Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Естествено, че знам кои са. Интересно ми е, ти що реши, че кмета няма нищо общо с въпросният ПУП, при положение, че са го публикували в самият сайт. Как се издава въпросната заповед? Ти през живота си, отварял ли си книга някога?

Сега ще напише, че това го е направил зам кмета, а Благо Коцев няма абсолютно нищо общо с всичко това. 😆

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 минути, communismatic написа:

Естествено, че знам кои са. Интересно ми е, ти що реши, че кмета няма нищо общо с въпросният ПУП, при положение, че са го публикували в самият сайт. Как се издава въпросната заповед? Ти през живота си, отварял ли си книга някога?

Сега ще напише, че това го е направил зам кмета, а Благо Коцев няма абсолютно нищо общо с всичко това. 😆

Да нямаш деменция, нали вече говорихме, че това не е ПУП, даже и ти се съгласи

Аз не съм твърдял, че е ПУП, то ясно си пише, какъв е документа. Научи се, да четеш с разбиране... Тотално абсурден тип, заклевам се. Даже няма идея, какво се твърди във въпросният документ и за какво се отнася.

току-що, communismatic написа:

Аз не съм твърдял, че е ПУП, то ясно си пише, какъв е документа. Научи се, да четеш с разбиране... Тотално абсурден тип, заклевам се. Даже няма идея, какво се твърди във въпросният документ и за какво се отнася.

Ами то си пише в документа за какво, въпроса е, че ти твърдиш, че има ПУП издаден, а то няма

Това е заповед за издаване на ПУП, което е първата стъпка и се извършва от заместник-кмета и архитекта, който е назначен от кмета. Това е едно от доказателствата, че Коцев е бил абсолютно наясно с нещата. И то това не е и единственото доказателство, а едно от многото. Просто само мега идиот би повярвал, че Коцев не е захлебил от цялата работа.

преди 34 минути, communismatic написа:

Това е едно от доказателствата, че Коцев е бил абсолютно наясно с нещата.

Как да не е наясно, като над 2/3 от построеното е по негово време?!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Еми, не знам, обясни го на ПП-ДБ привърженика, той яростно го брани...

преди 56 минути, communismatic написа:

Това е заповед за издаване на ПУП, което е първата стъпка и се извършва от заместник-кмета и архитекта, който е назначен от кмета. Това е едно от доказателствата, че Коцев е бил абсолютно наясно с нещата. И то това не е и единственото доказателство, а едно от многото. Просто само мега идиот би повярвал, че Коцев не е захлебил от цялата работа.

Т.е. няма издаден ПУП? Няма издадени и разрешителни за строеж, но има пуснати сигнали от Коцев към институциите и той е виновен? 😀

Пак да питам - ти наясно ли си, какво изобщо публикуваш? Щото очевадно не си... Използвай ИИ, ако трябва, задай му правилните въпроси, нека той да ти отговори и тогава ела пак. Изобщо... 90% от хората тук нямате дори елементарни познания по нещата, за които се опитвате, да пишете. Говорим за неща, които просто се усвояват кажи-речи от обща култура, поне да знаеш, какво конкретно се твърди от самият документ и какво заключение, може да се направи за него.

Ама едно по едно, от няколко дни вече спорим има или няма издаден ПУП, това ти беше една от опорките. Вече разбрахме, че ПУП и разрешителни за строеж от общината няма. За сметка на това има сигнали от Коцев към институциите.

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Сериозно ли ще му паднеш на нивото?
Тук не става въпрос дали е бил или не е бил наясно. Щом е пускал сигнали до ДАНС и прокуратурата естествено, че е знаел за какво става на въпрос. Само, че тук да търсим отговорност в Коцев, вместо да сме му благодарни за това, че не е допуснал да се узакони този незаконен град е нелепо

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 15 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама едно по едно, от няколко дни вече спорим има или няма издаден ПУП, това ти беше една от опорките. Вече разбрахме, че ПУП и разрешителни за строеж от общината няма. За сметка на това има сигнали от Коцев към институциите.

