Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Да, ще е Нинова. :)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 26 минути, attj написа:

Следващ пети премиер от БСП за последните 30 години?  Български банки за фалит с кражби останаха само ПИБ ,ЦКБ и Инвестбанк.   Стига с неадекватни критерии що е то кеф.

Питах те няколко пъти. Мълчанието е знак за съгласие...

преди 8 минути, Радул написа:

Питах те няколко пъти. Мълчанието е знак за съгласие...

Мълчанието не всякога е съгласие.  Например Радев мълчи, а дали одобрява Нинова?  

преди 6 минути, attj написа:

Мълчанието не всякога е съгласие.  Например Радев мълчи, а дали одобрява Нинова?  

Всякога е. Щом мълчиш значи си съгласен.

преди 15 часа, M.Николов написа:

Хайде магаретата да не ми обясняват какво съм разбрал и какво не!:hush:

на 2.01.2021 г. в 13:58, M.Николов написа:
на 2.01.2021 г. в 13:51, attj написа:

Кои биха подкрепили тази година Румен Радев - ако се яви като независим кандидат ?   Кога той ще посочи идея за алтернативно управление- та повече сънародници да му повярват!?  Защото сам едва ли ще събере и 300 000  гласа.  На кои хора и партии би разчитал не знаещ какво иска човек!?

Това не твой проблем, ти по-добре мисли за своите проблеми.Радев ще мисли за своите.

Значи на теб не може да се дава акъл, но ти можеш да раздаваш акъл ?

:yanim:

Понеже доста се говори за Жан Виденов в тази тема, ето едно негово интервю. Където в прав текст се отговаря защо рухна банковата система, кой подписа загробващите договори с Газпром, имаше ли партийни куфарчета, кой ги взе... и други интересни нещица. :)

преди 15 минути, Радул написа:

Понеже доста се говори за Жан Виденов в тази тема, ето едно негово интервю. Където в прав текст се отговаря защо рухна банковата система, кой подписа загробващите договори с Газпром, имаше ли партийни куфарчета, кой ги взе... и други интересни нещица. :)

Защо ли не чух нищо конкретно . Имената на "разбойниците на прехода" . Типичното държание на хората от неговата партия. Виновен им е всеки друг а той е водица ненапита. Щом си поел ангажимента да бъде начело на държавата ще отговаря за бедите сполетяли я по време на управлението му . Така мисля че е нормално.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Щом си поел ангажимента да бъде начело на държавата ще отговаря за бедите сполетяли я по време на управлението му .

Именно . Това е основния проблем на червените съсипници.

Винаги някой друг "им е акал в гащите" .

преди 3 минути, lsmurf написа:

Защо ли не чух нищо конкретно . Имената на "разбойниците на прехода" . Типичното държание на хората от неговата партия. Виновен им е всеки друг а той е водица ненапита. Щом си поел ангажимента да бъде начело на държавата ще отговаря за бедите сполетяли я по време на управлението му . Така мисля че е нормално.

Сигурно си глух. Не чу ли името на управителя на БНБ, който раздава лицензи на сульо и пульо? Не чу ли името на Евгени Бакърджиев, който подписа договора с Газпром, както и името на Иван Костов, който продаде Нефтохим на Лукойл отново със заробващи условия? Между другото, видеото е почти 40 минути а ти ми отговаряш след 20. Не чу, защото не го гледа нали? Хехе, елементарен трол.

преди 1 минута, Радул написа:

Сигурно си глух. Не чу ли името на управителя на БНБ, който раздава лицензи на сульо и пульо? Не чу ли името на Евгени Бакърджиев, който подписа договора с Газпром, както и името на Иван Костов, който продаде Нефтохим на Лукойл отново със заробващи условия? Между другото, видеото е почти 40 минути а ти ми отговаряш след 20. Не чу, защото не го гледа нали? Хехе, елементарен трол.

Слушай тролчо . Ако този човек имаше чест за каквато имаш наглостта да говориш по горе трябваше да си направи сепуко след това което претърпя България под негово управление. Няма защо да му слушам елементарните увъртания.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Слушай тролчо . Ако този човек имаше чест за каквато имаш наглостта да говориш по горе трябваше да си направи сепуко след това което претърпя България под негово управление. Няма защо да му слушам елементарните увъртания.

А призна си че не си гледал ама издрънка простотията. Нагъл лицемер си ти Миро 2. Доносник!

преди 2 часа, Радул написа:

А призна си че не си гледал ама издрънка простотията. Нагъл лицемер си ти Миро 2. Доносник!

Простотиите ги дрънкаш ти . Това че не можеш да се усетиш е просто липса на достатъчен капацитет. И за прост трол не си годен толкова ти е акъла.

преди 5 часа, lsmurf написа:

Простотиите ги дрънкаш ти . Това че не можеш да се усетиш е просто липса на достатъчен капацитет. И за прост трол не си годен толкова ти е акъла.

Не знам. Ти твърдиш, че Виденов не казал нищо конкретно, пък после си призна че изобщо не си го слушал.

преди 1 час, Радул написа:

Не знам. Ти твърдиш, че Виденов не казал нищо конкретно, пък после си призна че изобщо не си го слушал.

