Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 41 минути, attj написа:

Какви стъпки прави Радев щом за него будни българи са само протестиралите ? 

Много добре знаеш, че говорех за думите ти, че се дистанцирал от БСП. Почна и ти да извърташ....

преди 45 минути, attj написа:

Никак не върви държавния глава да нахъсва антидържавни мероприятия с цел преврат.  Следваше преди това да е подал оставка и да не получава заплата като президент на държава, на която не спазва конституцията!

Това беше другата ти критика към него - че нищо не правел. В тази ситуация за да "направи нещо", трябваше да вземе една от двете страни. Ти какво предпочиташ? Да вземе страната на Тиквоний и да бъде послушко, като беше Плевнелиев ли? А после се чудиш защо в Гърция било така, и защо Вдигат с 40% пенсиите в Румъния, а у нас се хвърлят едни 50лв на месец с единствената цел купуване на пенсионерски гласове. Радев е с представителна, а не законодателна власт и чрез правото си на вето прави каквото може за да се противопостави на безумията на парламента, но правомощията му стигат до там. Не знам защо обвиняваш него за всичко лошо, след като той реално няма механизмите да повлияе на законодателната власт?

преди 1 час, attj написа:

Марешки е с твърдолинейно отрицателно отношение към всичко свързано с БСП, а някои от глупостите му едва ли е необходимо да са точно в тази тема. 

Значи важното е да е против БСП, а от там нататък да  прави каквито си иска глупости? Че даже и ако може да не пишем за глупостите му по темите?

Докато има хора с мислене като твоето, винаги ще си бъдем "стадо" и никога няма да се превърнем в "народ"

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Никак не ми харесва съдба на народ с управленци като Виденов, Станишев, Орешарски, Нинова, Радев  и подобни.   За какво им е властта отново на БСП!?     

преди 19 минути, attj написа:

Никак не ми харесва съдба на народ с управленци като Виденов, Станишев, Орешарски, Нинова, Радев  и подобни.   За какво им е властта отново на БСП!?     

С управленци като Борисов, Каракачанов, Симеонов и Марешки, където сме номер едно по смъртност и най- бързо топящата се нация, съдбата на народа ти харесва повече? Народа измира, изчезва... това ли ти харесва???

преди 8 минути, Радул написа:

С управленци като Борисов, Каракачанов, Симеонов и Марешки, където сме номер едно по смъртност и най- бързо топящата се нация, съдбата на народа ти харесва повече? Народа измира, изчезва... това ли ти харесва???

Марешки е управлявал досега само бизнеса си.  А БСП потърсиха ли отговорност от виновни за фалита на държавата и толкова банки?   Пак ли искате тях за ""спасители""?   Та те пак Ви лъжат.

преди 9 минути, attj написа:

Марешки е управлявал досега само бизнеса си.  А БСП потърсиха ли отговорност от виновни за фалита на държавата и толкова банки?   Пак ли искате тях за ""спасители""?   Та те пак Ви лъжат.

Партията на Марешки е в управляващата коалиция! Не ми отговори на въпроса- тази съдба на народа ли ти харесва? Измиране и изселване?

преди 4 минути, attj написа:

Ама без неговия подпис на Боко нямаше да му мине театрото наречено "нова конституция" нали. Изобщо не ми обяснявай как не бил участвал в управлението.

Толкова си се филмирал от БСП, че забравяш за другите партии. Глсувай за нещо различно от БСП, Боко или гъзолиците му като Воля и патриотите. 

преди 37 минути, Радул написа:

Партията на Марешки е в управляващата коалиция! Не ми отговори на въпроса- тази съдба на народа ли ти харесва? Измиране и изселване?

Необходимо ли е да лъжеш без да печелиш от това?   От Воля няма нито един министър.   А за трагедиите на сънародниците основната заслуга си е на БСП. Те пак могат всичко да развалят и за нищо да не са виновни. Колко много години бяха нужни за да стигнем минимална пенсия 300 лв след уникалните управления на Радевоподобни хора.

преди 1 час, attj написа:

Необходимо ли е да лъжеш без да печелиш от това?   От Воля няма нито един министър.   А за трагедиите на сънародниците основната заслуга си е на БСП. Те пак могат всичко да развалят и за нищо да не са виновни. Колко много години бяха нужни за да стигнем минимална пенсия 300 лв след уникалните управления на Радевоподобни хора.

Не бягай от въпроса! България стана номер едно по смъртност в света при управлението на твойте хубостници! Отговори дали това ти харесва или си запечатй клавиатурата с цимент!!!

преди 16 минути, Радул написа:

Не бягай от въпроса! България стана номер едно по смъртност в света при управлението на твойте хубостници! Отговори дали това ти харесва или си запечатй клавиатурата с цимент!!!

