Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Щото копче не можеш да кажеш на изброеното за любимия ти мухльо петнящ  Президентството  и армията.

Какво да казвам, тези опорки, които си повтаряш пета година вече, отдавна са оборени и разобличени.

Но ти си като латерна.

Навиват те и ти почваш да повтаряш лъжа след лъжа до припадък.:hush:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, M.Николов написа:

Какво да казвам, тези опорки, които си повтаряш пета година вече, отдавна са оборени и разобличени.

Но ти си като латерна.

Оборени и разобличени ??? Айде бе ?  Кога и от кого ???

От теб дето повтаряш - "не е вярно" ?  Страхотни аргументи . Поразен съм . :)

Напротив, другарю. Никой никога не е опровергавал нито едно нещо от изброеното от мен от самото начало на темата за мухльото петнящ Президентството.

Нито едно :hush:

Даже непреъкснато се потвърждават.  От самите участници - и от Решетников отдавна е потвърдено, и от Корнела дето се оплете за срещите , и за финансирането с по 400 лв от безимотни и бедни .... и  от  поведението и цитираните думи за Крим например,  и за обкръжението от комунета и ДС след като зае поста, и каквото още се сетиш ....  та до ден днешен, когато "натовски " генерал се  издига и предлага ОТНОВО от комунета и ДС компрометирани кадри .

Съжалявам, но това не може да е бъгларски президент.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Точно това намекна и Папата на мухльото, ако не се сещаш... за дявола и парите....  Голям резил...

Пхахахаха...Папата бил осъдил Румен Радев...Мирко,хем си жалък,хем си нагъл,хем си глупав...

преди 2 минути, miro20 написа:

Точно това намекна и Папата на мухльото, ако не се сещаш... за дявола и парите....  Голям резил...

За мозък говорех бе Мирчо, кви дяволи кви пет лева? В момента Радев само с мозък, размазва империята на мафията, градена цели 12 години без никаква опозиция.

преди 1 минута, miro20 написа:

Оборени и разобличени ??? Айде бе ?  Кога и от кого ???

От теб дето повтаряш - "не е вярно" ?  Страхотни аргументи . Поразен съм . :)

Напротив, другарю. Никой никога не е опровергавал нито едно нещо от изброеното от мен от самото начало на темата за мухльото петнящ Президентството.

Нито едно :hush:

Мирча, сигурен ли си, че всяка вечер преди лягане не ти трият паметта?

Та сутринта да започнеш на чисто.:giggle1:

току-що, M.Николов написа:

Напротив. постоянно ти припомням тези неща, а ти грам не можеш да опонираш . Освен с беззъбо злобеене.

За теб съм сигурен че си с къса памет. На това се надяват и тия дето ти промиват мозъка.

И то успешно :) 

преди 4 минути, Радул написа:

За мозък говорех бе Мирчо, кви дяволи кви пет лева? В момента Радев само с мозък, размазва империята на мафията, градена цели 12 години без никаква опозиция.

Мозък и Зелен Чорап ? Несъвместимост.

А това че не знаеш какво е казал Папата на мухльото... си е твой проблем .

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Пхахахаха...Папата бил осъдил Румен Радев...Мирко,хем си жалък,хем си нагъл,хем си глупав...

Още един дето не знае как Папата навря в кучи г'з мухльото. :) 

Никога и никъде по света не бе се случвало толкова пряко да намеква за парите и дявола... разбира се... подминато от тукашните фенове :) 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Напротив, ама напротив!

Пак се наака.

Спамим си а ? :) Естествено... друго не можете .

преди 1 минута, M.Николов написа:

Тя на Мирко устата му е директно свързана с хранопровода,та на чисто няма как да започне...А от лявата страна в областта на гърдите(където е сърцето), всичко е изгнило от лъжите и клеветите,които бълва денонощно...

току-що, Лудият Учен написа:

Тя на Мирко устата му е директно свързана с хранопровода,та на чисто няма как да започне...А от лявата страна в областта на гърдите(където е сърцето), всичко е изгнило от лъжите и клеветите,които бълва денонощно...

Спамим си а ? :) Естествено... друго не можете .

Нито едно опровержение не можете да направите, само си блеете Миро това Миро онова.

Ситуацията е.. аз знам че вие си знаете че съм прав, и вие си знаете че аз знам че си знаете... затова остана само познатото спамене и блеене :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

Още един дето не знае как Папата навря в кучи г'з мухльото. :) 

Как ще знае, като това се е случило само в твоята празна кратуна.:giggle1:

преди 6 минути, miro20 написа:

Нито едно опровержение не можете да направите, само

Хахахаха,опровержение на какво ??? На твоята сплетня ??? Няма нужда,твоята клевета говори сама за себе си...

