Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 43 минути, miro20 написа:

При срещата с Борисов Папата дума не обелва за корупция, а хвали постигнатото от него и гЕРБ. И магистрали , и за международните инициативи и постигнатите успехи.

Среща се с Фигуранта пРезилдент - и му говори за корупция , говори му за джобове, говори му за пари и откъде минава пътя към дявола...

Кратко и ясно . :) 

гърчете се тролченца .:hush:

При срещата си с Борисов, Папата все още не е имал представа кой е шефа на мафията мафията у нас. Сега вече е видял снимките с чекмеджето и всичко му е станало ясно, за това пряко е свързал корупцията с държавността.

Пак питам: на кого дължим първото място по корупция в Европа? Кой е ръководел държавата по такъв начин, че папата да каже:

Цитат

съвременния бич в държавността - корупцията

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

При срещата си с Борисов, Папата още не е имал представа кой е шефа на мафията мафията у нас.

:giggle1:

Само това ли измисли бре умньо :hit:

Гърчовее....

Ясно се вижда признанието и подкрепата към ГЕРБ както от външни политици, така и от религиозни лидери .

Фигуранта разединител на нацията НИКОГА няма да постигне това признание. Никога :) 

преди 11 минути, miro20 написа:

Само това ли измисли бре умньо :hit:

Фактите сами говорят за себе си, няма нужда нищо аз да си измислям. Не се казвам "Мирко Спекулантов"

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Фактите сами говорят за себе си, няма нужда нищо аз да си измислям. Не се казвам "Мирко Спекулантов"

Именно че фактите говорят. А когато фактите говорят, тролченца като теб мълчат гузно в ъгъла  :hush:

преди 14 минути, miro20 написа:

Фигуранта разединител на нацията НИКОГА няма да постигне това признание. Никога :) 

И друг път съм казвал, че Радев разедини не нацията, а електората на ГЕРБ.

Раздели ви на "прогледнали" и на "все още заблудени". Около Боко останахте само такива, които по някакъв начин все още папкате от медеца, но и на вашето време му се вижда края.

преди 2 минути, miro20 написа:

Именно че фактите говорят. А когато фактите говорят, тролченца като теб мълчат гузно в ъгъла  :hush:

И какво говорят фактите? Че Папата и Радев са говорили за:

Цитат

Другият факт е, че не Радев е ръководел държавността, а Боко.  Това са фактите!

преди 4 минути, miro20 написа:

А бе ти,чуваш ли се какви глупости говориш ?! Ти сериозно ли мислиш,че Папата има , каквато и да е информация за Борисов или за Радев...Това твоето не е спекулация, то си е откровена лъжа...

Запази си мисълта за след изборите :hush:

След изборите ще стане като с опрката за "ДПС и печалбата им от допълнителните урни". Ще се чудиш от кой кладенец да донесеш вода, та да изкараш че електората на ГЕРБ се е увеличил.  

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Раздели ви на "прогледнали" и на "все още заблудени". Около Боко останахте само такива, които по някакъв начин все още папкате от медеца, но и на вашето време му се вижда края.

Аха.. Папата "все още заблуден, папка от медеца"... :giggle1:

Спекулациите ти не вървят драги.

Изложи се за пореден път.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

И какво говорят фактите? Че Папата и Радев са говорили за:

Цитат

Тъй де... С Боко Тиквата Папата го хвали за магистралите свързващи хората, с успехите на международно ниво за ОБЕДИНИТЕЛНАТА политика на Балканите и т.н. ,

а с фигуранта на мутрите - за корупция и за "пътя на парите и дявола" .

Нали не си мислиш че Папата или съветниците му вЕрват като вас на аранжировки , или че са слепи за това как съветниците на презилдента  си разменят подаръци в ресторанти с отделени настрани телефони ... как се изнася секретна информация, как се лобира за посланници в чужди държави с бизнесмени, как се уговарят закони ... как се действа в синхрон с Черепи от Дубай, и какво ли още не беше.... 

:) 

Ама гърчи се ... не ми пречиш...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

След изборите ще стане като с опрката за "ДПС и печалбата им от допълнителните урни". Ще се чудиш от кой кладенец да донесеш вода, та да изкараш че електората на ГЕРБ се е увеличил.  

