Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

Според Доналд Тръмп,  съюзниците на САЩ  са задължени да закупят американски втечнен природен газ (LNG) на стойност стотици милиарди долари (за ЕС - 750 милиарда долара за три години) и да инвестират в САЩ (ЕС - 600 милиарда долара, Япония - 500 милиарда долара, Южна Корея - 350 милиарда долара).   Не е изненадващо, че лидерите на Япония, Южна Корея и дори Австралия не присъстваха на срещата на върха на НАТО  в Хага.                                      Европа беше принудена да се задоволи с колективен заем от 90 милиарда евро в помощ на Киев.   Губещите са  германците - канцлерът Фридрих Мерц и Урсула фон дер Лайен.   Дисциплината на Берлин отиде още по-далеч и изненада всички : германският министър на отбраната Борис Писториус, повтаряйки Тръмп, посочи, че не вярва, че Русия възнамерява да атакува Европа.   Прав е - РФ може да ги бастардиса с ракетни удари от дистанция.  Имат непрехващаеми  хиперзвукови ракети и няма нужда с армия да атакуват оглупялата Европа.   

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Не е изненадващо, че лидерите на Япония, Южна Корея и дори Австралия не присъстваха на срещата на върха на НАТО  в Хага.                                      

Де юре, Япония, Ю. Корея и Австралия не са членове на НАТО.

Те в момента са както бяха и Швеция и Финландия - уж не са членове на Алианса, но провеждат съвместни учения и участват в общи инициативи. За това казвам, че членството на шведи и финландци на практика нищо не е променило, както се опитват да твърдят тролололовете тук.

...наглия,мръсен и подъл американец пак ,,изнася демокрация"...

...този път венецуелците са имали неблагоразумието да създадат държавата си баш върху ,,американски" нефт...

преди 17 часа, _nib_ написа:

...наглия,мръсен и подъл американец пак ,,изнася демокрация"...

...този път венецуелците са имали неблагоразумието да създадат държавата си баш върху ,,американски" нефт...

Не знам какво не му е наред на този, може би собственото "аз", като на местния селски идиот. По принцип това се очакваше, но не точно по този начин, защото си е терористичен акт. Какво търсят кхмериканците във Венесуела не знам, нищо от това, което е приложимо за случая с 404 не важи за тях, но няма да го повтарям, ще спомена само, че руснаците влязоха за да помогнат на своите сънародници да се освободят от укрофашагите. Приказките за свобода и демокрация, които могат да бъдат мотив на болния са за местните укроидиоти, които оправдават всяко престъпление с този повод, ми що не нападнат Русия тогава, нали не била демократична, ай върете майната си, както казваше един колега. Според мен самите тези понятия отдавна са изгубили смисъла си и означават съвсем противоположното, но това не може да влезе в кухините на тролодитите, те са пълни с изходен материал.

Тръмп не вярва Украйна да е атакувала резиденцията на Путин. Защото само той имал право да атакува резиденции.

преди 18 минути, adersa написа:

Ей тоя ще докара трета световна 

САЩ още са неподготвени за възможни руски и китайски ракетни удари и на Доналд Тръмп това му е известно.   Очевидно ще си го изкарва на останалите.     За Гренландия следва да му мисли Дания.    Уж са заедно в НАТО.   Те обаче нямат непрехващаеми ракети.   

Тръмп, както се изяснява  на Путин и на Си Цзинпин, явно се задоволява да се занимава  само с по-слаби опоненти. Той проявява по-малко желание да се изправи срещу Русия по въпроса за Украйна и поражда опасения, че може да изостави и Тайван в стремежа си да сключи голяма сделка с Китай.  За Тръмп всичко се превръща и се измерва в пари.   Мултимилиардерът си е такъв и като държавен глава на САЩ.

Оставам като наблюдател, това е моето предпоследно решение. Това, което ме възмути най-много не е терористичната акция, при която бе отвлечен Мадуро, сащите са си терористична държава и можеше да се очаква, а това, което видях вчера, прекарват го по улиците на ню йорка като някакъв трофей. Жестоко съм потресен, лицето, което уважавах за това, че наритваше задника на наркосопола и други либералгнуси този път прекали, това е присъщо само на същество с тежки психически отклонения. Край, дотук.

Приключих с този псих, нека си го хвалят знайни и незнайни анализатори, за мен това беше тортата върху черешката. Що се отнася до "ювелирната акция", както и очаквах, предателство на близки до Мадуро, иначе нямаше да е толкова ювелирна. Чух, че психа щял да управлява Венесуела, как, с кого, не няма такова животно, между другото Китай вече е мноооого нервиран, Русия иска прецедентът да върне Мадуро и т.н., Латинска Америка почва да се дърпа от "добрите" сащ, край отворен, този път не изплиска легена, напълни го догоре.