преди 16 минути, miro20 написа:

Напротив. постоянно ти припомням тези неща, а ти грам не можеш да опонираш . Освен с беззъбо злобеене.

За теб съм сигурен че си с къса памет. На това се надяват и тия дето ти промиват мозъка.

И то успешно :) 

Мозък и Зелен Чорап ? Несъвместимост.

А това че не знаеш какво е казал Папата на мухльото... си е твой проблем .

Ето веднага ще ти покажа кой е с къса памет

Поредната ти глупост разобличена!:hush:

на 16.09.2021 г. в 8:51, M.Николов написа:

Нарочно те оставих да пишеш още глупости за да станеш още по-смешен при разобличаването им!:giggle1:

https://www.mediapool.bg/dyavolat-vliza-v-choveka-prez-dzhoba-kakvo-razkaza-papa-frantsisk-na-prezidenta-radev-news322332.html

"Той разказа и за какво са си говорили двамата.

"Имаме повече от хилядолетни отношения с Ватикана. Папа Франциск е много навътре в съвременните процеси. Той живее с тях, взима активно отношение по всички съвременни проблеми. Освен за съвременния бич на държавността – корупцията, каквато има и в църквата, сподели и какво е казала баба му. Баба му е открила за него и българското кисело мляко. Сега разказа, че баба му е казала, че "дяволът влиза в човека през джоба". Папата отправи много смело послание с открито изобличаване на италианската мафия", каза Радев"

Значи според твоята логика, щом бабата на Папата му е казала "дяволът влиза в човека през джоба" значи го е смятала за корумпиран!

Е, няма такъв смях, като с твоите измислици.:laughing5:

Сега най-после стана ли ти ясно за какво са си говорили двамата и защо Папата е споделил с Президента Радев една мъдрост, която е научил от баба си?

П.С.Пише го и в статията от твоя линк, ама кой да чете!

Ко стана бре, Мирча?

:giggle1:

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ето веднага ще ти покажа кой е с къса памет

Поредната ти глупост разобличена!:hush:

Ко стана бре, Мирча?

КАкво да стане ? Представяш ми твоите тълкования като меродавни .

И аз 1001 пъти съм ти казвал - Папата като религиозна институция дава много деликатни и внимателни послания.

При срещата с Борисов го похвали за това че работи и строи магистрали за българите, и за добрата му политика на Балканите.

При срещата с презилдента мухльо, говори за мафия, за парите , джоба и дявола.....

Толкова ли не схващаш ????

:) 

Как пък не го похвали за нещо както похвали Борисов ? а ?

Не са мои тълкувания, това са думите на Президента пред журналисти!

(има ги и на видео!)

Ти си съчиняваш някакви твои фантасмагории!

Като изопачаваш и фактите и думите.:hush:

преди 8 часа, absurt написа:

И последно- срещу Радев се изправя човек с впечатляваща научна биография, която можеш да прочетеш, че да видиш къде и какво той е завършил. Преподавател, 2 мандата избиран да ръководи най- престижния български университет. И владеещ латински, английски, френски, немски, руски. 

Забрави да споменеш и "заместник-министър" от правителството на НДСВ. Да ти припомня ли за един човек, който беше номиниран за премиер от Слави, и беше оплют именно защото е бил част от същият този кабинет. Сега се обърна палачинката и онова управление стана "супер"

преди 6 часа, miro20 написа:

И да обяви че... Черепа му звучи по достоверно от прокуратурата ??

И на 99% от българите също в този случай Черепа им звучеше по-достоверно от Прокуратурата. След това и хАмериканците казаха, че Черепа им звучи по-достоверно от прокуратурата...

преди 5 часа, miro20 написа:

И аз 1001 пъти съм ти казвал - Папата като религиозна институция дава много деликатни и внимателни послания.

При срещата с Борисов още не се знаеше за чекмеджетата. При срещата с Радев са обсъждали корупцията в България и със сигурност са говорили и за чекмеджетата. Именно защото Папата е деликатен, не е казал че дяволът влиза през чекмеджетата, защото щеше да стане прекалено ясно кого има предвид. 

преди 12 часа, M.Николов написа:

Не са мои тълкувания, това са думите на Президента пред журналисти!

(има ги и на видео!)

Ти си съчиняваш някакви твои фантасмагории!

Като изопачаваш и фактите и думите.:hush:

Именно че цитирам и аз изцяло думите на Папата, или каквото споделят преките участници в срещите -  Борисов и пРезилдента.

Единия Папата го хвали за магистралите и за обединителната политика на Балканите, другия му говори за дявола , парите и джоба.

