимавай с маникюра си, вместо да тичаш подир мъжете да ти обръщат внимание по форуми!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

и това са глупости. бил ли си малък, микро или дребен производител? не си............ като те накиснат чко и ти пратят институциите, бабх, хеито, данъчни, енерго, пожарна, екобацили и разни секви държавнообщински дебили ша дуасш таратора, ако това не помогне, ша гориш! , на няколко дребни производители, фермери от които копувах им запалиха складове,техника, а на един и къщата и животните.

преди 55 минути, communismatic написа:

Как по-точно се оказа това, би ли ми обяснил? Искам много точно, да ми обясниш, как стигна до този "генерален" извод. Брато, ти как успяваш, да си включиш компютъра? Сигурно викаш цял взвод, да ти помага... Та, чакам да ми обясниш, как си стигнал до тоя извод. Но чакам да ми обясниш и що пак се изметна от думите си, щото ти дадох точен цитат от ТВОИТЕ ДУМИ, които услужливо пропусна. Не знам, дали осъзнаваш, че постоянно си блъскаш главата в стената... Гаврата очевадно ще продължи. Приготвям си пуканките. Винаги е било забавно, да се присмивам на бавноразвиващи.

Тъй, пак да питам - кое по-точно е "клюка", след като съм дал точен цитат на неговите думи относно теб? Ти имаш ли понятие, какво е значението на думата "клюка"? Кое е "клюката" в случаят? Ти малоумен ли си, брато?

Брато, ти малоумен ли си? Питам за 245-ти път? Да се анализира основата на козирката ( а не на сградата) е първата работа на строителната фирма. Очевадно "пришпорването" няма никаква връзка с падналата козирка на Вучич. Така, че... смени пак мантрата, че отново си в "тупик". Дай нещо ново...

Логиката е единствено, че те ебавам и те слагам на оная си работа, както го правя от ден първи тук. Логиката е, да ти мятам въдицата и ти понеже си с празна главица, да кълвеш като шаран, както винаги го правиш. Това е логиката. Щом няма да си признаеш, че си бавноразвиващ, тогава си потърси моите коментари по темата самичък. Писал съм по тая тема над 30000 поста, при това отговори на твои въпроси. Доколкото си спомням, и по тая тема беше супер наясно.

Ясно - като лъсна, че си плувал без гащи ... "ми аз всъщност само се ебавам с теб от ден първи, никога не съм мислил наистина да нищим Петрохан или да ти признавам, че бях сгрешил за другите неща, за които спорихме".

Браво, мъжки. Или женски? Ти като какъв пол се определяш всъщност, никога не съм те питал?

Отиваш директно в блокирани. :) Можеш да ходиш да се "ебаваш" с някой друг, щом това ти осмисля жалкото ежедневие :)) Аз време за "ебавки" нямам, нямам и за интриги между потребителите кой какво казал за кого. А това, че си на 35 и имаш такова, говори мнооого зле за теб. :)

Абе, верно ли Радев издрънкал пред ройтерс, че щял да харчи 5% от бюджета за отбрана?

преди 15 часа, Flashback написа:

И сега какво се оказа, че украинската мафия е окупирала над 100 декара в "Златни пясъци" и незаконно си построила над 100 къщи и сгради.

Всичко сочи, че въпросната украинска мафия е имала спуснат чадър както от ГЕРБ-ДПС, така и от ПеПеругите.

......

Мне баш

Игор Згуров е скритият мажоритарен собственик зад българската фирма „Годелукс“ ЕООД, която притежава най-големия дял от капитала в проекта Баба Алино
Михаил Партикевич осигурява финансовата и оперативна координация на капиталите, идващи от техните банкови структури в Одеса.

Михаил Партикевич и Игор Згуров са собственици на МТБ Банк (MTB Bank, бившата Марфин Банк) – чрез кипърската офшорна компания Saggarco Limited

Игор Згуров (чрез компанията си „Годелукс“) и същият Михаил Партикевич са основните съдружници на Олег Невзоров в България в дружеството „Форест клуб Варна“, което строи мащабния комплекс край Златни пясъци.

Партикевич и Згуров контролират своята основна финансова институция в Украйна – МТБ Банк (MTB Bank, бившата Марфин Банк) – чрез кипърската офшорна компания Saggarco Limited.

Исторически, Марфин Банк e тясно свързана с гръцки и кипърски капитали, които в миналото често обслужваха руски офшорни потоци в Черноморския регион. В състава на акционерите на Saggarco Limited до Партикевич и Згуров фигурира и кипърският гражданин Андреас Риалас. Риалас е основател на Argo Capital Management – инвестиционен фонд, който в продължение на години управляваше стотици милиони долари в Русия и ОНД, работейки в тясна връзка с руския корпоративен сектор преди налагането на мащабните санкции.