Как по-точно си го разбрал? Я обясни, да прочета? Ти дори не си наясно с документа, който си го публикувал и какво точно се твърди в него и кой стои зад него... Бил разбрал. Че и Коцев бил подавал сигнали към институциите, тоя ще излезе страшен борец за правда. Само не е много ясно, как се издава заповед за ПУП от заместник кмета и от архитекта му, при положение, че е уж против. Ама дай първо, да разберем, как по-точно няма издаден ПУП.

Не, уникален... заклевам се. Тоя направо е потресаващо умно парче. Хабер няма от света...

преди 14 минути, Gaming_Solutions написа:

Само, че тук да търсим отговорност в Коцев, вместо да сме му благодарни за това, че не е допуснал да се узакони този незаконен град е нелепо

Трябва даже да сме благодарни на Коцев?! 😆😆

Ми, аз мисля, че към настоящият момент на дискусията... няма особено значение, дали е издаден ПУП или не. Ама да не ти се кача на "нивото"... Та, чакам, да ми обясниш, как стигна до извода, че няма издаден ПУП, при положение, че това са думите на министъра, а ти досега размахваше документ, който очевадно не разбираш, с цел да го опровергаеш. Пак ли ми мяташ въдичката или? Щото оставам с впечатлението, че май сам си я налапваш, ама...

преди 13 минути, communismatic написа:

Ми, аз мисля, че към настоящият момент на дискусията... няма особено значение, дали е издаден ПУП или не. Ама да не ти се кача на "нивото"... Та, чакам, да ми обясниш, как стигна до извода, че няма издаден ПУП, при положение, че това са думите на министъра, а ти досега размахваше документ, който очевадно не разбираш с цел да го опровергаеш. Пак ли ми мяташ въдичката или? Щото оставам с впечатлението, че май сам си я налапваш, ама...

Пич, елементарен въпрос ти зададох, да или не

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Пич, елементарен въпрос ти зададох, да или не

Да, и аз по най-елементарният начин ти отговорих. Не знам, вдяна ли, не вдяна ли... към настоящият момент, не мисля, че особено ми се издигаш в очите с отговорите си, ама... може пък изведнъж, да ти дойдат знанията. Пита ли ИИ? Поне той да ти помогне, ти щом сам не можеш...

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, и аз по най-елементарният начин ти отговорих. Не знам, вдяна ли, не вдяна ли... към настоящият момент, не мисля, че особено ми се издигаш в очите с отговорите си, ама... може пък изведнъж, да ти дойдат знанията. Пита ли ИИ? Поне той да ти помогне, ти щом сам не можеш...

Ти твърдеше, че е издаден ПУП, сега пък не било от значение дали е издаден, последно издаден ли е ПУП или не е?

Именно, да. Явно още не си вдянал, че няма абсолютно никакво значение, щом има издадена заповед за издаване на ПУП, и под тая заповед стоят имената на заместник-кмета на град Варна и на архитекта, който е назначен лично от въпросният Коцев, когото ти така яростно браниш. Тъй... обяснявам го като на бавноразвиващ, понеже за два часа време още не си разбрал, защо през цялото време ти се смея на акъла. Аз твърдя, че има издаден ПУП, понеже това са думите на министъра, а и над 250 пъти писах, че въпросният казус за украинският квартал в местността "Баба Алино" е от ясен по-ясен. Не е ясен само за умнокрасивите дебили, дето се уповават на "Клуб Зет", "Офнюз", "Дневник", "Капитал", "Дойче Веле", "Свободна Европа" и прочее. Ти твърдиш, че няма такова нещо, поствайки документ, в който реално се твърди тъкмо обратното, само дето на теб просто акъла не ти стига, че да осмислиш нещо, което е написано на лист хартия. Това е заповедта за издаване на ПУП с имената, подписите, печатите на въпросните хора, т.е. няма абсолютно никакво значение, дали има ПУП или няма. Вече. Ако искаш, да пробвам, да ти го моделирам с пластилин?

