Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, kaldata1 написа:

ставало дума за тумба луди будисти-педофили, щедро спонсорирани от ПП-ДБ да педофилстват в гората, ей така, за спорта.

Имаш предвид, че не са будисти и педофили ли? И не са спонсорирани от ПП-ДБ? :)

Аз твърдях, че няма.

Ми, не.
Ето какво ти писах още преди нова година. За разлика от теб, аз не съм някакъв жалък лаладжия с два пръста челце, което постоянно да сменя тезата си, понеже няма никаква идея, какво конкретно твърди.

на 21.12.2025 г. в 0:14, communismatic написа:

И трето... За какво им е от "Росстат", да крият данните за населението, при положение, че могат просто да ги "масажират". 

Така... Ти след голямо упорстване, та накрая изръси ето това...

на 6.05.2026 г. в 9:16, kaldata1 написа:

Защо според теб Русия си е спряла демографската статистика? Какви процеси гледа да скрие и защо въобще ги крие, вместо просто да ги фалшифицира?

Та, благодаря ти много, че за пореден път сам си вкарваш автогола, потвърждавайки БЕЗ ДА ИСКАШ ЕСТЕСТВЕНО, моята теза... Пак заповядай. :)

Признавам каквото поискаш, само ме осветли (и мен, и другите потребители) за ИСТИНАТА.

Признай, де. Напиши "Аз съм малоумен идиот, който не може, да разсъждава грам и гласувам за политическа измет!". Напиши го и ще ти дам всичките си постове по тоя казус, нямаш никакви проблеми. :)

На първо четене като си гледаш президенството и правомощията на президент в парламентарна република, а не си вреш носа в сроковете на инфраструктурните обекти. И със сигурност не ги скъсяваш, в резултат на което всички лепят нов материал върху вече корозирали основи, щото няма време за преглед.

Т.е. Вучич като е "скъсил" срока за ремонта на козирката, та затова и строителната фирма не е анализирала обстойно състоянието на ОСНОВАТА НА КОЗИРКАТА. Много забавно, наистина... Първо, Вучич имал много правомощия. Така и не уточни какви конкретно са неговите правомощия. После се оказа, че нямаш никаква идея, че козирката е паднала преди ремонта да е завършил. После твърдеше, че основата на сградата била проблем. Сега новата мантра е още по-забавна... като форсирал работата на строителната фирма, та затова и те не инспектирали добре основата на козирката, та затова и тя била паднала. Аз не знам, Вучич да има нещо, с което да не е виновен... Баси неадекватният тип, заклевам се...

Просто недей да въртиш интрижки, не е много мъжко :)

Не е интрига, а истина. Както се вижда - дори и той не те възприема на сериозно. Защо ли? :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 часа, Bubbles написа:

Каква мистерия?

Или са били сектанти с вожд педофил на който са му изгърмели бушоните, или са нагазили много на дълбоко и са ги изчистили.

И в двата случая ппдб са дълбоко намесени.

ПП ДБ са най-ненамесените. Ще ви светне кой точно е най-дълбоко намесен, но се иска време да ви уврят картунките. 😥

преди 15 минути, Мери) написа:

ПП ДБ са най-ненамесените.

Продължаваш с лъжите. Както лъжеше и за Радев. Нямаш ли малко срам?!

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Продължаваш с лъжите. Както лъжеше и за Радев. Нямаш ли малко срам?!

Линковете към статии, ако не сме съгласни с тях и сматаме, че са лъжа, трябва да ги оспорим и да го докажем това, не да обвиняваме съфорумците си в квото ни дойде на акъла. 😉 А вие, че нямате срам, нямате, чернейки една от най-невинните политически формации на българския хоризонт, но то от кумунисти кво друго да очакваш, освен да рият и да хвърлят собствената си мръсотия върху другите!? 😢

преди 4 часа, Мери) написа:

Линковете към статии, ако не сме съгласни с тях и сматаме, че са лъжа, трябва да ги оспорим и да го докажем това, не да обвиняваме съфорумците си в квото ни дойде на акъла. 😉 А вие, че нямате срам, нямате, чернейки една от най-невинните политически формации на българския хоризонт, но то от кумунисти кво друго да очакваш, освен да рият и да хвърлят собствената си мръсотия върху другите!? 😢

Комунистите са виновни за всичко, нали?! Какви лъжи има да се оспорват като всички следи водят към ППДБ в случая Петрохан?! И точно ти се опитваш да прехвърляш мръсотията на ППДБ върху другите. Да не си комунистка?! А лъжите ти за Радев, как искал да ни изкарва от ЕС, ЕЗ, Шенген, НАТО и да ни вкарва в БРИКС и да връща лева?!