Точно кратко и ясно .  :hush:

Останалото са ваши фантасмагории и спекулации. :)

преди 1 час, gagodrago написа:

Радев за Борисов: Преди 5 години се скри под полата на Цачева, сега - под тогата на ректор

мухльото фигурант съвсем взе да изтърва нервите. Какъв гамен трябва да си за да обиждаш така ректорската символика че някой се криел отдолу ?

Все едно при посещенията при патриарха или в манастирите д акажеш Борисов се крие под расото на поповете. Тъпня пълна. Ама толкова му е акъла на Зеления Чорап.

По добре от мен са го казали и други :

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА/ФЕЙСБУК: Верен на злостния си изказ и войнстващ стил, президентът Радев заявява днес: “Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора“.
А къде се скриха останалите политически лидери, които не се кандидатираха за президент?!
Корнелия Нинова се барикадира в чинията на “Бузлуджа”. Слави Трифонов се мушна под дивана си. Христо Иванов се заслонѝ зад корпулентната фигура на Иво Мирчев. Мустафа Карадайъ се шмугна зад барбекюто на Доган в “Бояна”. Кирил Петков приклекна зад една веганска торта на жена си.
Румен Радев може ненаситно да злослови и да мята кални гранати по Бойко Борисов, пред когото навремето е клекнал, оттегляйки оставката си като командващ на ВВС, но на него вече му предстои битка с интелектуалеца проф. Анастас Герджиков, за която летецът-изтребител май не може да си вдигне самолета.
П.П. Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, от Инициативния комитет на Румен Радев, да вземе да поработи с него медицински, че президентът нещо взе да се изпуска… нервите, имам предвид.

преди 5 минути, miro20 написа:

Именно че цитирам и аз изцяло думите на Папата, или каквото споделят преките участници в срещите -  Борисов и пРезилдента.

Единия Папата го хвали за магистралите и за обединителната политика на Балканите, другия му говори за дявола , парите и джоба.

При срещата с Борисов още не се знаеше за чекмеджетата. При срещата с Радев са обсъждали корупцията в България и със сигурност са говорили и за чекмеджетата. Именно защото Папата е деликатен, не е казал че дяволът влиза през чекмеджетата, защото щеше да стане прекалено ясно кого има предвид.

Просто, кратко и ясно. Останалото са твои спекулации.

преди 7 часа, ivottoshev написа:
преди 13 часа, miro20 написа:

преди 5 минути, ivottoshev написа:
преди 15 минути, miro20 написа:

Просто, кратко и ясно. Останалото са твои спекулации.

КАто повториш някаква простотия  5  пъти, тя по малко простотия ли ще е ?

Не драги.

Папата / по точно неговите ватикански служби/  не е като вас , шараните, дето вЕрвате на активни червено-ченгесарски мероприятия. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Папата / по точно неговите ватикански служби/  не е като вас , шараните, дето вЕрвате на активни червено-ченгесарски мероприятия. :)

Абсолютно всички служби знаят кой докара България до "най-корумпирана държава в Европа". То не е и нужда да имаш служби. И от обща култура би трябвало да знаеш, че за тази "титла" заслугата е на изпълнителната, а не представителната власт. Чекмеджетата са последната капка, която е накарала дори и тактичен човек като папата да каже тези думи.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Абсолютно всички служби знаят кой докара България до "най-корумпирана държава в Европа". То не е и нужда да имаш служби. И от обща култура би трябвало да знаеш, че за тази "титла" заслугата е на изпълнителната, а не представителната власт. Чекмеджетата са последната капка, която е накарала дори и тактичен човек като папата да каже тези думи.

Фантазии и полюции :) 

НАвсякъде ББ и ГЕРБ имат подкрепата на всички демократични партии и сили . :hush:

преди 15 минути, miro20 написа:

КАто повториш някаква простотия  5  пъти, тя по малко простотия ли ще е ?

Явно така си мислиш ти миро 20 и че тъпите опорки които повтаряш вече 5 години ще станат истина ама не.Папата е визирал човека които разпределя парите в държавата а това е шефа ти мутрата Борисов

преди 14 минути, ninov написа:

Явно така си мислиш ти миро 20 и че тъпите опорки които повтаряш вече 5 години ще станат истина ама не.Папата е визирал човека които разпределя парите в държавата а това е шефа ти мутрата Борисов

Посланията на Папата са винаги към този с който се среща. :hush:

Дали Зеления чорап е разбрал намека му, е друга тема....  имам подозрения че не се е  усетил в първия момент :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Фантазии и полюции :) 

НАвсякъде ББ и ГЕРБ имат подкрепата на всички демократични партии и сили . :hush:

Истинското "синьо" не може да се купи и определено не е с ББ ... все пак не са "прости" !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.