Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 20 минути, miro20 написа:

Посланията на Папата са винаги към този с който се среща.

Да и думите казани за Орбан се отнасят за Орбан или не а?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, ninov написа:

Да и думите казани за Орбан се отнасят за Орбан или не а?

Разбира се че за Орбан и неговата политика. Затова и пряко му намекна "да протегне ръце към всички" / заради антиемигрантската му политика/ 

И за кръста какво беше... да са хем вкоренени , но и отворени към всички мъже и жени ... .

т.е. всичко е хем актуалните теми за държавата, но и завоалирани послания касаещи пряко този с когото говори.

Пряко.

А на нашия Зелен чорап му говори за парите , дявола и джоба...

Какъв контраст....

преди 12 минути, miro20 написа:

Разбира се че за Орбан и неговата политика. Затова и пряко му намекна "да протегне ръце към всички" / заради антиемигрантската му политика/ 

значи папата обвинява орбан в антисеметизъм така ли

преди 1 час, ninov написа:
преди 1 час, miro20 написа:

значи папата обвинява орбан в антисеметизъм така ли

Мигранти, евреи ? с неграмотни хора дето не знаят какво питат не ми се говори :)  

преди 1 минута, miro20 написа:

Мигранти, евреи ? с неграмотни хора дето не знаят какво питат не ми се говори

ДА не успешен опит да се измъкнеш от това че беше насран и унижен за пореден път

преди 1 минута, ninov написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

Мигранти, евреи ? с неграмотни хора дето не знаят какво питат не ми се говори

ДА не успешен опит да се измъкнеш от това че беше насран и унижен за пореден път

С какво да се измъквам ? Цитираш ме с казаното за мигрантите и питаш за антисемитизъм  :) 

т.е. не знаеш  елементарни неща кое какво означава  :) 

Кой е насран и унижен си личи прекрасно. :yanim:

преди 1 минута, ninov написа:

ДА не успешен опит да се измъкнеш от това че беше насран и унижен за пореден път

Насрани в тази тема с лопата да ги ринеш. И мъже със сърца на зайци, но силни в обидите и оплюванията- също.

Само че, да съдите по себе си за другите и то, за американското правителство, и за Папата, е смешно и жалко- за вас. Ще ви се да ги е страх дотолкова от Борисов- колкото вас ви е страх, че да не смеят да го сложат, янките, в списъка Магнитски, а Папата да му каже лично "притчата" си, но освен да предизвиквате съжаление и присмех с упоритото поддържане на опорката, полза- никаква.

преди 1 минута, absurt написа:

Насрани в тази тема с лопата да ги ринеш. И мъже със сърца на зайци, но силни в обидите и оплюванията- също.

Само че, да съдите по себе си за другите и то, за американското правителство, и за Папата, е смешно и жалко- за вас. Ще ви се да ги е страх дотолкова от Борисов- колкото вас ви е страх, че да не смеят да го сложат, янките, в списъка Магнитски, а Папата да му каже лично "притчата" си, но освен да предизвиквате съжаление и присмех с упоритото поддържане на опорката, полза- никаква.

Да чуждите медии ги е страх от Борисов затова го назоваха като политическия лидер от доклада Магнитски не само тях ги е страх страх от Борисов има и на Марс затова извънземните се крият  смешна си за пореден път

преди 8 минути, ninov написа:

Да чуждите медии ги е страх от Борисов затова го назоваха като политическия лидер от доклада Магнитски не само тях ги е страх страх от Борисов има и на Марс затова извънземните се крият  смешна си за пореден път

Вече те питах кои са тия чужди медии и дали на тях трябва да вярваме или на американското правителство и на Папата, ама де толкова памет? Или просто се правиш на късопаметен, защото не знаеш какво да отговориш, за да не се излагаш допълнително?

преди 1 час, ninov написа:

Хи,хи! Чуждите медии не ги било страх, ама хамериканците и Папата треперят като листове и им тракат зъбите, затова не смеят да му споменат името?! 

Да, с всеки пост доказваш за пореден път, че функционалната неграмотност те е ощетила непоправимо.

преди 37 минути, absurt написа:

Вече те питах кои са тия чужди медии и дали на тях трябва да вярваме или на американското правителство и на Папата, ама де толкова памет? 

Какво за американското правителство? Щом не са назовали Борисов, като подкупения от Черепа лидер, и като човека пазещ Шиши от разследване, значи не са имали предвид Борисов. Така ли е?

Хубаво, ма тогава кой е този човек? Радев? Ма те и него не са го споменали. Значи е Мая Манолова? Ха, че то и нея я няма в доклада. Бре то в този доклад май няма конкретно име. Значи хАмериканците си говорят празни приказки?