Прецедентът на сащите е идиот, всички, които го подкрепят са идиоти и най-последно, защото му повярвах - АЗ СЪМ ИДИОТ! 

преди 13 минути, crazy katon написа:

Оставам като наблюдател, това е моето предпоследно решение. Това, което ме възмути най-много не е терористичната акция, при която бе отвлечен Мадуро, сащите са си терористична държава и можеше да се очаква, а това, което видях вчера, прекарват го по улиците на ню йорка като някакъв трофей. Жестоко съм потресен, лицето, което уважавах за това, че наритваше задника на наркосопола и други либералгнуси този път прекали, това е присъщо само на същество с тежки психически отклонения. Край, дотук.

Приключих с този псих, нека си го хвалят знайни и незнайни анализатори, за мен това беше тортата върху черешката. Що се отнася до "ювелирната акция", както и очаквах, предателство на близки до Мадуро, иначе нямаше да е толкова ювелирна. Чух, че психа щял да управлява Венесуела, как, с кого, не няма такова животно, между другото Китай вече е мноооого нервиран, Русия иска прецедентът да върне Мадуро и т.н., Латинска Америка почва да се дърпа от "добрите" сащ, край отворен, този път не изплиска легена, напълни го догоре.

Прецедентът на сащите е идиот, всички, които го подкрепят са идиоти и най-последно, защото му повярвах - АЗ СЪМ ИДИОТ! 

...всичко зависи от ,,дълбоката държава"...

...накъдето му дръпнат конците-натам тръгва...

...не си единствения подлъган не само от този,а изобщо...

...и аз се заблудих навремето че чичотомовото-обама,ще е миротворец...

преди 40 минути, _nib_ написа:

...всичко зависи от ,,дълбоката държава"...

...накъдето му дръпнат конците-натам тръгва...

...не си единствения подлъган не само от този,а изобщо...

...и аз се заблудих навремето че чичотомовото-обама,ще е миротворец...

Както ти казах: Край. Изгледах първите две минути, то не беше блестяща операция, то не беше единствена в историята, стига, прощавай, по-нататък не успях, още съм с впечатлението от вчерашния му цирк на този псих. Единственото, което заслужава внимание е, че дори и той каза, че са им помагали на място, разбирай - предателите. Е, някога подлогите, които сложат сащите ще ги наричат борци за свобода, но Венесуела все още не е управлявана от тях. Когато това стане, както стана в Сирия, там вече няма да има демокрация, а това, което в момента съществува в другите такива държави - тотална пропаганда, по-точно промивка, ликвидиране на историята, измисляне на нова, ликвидирането на културата, измислянето на нова, смяна на всичко човешко с нещо нечовешко. И ние сме там, само че в периферията и засега сме защитени от това, ние, запазилите здрав разсъдък.

преди 1 час, crazy katon написа:

Русосорбите някак все излъгани оставате :) 

ЕС имат огромен проблем с президента на САЩ.     Той се страхува и се съобразява само с РФ и с КНР  - с тях ще се договаря и пазари за разни сделки.   Той гледа на Европа,  Канада,  Япония,  Австралия като на друга категория. Трябвало да го слушат и да му се водят по акъла хората там.  Само една ракета Орешник може да унищожи за минути самолетоносач на САЩ,  както и всякаква друга цел навсякъде по света.    Само това го плаши и възпира.  Морални норми липсват.   

,,swetlana7011   преди 48 минути

Если найдётся тот, который сравняет Америку с землёй, я поверю в бога. Обещаю! Терроризм можно только уничтожить, договориться нельзя!"

на 4.01.2026 г. в 9:04, crazy katon написа:

Не знам какво не му е наред на този, може би собственото "аз", като на местния селски идиот. По принцип това се очакваше, но не точно по този начин, защото си е терористичен акт. Какво търсят кхмериканците във Венесуела не знам, нищо от това, което е приложимо за случая с 404 не важи за тях, но няма да го повтарям, ще спомена само, че руснаците влязоха за да помогнат на своите сънародници да се освободят от укрофашагите. Приказките за свобода и демокрация, които могат да бъдат мотив на болния са за местните укроидиоти, които оправдават всяко престъпление с този повод, ми що не нападнат Русия тогава, нали не била демократична, ай върете майната си, както казваше един колега. Според мен самите тези понятия отдавна са изгубили смисъла си и означават съвсем противоположното, но това не може да влезе в кухините на тролодитите, те са пълни с изходен материал.

Тръмпи направи сделка с Путин - Одеса за Венецуела...

Да, той е престъпник и диктатор, който е довел страната си до финансов крах, докато той и семейството му са си напълнили джобовете, но и Мадуро не е светец де.        :emoji_smiley-12:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.