Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 часа, absurt написа:

Лошо ще е, ако срещу теб се изправи също толкова твърд защитник на правата си, който да не позволи да го заразяваш умишлено.

Ваксинираните също пренасят вируса,а дозирани витамини са алтернативно противодействие.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 16 минути, attj написа:

Ваксинираните също пренасят вируса,а дозирани витамини са алтернативно противодействие.

витамини, чуваш ли се :) единствено антиоксидантите могат да облекчат симптомите, но не и да ги премахнат

преди 44 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Колко рязко , като основно над 85% са тези които не са ваксинирани . За днес 85.60% От случаите за деня не са ваксинирани* 93.46% от починалите за деня не са ваксинирани*

Дай статистика какъв процент от ваксиниринате са починали и какъв процент от неваксинираните са починали. Тогава сравнението ще е коректно. Примерно: починали 10 човека от общо 1 000 000 ваксинирани и 60 човека от 6 000 000 невакснирани. Сега не представяш статистика, а стъкмистика.

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

витамини, чуваш ли се :) единствено антиоксидантите могат да облекчат симптомите, но не и да ги премахнат

Нищо не ти е ясно.Комбинирани витамини убиват всякакви вируси.Няма настинки,грип,ковид и разни други. Няма никакви симптоми.

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Дай статистика какъв процент от ваксиниринате са починали и какъв процент от неваксинираните са починали. Тогава сравнението ще е коректно. Примерно: починали 10 човека от общо 1 000 000 ваксинирани и 60 човека от 6 000 000 невакснирани. Сега не представяш статистика, а стъкмистика.

е неможе ли да сметнеш колко е до 100% -

Цитат

93.46% от починалите за деня не са ваксинирани*

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Не мога да те разбера ! Ето тук ти е официалната статистика от където ти давам инфо. Смятай каквото искаш ! Основно заболелите, хоспитализираните и починалите са неваксинирани 85%, 86%, 93% !!! Не е нужен пълен локдаун и респективно нека да са под такъв тези от големия процент. Като се поохлаби системата да го премахнат, Ако пак се увеличат случиите нека се налага отново!

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Не мога да те разбера !

Ами в България съотношението на ваксинирани/неваксинирани е 20/80 (ако сложим и тези с фалшивите удостоверения разликата става още по-голяма). Защо ти се струва странно, че и при болните от Ковид съотношението е приблизително толкова?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ами в България съотношението на ваксинирани/неваксинирани е 20/80 (ако сложим и тези с фалшивите удостоверения разликата става още по-голяма). Защо ти се струва странно, че и при болните от Ковид съотношението е приблизително толкова?

Да кажем , че всички са сложили по две ваксини са 1,3М и още 400хил преболедували така грубо това са 1.7М . В БГ да има 6М пълнолетни като 1,5М са в старнство. Остават 2.8М неваксинирани или 17/28 не е като 20/80. Да не кажа , че нещата са едно 60/40 при трудоспособното население до пенсионна възраст! А знаеш ли какъв е процента на водещите активен и динамичен начин на живот и какъв е на тези които работят дори и частично изолирани? Така , че фактори има доста и твоята сметка е само един от факторите, но не и единственият и вярният!

Направих си труда да извада малко официална статистика към 30.06.21г. и не съм далеко от това което горе съм написал по спомен:

Работещи: 2 569 390, безработни: 165 134, пенсионери: 2 077 964 !

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да кажем , че всички са сложили по две ваксини са 1,3М и още 400хил преболедували така грубо това са 1.7М . В БГ да има 6М пълнолетни като 1,5М са в старнство. Остават 2.8М неваксинирани или 17/28 не е като 20/80. Да не кажа , че нещата са едно 60/40 при трудоспособното население до пенсионна възраст! А знаеш ли какъв е процента на водещите активен и динамичен начин на живот и какъв е на тези които работят дори и частично изолирани? Така , че фактори има доста и твоята сметка е само един от факторите, но не и единственият и вярният!