Ако и инвеститорите бяха като теб да обясняват, че няма нужда от ПУП, защото имали издадена заповед за решение изработване на ПУП хахахах

И не, не е заповед за издаване на ПУП, а е заповед с която се разрешава изработването на проект за ПУП. Разликата между това да разрешиш изработването на проект за ПУП и реално да издадеш ПУП е от небето до земята, ама щом за тебе е едно и също...

И последно, не че имам големи очаквания от теб, но продължаваш ли да твърдиш, че има издаден ПУП, кратко и ясно с да или не

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Gaming_Solutions за пореден път доказа, че е функционално неграмотен!

Всички симпатизанти на ПеПеругите са като някаква секта с изпържени мозъци!

Каквото им спуснат ламите от ПП-ДБ - това повтарят като папагали без капка критично мислене!

Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Иван Шишков за Баба Алино: Сигнали се подават от две годи...

Наличието на канализация в комплекса, обяснена от Кадастъра с наличие на стара водопроводна тръба, е корупция, категоричен е регионалният министър. „Това минава границите на корупционната практика”, д
Fakti.bg - Да извадим фактите наяве
No image preview

Слави Ангелов: Баба Алино показва, че по корупция сме зад...

Човекът, който организира цялата тази схема е Даниел Славов - Дънката. Човекът, който изчезна от страната, защото започна разследване срещу него за купуване на гласове, при което беше намерена голяма
преди 4 часа, Gaming_Solutions написа:

Ако и инвеститорите бяха като теб да обясняват, че няма нужда от ПУП, защото имали издадена заповед за решение изработване на ПУП хахахах

Не съм твърдял, че няма нужда от ПУП, а че няма никакво значение, дали имало единият документ, а нямало другият, щом като е пределно ясно, че кмета на Варна не е имал абсолютно нищо против цялото това упражнение. Не случайно се уповавах на подписите на заместник-кмета и на архитекта. Пак да повторя - научи се, да четеш с разбиране.

И не, не е заповед за издаване на ПУП, а е заповед с която се разрешава изработването на проект за ПУП.

Брат, ти точно, да ми казваш, кое какво било, айде няма нужда... Видях те колко си наясно.

Разликата между това да разрешиш изработването на проект за ПУП и реално да издадеш ПУП е от небето до земята, ама щом за тебе е едно и също...

Тъй ли? Я ми кажи, каква е разликата във въпросният казус? Значи архитекта и заместник-кмета разрешават изработването на проекта за ПУП, ама изведнъж ще се дръпнат за издаването на ПУП? Т.е. ти си малоумен, така ли да разбирам?

И последно, не че имам големи очаквания от теб, но продължаваш ли да твърдиш, че има издаден ПУП, кратко и ясно с да или не

Ми, как по-точно доказа, че нямало такъв, след като дори не беше наясно, какво конкретно си постнал като документ? Нали уж постна всичко това с цел, да защитиш кмета на Варна? Е, как по-точно го доказа?

преди 2 часа, Flashback написа:

Gaming_Solutions за пореден път доказа, че е функционално неграмотен!

350 пъти му казах, да спре, да коментира неща, от които нищо не разбира... Явно отново не си е взел поука. Поства документ, дето изобщо не го знае и какъв е. После се сърдят, че ги обиждам.

преди 19 минути, communismatic написа:

Не съм твърдял, че няма нужда от ПУП, а че няма никакво значение, дали имало единият документ, а нямало другият, щом като е пределно ясно, че кмета на Варна не е имал абсолютно нищо против цялото това упражнение. Не случайно се уповавах на подписите на заместник-кмета и на архитекта. Пак да повторя - научи се, да четеш с разбиране.

Говориш глупости, как да няма значение дали имаш издаден ПУП?

Кмета на Варна не е имал нищо против цялото упражнение, хахах, а защо не са издали ПУП и разрешителни за строеж, защо е пускал сигнали до институциите?

Брат, ти точно, да ми казваш, кое какво било, айде няма нужда... Видях те колко си наясно.

