Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Е, щом ПИК го пишат!

:giggle1:

Аа, забравих герберите нямат собствено мнение, за да имат позиция по определен въпрос първо трябва да прочетат опорките от ПИК.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 17 минути, M.Николов написа:

Е, щом ПИК го пишат!

Аа, забравих герберите нямат собствено мнение, за да имат позиция по определен въпрос първо трябва да прочетат опорките от ПИК.

Защо тогава издателят на ПИК Недялко Недялков наскоро каза: Тъжно е да се гледа как ГЕРБ подарява  втория мандат на Радев.  И спрете всички инакомислещи да ги считате за гербери.  Позамислете се поне малко  - за да не Ви лъже всеки, който това го умее.

Няма как да знам какво е казал Нидялко, не му следя изявите.

Освен някоя лъжа, какво друго да се очаква от него.

преди 6 минути, attj написа:

Позамислете се поне малко  - за да не Ви лъже всеки, който това го умее.

То и ти се опитваш, но не ти се отдава много.(да ни излъжеш)

преди 11 минути, M.Николов написа:

Няма как да знам какво е казал Нидялко, не му следя изявите.

Освен някоя лъжа, какво друго да се очаква от него.

То и ти се опитваш, но не ти се отдава много.(да ни излъжеш)

Ето, това е ограниченият човек- не иска да знае, за да не му се нарушат опорките и да му се скърши вярата в поредния месия!  Страх те е да прочетеш какво твърдят инакомислещите, че да не се наложи да ги опровергаваш, щото това не ти е силната страна. Аргументите са ти трудната част и предпочиташ лесната- да обявяваш за гербер и трол всеки, който си направи труда да помисли, а не да кълве като теб, на гола кука.

ПП. Защо си мислиш, че някой от мислещите е тук, че да те лъже теб и другите на твоя акъл? 

Лъжат те пишман-политиците, към които се мяташ неистово и облъчено, сакън да не останеш без гуру.

Севде, отново се изказваш неподготвена!

Не е нужно да чета всичко от някой за да разбера, че е лъжец.

Така е и с въпросния Нидялко, прочел съм няколко негови статии, открил съм тях много несъответствия, опити за манипулации и доста откровени лъжи, от което за мен следва, че да чета негови мнения си е чиста загуба на време.

А аз мразя да си пилея времето за глупости.

И като на бавновъзприемаща да ти повторя, аз месии и гурута нямам!

Дали ще успееш да го запомниш до утре или да ти го напиша с по-големи букви?

преди 5 минути, M.Николов написа:

Севде, отново се изказваш неподготвена!

Не е нужно да чета всичко от някой за да разбера, че е лъжец.

Така е и с въпросния Нидялко, прочел съм няколко негови статии, открил съм тях много несъответствия, опити за манипулации и доста откровени лъжи, от което за мен следва, че да чета негови мнения си е чиста загуба на време.

А аз мразя да си пилея времето за глупости.

А да бе... нямаш... Само се луташ на кого "да дадеш шанс" . Като Маямата. Ах да... и тя не е от БСП :) :) :)

Ту на чалгарите да дадеш, ту на новите доказани измамници кокорчовци :)

Ти не си и от БСП , нали :giggle1: Пък само техни опорки следваш.

Ама разбира се че не си, нямаш и месии и вождове... :)

преди 7 минути, M.Николов написа:

въпросния Нидялко, прочел съм няколко негови статии, открил съм тях много несъответствия, опити за манипулации и доста откровени лъжи, от което за мен следва, че да чета негови мнения си е чиста загуба на време.

Може ли конкретно примерче ?

преди 6 минути, M.Николов написа:

Ха,ха! Запомни какво ти пиша, най- после. След като поне 10 пъти ти обясних, че нямам гурута и месии, прегърна идеята, че и реши да си я присвоиш. Това беше лесното- плагиатството. Сега ти остава трудното- да успееш да защитиш твърденията си на фона на неистовото си мятане от любовта към една политическа персона, към друга и браненето им като Матросов на амбразурата.KC9uW.gif.263fd2b99fe210cef685c3fda9704a6e.gif

Написа жената гласувала за СДС, Герб, КОД, а сега незнайно за кой(може би е време да пробваш ДПС).