Аз над 250 пъти писах, че специално този случай е толкова ясен, че няма накъде. Просто е пълен с факти, които са безспорни. Проблема е, че когато един човек е примитивен, той лесно кълве на всякакви измишльотини, пропаганда и прочее. Що никой не си направи труда просто да прочете разпитите от полицията, които са официално изнесени. И то... говорим за разпитите от родителите, които са доказано безотговорни хора и в момента ни проглушават ушите, как имало конспирация и прочее. Мафията ги била убила? Мафията ще си играе, да влиза в телефона на Ивайло Калушев и да пише сълзливи постове към майка му? Вие сериозно ли ми говорите? Направо ще влязат в хижата и ще ги попилеят за отрицателно време.
И най-важното... след като Гюров взе властта, нещо промени ли се относно случаят там? Абсолютно нищо не се промени, просто защото няма какво да се променя. Просто услужливо заметоха случаят и спря да се говори рязко за него, понеже следите водят към неговата умнокрасива партия.

Вие само забележете, какво представлява паметната плоча на загиналите. И Ивайло Калушев е там, между другото. Перо и кинжал с цветовете на дъгата... Какво да коментираме повече!?

преди 35 минути, The Lone Star написа:

Комунистите са виновни за всичко, нали?! Какви лъжи има да се оспорват като всички следи водят към ППДБ в случая Петрохан?! И точно ти се опитваш да прехвърляш мръсотията на ППДБ върху другите. Да не си комунистка?! А лъжите ти за Радев, как искал да ни изкарва от ЕС, ЕЗ, Шенген, НАТО и да ни вкарва в БРИКС и да връща лева?!

Какви по-точно следи водят към ППДБ? Те ли са продали на безценица държавна земя на Калушев? Или някой друг го беше направил това? Защо вашият човек сега не разсекрети абсолютно всичко по случая в дела и документи - кой е продавал това и онова и с каква цел, кой им е давал разрешения? Всичко замитат и който и да дойде на власт пак ще се замете, защото не е само една партия - всички са в кюпа, в това число и онези, които ти се опитваш да защитаваш, навързани са като свински черва. 😢

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Кой е продал земята няма никакво значение в случая. Това е само за отклоняване на вниманието.

Напротив, изключително голямо значение има, а също така е важно да се знае и с каква цел го е направил.

Напротив, няма значение. Имат значение десетките други важни неща, които водят до ППДБ и на които не обръщаш внимание.

преди 22 минути, The Lone Star написа:

Напротив, няма значение. Имат значение десетките други важни неща, които водят до ППДБ и на които не обръщаш внимание.

Искаш да кажеш, че теб не те интересува защо е била продадена държавна земя на Калушев - с каква цел и кой го е направил? Защо не те интересува - защото не са го направили ППДБ, нали? Ако го бяха направили те, щеше да си силно заинтересуван. Всички копейки сте така, не си само ти - сляп за всичко, което не му отърва. 😁

То само тази продажба не е свързана пряко с ППДБ, макар и непряко да е свързана. Всичко останало е свързано, но не ти отърва. Типично сектантско поведение.

преди 4 минути, The Lone Star написа:

То само тази продажба не е свързана пряко с ППДБ, макар и непряко да е свързана. Всичко останало е свързано, но не ти отърва. Типично сектантско поведение.

Как по-точно е свързана непряко? Те ли са били на власт, когато въпросната земя е била продадена или някой друг? Какво друго са направили? Давай факти тука, не голи приказки. Ето виж нещо интересно, не не става въпрос за някви самоубийства и педофилии, а за нещо доста по-интересно, който може да мисли, нека мисли, който не може, да продължава да пляка щуротии: https://balkanec.bg/rayonat-okolo-hizha-petrohan-veche-e-zashtitena-prirodna-zona-73829.html

ПП са участвали в тогавашното служебно правителство.