Не че не го слушах , а не го дослушах докрай . Когато един човек започне да ми увърта и щикалкави просто спирам да му слушам простотиите защото вече ми е писнало политици да ни правят на идиоти. Той Вълчев раздал лицензи на сульо и пульо защото видиш ли някой го накарал да направи така. Е кой е този някой ами икономисти покрай Луканов. Колко удобно а . Да ходи някой да пита Луканов кои са тези икономисти около него може би.  И него горкия някой в партията го спъвал видиш ли иначе той за нищо не е виновен разбира се . Все едно сега да повярвам на Борисов че видиш ли някой му пречи и му прави активни мероприятия иначе той работи 24/7 само за България . Писна ми вече от тъпотии.

преди 12 часа, ncl написа:

Да, ще е Нинова. :)

Борисов как ще  допусне Нинова да реже лентичка при откриване на новата магистрала!  А тогава Борисов може  да бъде президент вместо Румен Радев     https://www.24chasa.bg/novini/article/9371187

преди 28 минути, lsmurf написа:

Не че не го слушах , а не го дослушах докрай . Когато един човек започне да ми увърта и щикалкави просто спирам да му слушам простотиите защото вече ми е писнало политици да ни правят на идиоти. Той Вълчев раздал лицензи на сульо и пульо защото видиш ли някой го накарал да направи така. Е кой е този някой ами икономисти покрай Луканов. Колко удобно а . Да ходи някой да пита Луканов кои са тези икономисти около него може би.  И него горкия някой в партията го спъвал видиш ли иначе той за нищо не е виновен разбира се . Все едно сега да повярвам на Борисов че видиш ли някой му пречи и му прави активни мероприятия иначе той работи 24/7 само за България . Писна ми вече от тъпотии.

Ясно. Не си чул каквото ти се е искало да чуеш.

преди 21 часа, Радул написа:

А ти чу ли че Костов е назначавал стотици ченгета 2001 г ??? Кога ще се осъзнаете че не само '90-те , а много по напред нещата бяха дирижирани от същите ваши червени любимци  и "мнима" опозиция ???

Глухи сте ВИЕ , тези които цитирате "уж" опозиционни  имена, уж как "демокрацията " ви виновна,  а то всъщност, са същите ваши съсипници .

И не осъзнавате че Жан Виденов е просто поредния некадърник, допуснал всичко това. Волно или неволно няма никакво значение. Некадърник. Или пионка. Но никога и никой не би му казал "държвник" .

Така повече боли , да...

Така е...

преди 21 часа, Радул написа:

Всеки който ти го набие яко  е Миро20 .

Нямам нищо против. Гърчи се и сънувай кошмари с Миро20.

А Миро си спи спокойно :) 

пп

Знаеш ли какво въобще означава думата "доносник" ??? И колко неадекватно звучи в твоя употреба ???  :giggle1:

преди 7 минути, miro20 написа:

А ти чу ли че Костов е назначавал стотици ченгета 2001 г ??? Кога ще се осъзнаете че не само '90-те , а много по напред нещата бяха дирижирани от същите ваши червени любимци  и "мнима" опозиция ???

Глухи сте ВИЕ , тези които цитирате "уж" опозиционни  имена, уж как "демокрацията " ви виновна,  а то всъщност, са същите ваши съсипници .

И не осъзнавате че Жан Виденов е просто поредния некадърник, допуснал всичко това. Волно или неволно няма никакво значение. Некадърник. Или пионка. Но никога и никой не би му казал "държвник" .

Така повече боли , да...

Така е...

Всеки който ти го набие яко  е Миро20 .

Нямам нищо против. Гърчи се и сънувай кошмари с Миро20.

А Миро си спи спокойно :) 

пп

Знаеш ли какво въобще означава думата "доносник" ??? И колко неадекватно звучи в твоя употреба ???  :giggle1:

Ми вие сте си като две капки вода бе!

Психо профил на десния либерал: Гонят ме, мамо, руснаци  

https://trud.bg/психо-профил-на-десния-либерал-гонят-м/?fbclid=IwAR0dXgc6usKhyrPoDEbXcbBztYVY3PFQMOmokC4gRiLsAXiXOurmZeAoXDU

Те са ясни. Искат да се докопат до хранилката и баш кокалите да глозгат. Иначе казано заявка за подкрепа към великия джипкатор срещу участие в следващото правителство.

Между другото измамните социолози много ги омаловажават срещу надуване на един от близко село. Аз казвам че те (ДПС) ще имат двойно на него.

преди 7 часа, Филипов написа:

Те са ясни. Искат да се докопат до хранилката и баш кокалите да глозгат.

Да, ДПС са безскрупулно преагматични и си гледат интереса. "цветовете' за тях нямат значение, важното е даимат далавера.

В случая отношението им и декларацията е ясен лакхмус-тест че пРезидента отдавна е куц изхабен кон на който такива безпринципни сметкаджии каквито са ДПС ,не биха заложили.

Мустафа поиска оставката на Радев в парламента още на 2 септември миналата година.   Този път Радев няма да получи и гласовете за Марешки от първия тур - те бяха 428 000 и на втори тур почти масово гласувахме против Цецка Цачева.   Никой гласоподавател на Воля не желае такъв антипрезидент.   Втори мандат за Румен Радев ще е невъзможен, спожред мен, дори отново БСП да го подкрепи.   

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.