Михаил Партикевич и Игор Згуров са дългогодишни бизнес партньори и мениджъри в орбитата на влиятелния одески магнат Игор Учитель, собственик на „Одесагаз"

Източникът на капитали в газоразпределителния сектор в Украйна (особено преди 2014 г. и 2022 г.) исторически е дълбоко преплетен с доставки, договори и транзит на руски природен газ чрез схеми, свързани с „Газпром“.

Игор Згуров заема ключова роля в управлението на холдинга Yug-Neftegaz Private Limited, който изпълнява мащабни проекти за сондажи и добив на нефт и газ в Туркменистан и Централна Азия. Енергийният сектор на Туркменистан работи в тесен геополитически и инфраструктурен синхрон с Русия. Всички големи чуждестранни играчи в региона неизбежно координират логистиката, износа и финансовите си транзакции с руски партньори и регионални посредници.

Кандидат кмет на Одеса от проруската партия Перемога Пальчевського

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Мне баш

Е, какво мне баш! И когато цитираш каквото и да е било, е редно да посочиш източник на информацията!

Ако това незаконно строителство беше свързано по някакъв начин с Русия, а не с Украйна, то жълтопаветната секта щеше да ни надуе ушите как "Русия е анексирала Варна", но странно защо сега мълчат като пукали и не правят никакви референции към руснаците.

Неоспоримите факти са, че този незаконен квартал се строи по времето, когато Варна е управлявана от кметове на ГЕРБ и ПеПеругите.

А имайки предвид, че както ГЕРБ, така и ПеПеругите са на къса каишка към американското посолство, едва ли биха имали куража да слагат чадър над групировка, свързана с Русия или руските интереси.

Тези жалки опити да изкарате украинската мафия като руска са жалки!

Не хващат дикиш!

Сега пуснах сърч за имената в твоите твърдения, сите ортаци на украинския олигарх Коломойски, виден русофоб, който спонсорираше азовските фашистки формации, които 8 години издевателстваха над Донбас.

преди 39 минути, Gaming_Solutions написа:

Всички големи чуждестранни играчи в региона неизбежно координират логистиката, износа и финансовите си транзакции с руски партньори и регионални посредници.

Предполагам че там интереси имат много чужди банки и организации като примерно "Блекрок". Всички те са маскари, без "BlackRock" естествено, щото иначе би ни пропаднала опорката.

преди 46 минути, Gaming_Solutions написа:

Риалас е основател на Argo Capital Management – инвестиционен фонд, който в продължение на години управляваше стотици милиони долари в Русия и ОНД, работейки в тясна връзка с руския корпоративен сектор преди налагането на мащабните санкции

Всички инвестиционни фондове които са управлявали подобни пари в Русия са маскари, нали? Тук изключваме "BlackRock" и "Vanguard" от списъка на маскарите, защото иначе пак би ни пропаднала опорката.

Да продължавам ли, или вече си се сетил че някой е търсил под вола теле, а ти си налапал кукичката?

Добре де, искате да повярваме, че ГЕРБ-ДПС и ПеПеругите, които от 2022 г. публично и неуморно громят руснаците и Путин, тъхомълком са позволили на "руската" мафия да окупира 100 декара край Варна, но идва на власт "руското мекере" Радев и погва същата тази "руска" мафия. Междувременно проруската партия "Възраждане" също отдавна бие алармата за тези незаконни строежи на "руската" мафия?!

Така излиза от безумните ви опорни точки, че руските мекерета Радев и Възраждане погнаха руската мафия, която три години необезпокоявано под чадъра на евроатлантическата сглобка окупира и застрои 100 декара до Варна.

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Олег Невзоров

За ПП Перемога Пальчевського трябва ли пак да ти пускам допълнителна информация?

Украинец ли е или не е ? От украинска групировка ли е или не е ? Строил ли е незаконно или не е ? Друго няма значение.

току-що, AAUUXX написа:

Украинец ли е или не е ? От украинска групировка ли е или не е ? Строил ли е незаконно или не е ? Друго няма значение.

дявола е в детайлите...

преди 1 минута, Flashback написа:

Добре де, искате да повярваме, че ГЕРБ-ДПС и ПеПеругите, които от 2022 г. публично и неуморно громят руснаците и Путин, тъхомълком са позволили на "руската" мафия да окупира 100 декара край Варна, но идва на власт "руското мекере" Радев и погва същата тази "руска" мафия. Междувременно проруската партия "Възраждане" също отдавна бие алармата за тези незаконни строежи на "руската" мафия?!