Ми не! На това че хАмериканците и папата не споменават конкретно име му се вика "дипломация", а на всички (дори и на теб) им става ясно за кой става дума. Единствената разлика е, че някои хора пишат това, за което им плащат, а не това което мислят.

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Какво за американското правителство? Щом не са назовали Борисов, като подкупения от Черепа лидер, и като човека пазещ Шиши от разследване, значи не са имали предвид Борисов. Така ли е?

Хубаво, ма тогава кой е този човек? Радев? Ма те и него не са го споменали. Значи е Мая Манолова? Ха, че то и нея я няма в доклада. Бре то в този доклад май няма конкретно име. Значи хАмериканците си говорят празни приказки?

Ми не! На това че хАмериканците и папата не споменават конкретно име му се вика "дипломация", а на всички (дори и на теб) им става ясно за кой става дума. Единствената разлика е, че някои хора пишат това, за което им плащат, а не това което мислят.

Не се излагай! Американците и дипломация, в смисъла, в който ти употребяваш думата, са две взаимоизключващи се понятия! Нали ти ме плашеше тия дни с това, което са били направили със Саддам и Кадафи? Как като не им изнасяли вече, ги отстреляли. И не, никъде не съм твърдяла, че хамериканците говорят празни приказки, а че това, което са решили го казват и то не означава "сещай се, снахо". Щом са казали едни имена, то точно тях са имали предвид. Същото се отнася и до Папата. Както деликатно направи обръщение към Орбан, така и направи към Радев. Това са факти, които никой здраво и логично мислещ съвременник, не би се опитвал да оборва, за да не стане смешен.

И нещо, което ще налее вода в твоята воденица- аз не съм от тези, които са готови сляпо да вярват какво са казали "чужденците". Защото, всичко което те знаят за нас, е от получени от тук сведения, от разни "доносници". Всичките тези НПО-та, които са на хранилка на "Америка за България" и другите фондации, снасят на господарите това, което им изнася, за да си запазят издръжката. И това не е от днес. Още от времето на първите избори имаше "ориентирали се", които от Англия гласуваха за БСП, че да продължат да бъдат третирани като политически емигранти. 

преди 24 минути, absurt написа:

И нещо, което ще налее вода в твоята воденица- аз не съм от тези, които са готови сляпо да вярват какво са казали "чужденците". Защото, всичко което те знаят за нас, е от получени от тук сведения, от разни "доносници". Всичките тези НПО-та, които са на хранилка на "Америка за България" и другите фондации, снасят на господарите това, което им изнася, за да си запазят издръжката. И това не е от днес. Още от времето на първите избори имаше "ориентирали се", които от Англия гласуваха за БСП, че да продължат да бъдат третирани като политически емигранти. 

Ти вярваш само на произволен текст, написан във фейсбук :D

Хубаво са имали предвид точно едни имена, ама са споменали и един висш политик, който е обслужвал въпросните имена. Тоя политик не е назован, ама заподозрените се броят на едната ми ръка. Дали пък тоя висш политик, няма да е политикъ, който управлява от 12 години, как мислиш ? Кажи кой подозираш, Радев ? 

Банкянския лъжец място не може да си намери от злоба и завист, пак прави жалки опити да манипулира.

Борисов за Радев: С духовното състояние на изпаднал в криза човек не искам да се занимавам

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Ти вярваш само на произволен текст, написан във фейсбук :D

Хубаво са имали предвид точно едни имена, ама са споменали и един висш политик, който е обслужвал въпросните имена. Тоя политик не е назован, ама заподозрените се броят на едната ми ръка. Дали пък тоя висш политик, няма да е политикъ, който управлява от 12 години, как мислиш ? Кажи кой подозираш, Радев ? 

Аз никого не подозирам, а още по- малко правя категорични изявления на база емоционалните ми пристрастия. Пак ще кажа- каквото са искали да кажат хамериканците, са го казали. А, да си въобразявам, че знам подробности, които  правят умозаключенията ми меродавни, нямам намерение.

преди 1 минута, Мойра написа:

Банкянския лъжец място не може да си намери от злоба и завист, пак прави жалки опити да манипулира.

Борисов за Радев: С духовното състояние на изпаднал в криза човек не искам да се занимавам

Каква манипулация? Ти не го ли чу сутринта какви ги изцепи, коментирайки кандидатурата на Герджиков? Това си е не криза, ами жива истерия. Какъв летец е бил с тия разтропани нерви, се чудя?

преди 17 минути, absurt написа:

Аз никого не подозирам, а още по- малко правя категорични изявления на база емоционалните ми пристрастия. Пак ще кажа- каквото са искали да кажат хамериканците, са го казали. А, да си въобразявам, че знам подробности, които  правят умозаключенията ми меродавни, нямам намерение.

Каква манипулация? Ти не го ли чу сутринта какви ги изцепи, коментирайки кандидатурата на Герджиков? Това си е не криза, ами жива истерия. Какъв летец е бил с тия разтропани нерви, се чудя?