Навсякъде в статистиката дават 20% от българите като ваксинирани за това и аз се базирам на тази статистика. Защо включваш в бройката на ваксинираните тези 400хил преболедували и хората извън трудоспособна възраст след като ако някой от тях няма ваксина но умре не влиза в статистиката на "починали ваксинирани", а напротив - вдига процентът на "починали неваксинирани" аз не мога да разбера, но както и да е. Искаш ли обаче да се хванем на бас, че ако съотношението на ваксинирани/неваксинирани стане обратното (80/20%), изведнъж по чудодеен начин ще спрат да ни съобщават за съотношението на ваксинирани/неваксинирани сред починалите и хоспитализираните? 

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Навсякъде в статистиката дават 20% от българите като ваксинирани за това и аз се базирам на тази статистика. Защо включваш в бройката на ваксинираните тези 400хил преболедували и хората извън трудоспособна възраст след като ако някой от тях няма ваксина но умре не влиза в статистиката на "починали ваксинирани", а напротив - вдига процентът на "починали неваксинирани" аз не мога да разбера, но както и да е. Искаш ли обаче да се хванем на бас, че ако съотношението на ваксинирани/неваксинирани стане обратното (80/20%), изведнъж по чудодеен начин ще спрат да ни съобщават за съотношението на ваксинирани/неваксинирани сред починалите и хоспитализираните? 

Пак се бъркаш, не включвам непълнолетните в общите сметки защото са незначителен брой заболели и ваксинирани понеже скоро една от ваксините я одобриха за непълнолетни и то над 12г. или нещо такова. Но заради това ги закръглих надолу до 400хил. Инак ще видим хипотезитети дали ще са сбъднат. До тука са ти криви сметките илидоста по-криви от моите 😎

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

неможиш или неискаш да разбереш

Математиката е точна наука и лирични отклонения са недопускат!

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Не мога да те разбера ! Ето тук ти е официалната статистика от където ти давам инфо. Смятай каквото искаш ! Основно заболелите, хоспитализираните и починалите са неваксинирани 85%, 86%, 93% !!! Не е нужен пълен локдаун и респективно нека да са под такъв тези от големия процент. Като се поохлаби системата да го премахнат, Ако пак се увеличат случиите нека се налага отново!

Къде е за преболедувалите? Ако може дай инфо. Колко са преболедувалите в болницата. Починали сред преболедувалите от корона.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Къде е за преболедувалите? Ако може дай инфо.

Е на сайта го пише -

463 582

Излекувани

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е на сайта го пише -

463 582

Излекувани

И от тия колко са в болницата заради повторно заразяване, както твърдят че траело 6 месеца.

Също така след 6 месеца преболедувалите ги таксуват като неваксинирани. Влизат в графа неваксинирани. Значи от тези 80 процента може да има и преболедували. Които са станали неваксинирани.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Фашиста Радев нагази ли във фондерлайнен ?

Досега си вкара 3 автогола. Кирил Петков, Кацаров и тоя Денков на образованието. Все соросоиди. Прави си антиреклама.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

И от тия колко са в болницата заради повторно заразяване, както твърдят. Също така след 6 месеца преболедувалите ги таксуват като неваксинирани.

Аз не познавам повторно заболели, но със сигурност има някакъв незначителен процент. За това давам числото за излекуваните а не за заболелите. Инак всичко си пише на сайта. няма какво да го преразказвам! До колкото разбрах , ще го увеличат срока на година, но това не е спор в момента. Изглежда никой от вас не е загубил роднина и за това така с недоверие се отнасяте към ситуациата. Само да допълня , че съм подкрепял всички мерки до тук свързани с Ковид независимо  от политическата конюнктура и ме е срам , че се използва за политически нападки в обществото. Имам починали роднини и познати от ковид, но нямаше все още ваксини! Всеки има право на избор, за това се пазете, че ако го лепните и се стигне до болница ще се молите да се намери легло и не мислете , че ние сме най-хитри в целия свят и ако "така се поснишим ще премини бурята" без да ни закачи!