Още ближеш рани че пак се изложи като се видя процента на увеличение от Турция  след отпадането на броя на секциите ? :) 

Ще ти ги припомням, не се притеснявай :)

преди 12 минути, miro20 написа:

Факт №1 - Обсъждали са "съвременния бич в държавността - корупцията"

Факт№2 - Ръководството на държавността през последните 12 години е било в ръцете на Боко.

След тези факти, колкото и да се опитваш да спекулираш, само можеш още да се изложиш. 

"Папата все още заблуден и папка от медеца" е прекрасен пример за спекулация от твоя страна! Отново се самозакопа :laughing5:

преди 20 минути, miro20 написа:

Още ближеш рани че пак се изложи като се видя процента на увеличение от Турция  след отпадането на броя на секциите ? :) 

Само че според ЦИК, увеличението %-та на ИТН от урните в чужбина беше по-голямо и в следствие на това, Слави успя да увеличи броят депутатите си с повече, отколкото те се увеличиха при ДПС :lol6:

Зацикли :)  :yanim:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

колкото и да се опитваш да спекулираш, само можеш още да се изложиш

Именно.

Ама продължавай ... продължавай... Цар си в самозатапването , измишльотините и излагациите

преди 39 минути, miro20 написа:

Зацикли :)  :yanim:

Ама продължавай ... продължавай... Цар си в самозатапването , измишльотините и излагациите

Тези думи са чиста проба спекулация:

преди 1 час, miro20 написа:

Твои ли са, или пак някой друг е дошъл и ги е сложил в твоят пост?

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Тези думи са чиста проба спекулация:

Твои ли са, или пак някой друг е дошъл и ги е сложил в твоят пост?

Думите ми са именно да покажа спекулацитие и лъжите от теб :

преди 6 часа, ivottoshev написа:

:hush:

Да синтезирам  :

Папата към Орбан :

Цитат

"Кръстът ни призовава да поддържаме корените си здрави, но без отбранителност; да черпим от изворите, отваряйки се за жаждата на мъжете и жените на нашето време. Моето желание е да бъдете такива: приземени и отворени, вкоренени и внимателни", изтъкна папата.

Призивът на папата към Унгария да "протегне ръце към всички" е прикрита критика срещу антиимиграционната политика на Орбан

Папата към пРезилдента ни разединител :

Цитат

Папата пред Радев: "Дяволът влиза в човека през джоба му“

Папата към Борисов :

Цитат

"Папата поощри това, което правим с мостовете и магистралите и като се разделяхме каза, че магистрали и мостовете са свързващото и определящото и мира включително. Поздрави ме за направеното по време на нашето председателство за Западните Балкани",

Всичко останало са твои гърчове и спекулации.

преди 5 часа, miro20 написа:

Аз такова нещо не съм казвал. Ти от два мои различни отговора на два различни твои поста, сглоби горната глупост. Това ако не е спекулация, не знам кое е!

преди 5 часа, miro20 написа:

Папата към Орбан :

Кръстът ни призовава да поддържаме корените си здрави, но без отбранителност; да черпим от изворите, отваряйки се за жаждата на мъжете и жените на нашето време. Моето желание е да бъдете такива: приземени и отворени, вкоренени и внимателни", изтъкна папата.

А тук как сам си го наби, не е истина:laughing5:

След като правиш паралел на думите на Папата към Радев и към Орбан - ми виждаш ли това което съм оцветил в червеничко?

Повече от очевидно е, че Папата не визира персонално Орбан, а унгарската държава и нация като цяло (иначе щеше да е: "да бъдете такъв", а не "да бъдете такива")

В случая с Радев очевидно е същото, обаче ти искаш да внушиш че визира лично него :giggle1:

Що бре Мирко? Що бре, Спекулантчо? Що сравняваш две еднакви неща, а ги интерпретираш по различен начин?

ПП: След като се завърна в този форум, само автогол след автогол си вкарваш. Какво ти правиха през тези две-три седмици докато те нямаше тук? В психиатричното ти отделение са въвели нов метод на лечение ли?