Ами явно си имаме работа с функционално неграмотен, документа е пред теб и пак грешно го цитираш. Името бе, името на документа не можеш да напишеш

Тъй ли? Я ми кажи, каква е разликата във въпросният казус? Значи архитекта и заместник-кмета разрешават изработването на проекта за ПУП, ама изведнъж ще се дръпнат за издаването на ПУП? Т.е. ти си малоумен, така ли да разбирам?

Майко мила, това е стандартна практика, съвсем нормално е да разрешиш изработването на проект за ПУП и след това да не издадеш ПУП ако има нередности пхаха

Ми, как по-точно доказа, че нямало такъв, след като дори не беше наясно, какво конкретно си постнал като документ? Нали уж постна всичко това с цел, да защитиш кмета на Варна? Е, как по-точно го доказа?

Ама нещо бъркаш логиката, ти твърдеше, че има ПУП, защото министъра така бил казал и ПУП било от януари 2025. Това са твои думи. Документа от януари 2025 за който говори министъра ти не е ПУП и го показах. Това имат Форест Клуб, това са качили, ако имаха ПУП охоооо, ама нямат ...

350 пъти му казах, да спре, да коментира неща, от които нищо не разбира... Явно отново не си е взел поука. Поства документ, дето изобщо не го знае и какъв е. После се сърдят, че ги обиждам.

Пич, името бе, името на документа обърка, къде си тръгнал.

Дай сега да изясним най-после, твърдиш ли още, че има ПУП или вече приемаме, че няма и да продължаваме напред, че съм приготвил и други неща

преди 9 минути, Gaming_Solutions написа:

Говориш глупости, как да няма значение дали имаш издаден ПУП?

T.e. oтново не разбра? Та, така да го обясня - заместник-кмета и архитекта на Варна, който е назначен от Коцев издава заповед за разрешаване на изработване на ПУП, а ти през цялото време ми искаш ПУП, след като стана ясно, че хабер нямаш, дали изобщо има ПУП или няма ПУП, но твърдиш, че няма такъв. Т.е. пак да го обясня, понеже очевадно си имам работа с човек с акъл на амеба - щом нямат нищо против първата стъпка при изработване на ПУП, очевадно нямат нищо против всичко останало и повече от очевадно лъжат и са захлебили яко от цялата работа. Наистина не проумявам, как е възможно още да не си разбрал очеизбождащото.

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

Кмета на Варна не е имал нищо против цялото упражнение, хахах, а защо не са издали ПУП и разрешителни за строеж, защо е пускал сигнали до институциите?

Тъй, пак да повторя, понеже си с акъл на амеба - това е първата стъпка при издаването на ПУП. ПЪРВАТА СТЪПКА ПРИ ИЗДАВАНЕТО НА ПУП, пиша го с големи букви, поне сега, да го разбереш.

преди 14 минути, Gaming_Solutions написа:

Ами явно си имаме работа с функционално неграмотен, документа е пред теб и пак грешно го цитираш. Името бе, името на документа не можеш да напишеш

Функционално неграмотният е този, който с желанието си, да защити Благо Коцев, който е негов идол явно (няма друго логично обяснение), та с постването си на въпросният документ, който УЖ много добре "разбира", та реално се самозабива сам-самичък. Но по-лошото е, че явно... още не си го и осъзнал.

преди 15 минути, Gaming_Solutions написа:

Майко мила, това е стандартна практика, съвсем нормално е да разрешиш изработването на проект за ПУП и след това да не издадеш ПУП ако има нередности пхаха

Стандартна практика е да се издаде изработването на ПУП, при едно незаконно строителство на територия, която е била гора и тия хора УЖ са твърдо против всичко това!? Уоу, явно дъното още не е стигнато. Явно ще дълбаем още по-надълбоко.

преди 16 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама нещо бъркаш логиката, ти твърдеше, че има ПУП, защото министъра така бил казал и ПУП било от януари 2025. Това са твои думи. Документа от януари 2025 за който говори министъра ти не е ПУП и го показах.

Ми, имат план за такъв, пак да повторя, че в случаят няма абсолютно никакво значение, понеже очевадно Коцев и хората му не са имали абсолютно нищо против. Само за теб това е от огромно значение, понеже просто главата ти е празна.

