Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Румен Радев дали помни членството си в БКП-БСП?   Или и това е забравил?   Той въобщи помни ли нещо?   

Румен Радев е бил член на БКП около 4 години. Членството му трае до 1990 та година, когато се извършва деполитизиране на армията.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 12 часа, Мойра написа:

Остави Радев, при него всичко е ОК, гледай си любимеца Марешки, който с единия крак е в затвора.

Кога са успели да осъдят дори наклеветен за рекет мултимилионер?   Всичко му е зле на нашия популист Радев и нищо не му е наред   https://dariknews.bg/novini/bylgariia/plevneliev-prezidentyt-radev-narushava-konstituciiata-video-2243847 

преди 4 минути, attj написа:

Кога са успели да осъдят дори наклеветен за рекет мултимилионер?   Всичко му е зле на нашия популист Радев и нищо не му е наред   https://dariknews.bg/novini/bylgariia/plevneliev-prezidentyt-radev-narushava-konstituciiata-video-2243847 

Кажи му на Плевню, че в България има Конституционен съд, който решава дали някой е нарушил Конституцията.

преди 30 минути, Belhor написа:

Кажи му на Плевню, че в България има Конституционен съд, който решава дали някой е нарушил Конституцията.

Догодина след разследването на ДАНС и прокуратурата, документите ще отидат там.  Плевню е прав.  Нашият популист отблъсква различни западни инвеститори с твърденията си и това също е антидържавно поведение. Съжалявам, че съм гласувал за празноглавеца Радев.

преди 31 минути, Belhor написа:

Конституционният съд е последната инстанция. Когато някой нарушава закона в нормалните общества е практика да му се каже "Виж пич това което правиш е незаконно" и едва след като продължи да го прави се отива на следствие и съд . Няма как конституционния съд да следи всички ни дали нарушаваме или не конституцията. Така че Плевнелиев като президент с по голям опит прави приятелска забележка на Радев ако го разбере и се поправи добре.

преди 21 минути, attj написа:

Догодина след разследването на ДАНС и прокуратурата, документите ще отидат там.  Плевню е прав.  Нашият популист отблъсква различни западни инвеститори с твърденията си и това също е антидържавно поведение. Съжалявам, че съм гласувал за празноглавеца Радев.

Бате, ако аз напиша подобен пост, учителя ми по логика лично ще ме застреля с базука!!! След това ще се самоубие със същата базука. От срам!!!

На теб ти препоръчвам да си направиш обстоен преглед на главата и спри веднага хапчетата от Марешки.

Вземи и смърфа за компания.

Напълно логично съм променил мнението и отношението си към Румен Радев,   Причините за това са в действията и бездействията на неадекватния ни държавен глава. Не виждам смисъл в спорове с механик-монтьори,  тъй като не работя подобни неща.    А в България всички разбират от футбол и от политика - затова сме цъфнали и вързали... 

преди 46 минути, lsmurf написа:

Конституционният съд е последната инстанция. Когато някой нарушава закона в нормалните общества е практика да му се каже "Виж пич това което правиш е незаконно" и едва след като продължи да го прави се отива на следствие и съд . Няма как конституционния съд да следи всички ни дали нарушаваме или не конституцията. Така че Плевнелиев като президент с по голям опит прави приятелска забележка на Радев ако го разбере и се поправи добре.

най смешния президент е Плевнелиев той си е помислил че като е намерил една *** да се ожени за него е голяма работа е не остава си чехльо .Не случайно жена му го напусна защото не става за нищо освен за изтривалка на ГЕРБ

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 21 минути, Belhor написа:

Бате, ако аз напиша подобен пост, учителя ми по логика лично ще ме застреля с базука!!! След това ще се самоубие със същата базука. От срам!!!

На теб ти препоръчвам да си направиш обстоен преглед на главата и спри веднага хапчетата от Марешки.

Вземи и смърфа за компания.

Предостатъчно си написал че всеки твой учител да е в правото си да го направи. Успех!

Сега по темата. Не съм гласувал за Радев но му дадох достатъчно време преди да започна да го критикувам. Мисля че напълно заслужава критиките които получава и само конете с капаци не го виждат.

преди 12 минути, attj написа:

Напълно логично съм променил мнението и отношението си към Румен Радев,   Причините за това са в действията и бездействията на неадекватния ни държавен глава. Не виждам смисъл в спорове с механик-монтьори,  тъй като не работя подобни неща.    А в България всички разбират от футбол и от политика - затова сме цъфнали и вързали... 

Да си промениш мнението не е проблем. Проблем са безумните глупости, които си наредил.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Сега по темата. Не съм гласувал за Радев но му дадох достатъчно време...

А той знае ли? Да не си мисли, че има повече време?

преди 18 минути, Belhor написа:

Да си промениш мнението не е проблем. Проблем са безумните глупости, които си наредил.

А той знае ли? Да не си мисли, че има повече време?

Ами нали затова се стреми да овладее лостовете на управлението защото се притеснява че времето му изтича.

преди 12 минути, lsmurf написа:

Ами нали затова се стреми да овладее лостовете на управлението защото се притеснява че времето му изтича.