Мда, ти си оставаш твърдо линейна.:giggle1:

Трупата се събрала да защитава ПИК като независима и инакомислеща медия :popcorn2:

Това и за виц не става, но се възхищавам на умението на гърбавите да копаят ново дъно всяка седмица. После умирам от смях. 

Темата е за Радев, който наистина най-после ""напредва с обединението"".    Няма нужда някой да ни го казва, то е видно. 

преди 2 часа, attj написа:

Темата е за Радев, който наистина най-после ""напредва с обединението"".    Няма нужда някой да ни го казва, то е видно. 

Няма нужда и да ни обединява. Аз не съм съгласен да ме обединяват с крадливи и нагли паразити, издържащи се от моя джоб. Паразитите да си реват колкото искат, че са им спрели кражбите. 

Какво очаквате да се получи след обединението  на всички недоволни против Румен Радев?   Няма да има втори мандат за него, няма да се гласува доверие и на ментетата му Петков и Василев.  Очаквам това да се види на 14 ноември.

преди 31 минути, ncl написа:

Очаквам Радев да е президент за втори път, а Кирил Петков да е премиер на бъдещето правителство

Радев има шанс на първи тур да успее.  На втори тур, ако се стигне до там,   не го мисля за възможно.  Очаквам да имаме нов президент при подобно развитие.   И точно каква коалиция би подкрепила за премиер Кирчо Ментето?  Той с лъжите си  настрои май всички против себе си.

След изборите искам да напишеш 50 пъти следното: "Мисленето не ми се отдава. Ще го оставя на другите..."

преди 53 минути, attj написа:

Какво очаквате да се получи след обединението  на всички недоволни против Румен Радев?   Няма да има втори мандат за него, няма да се гласува доверие и на ментетата му Петков и Василев.  Очаквам това да се види на 14 ноември.

Айде да се обзаложим, и ако не познаеш ще трябва да спреш да четеш ПИК, Труд и всичката ДПС пропаганда за един месец, навит ? :D 

Като деца от първа група в детската градина сте!1719689265_download(16).gif.49b009876f6ee781d68a15c794e558ab.gif

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Айде да се обзаложим, и ако не познаеш ще трябва да спреш да четеш ПИК, Труд и всичката ДПС пропаганда за един месец, навит ? :D 

За разнообразие аз чета всичко и няма да си променям навиците заради глупости.

преди 20 минути, ncl написа:

След изборите искам да напишеш 50 пъти следното: "Мисленето не ми се отдава. Ще го оставя на другите..."

Няма причина.  Няма да стана по-богат или по-беден.  Даже предварително очаквам Воля и Марешки да не успеят, обаче пак ще гласувам за тях.

преди 1 час, attj написа:

Поне мечтите са безплатни !

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Поне мечтите са безплатни !

Да - обаче следва ли да благодарим на Борисов и на Радев за това развитие  https://www.economic.bg/bg/a/view/s-kolko-poskypnaha-osnovnite-stoki-i-uslugi-tazi-godina

преди 20 минути, attj написа:

Да - обаче следва ли да благодарим на Борисов и на Радев за това развитие  https://www.economic.bg/bg/a/view/s-kolko-poskypnaha-osnovnite-stoki-i-uslugi-tazi-godina

Благодари на тези които са били в изпълнителната власт до сега, въпреки че световният пазар не пита Ганя дали му е скъпо !

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Еййй, как успяха за шест месеца да го постигнат, а? Преди това бяхме най-добре в Европа по всички показатели, ма те дойдоха и за шест месеца счупиха държавата Му :sobbing:

а сега май кризата е по голяма - защо ли

преди 9 часа, M.Николов написа:

Е, щом ПИК го пишат!

:) а които сако копи/пейст имат :giggle1:

преди 3 часа, ncl написа:

на някои им се отдава само копи-пейс те да го напишат

преди 13 минути, M.Николов написа:

Офца, пак ли се опитваш да сглобиш смислено изречение?

да опитвам - и е по добре да правя пейст и да оставям други да ми казват какво да мисля с подобни изказвния

как разбра без никви факти - само хората с бели престилки знаят

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.