Аз си мислех че не е възможно, но ти някак си си успял да станеш още по-смешен от преди. Предай на лекуващите ти лекари моите специални поздрави:cool: 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Аз такова нещо не съм казвал. Ти от два мои различни отговора на два различни твои поста, сглоби горната глупост. Това ако не е спекулация, не знам кое е!

А тук как сам си го наби, не е истина:laughing5:

След като правиш паралел на думите на Папата към Радев и към Орбан - ми виждаш ли това което съм оцветил в червеничко?

Повече от очевидно е, че Папата не визира персонално Орбан, а унгарската държава и нация като цяло (иначе щеше да е: "да бъдете такъв", а не "да бъдете такива")

В случая с Радев очевидно е същото, обаче ти искаш да внушиш че визира лично него :giggle1:

Що бре Мирко? Що бре, Спекулантчо? Що сравняваш две еднакви неща, а ги интерпретираш по различен начин?

ПП: След като се завърна в този форум, само автогол след автогол си вкарваш. Какво ти правиха през тези две-три седмици докато те нямаше тук? В психиатричното ти отделение са въвели нов метод на лечение ли?

Аз си мислех че не е възможно, но ти някак си си успял да станеш още по-смешен от преди. Предай на лекуващите ти лекари моите специални поздрави:cool: 

Гърчове тошеффф гърчове... Сега си измисли да се хванеш за една думичка "такива " :) :)

Е именно че Орбан определя политиката на Унгария бре гърчльо :)  Именно неговата политика е обект на критика спрямо акцентите на Папата - за антисемитските политики и тези срещу "различните" . Затова и призовава да са отворени / не отворен Орбан/ а да са отворени към ВСИЧКИ .

Та.. нали си знаеш урока - колкото повече се гърчиш  във собствените си фекалии, освен да се омацаш повече друго не правиш.

И главното което е - разбиха се тотално опорките ти и за ББ и оправданията за шамара към пРезилдента  от Папата  с този директен намек за джоба и дявола. :)

Гърчове тошеффф гърчове... Сега си измисли да се хванеш за една думичка "такива " :) :)

Е именно че Орбан определя политиката на Унгария бре гърчльо :)  Именно неговата политика е обект на критика спрямо акцентите на Папата - за антисемитските политики и тези срещу "различните" . Затова и призовава да са отворени / не отворен Орбан/ а да са отворени към ВСИЧКИ .

Та.. нали си знаеш урока - колкото повече се гърчиш  във собствените си фекалии, освен да се омацаш повече друго не правиш.

И главното което е - разбиха се тотално опорките ти и за ББ и оправданията за шамара към пРезилдента  от Папата  с този директен намек за джоба и дявола. :)

значи на Орбан говори за всички унгарци а на Радев само за него  а смешник 

преди 10 минути, ninov написа:

значи на Орбан говори за всички унгарци а на Радев само за него  а смешник 

Благодаря за въпроса /както казват по ТВ/ :)

- пРезилдента фигурант не определя политиката на България, все пак сме парламентарна република, а не президентска.

Затова и думите на Папата са за кошарката която е подвласна на институцията на Фигурана на мутрите. И му го намекна ясно за джоба и дявола .

За насоките на България като цяло, пак да повторя - похвали Борисов и за магистралите и за обединителната международна политика и инициативи на Балканите.

това е, другари  смешници.

преди 4 минути, miro20 написа:

За насоките на България като цяло, пак да повторя - похвали Борисов и за магистралите и за обединителната международна политика и инициативи на Балканите.

каза лъжеца  Борисов ОСЪЖДАН ЗА ЛЪЖА ДВА ПЪТИ

С

преди 6 минути, miro20 написа:

Благодаря за въпроса /както казват по ТВ/ :)

- пРезилдента фигурант не определя политиката на България, все пак сме парламентарна република, а не президентска.

Затова и думите на Папата са за кошарката която е подвласна на институцията на Фигурана на мутрите. И му го намекна ясно за джоба и дявола .