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз не познавам повторно заболели, но със сигурност има някакъв незначителен процент. За това давам числото за излекуваните а не за заболелите. Инак всичко си пише на сайта. няма какво да го преразказвам!

И сега кое по-вероятно ваксиниран(това не е ваксина, но да приемем, че е) да се зарази повторно или оздравял. Човек, който се е срещнал и преборил с целия вирус или този само, който тялото му познава част от вируса. Spike протеина. Как атакува вируса познава тялото му.

От една страна имаме тяло познаващо цялото RNA на вируса. Целият код.  От друга само част от него.

Според мен, логически оздравелите имат по-голям имунитет от ваксинираните.

Но нали трябва да се продават и ги ограничават. С 6 месеца. За да се купува ваксината. И защо преминават в графа неваксинирани, никой не знае.

Науката мълчи.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Фашиста Радев нагази ли във фондерлайнен ?

Не знам за Радев, но Коцето нагази яко във фондерлайнен!

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Досега си вкара 3 автогола. Кирил Петков, Кацаров и тоя Денков на образованието. Все соросоиди. Прави си антиреклама.

Така е.

Ама за зеления сертификат зе топката от центъра, излъга сички от отбора си и си вкара автогол.

Е, не бях виждал толкоз прост политик

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

И сега кое по-вероятно ваксиниран(това не е ваксина, но да приемем, че е) да се зарази повторно или оздравял. Човек, който се е срещнал и преборил с целия вирус или този само, който тялото му познава част от вируса. Spike протеина. Как атакува вируса познава тялото му.

От една страна имаме тяло познаващо цялото RNA на вируса. Целият код.  От друга само част от него.

Според мен, логически оздравелите имат по-голям имунитет от ваксинираните.

Но нали трябва да се продават и ги ограничават. С 6 месеца. За да се купува ваксината. И защо преминават в графа неваксинирани, никой не знае.

Науката мълчи.

Не ми се спори с философи, защото предполагам не си микробиолог. Дано не ти опре до г@за за да разбереш нещата от първо лице! и между другото имам приятели , с подобни тези , които прескочиха трапа със зор и в "друг хор запяха" от там на сетне!

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не ми се спори с философи, защото предполагам не си микробиолог. Дано не ти опре до г@за за да разбереш нещата от първо лице! и между другото имам приятели , с подобни тези , които прескочиха трапа със зор и в "друг хор запяха" от там на сетне!

Да, ваксината ще спаси света. Панацея. Забрави традиционните ваксини. Да живят новите mRNA ваксини.

Пффф едно време 

https://www.economic.bg/bg/a/view/vaksinite-istorija-za-spasenieto-na-chovechestvoto

Meтoдът нa вaĸcиниpaнe, ĸoйтo дo 1802 г. ce нapичa „вapиoлaция“ (oт вapиoлa), e бил дocтъпeн пъpвo зa ĸpaлcĸитe ocoби и виcшeтo oбщecтвo c oглeд нa тoвa динacтиитe дa бъдaт зaпaзeни, пpeди дa зaпoчнe мacoвo дa ce пpилaгa cpeд нaceлeниeтo. 

https://www.economic.bg/bg/a/view/vaksinite-istorija-za-spasenieto-na-chovechestvoto

А, сега е обратно. Богатите не искат ваксина. Явно имат здрави гени. След евгениката. Почистването на генните. 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Друго си е да си като Коцето, да си наясно, че нямаш никакъв шанс да те изберат и за това да обещаваш гръмки и неизпълними неща, които искат да чуят няколко балами.

:bye1:

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Така е.

Ама за зеления сертификат зе топката от центъра, излъга сички от отбора си и си вкара автогол.

Номер 6 не съществува за мен. Чао Радев. Дано само 20 процента да вземеш.

Даже е под знака на дявола 666.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Номер 6 не съществува за мен. Чао Радев. Дано само 20 процента да вземеш.

Даже е под знака на дявола 666.

Нищо няма да вземе. От вчера е политически труп. Фашиста мръсен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.