Концентрирай се смърфе. Ставаше въпрос за даденото му от теб време.

преди 2 минути, Belhor написа:

Концентрирай се смърфе. Ставаше въпрос за даденото му от теб време.

Това което му е дадено от мен и твърде много други хора преди да започнем да го критикуваме отдавна изтече. Негласно правило е да са 100 дни. На него обаче не му пука че народът го критикува , въпреки че би трябвало. Страх го е обаче от факта че прокуратурата започна да обикаля президентството и много ама мнооого му се иска да си назначи послушко за главен прокурор . Затова са тези напъни а това че се бори с мафията е приказка за наивници.

преди 3 часа, attj написа:

Кога са успели да осъдят дори наклеветен за рекет мултимилионер?  

На 24.09.2020г. 

преди 1 час, lsmurf написа:

Това което му е дадено от мен и твърде много други хора преди да започнем да го критикуваме отдавна изтече. Негласно правило е да са 100 дни. На него обаче не му пука че народът го критикува , въпреки че би трябвало. Страх го е обаче от факта че прокуратурата започна да обикаля президентството и много ама мнооого му се иска да си назначи послушко за главен прокурор . Затова са тези напъни а това че се бори с мафията е приказка за наивници.

Сложи си ръка на сърцето и кажи дали съжаляваш, че не си гласувал за леля Цецка? Наистина ли мислиш, че тя щеше да е по-удачен избор? Аз мисля, че дори и моят кандидат (Митьо Пищова) щеше да е по-добър избор от нея.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

На 24.09.2020г. 

Сложи си ръка на сърцето и кажи дали съжаляваш, че не си гласувал за леля Цецка? Наистина ли мислиш, че тя щеше да е по-удачен избор? Аз мисля, че дори и моят кандидат (Митьо Пищова) щеше да е по-добър избор от нея.

Не не съжалявам . Може и да си прав че Митьо Пищова щеше да е най добрия избор. Поне щяхме да се забавляваме повече. 😄

.

преди 2 часа, ninov написа:

най смешния президент е Плевнелиев той си е помислил че като е намерил една *** да се ожени за него е голяма работа е не остава си чехльо .Не случайно жена му го напусна защото не става за нищо освен за изтривалка на ГЕРБ

Точно!

https://afera.bg/дали-ставаш-за-нещо-и-за-уй-дори-отгово/

преди 3 часа, ninov написа:

Плевню е бивш комунист преди да стане гербер, а сега вече не му се занимава с политика.Познавам hо лично от 1982 година.  Човекът е имал три съпруги и четири синове от последните две.  Язък за починалия му син, вечна му памет.  Не всеки българин е родител на 4 сина. А Марешки е невинен - до влизане в сила на присъда, което още не се е случило.   Защо пишете глупости, вярвате ли си в тях?  Като оценявам плиткоумието на феновете на Радев -  не ни очакват никакви добри перспективи.  За съжаление той е преценил нещата и затова папагали все за празни чекмеджета като за пред плиткоумници. Лъже Ви успешно с елементарни фотомонтажи. И какво като Ви е излъгал -то си е все за Ваша сметка. 

преди 1 час, Мойра написа:

Е евала ! И медията която цитираш е реномирана . И конкретния материал е дълбокомислен . Нямам думи да похваля поста ти.

преди 40 минути, lsmurf написа:

Е евала ! И медията която цитираш е реномирана . И конкретния материал е дълбокомислен . Нямам думи да похваля поста ти.

Тежко и горко на майка България с толкова много плиткоумници!

преди 1 час, attj написа:

Тежко и горко на майка България с толкова много плиткоумници!

Да, тежко и горко на майка България и българите от плиткоумниците в ГЕРБ!

преди 31 минути, Мойра написа:

Да, тежко и горко на майка България и българите от плиткоумниците в ГЕРБ!

Не са само там, ненужно не се самонавивайте.

преди 2 часа, lsmurf написа:
преди 3 часа, Мойра написа:

Това е най кратката и дълбоко философска статия която съм чел евър ! Толкова мъдрост, и в китайски хилядолетен манастир не може си намери място.

НЯмам думи . Евала , Мойра ! езистенциалното ти ниво и висша интелигентност къртят всякакви мивки...

Не ми стигна дъх да опиша и медията на която всеки световен журналист и нобелов лауреат по литература би си скубал косите само за да е в малка колонка в тази медия.... мммм.... :help:

преди 19 минути, miro20 написа:

Това е най кратката и дълбоко философска статия която съм чел евър ! Толкова мъдрост, и в китайски хилядолетен манастир не може си намери място.

Нали!Друго си е  ако бяха сложили едно магаре....

Точно това си помислих че го е писало магаре.

Ама неее... да не обиждаме достойните работливи животинки....

преди 1 час, Proshark написа:

Нали!Друго си е  ако бяха сложили едно магаре....

И как магарето ще лъже плиткоумни симпатизанти с манипулирани фотомонтажи и после с месеци ще папагали за празни чекмеджета!?   Магарето Плевню е с класа над папугай Радев.   Дори магарето умее да се инати и не харесва популисти-папагали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.