Отново ще повторя. Историята със земята беше пусната нарочно от Христанов с цел да отклони разследването от важните неща. И това са точно убийствата, самоубийствата и педофилията.

преди 11 часа, communismatic написа:

Та, благодаря ти много, че за пореден път сам си вкарваш автогола, потвърждавайки БЕЗ ДА ИСКАШ ЕСТЕСТВЕНО, моята теза... Пак заповядай. :)

Я да видим какво си писал преди няма и 5 месеца:

на 2.01.2026 г. в 15:53, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Пак да питам... Кой крие данните като са излезли в краят на януари миналата година? Ти малоумен ли си? Ти малоумен ли си? Ти малоумен ли си? Ти малоумен ли си? Малоумен ли си? Малоумен ли си? Малоумен ли си?

Аз много добре разбирам, тоя дето не ми отговори на въпроса "Кво значение има, кога излизат данните сега или след няколко месеца?" си ти, а не аз. Та... за 4584-ти път... Какво значение има кога излизат данните? Дали на три месеца или на дванадесет месеца? Ще ми отговориш ли на тоя простичък въпрос? :)) 

Нямало било значение дали данните излизат на тримесечие или на 12 месеца ... нали така, пъпеш? Нещо те хвана амнезията какви си ги писал? )

Погърчи се още малко в обяснение как от самото начало на спора си знаел, че Русия повече нямало да изкарва демографска статистика и това ти било тезата по принцип ... 😃

Не е интрига, а истина. Както се вижда - дори и той не те възприема на сериозно. Защо ли? :)

Както се видя, човека сам написа, че си лъжец и интригант. И нямам информация @AAUUXX да те е назначил за секретарка, та да пишеш от негово име.

Много е грозно специално от мъж да пуска клюки във форум и после потребителите да трябва да се питат едни други дали е вярно.

Впрочем, @communismatic , я кажи, такъв ли си и извън форум? Ходиш ли в кварталния супер да казваш на продавачката, че фризорката е казала, че децата й са невъзпитани? Минаваш ли после през фризьорката да й подшушнеш, че продавачката май има взимане-даване с доставчика на млечни продукти от Равногор? Казал ли си на съседа отдолу, че май съседа отгоре хвърля погледи на жена му? Гледаш ли после през шпионката дали ще има скандал? 😀

Т.е. Вучич като е "скъсил" срока за ремонта на козирката, та затова и строителната фирма не е анализирала обстойно състоянието на ОСНОВАТА НА КОЗИРКАТА. Много забавно, наистина... Първо, Вучич имал много правомощия. Така и не уточни какви конкретно са неговите правомощия. После се оказа, че нямаш никаква идея, че козирката е паднала преди ремонта да е завършил. После твърдеше, че основата на сградата била проблем. Сега новата мантра е още по-забавна... като форсирал работата на строителната фирма, та затова и те не инспектирали добре основата на козирката, та затова и тя била паднала. Аз не знам, Вучич да има нещо, с което да не е виновен... Баси неадекватният тип, заклевам се...

Точно така, правилно си разбрах - Вучич пет динара не дава за правомощията си, форсирал е срока на ремонта, в резултат той е направен през куп за грош, а основата въобще не е минала технически преглед. Накрая имаме срутена козирка, 16 загинали невинни, протести срещу Вучич, които дори в самата Сърбия не се пита защо са И срещу него (щото е ясно).

