Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

:))

eee.JPG

реее.JPG

хх.JPG

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

ГЕРБ е с Радевwink12

За сега! Ако фатмака почне да бяга по тъча, ще има ядове.....особено с палавата ди дъщеря

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

За сега! Ако фатмака почне да бяга по тъча, ще има ядове.....особено с палавата ди дъщеря

На мен ми изглежда, че ГЕРБ по-скоро изтича при Радев, отколкото да играе с него.

Разбира се, може такава да е сделката - Йотова - президент, гербаджията от БТА - вице, Бойко и ДПС се снишават и се правят на умрели лисици.

Привърженик на петроханската секта се възмущава от "сглобки"!? Да се смееш ли, да плачеш ли...

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

преди 8 минути, kaldata1 написа:

На мен ми изглежда, че ГЕРБ по-скоро изтича при Радев, отколкото да играе с него.

Разбира се, може такава да е сделката - Йотова - президент, гербаджията от БТА - вице, Бойко и ДПС се снишават и се правят на умрели лисици.

Не е важно името. Ако слушат, ще си вземат парите.

преди 14 минути, communismatic написа:

Привърженик на петроханската секта се възмущава от "сглобки"!? Да се смееш ли, да плачеш ли...

Успя ли да убедиш петте активни потребителя след 12 хиляди коментара, че комунистите са велики или си е все същото? 😂

Питам защото ми е смешно ако не знаеш.... то не, че ти не си де.... 😂

Толкова ти е смешно, че чак се интересуваше къде пиша, какво пиша и прочее, та даже и си дропна акаунта в YouTube. Това ще е от многото смях, а не че направо се н*сираш от страх от мен... Пробвай с тия тъпизми, при някой друг. При мен определено не ти минава номера.

току-що, communismatic написа:

Толкова ти е смешно, че чак се интересуваше къде пиша, какво пиша и прочее, та даже и си дропна акаунта в YouTube. Това ще е от многото смях, а не че направо се н*сираш от страх от мен... Пробвай с тия тъпизми, при някой друг. При мен определено не ти минава номера.

Иска ти се да не ми минава номера, но истината е друга! )

Докато аз пиша от време на време коментари за да изкажа искрено мнението си, ти пишеш с цел, която не се получава и никога няма да се получи! Усещаш ли разликата тъпчо? 😂

Пишеш от време на време коментари, ама от тоя акаунт. Нека да не забравяме, как за да докажеш, че пишеш само от един акаунт, та си снима мизерната стая, в която имаше четири компютъра и четирите бяха с отворен браузър на kaldata.com. Естествено, как да ти мине през акъла, че това ще докаже тъкмо обратното на това което твърдиш...

Иначе пък бързо-бързо изтри снимката... 😆

Продължавай да агонизираш, утре с удоволствие ще прочета гърчовете ти! 😂

Толкова агонизирам, че бягащият си ти... Това ще е от много моя "агония".

преди 54 минути, NewRedDragon написа:

в Бургас, на местно ниво - почнаха да излизат някои неща - до година ако продължи така - ще се усетят доста хора

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

в Бургас, на местно ниво - почнаха да излизат някои неща - до година ако продължи така - ще се усетят доста хора

Защо има толкова тирета? В Бургас така ли пишете?

на 18.09.2026 г. в 18:40, Бохемеца написа:

Медицинската комисия ѝ казва че този човек ще умре в затвора. Тя не е медик, доверява се на държавната медицинска комисия и го помилва та да си умира в къщи. Кой е виновен? Защо не се разследва как така е бил пред умирачка, а после играл кючеци? Кой и защо е написал становище с невярно съдържание?

Много олекна и ти. Аз ти казах...

