Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 7 часа, miro20 написа:

Миркоооо, това е мнение на не какъв да е комунист, а на бивш член на Висшият съвет на БСП!!! Ти почна да вярваш на комунетата ли? Та нали беше УЖ борец против тях, г-н Фурнаджийска Лопатчице?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 20 часа, Реджеп Иведик написа:

Нещо по-глупаво от това няма ли?

Ето, виж го кандидата на Герб, който явно се харесва на Беновска.

Не Плевнелиев, тоя е по-зле и от него!

преди 4 минути, bigiadri написа:

https://pik.bg/извънредно-терор-на-радев-и-троловете-му-над-пик-видеообновена-news1061728.html

Странно , защо не атакуват Фрог, Информиран и т.н. ами това сайтче, което има по един милион посещения дневно!

Щото само те публикуват истината и Радев ходи с дрона да ги цензурира. 

Не съм никакъв гербер , но сайтът го препоръчвам като независим ,защото когато Борисов управляваше пишеха доста неща , нелицеприятни и за него! А това че се посещава много , може да погледнете какво отчитане е направил Гугъл, и искат да го заглушат ,както едно време Свободна Европа и Гласът на Америка /способ знаете на кого/,говори само едно ,НЯКОЙ е много недоволен , знаете кой!

преди 3 минути, bigiadri написа:

Не съм никакъв гербер , но сайтът го препоръчвам като независим ,защото когато Борисов управляваше пишеха доста неща , нелицеприятни и за него! А това че се посещава много , може да погледнете какво отчитане е направил Гугъл, и искат да го заглушат ,както едно време Свободна Европа и Гласът на Америка /способ знаете на кого/,говори само едно ,НЯКОЙ е много недоволен , знаете кой!

Да Радев с дрона го хаква и заглушава нали

преди 14 минути, bigiadri написа:

Писали са, да. Преди да ги купят от "Шайката" ;) 

Той и Биков говореше против Борисов. Сега главата му е завряна в гъза. И Сачева говореше против Него. И тя сега се прави на маймуна. 

ПИК били Свободна Европа :laughing5:

преди 18 часа, Лудият Учен написа:

Хахахаха,цитираш Георги Близнашки ??? Най-продажният и лицемерен политик в България...Сменил е поне три партии

така е и Нинова и Манолова - но за тях може нали така

преди 2 часа, bigiadri написа:

https://pik.bg/извънредно-терор-на-радев-и-троловете-му-над-пик-видеообновена-news1061728.html

Странно , защо не атакуват Фрог, Информиран и т.н. ами това сайтче, което има по един милион посещения дневно!

тва е просто статия за линк, трафик - едва ли е вярно, а и кой сайт не го флудят, вероятно и форума флудят понякога

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

така е и Нинова и Манолова - но за тях може нали така

А бе,овцо,какво съм казвал за Манолова и Нинова...Въпреки,че като си помисля,Мая Манолова осъди твоя просташки вожд Борисов за клевета и затова не виждам какво се пениш...Елена Йончева също осъди мутрата Бойко за клевета...

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

А бе,овцо,какво съм казвал за Манолова и Нинова...Въпреки,че като си помисля,Мая Манолова осъди твоя просташки вожд Борисов за клевета и затова не виждам какво се пениш...Елена Йончева също осъди мутрата Бойко за клевета...

и тя е била в няколко партии като твоя герой, който го плюеш затова

Хахахаха,цитираш Георги Близнашки ??? Най-продажният и лицемерен политик в България...Сменил е поне три партии

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

и тя е била в няколко партии като твоя герой, който го плюеш затова

Кой е моят герой,дето е бил в няколко партии бе,овцо ??? Кажи ми кой е,че и аз да знам...Ти май бягаш от въпроса защо лъжецът Борисов е осъден 2 пъти за клевета...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Кой е моят герой,дето е бил в няколко партии бе,овцо ??? Кажи ми кой е,че и аз да знам...Ти май бягаш от въпроса защо лъжецът Борисов е осъден 2 пъти за клевета...

щом той е такъв - значи и Маноловяа и Нинова са същите щот и те са сменили няколко партии

преди 2 часа, bigiadri написа:

Само кумунист знае какво прави кумунист!

преди 5 часа, bigiadri написа:

Защото никой не атакува фейкомети. Всички ги знаят какви са, дори тези дето често се позовават на тях тук :)

Така нареченият президент и неговото правителство така запалиха държавата с кризи , здравна, икономическа, екологическа, политическа  че и пожарникар вече не може да ги изгаси! ТЪЖНО ,с омраза и злоба това се постига!Дано БОГ да ни пази,друго не остава!

преди 3 минути, bigiadri написа:

Така нареченият президент и неговото правителство така запалиха държавата с кризи , здравна, икономическа, екологическа, политическа  че и пожарникар вече не може да ги изгаси! ТЪЖНО ,с омраза и злоба това се постига!Дано БОГ да ни пази,друго не остава!

Еййй, как успяха за шест месеца да го постигнат, а? Преди това бяхме най-добре в Европа по всички показатели, ма те дойдоха и за шест месеца счупиха държавата Му :sobbing:

преди 14 часа, bigiadri написа:

И какво сега, Радев стана хакер ли? Нали се сещаш че тролове не могат да сринат сайт, могат най- много да го оспамят. А и самите ПИК си кзват, че сайта е обект на ХАКЕРСКИ атаки, не на тролски. И как разбра, че НЕ атакуват Фрог? Щото те не са изревали от хакери? Ами може би просто имат по- добра поддръжка. То като погледнеш какви са "журналистите" в ПИК, можеш да се досетиш и какви са програмистите.

преди 1 час, bigiadri написа:

ПИК пишат, че Румен Радев като същински обединител постига забележителни успехи напоследък.   Обединява всички да протестират срещу служебното правителство и срещу президента.   Явно до 14 ноември ще дозавършва обединението.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.