Признай, де. Напиши "Аз съм малоумен идиот, който не може, да разсъждава грам и гласувам за политическа измет!". Напиши го и ще ти дам всичките си постове по тоя казус, нямаш никакви проблеми. :)

Пъпеш, защо първо трябва да признавам, че си прав, а после ти да ми го доказваш? Не е ли наобратно логиката? 😃

Покажи ми брутална теза за Петроханската сага, пък аз ще призная каквото там искаш. Искам да ме отвееш направо с топ разкрития. :)

преди 15 часа, communismatic написа:

Имаш предвид, че не са будисти и педофили ли? И не са спонсорирани от ПП-ДБ? :)

Ми, н

Имам предвид, че абсолютно нищичко не знаеш за Петроханската афера - така или иначе хората, които знаят, или са мъртви, или ще си траят до техния си смъртен одър. 50 пъти те попитах какво конкретно печелят ПП-ДБ от контакти с луди педофили-будисти и в частност Васил Терзиев? Пари? Известност? Книжка за оцветяване с Далай Лама за всеки от парламентарната група? Кой ще защитава мъртви във фейсбук, ако има и най-малко съмнение, че тези хора практикуват сексуални извращения? И кой е тоя агент на ДАНС, който ще чука деца и ДАНС идея няма да си имат?

Разбира се, отговор не получих и няма и да получа.

В кратце, @communismatic се отрича от собствените си думи от 02.01.2026-та, прави интриги между потребители с несъщесвуващи квалификации между тях и иска първо да се признае, че е прав, а после да трябва да го доказва. Що така, бре, Дани? Какво ти е сбъркано?

Не е учудващо, че на 35 години разчиташ финансово на баща си. Вероятно те гонят като куче от всяка работа заради лъжи и интриганстване. Не можеш ли да го помолиш да те вземе в семейната фирма - на тати момчетата обикновено са на някакъв мениджърски пост там и поне знаят как да стигнат до офиса?

преди 12 минути, The Lone Star написа:

ПП са участвали в тогавашното служебно правителство.

Отново ще повторя. Историята със земята беше пусната нарочно от Христанов с цел да отклони разследването от важните неща. И това са точно убийствата, самоубийствата и педофилията.

Кой е назначил тогавашното служебно правителство и кой е ръководел Министерство на земеделието по онова време? Защото, ако министърът на културата примерно е бил от ПП, а министърът на земеделието е бил изсред твоите любимци примерно, то няма как да го лепнеш това на ПП, нали? Колкото и да ти се иска. 😉 Като е пусната нарочно ще кажеш ли кой е извършил продажбата на безценица на земя на Калушев и защо? Другото, което твърдиш са си твои измислици, не съм чувала Христанов да е шеф на разследването и разследването няма как да го отклони Христанов, разкривайки неща, които на теб не ти харесват. 😉

преди 16 часа, Bubbles написа:

Каква мистерия?

Или са били сектанти с вожд педофил на който са му изгърмели бушоните, или са нагазили много на дълбоко и са ги изчистили.

И в двата случая ппдб са дълбоко намесени.

Всички до един са намесени много дълбоко. Данни за дейността на Калушев има от 2017-та година, много преди ПП въобще да съществуват. Пътуванията му до Мексико датират назад още до 2010-та. Дълго години, в които ГЕРБ е на власт, а службите са на който са си и сега, за групата не се казва и копче. Чак сега в Интернет излизат интервюта и подкасти, в които се навързват нещата. А те са факт много преди групата да купи хижа "Петрохан".

Но, да, Асен Василев е виновен. И Костов. Най-вече Костов.

Затова и написах, че връзката е непряка. Иначе моите любимци не са управлявали и не се очертава да управляват.

преди 20 минути, The Lone Star написа:

Радев цака Йотова, няма да я подкрепи за президент - News.bg

От Възраждане може да заложат на Волгин.

И стига с Петрохан в тази тема. Тя не е за това.

Волгин е по полезен в ЕП ,за президент немисля че ще събере вот. Йотова има по голям шанс. Но да видим ПБ кого ще предложат.

току-що, The Lone Star написа:

Волгин, ако не стане президент, ще се върне като евродепутат. Нищо не губи.

Костадинов е по подходящ кандидат ,но и той мисля че няма да успее да събере достатъчно вот.

Не знам. Според мен Волгин е по-подходящ и ще събере повече подкрепа от Костадинов. Мен ме устройва и Йотова и Вълчев. Само да не е Гюров.

преди 26 минути, The Lone Star написа:

Не знам. Според мен Волгин е по-подходящ и ще събере повече подкрепа от Костадинов. Мен ме устройва и Йотова и Вълчев. Само да не е Гюров.

А дано да е Гюров, дано, дано! Стига толкова комундели! 🤮

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.