Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ми добре. Ще взема да те опровергая, щом настояваш. Съветникът Илия Милушев е бил арестуван на 9ти юли. Сега внимавай, че следващата снимка е интересна:

-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B5%D0  

Илия милушев на излизане от ареста.

Сега пак трябва да внимаваш, че и дата е интересна - 10ти юли

https://defakto.bg/2020/10/07/след-гръмките-юлски-арести-президент/

Аз не виждам реабилитирани служители възстановени на работа, а другаря Милушев просто му е намалена гаранцията, но не и оправдан.

Друга конкретика има ли ? ако не съм видял , ще се радвам да ми посочиш :) 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 793,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 10 минути, miro20 написа:

Аз не виждам реабилитирани служители възстановени на работа, а другаря Милушев просто му е намалена гаранцията, но не и оправдан.

Друга конкретика има ли ? ако не съм видял , ще се радвам да ми посочиш :) 

Толкова са стойностни обвиненията и такива "силни" доказателства имат срещу тези престъпници, та се наложило да ги освободят още на следващия ден. А колкото до възстановяването на работа - и това ще стане, само че преди това ще ни осъдят в Страсбург и ще трябва аз, ти и всички данъкоплатци да платим масрафа на Гешев.

Президентът сезира Конституционния съд с искане да бъде обявено за противоконституционно решението на Народното събрание от 2 октомври 2020 година

https://www.president.bg/news5665/prezidentat-sezira-konstitutsionniya-sad-s-iskane-da-bade-obyaveno-za-protivokonstitutsionno-reshenieto-na-narodnoto-sabranie-ot-2-oktomvri-2020-godina.html

Ох, какъв звучен шамар! Кой викате не знаел и нарушавал Конституцията?

Направо се е самозашлевил.   Радев и той се увлече в тупане на топката от Герб с цел печелене на време.   В парламента може за всичко да се дебатира - включително и да се орежат правомощията на президента или на съдебната система.   Така е в парламентарните републики.

преди 6 часа, attj написа:

Направо се е самозашлевил.   Радев и той се увлече в тупане на топката от Герб с цел печелене на време.   В парламента може за всичко да се дебатира - включително и да се орежат правомощията на президента или на съдебната система.   Така е в парламентарните републики.

Mи нека се орежат де. Ще имаме единствената в света съдебна система, която няма право да съди.

преди 4 минути, Belhor написа:

Mи нека се орежат де. Ще имаме единствената в света съдебна система, която няма право да съди.

Осъдиха Марешки за рекет заради претенции при ползване на личен имот.  Това дело ще прочуе нашата съдебна система.   Тя и без това е известна с корупционни поръчки.  Какво и как да я орежат?   Как да забранят на съдия да взима рушвети?   Мултимилионерът вероятно ще му стъжни живота на съдията, ако е отмъстителен.  Не зная.    Уж конституцията закриляла частната собственост...

преди 2 минути, attj написа:

Осъдиха Марешки за рекет заради претенции при ползване на личен имот.  Това дело ще прочуе нашата съдебна система.   Тя и без това е известна с корупционни поръчки.  Какво и как да я орежат?   Как да забранят на съдия да взима рушвети?   Мултимилионерът вероятно ще му стъжни живота на съдията, ако е отмъстителен.  Не зная.    Уж конституцията закриляла частната собственост...

Mарешки трябваше да е в затвора много отдавна.

преди 1 минута, Belhor написа:

Mарешки трябваше да е в затвора много отдавна.

Поради какви причини?  Защо стигнаха да го съдят за глупости?  Връзките му с Русия са много по-сериозни от тези на Радев.

преди 4 минути, attj написа:

Поради какви причини?  Защо стигнаха да го съдят за глупости?  Връзките му с Русия са много по-сериозни от тези на Радев.

Такива крупни мафиоти се осъждат за каквото успееш да ги осъдиш. Справка САЩ.

преди 11 часа, Belhor написа:

Такива крупни мафиоти се осъждат за каквото успееш да ги осъдиш. Справка САЩ.

По скоро и по вероятно е Радев  да бъде осъден и догодина може да видим за пръв път и бивш президент в затвора.  Нарушенията на конституцията и на дадената клетва в парламентарна република са повод за наказателна отговорност за антидържавна дейност и държавна измяна. Пък той да си доказва, че се бил поувлякъл с исканията за оставки...

преди 2 часа, attj написа:

По скоро и по вероятно е Радев  да бъде осъден и догодина може да видим за пръв път и бивш президент в затвора.....

Не само си смешен ! Направо си в безсъзнание....:lol6:

......................