ако не помниш думите на Радев ги коментирахме  и единствено твоя пост беше неадекватен

преди 9 минути, absurt написа:

А, да си въобразявам, че знам подробности, които  правят умозаключенията ми меродавни, нямам намерение.

Браво. Това се казва принципен човек. Когато не знае подробности, не прави умозаключения. 

Я докато сме на тази тема да ми кажеш какви подробности знаеш по казуса с думите на папата, та там правиш меродавни умозаключения. На какво се базира мнението ти, че е имал предвид Радев, след като не е споменал името му.

преди 39 минути, absurt написа:

Хамериканците още преди 15 години са се изказали за Баце. Пренася амфетамини и има връзки с мафията :giggle1:

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Браво. Това се казва принципен човек. Когато не знае подробности, не прави умозаключения. 

Я докато сме на тази тема да ми кажеш какви подробности знаеш по казуса с думите на папата, та там правиш меродавни умозаключения. На какво се базира мнението ти, че е имал предвид Радев, след като не е споменал името му.

някои думи имат двойно значение, (превода) от там идват различните тълкувания

преди 1 час, ivottoshev написа:

Подробностите, както и самата случка, я научих от вас тук. Никой от вас не е възразил срещу факта- папата бил казал на Радев. Не на негов представител, не на Борисов, а на Радев, "лице в лице".  Та, заключението ми се базира на това, че когато го е казал лично на Радев, а не е споменал нечие друго име, то посланието си е за този срещу него- Радев. 

ПП. Нали и ти не възрази срещу другия пример- Орбан, с когото постъпи аналогично. 

преди 2 минути, absurt написа:

Подробностите, както и самата случка, я научих от вас тук. Никой от вас не е възразил срещу факта- папата бил казал на Радев. Не на негов представител, не на Борисов, а на Радев, "лице в лице".  Та, заключението ми се базира на това, че когато го е казал лично на Радев, а не е споменал нечие друго име, то посланието си е за този срещу него- Радев. 

ПП. Нали и ти не възрази срещу другия пример- Орбан, с когото постъпи аналогично. 

Казал е на Радев, докато са обсъждали корупцията в България. Навсякъде по света корупцията се свързва с изпълнителната, а не с представителната власт. Та пак те питам: защо реши че е имал предвид Радев? Та нали според думите ти:

преди 4 часа, absurt написа:

Хи,хи! Чуждите медии не ги било страх, ама хамериканците и Папата треперят като листове и им тракат зъбите, затова не смеят да му споменат името?! 

папата и хАмериканците са безстрашни, и биха казали конкретни имена? Какво излиза? От Борисов не ги е страх, и ако са имали предвид него - биха го посочили с името му, но от Радев се страхуват и не смеят да го обвинят персонално?

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Казал е на Радев, докато са обсъждали корупцията в България. Навсякъде по света корупцията се свързва с изпълнителната, а не с представителната власт.

а защо мислиш че е свързано с БИВШ премиер

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Казал е на Радев, докато са обсъждали корупцията в България. Навсякъде по света корупцията се свързва с изпълнителната, а не с представителната власт. Та пак те питам: защо реши че е имал предвид Радев? Та нали според думите ти:

папата и хАмериканците са безстрашни, и биха казали конкретни имена? Какво излиза? От Борисов не ги е страх, и ако са имали предвид него - биха го посочили с името му, но от Радев се страхуват и не смеят да го обвинят персонално?

Пак правиш тълкувания- кой ти каза какво имат предвид навсякъде по света? Папата се среща очи в очи с Радев и му говори за корупцията и джоба. Не споменава имена- директно на него го казва. Преди Радев, Баце се срещА с "три папи, които го галиха по главичката" и никой дума не му обели за корупция и за лява ръка- десен джоб. Защо ли? да не би да ги е било страх да му намекнат или пък са били убедени, че той е чист като моминска пазва?

И не, не мисля, че обвинението е персонално към Радев, а по- скоро към институцията, която той напълни с Харизановци и други "кристално чисти" личности. Мен по- скоро, ми е интересно, кой е "доносникът" подковал Папата с "матряла"?

ПП. Съжалявам, но по някаква причина, не мога да пиша в моето поле- не ми разрешава. Затова писах в твоето.

Кандидатът Гербджиков, понеже нямал първа дама, щял да е пак с мама. На мама ректумчето.... пардон- ректорчето.

преди 8 часа, absurt написа:

За десети път ще го напиша: Говори ли са за корупцията в БЪЛГАРИЯ и папата е казал, че дяволът влиза на човек през джоба. Обект на разговора е била България като държава, а не конкретна личност. Папата имена не е споменавал, обаче ние си знаем заради кой сме "най-корумпираната държава в Европа"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.