Да прав си че друг има достъп до парите и друг може да бъде корумпиран и това е шефа ти Борисов та така драги ми смехурко думите се отнасят за шефа ти Борисов

ПП БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ САМ СИ ГО НАБИ

преди 45 минути, miro20 написа:

Една "думичка", която показва какво има предвид папата. Иска ти се да я нямаше, защото тогава смисълът на казаното щеше да е съвсем друг, нали? Да ама я има, и точно тази думичка те закопа в собствените ти фекалии.

Тази същата думичка ясно показва, че Папата не си позволява да критикува определен човек, а критикува управлението на държавата като цяло. Точно както и в случая с Радев, когато са обсъждали:

Цитат

А кой е СПЕКУЛАНТ, ясно се видя, когато от два мои поста успя да сглобиш изречение, което аз не съм казвал.

Хайде като ще се заяждаш и аз като теб - виж си подчертаното де. Не държавата, а държавността.

Говори общо и по принцип, като му уточнява че става въпрос за неговата кошарка  и роля в държавността като президент.

Пак ти напомням - на пРезилдента намеква за корупция , парите  и дявола, а Борисов го хвали за магистралите и обединителната политика на Балканите.

Гърчете се :) 

преди 46 минути, miro20 написа:

Хайде като ще се заяждаш и аз като теб - виж си подчертаното де. Не държавата, а държавността.

Говори общо и по принцип, като му уточнява че става въпрос за неговата кошарка  и роля в държавността като президент.

Значи според теб Радев е шеф-диригент на цялата държавност и той ни е докарал до положението да сме най-корумпираната държава в Европа? 

В Унгария, където се знае, че Орбан коли и беси, не си позволява да обвинява лично него, но у нас, където се знае че Радев има предимно представителни функции, бил имал предвид точно Радев като виновник за корупцията?

Затъваш все по-дълбоко, г-н Спекулантов!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Затъваш все по-дълбоко, г-н Спекулантов!

Мне,Иво...Миро20 отдавна е стигнал дъното...Лъжец и клеветник...С други думи-ГЕРБ-ер...

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Значи според теб

"според мен"  го казах няколко пъти кратко и ясно :

Останалото са твои гърчове и спекулации :)  Само защото за пореден път се показа как гледат на фиугранта Зелен Чорап  такива високи люде като Папата.

И как гледат и оценяват Борисов.

пак наакани и унижени  :)

преди 5 часа, Лудият Учен написа:

Мне,Иво...Миро20 отдавна е стигнал дъното...Лъжец и клеветник...С други думи-ГЕРБ-ер...

Цититрам Папата бре умньо . И той ли е лъжец и клеветник :) 

Дъното е ваша запазена територия.

на 14.09.2021 г. в 17:39, miro20 написа:

Че той самия пРезилдент си призна какво му е казал на срещата  бре. Ти с вашия си зелен чорап ли спориш бре :) 

http://epicenter.bg/article/Radev--Papata-e-mnogo-nayasno-s-protsesite--Na-zhivo-/250153/2/0

Много си евтин бре тошееефффф... май наистина си баннат от гугъл ... :hit:

Нарочно те оставих да пишеш още глупости за да станеш още по-смешен при разобличаването им!:giggle1:

https://www.mediapool.bg/dyavolat-vliza-v-choveka-prez-dzhoba-kakvo-razkaza-papa-frantsisk-na-prezidenta-radev-news322332.html

"Той разказа и за какво са си говорили двамата.

"Имаме повече от хилядолетни отношения с Ватикана. Папа Франциск е много навътре в съвременните процеси. Той живее с тях, взима активно отношение по всички съвременни проблеми. Освен за съвременния бич на държавността – корупцията, каквато има и в църквата, сподели и какво е казала баба му. Баба му е открила за него и българското кисело мляко. Сега разказа, че баба му е казала, че "дяволът влиза в човека през джоба". Папата отправи много смело послание с открито изобличаване на италианската мафия", каза Радев"

Значи според твоята логика, щом бабата на Папата му е казала "дяволът влиза в човека през джоба" значи го е смятала за корумпиран!

Е, няма такъв смях, като с твоите измислици.:laughing5:

Сега най-после стана ли ти ясно за какво са си говорили двамата и защо Папата е споделил с Президента Радев една мъдрост, която е научил от баба си?

П.С.Пише го и в статията от твоя линк, ама кой да чете!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.