Да, но въпросният Ескобар е бил под домашен арест заради заболяването си, а не в затвора, т.е. той е можел да бъде оставен да си умре от заболяването, щом е било толкова тежко, под домашен арест, какво е наложило Йотова да го помилва? 🙄

на 18.09.2026 г. в 23:07, Без умствен капацитет написа:

къде е лудата поля от Берковица - да е питам - дали се кефи че Радев и спря добавката на пенсията - каза че ще се бори с олигархията - явно тя е олигархията😁

Е, да, ама ще дава по 50 евро предизборна помощ, това са много пари ей, как му се откъснаха от сърцето да ги даде на малоимотните, вместо на олигарсите, с които се бори? 🙄 Илиянчето явно му е по-скъпа 🙄

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122122066233193637&set=a.122116751763193637&locale=bg_BG

преди 1 час, Мери. написа:

Да, но въпросният Ескобар е бил под домашен арест заради заболяването си, а не в затвора,

Значи не е бил в затвора. Измъкнал се е заради "тежкото" си заболяване, но в същото време играл кючеци? Кой си сложи подписа под фалшивото становище за заболяването му? Кой го пусна под домашен арест (и децата знаят че това на практика си е освобождаване)? Йотова ли?

Да приемем че тя е най-корумпираната в държавата. Добре, ама без първоначалната фалшификация от медицинската комисия какво щеше да може да направи? Едно голямо "нищо" нали? Кой назначи тази комисия? Кой си е затварял очите за решенията ѝ? Това безплатно ли е било, или и за този "кой" е имало пачки? Не мислиш ли че това са важните въпроси?

преди 2 часа, Мери. написа:

Да, но въпросният Ескобар е бил под домашен арест заради заболяването си, а не в затвора, т.е. той е можел да бъде оставен да си умре от заболяването, щом е било толкова тежко, под домашен арест, какво е наложило Йотова да го помилва? 🙄

Е, да, ама ще дава по 50 евро предизборна помощ, това са много пари ей, как му се откъснаха от сърцето да ги даде на малоимотните, вместо на олигарсите, с които се бори? 🙄 Илиянчето явно му е по-скъпа 🙄

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122122066233193637&set=a.122116751763193637&locale=bg_BG

Пак ли нов акаунт?

преди 22 часа, miro20 написа:

Така е. Никъде медицинската комисия не казва че трябва да бъде освободен, даже напротив, ако употребява конкретни медикаменти , нищо не застрашава живота му в затвора.

Така че Йотовица дето твърди че можело да умре в затвора, че ще е инвалид, лъже най нагло . Както и нейните клакьори.

Покажи ни къде го пише това лъжльо?

Становището на комисията не е публично!

Ето основните публично оповестени мотиви и фактори, на които се позовава президентската институция при вземането на решението за помилване през декември 2022 г.:

🩺 1. Конкретните медицински доводи

Макар пълното медицинско досие да е конфиденциално, от официалната позиция на Президентството и публичните изказвания стават ясни следните изводи на експертите: [1, 2]

• Категорично становище на лекарите: Вицепрезидентът Илияна Йотова обяви в интервюта, че 7-членната медицинска комисия от специалисти от висок ранг е била категорична, че лицето не може да се върне в затвора. [1, 2]

• Риск за живота: Заболяването на Огнян Атанасов е определено като изключително тежко, прогресиращо и криещо непосредствен риск за живота и здравето му. [1]

• Хуманитарни съображения: Помилването е аргументирано изцяло като акт на милосърдие, продиктуван от невъзможността на затворническото здравеопазване да осигури адекватна грижа за специфичното му състояние. [1, 2]

⚖️ 2. Правен контекст и състояние към момента на указа

От Президентството уточняват, че актът не е извършен спонтанно, а след дълъг период на фактически прекъсвания:

• Вече прекъснато наказание: Към момента на подписването на Указ № 119 от 5 декември 2022 г., Огнян Атанасов вече не се е намирал физически в затвора. Изтърпяването на 15-годишната му присъда (наложена през 2019 г. за престъпления от 1999–2000 г. в Гърция) е било официално прекъснато за период от 2 години именно заради тежкото му здраве.

• Изтърпян срок: Преди прекъсването по медицински причини, той е излежал общо около 5 години от наказанието си. [1, 2, 3]

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.