Не съм гласувал за управниците от Герб и патриотите.  За мен Нинова с Радев, повече от Борисов,  съвсем всичко щяха да са сбъркали - като при предните управления на БСП. Има само още три български банки за фалиране.  Ти вземи се циментирай като музеен експонат на фен на столетницата.   Защото, ако им дадем властта, те пак ще се издънят.  Не могат да направят нещо различно.  Дай им да радват червени мутри и мафиоти, да крадат като за последно, да фалират държавата и БГ банките.  Защото чуждестранните банки няма да им позволят.   Правителствата на Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски помниш ли докъде ни докараха?  Сегашната минимална пенсия 300 лв- 150 Eвро   е направо огромна в сравнение с тази през годините при тези 4 премиери от БСП. Помниш ли или си млад?

преди 4 минути, attj написа:

Не съм гласувал за управниците от Герб и патриотите.  За мен Нинова с Радев, повече от Борисов,  съвсем всичко щяха да са сбъркали - като при предните управления на БСП. Има само още три български банки за фалиране.  Ти вземи се циментирай като музеен експонат на фен на столетницата.   Защото, ако им дадем властта, те пак ще се издънят.  Не могат да направят нещо различно.  Дай им да радват червени мутри и мафиоти, да крадат като за последно, да фалират държавата и БГ банките.  Защото чуждестранните банки няма да им позволят.   Правителствата на Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски помниш ли докъде ни докараха?  Сегашната минимална пенсия 300 лв- 150 Eвро   е направо огромна в сравнение с тази през годините при тези 4 премиери от БСП. Помниш ли или си млад?

Не ми отговори на въпроса! Ти си човек без чест. Въртиш се като пумпал и си мислиш че ще се измъкнеш. Сегашната пенсия, някогашната пенсия... Само че България е номер едно по смъртност, след 10 годишното управление на ГЕРБ и патериците им. Сегашната пенсия може да е 300 лева, ама и хляба е 2 пъти по- скъп. Хич не се мъчи, ами вземи си направи една ваксина.

Къде има ваксини  ""антиБСП""?   Няма да тръгна да търся статистики за смъртността при премиерите на БСП.   Като се сети за хляба - виж примерно колко можеш да си купиш за 180 лв през 2007 година при Станишев и колко сега за 650 лв.  И спри да ме правиш на гербер, никога не съм гласувал за тях.  Обаче съм гласувал за Луканов и Станишев навремето.

преди 19 минути, Радул написа:

Не ми отговори на въпроса! Ти си човек без чест. Въртиш се като пумпал и си мислиш че ще се измъкнеш. Сегашната пенсия, някогашната пенсия... Само че България е номер едно по смъртност, след 10 годишното управление на ГЕРБ и патериците им. Сегашната пенсия може да е 300 лева, ама и хляба е 2 пъти по- скъп. Хич не се мъчи, ами вземи си направи една ваксина.

Като преди това дядо му е бил в БКП. Той само на грешните попада. Съдба.

Сега плюе БСП, партията която го отгледа и го издигна на главни постове.

преди 10 минути, ncl написа:

Питай в аптеките на Марешки. Той редовно се боцка с такива...

По добре e да се надявам Божков да се върне - за да търкам като Вас още лотарийни билетчета.   

преди 5 минути, acnekt написа:

Като преди това дядо му е бил в БКП. Той само на грешните попада. Съдба.

Сега плюе БСП, партията която го отгледа и го издигна на главни постове.

Двамата ми дядовци и родителите ми са били утописти по идеите на Маркс, Енгелс, Ленин.  

преди 3 минути, ncl написа:

Ако не знаеш, лотарийните билетчета не са спирали да се продават.

Това са занимавки за нямащите пари.    Май не плащат по-големите печалби.  Не съм се интересувал.  Не ми трябва Череп още да ме лъже.

Той не е расъл под фуражка като Румен Радев.

Е е проблем „фуражката”, а главата - под нея!
преди 1 час, ncl написа:

Билетчетата ги продава държавата, не Божков.

Той затова плаче на Нинова и на Радев да взимат властта.

току-що, attj написа:

Точно тези как ще вземат властта?

На 28 ми март ще видиш. Ще ти свърши кефа, да гледаш как народа измира и се топи.

преди 1 минута, Радул написа:

На 28 ми март ще видиш. Ще ти свърши кефа, да гледаш как народа измира и се топи.

Следващ пети премиер от БСП за последните 30 години?  Български банки за фалит с кражби останаха само ПИБ ,ЦКБ и Инвестбанк.   Стига с неадекватни критерии що е то кеф.

преди 3 минути, ncl написа:

И кои са тези 5 премиера от БСП?

Румен Радев  няма как да е такъв след Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.