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

Пич, името бе, името на документа обърка, къде си тръгнал.

Мхм, е... трудно ще се мерим с такива мега капацитети като теб, които за да докажат нещо, постват документ, доказвайки обратното на това, което уж трябва, да докажат.

преди 19 минути, Gaming_Solutions написа:

Дай сега да изясним най-после, твърдиш ли още, че има ПУП или вече приемаме, че няма и да продължаваме напред, че съм приготвил и други неща

Ти как по-точно доказа, че няма ПУП? Нали твърдеше, че нямало такова нещо? Е, как го доказа по-точно?

ПП-ДБ фенчето било приготвило "и други неща". Предния път поства документ, който не разбира... сега ще става явно още по-забавно...

преди 25 минути, communismatic написа:

T.e. oтново не разбра? Та, така да го обясня - заместник-кмета и архитекта на Варна, който е назначен от Коцев издава заповед за разрешаване на изработване на ПУП, а ти през цялото време ми искаш ПУП, след като стана ясно, че хабер нямаш, дали изобщо има ПУП или няма ПУП, но твърдиш, че няма такъв. Т.е. пак да го обясня, понеже очевадно си имам работа с човек с акъл на амеба - щом нямат нищо против първата стъпка при изработване на ПУП, очевадно нямат нищо против всичко останало и повече от очевадно лъжат и са захлебили яко от цялата работа. Наистина не проумявам, как е възможно още да не си разбрал очеизбождащото.

Тъй, пак да повторя, понеже си с акъл на амеба - това е първата стъпка при издаването на ПУП. ПЪРВАТА СТЪПКА ПРИ ИЗДАВАНЕТО НА ПУП, пиша го с големи букви, поне сега, да го разбереш.

Функционално неграмотният е този, който с желанието си, да защити Благо Коцев, който е негов идол явно (няма друго логично обяснение), та с постването си на въпросният документ, който УЖ много добре "разбира", та реално се самозабива сам-самичък. Но по-лошото е, че явно... още не си го и осъзнал.

Стандартна практика е да се издаде изработването на ПУП, при едно незаконно строителство на територия, която е била гора и тия хора УЖ са твърдо против всичко това!? Уоу, явно дъното още не е стигнато. Явно ще дълбаем още по-надълбоко.

Ми, имат план за такъв, пак да повторя, че в случаят няма абсолютно никакво значение, понеже очевадно Коцев и хората му не са имали абсолютно нищо против. Само за теб това е от огромно значение, понеже просто главата ти е празна.

Мхм, е... трудно ще се мерим с такива мега капацитети като теб, които за да докажат нещо, постват документ, доказвайки обратното на това, което уж трябва, да докажат.

Ти как по-точно доказа, че няма ПУП? Нали твърдеше, че нямало такова нещо? Е, как го доказа по-точно?

ПП-ДБ фенчето било приготвило "и други неща". Предния път поства документ, който не разбира... сега ще става явно още по-забавно...

Хахахах аз не съм бил разбрал документа, но той му обърка името и два дни ме пита от къде го имам, ама как така ще го имам, а в линка си пише, амеба.

Това, че си разрешил изработването на проект за ПУП (имаме и удостоверения за търпимост), не означава в никакъв случай, че ще издадеш ПУП. Все едно да ти разрешат да се явиш на изпит и ти вече да черпиш и да казваш щом ме допускат до изпита, значи ще го взема, ако искаха да ме скъсат нямаше да ме допуснат. Факт, година и половина след разрешаването изработване на проекта за ПУП нямаме издаден ПУП, защо? Нямаме разбира се и разрешителни за строеж от общината

Не означава? Т.е. те са твърдо против всичко това, върли противници на всякаква корупция, обаче издават проект за ПУП, вместо направо да ореват орталъка срещу цялото това беззаконие, както се опитва сега, да изкарва всичко това Благо Коцев. И ти вярваш на тия глупости, нали? Еми... толкова по-зле за теб.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.