Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 45 минути, Тhе Monstеr написа:

То и в ГЕРБ е пълно с дърти крокодили и партийни секретари отпреди 89 та.

но не с 20 стаж на това място

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

бил ли се скоро в държавна институция - например агенция по водите - да видиш какви дърти крокодили имат с 20 годишен стаж или пък пощите

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

но не с 20 стаж на това място

Е ти не знаеш ли, че окопалите се чиновници са от която партия трябва? Преди ГЕРБ са били от БСП... или каквото е било актуално в момента. ПП точно тези иска да изчисти, ама много неща се струпаха та не им е дошъл реда.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Е ти не знаеш ли, че окопалите се чиновници са от която партия трябва? Преди ГЕРБ са били от БСП... или каквото е било актуално в момента. ПП точно тези иска да изчисти, ама много неща се струпаха та не им е дошъл реда.

пак оправдания, а преди бе лошо да се оправдават а при тези е хубаво оправдаването

радуле инфаркта ти е лишил мозъка от доста кислород

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

София, Пловдив, Стара Загора и Варна, кой ги управлява? Това са 60% от България.

Димитър Николов е кмет на Бургас като виден гербер.  Пет милиона наши сънародници живеят в населени места с техни кметове.  Това ще е така до следващите местни избори.

преди 3 минути, attj написа:

Димитър Николов е кмет на Бургас като виден гербер.  Пет милиона наши сънародници живеят в населени места с техни кметове.  Това ще е така до следващите местни избори.

Ами и аз това казвам.

преди 24 минути, Тhе Monstеr написа:

Ами и аз това казвам.

Румен Радев сега е в странна ситуация -защото в този парламент може да възникне друга коалиция.

преди 16 минути, M.Николов написа:

Каква?

Вероятно и Радев не знае - защото има варианти.   Сега е важно ПП какво ще натворят в парламента за пустата безвъзмездна военна помощ за Украйна.   Те са способни на грешен ход дори и без вот на недоверие.   Причината най-вече е Кирчо , превърнал се без да иска  в посмещише-полуидиот.  Тъжна картина.    Сега е важно тези дни Киро и Кокоро какво ще измислят. Правилно е да се откажат от военната помощ за Украйна, ние за американски долари сме изпратили предостатъчно досега.  Дори Украйна ни благодари.   Че току виж ни спретнали друга коалиция спасители. 

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

ГЕРБ да замести БСП

Не ми се вярва. Но може да извъртят някакво театро с отцепили се гербаджии, подкрепящи ПП.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Не ми се вярва. Но може да извъртят някакво театро с отцепили се гербаджии, подкрепящи ПП.

ПП са партия на посмешища-полуидиоти.   Може завинаги да ги забравиш.   Без тях вариантите пак са много. А при предсрочни избори,заради изцепките на Киро и Лена,  ПП   няма да имат вероятно дори и 4 %.   От Радев само донякъде зависи още какво ще се случва.  Все още не е свалил доверието си от правителството.  А Кокоро и Киро необосновано и глупаво го оплюха.Той е пряко избран от народа държавен глава, тези двамата младоци се самозабравиха.

преди 7 минути, attj написа:

ПП са партия на посмешища-полуидиоти.   Може завинаги да ги забравиш.   Без тях вариантите пак са много. А при предсрочни избори,заради изцепките на Киро и Лена,  ПП   няма да имат вероятно дори и 4 %.   От Радев само донякъде зависи още какво ще се случва.  Все още не е свалил доверието си от правителството.  А Кокоро и Киро необосновано и глупаво го оплюха.Той е пряко избран от народа държавен глава, тези двамата младоци се самозабравиха.

Нещата се променят, но ти бавно ги улавяш. Даже хич...

преди 24 минути, Тhе Monstеr написа:

небива да забравяме ДПС

преди 27 минути, Тhе Monstеr написа:

аз си мисля за отцепване на няколко от БСП, и корнела ще е ЗА, но ще продължава да се се сърди

преди 32 минути, Тhе Monstеr написа:

Нещата се променят, но ти бавно ги улавяш. Даже хич...

Не ми е и необходимо.  Когато му дойде времето пак ще гласувам за някои националисти или въобще няма да гласувам.  Вие мислете.  Радев се променя и вече го одобрявам.     

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

аз не мисля че радев се променя - по скоро това да е кирчо 

Я ни светни за някоя полезна Кирчова промяна.  Поне за една, моля.   Не съм вярвал - ама той не спира с излагации и с изцепки.   Надминава дори и Зеленски като трагикомик.

преди 14 минути, attj написа:

Я ни светни за някоя полезна Кирчова промяна.  Поне за една, моля.   Не съм вярвал - ама той не спира с излагации и с изцепки.   Надминава дори и Зеленски като трагикомик.

изгони Янев, а кирчо го хареса още в служебните

преди 11 часа, M.Николов написа:

https://news.bg/politics/radev-razkritikuva-polititsite-koito-ne-sa-riskuvali-zhivota-si-no-s-ohota-izlagat-na-risk-chuzhdiya.html

Изгледайте и клипа.

Радев пилотира "Юрофайтър"

Всъщност се вози, ама няма значение... нали си е туристче там дето нещо не му обръщат кой знае какво внимание ...

https://breaking.bg/novini/nito-edna-ispanska-mediya-ne-obarna-vnimanie-na-turistite-semejstvo-radevi/?fbclid=IwAR1wWOgbfl5x8Y1LCCXcF-gc1nkonOg-YtFN8DAIR0aJGPT5BVoIpR8xOHg

:getout:

А в клипа чу ли му изявленето ? Пак плямпа как имало политици демагози, които не са рискували живота си, но излагат на опасност други, как военните трябва мнооого внимателно да преценят и т.н. и т.н. без нито дума за вината на агресора , все внимателно подбрани изрази, които да са в синхрон /и никога против/  с рашистките тезиси и пропаганда.

Срам ме е че имаме такъв мухльо, инсталиран от рашистктие служби на Решетников и Путлер.

Ама.. заслужаваме си го .

279502940_3118179858448942_2333827579300

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

изгони Янев, а кирчо го хареса още в служебните

Че той Янев бе много по-полезен за България от Кирчо.    На Кирето всичко му е Провалена Промяна.

Янев набира обороти като пропутинска марионетка след уморения вече кон /льотчик/

Както след вакуума оставенот перхидроления Сидерович  го зае Копейкин, така вероятно е подготвян и Янев за подмяна на вмирисващите се  зелени чорапи.

преди 5 часа, attj написа:

Че той Янев бе много по-полезен за България от Кирчо.    На Кирето всичко му е Провалена Промяна.

то и дваната не стават - Янев слагаше Руския интерес, пред Българския - а Кирето просто незнае къде се намира

Радев ги е избирал и двамата - те само по това си приличат.    Може пак да му се наложи да прави подбор на служебен кабинет.   

преди 4 минути, attj написа:

Радев ги е избирал и двамата - те само по това си приличат.

по добре си отговори,защо Радев е избрал неадекватен като кирето и някой който слага другите интереси пред нашите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.