Господи , нямам думи ! :( Какво се случва на мозъците в България !? :cantbelieve:

Екипа ако има претенции към поста ми , моля за извинение ! По-скоро да обърне внимание на горния....ъммм , субект....:nono:

преди 31 минути, by_chechi написа:

Не само си смешен ! Направо си в безсъзнание....:lol6:

......................

Господи , нямам думи ! :( Какво се случва на мозъците в България !? :cantbelieve:

Екипа ако има претенции към поста ми , моля за извинение ! По-скоро да обърне внимание на горния....ъммм , субект....:nono:

attj е безнадежден случай :getout:

Не си губи времето да му обясняваш.

преди 27 минути, Мойра написа:

attj е безнадежден случай :getout:

А НАРОДНИЯТ ВЪСТАНИК, КОЙТО Е ЗАБРАВИЛ, ЧЕ Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА Е МНОГО ДОБРЕ, НАЛИ?

преди 5 часа, by_chechi написа:

КАто ви гледам вас, и аз се питам същото.

преди 4 часа, Мойра написа:

Да ти обясня вместо него с нещо казано не много отдавна какво е нарушил фигуранта :

https://breaking.bg/novini/георги-марков-румен-радев-е-нарушил-11-текста-от-конституцията/

:)

преди 3 часа, miro20 написа:

Оууу ! Имаш се за Господ , та ми отговаряш ? :lol6:

Марш , където ти е мястото.....! :hit:

преди 3 часа, miro20 написа:

Да ти обясня вместо него с нещо казано не много отдавна какво е нарушил фигуранта :

https://breaking.bg/novini/георги-марков-румен-радев-е-нарушил-11-текста-от-конституцията/

:)

Тоя лумпен като говори с дирника си, що не посочи 11 те нарушени текста от конституцията, а? А??? Не ви чувам, не ви чуваам... Айде цитирай текстовете бе трол!

Радев е уморен след неуспешните клеветнически мероприятия с дрон, с аудио и фотомонтажи.  Всички разбаха, че са фалшиви тези компромати.  Сега да внимава какви ги върши и говори - да не стане централен главен герой за дебати в парламента с цел изгонването му от президентството.  Нинова как ще събира поне 81 гласа за да го спасява?

преди 10 минути, M.Николов написа:

А ти явно няма да се умориш да си съчиняваш свободни съчинения по картинка.:angry:

Май си един от малкото още неразбрали. Нужно ли е подпомагане?  Нинова не може да събере 81 гласа. Сега и това зависи лично от Борисов.

Нямам нужда от подпомагане за да видя, че си голям фен на мафиотите, които управляват държавата в момента.

И в опит да ги защитиш пишеш тотални измислици за Президента.

преди 1 час, attj написа:

Сега да внимава какви ги върши и говори - да не стане централен главен герой за дебати в парламента с цел изгонването му от президентството.  

Ама ти и идея си нямаш какво си пожелаваш, а? Вие сега трудно се оправяте него, а ма не сте наясно какво ви чака, когато начело излезе вицепрезидентката. Наистина ли мислите, че с нея ще ви е по-лесно? Та тя ще ви сдъвче и ще ви изплюе за норматив бре:strangle: Къде сте тръгнАли с гол г*з таралеж да яздите?

преди 2 часа, by_chechi написа:

Оууу ! Имаш се за Господ , та ми отговаряш ? :lol6:

Марш , където ти е мястото.....! :hit:

На теб само Господ ли ти говори  ?

Аха... ясно ... Добре, Наполеоне. Няма да те безпокоя.

:giggle1:

преди 14 минути, miro20 написа:

На теб само Господ ли ти говори  ?

Аха... ясно ... Добре, Наполеоне. Няма да те безпокоя.

:giggle1:

Давай 11 те текста троле, не се прави на ударен!

преди 4 минути, Belhor написа:

Давай 11 те текста троле, не се прави на ударен!

Да ти сдъвча пържола не щеш ли  ? :) 

Иначе по добре конкретика ще имаме когато отпадне имунитета на фигуранта.

Може и да стане по скоро с един импийчмънт. Или след мандата му. Нали затова Гешев пита КС . :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Да ти сдъвча пържола не щеш ли  ? :) 

Иначе по добре конкретика ще имаме когато отпадне имунитета на фигуранта.

Може и да стане по скоро с един импийчмънт. Или след мандата му. Нали затова Гешев пита КС . :)

11 текста по които Радев е нарушил конституцията! Ти твърдиш това, дай да видим текстовете!!! Аз твърдя, че Радев не е нарушил нищо.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.