Така излиза от безумните ви опорни точки, че руските мекерета Радев и Възраждане погнаха "руската" мафия, която три години необезпокоявано под чадъра на евроатлантическата сглобка окупира и застрои 100 декара до Варна.

Чакай бе, защо тихомълком?

"Наглост с двойно дебелоочие." Кой какво обяснява за незаконния "град" край Варна

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ами варненският кмет едва онзи ден откри "забранения град", който се строи от 2023 г., точно колкото Коцев управлява Варна.

И съм сигурен, че ако Радев не беше дошъл на власт, то Коцев все още щеше да е в неведение и нямаше да знае за съществуването на този новоизлюпен квартал. 🤡🤡🤡

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

дявола е в детайлите...

Така е ,дано това правителство успее да намали корупцията, за напълното елиминиране на корупцията е невъзможно ,никъде не са успяли по света да я премахнат ,но и такива неща които виждане не трябва да ги има.

преди 8 минути, Flashback написа:

Ами кметът на Варна едва онзи ден откри "забранения град", който се строи от 2023 г., точно колкото Коцев управлява Варна.

И съм сигурен, че ако Радев не беше дошъл на власт, то Коцев все още щеше да е в неведение и нямаше да знае за съществуването на този новоизлюпен квартал. 🤡🤡🤡

„Аз съм със съзнанието, че там се вършат правилните неща, защото не мога да си представя как толкова много институции могат съвместно да протектират и да слагат чадър на нещо такова“, каза той.

„Има някакво забавяне при нас, не мога да го отрека. Не съм доволен от нашите действия“, каза Коцев. Той добави, че вече се извършват вътрешни проверки и дисциплинарни производства. „Половината община буквално е впрегната да разлежда документи и да установи дали има забавяне и дали то може да бъде умишлено“, заяви кметът.

„Зная, че има досъдебно производство в Окръжната прокуратура, след което то е прехвърлено към Районната и оттам нататък нищо повече не се случва“, коментира кметът.

"Изпращах документите до ДАНС, реакция нямаше", твърди Коцев

Изчете ли статията?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Така е ,дано това правитеосто успее да намали корупцията, за напълното елиминиране на корупцията е невъзможно ,никъде не са успяли по света да я премахнат ,но и такива неща които виждане не трябва да ги има.

Именно, всяко стадо си има мършите

@Gaming_Solutions , продължаваш да се закопаваш!

От твоите твърдения излиза, че единствени Радев и Възраждане се борят с руската мафия, която три години е била покровителствана от евроатлантическата сглобка!

Само едно ми е чудно защо от твоите вождове Коцев, Денков, Мирчев, Божанов все още не сме чули, че това безчинство в "Баба Алино" е дело на руската мафия?! Знаем ги, че много обичат да плюят по Русия, защо сега мълчат като пукали и не обвиняват руснаците?! 😉

Ето го и Олег Невзоров, гордо позиращ с украинската посланичка в България.

Да се чуди човек щом като е руски мафиот, защо не се е снимал до Митрофанова:

0e19622acb093a5b2a13d3ae19569035-kyb-sof

преди 16 минути, Gaming_Solutions написа:

"Изпращах документите до ДАНС, реакция нямаше", твърди Коцев

Коцев може да твърди много неща, но дали са верни предстои да се провери. Според мен е затънал до ушите и дано си получи заслуженото.

Статия в investor.bg с дата 22.10.25 г., от която става ясно, че Олег Невзоров е покровителстван от украинското посолство в България, което едва ли би било възможно, ако въпросният Олег работеше за интересите на Русия, цитирам:

КУБ Корпорация представи своите проекти на българо-украинския бизнес форум в София

Международната строително-инвестиционна корпорация КУБ представи портфейл от проекти и планове за разширяване на сътрудничеството в региона на западното Черноморие на българо-украинския бизнес форум. Домакин на събитието бе Българската търговско-промишлена палата с участието на Посолството на Украйна.

Форумът събра представители на над 60 компании от Украйна и България. По време на форума бяха обсъдени инвестиционните перспективи в региона, както и инструментите за укрепване на икономическото сътрудничество.

https://www.investor.bg/a/534-novini/421102-kub-korporatsiya-predstavi-svoite-proekti-na-balgaro-ukrainskiya-biznes-forum-v-sofiya/amp

Олег и Олеся имат много снимки заедно, големи дружки:

images?q=tbn:ANd9GcT5hW02UiI2zZ9oizQPYf3

images?q=tbn:ANd9GcTBCnICUYJ_yqL2PvsyiNt

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.