Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Друг начин да станеш глобален модератор, във форумите.

Featured Replies

преди 11 минути, skalata_73 написа:

Чакам да покажеш фактите! Иначе доказваш, че си болен мозък :)

Е как, фактите съм ги написал още в горния пост. Модераторите сега са много по толерантни и тая тема го доказва. Преди щеше да бъде изтрита още след първия пост. Защото е трол тема. Както и мойте постове в нея и теми от последните дни на дръндю, momolord. За това се чудя и къде са старите модове. BTW: Приятен ден :)

• Отговори 63
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 12 минути, rudinoid написа:

и теми от последните дни на дръндю, momolord

дека е моя тема от последните дни бря?

преди 15 минути, дръндю написа:

дека е моя тема от последните дни бря?

А моята?

Кой ми изтри тематааааа?!?

Ей, ще стана модератор и ще Ви Баня всичките, да  знаете!

преди 1 минута, Momolord написа:

А моята?

Кой ми изтри тематааааа?!?

аве Момо, ай си купим връски, тъй де, си пазим темите
:lol6:
па тя, тая темъ е за ф кошъ

преди 3 минути, дръндю написа:

аве Момо, ай си купим връски, тъй де, си пазим темите
па тя, тая темъ е за ф кошъ

Ми къ!

Ама първо требе да си платим да станем ВИП, а после ще ни направят и модери.

Бързо, лесно и скучно.

Исках да съм модератор в празни приказки и забава,ама ми казаха,че с тази твърда глава ставам само за в хардуер.Направиха ме модератор чак като бутнах на algor рушвет,обаче после капитана ни излови и ме разжалваха.Ама не се ядосвайте ако не станете-заплащането няма и хиляда кинта,а подкупите са мижави.:ph34r:

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Аз  ще предложа друго - пробен проект и то само за месец! Дайте шанс на кандидат модераторите да бъдат такива само за един месец и то ще си покаже кой, какво ,защо , какво може или не може  и пр. Тамън ще си проличи дали старите искат да са такива на всяка цена и дали новите стават въобще за нещо! Ако са годни и се търси промяна към по - добро, екипа може да се зимисли и за рокади! 

Само за един месец, бе!

Къде ги видя тия кандидати?!

преди 1 час, rudinoid написа:

...Е как, фактите съм ги написал още в горния пост. Модераторите сега са много по толерантни и тая тема го доказва. Преди щеше да бъде изтрита още след първия пост...

Не се извъртай като фурнаджийска лопата!  Не те питах за факти дали модераторите са толерантни, а за такива, които доказват, че съм бил искал да стана модератор!

Ако искаш опитай пак. Цял ден ще съм си в нас, та все ще прочета поредната ти смехория :)

преди 43 минути, ostavime написа:

Къде ги видя тия кандидати?!

Аааа! Кандидатите са много - вЕрвай ми.;)

Престрашете се да направите това, което предложих и ще видиш. Колко от ях ще са читави и готови за такива е друг въпрос.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 58 минути, skalata_73 написа:

Не се извъртай като фурнаджийска лопата!  Не те питах за факти дали модераторите са толерантни, а за такива, които доказват, че съм бил искал да стана модератор!

Ако искаш опитай пак. Цял ден ще съм си в нас, та все ще прочета поредната ти смехория :)

Изсмукано :D от ваши постове през годините

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Пусни езика по-добре. Така няма да те направят модератор!

А сега някакъв "факт" по това "обвинение"? Приятен ден :)

преди 37 минути, rudinoid написа:

Изсмукано :D от ваши постове през годините

Все повече започваш да ми приличате на онзи типаж хора, на които като ги има кажеш ''Добър ден''  те отговарят ''Мерси, не съм гладен''.

Знам, че нямаш факти и си смучеш от пръстите какво да напишеш, но все пак ми бе интересно докъде ще стигнеш.

Хайде приятен ден и на теб, намери си друго занимание. Тук се издъни.

Само да попитам-глобален на български означава нещо, което се разпростира по целия глобус ( земно кълбо), форумът има ли това качество? Дали има и галактически модератор? Повечето от нас идват тук в стремежа си да научат нещо повече за компютрите, да придобият повече умения за работата с тях. Независимо от титлата тук галактическият модератор е само един-ExaFlop. Не мога да си представя всичко тук без него. Това не е подмазване, защото аз не съм кандидат за нищо. Просто се набива в очи...

преди 26 минути, skalata_73 написа:

Хайде приятен ден и на теб, намери си друго занимание. Тук се издъни.

Знаех си че няма да ми отговoрите на въпроса :) You too

Редактирано от rudinoid (преглед на промените)

преди 52 минути, B3M2W0 написа:

Независимо от титлата тук галактическият модератор е само един-ExaFlop. Не мога да си представя всичко тук без него. Това не е подмазване, защото аз не съм кандидат за нищо. Просто се набива в очи...

- ExaFlop,  B-boy/StyLe/   Без тях форума ще да е едно голямо  - нищо! На мен лично много са ми помагали и много съм научил от тях. Изключения правят още един двама, но те си имат своите залиттания, което не ги прави по - малко ценни!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Автор

Вместо да хабите енергия, в излишел тролски вопъл, се вземете в ръце. Правите нов профил и/или активирате някои 'умрял' от 7-8 години, по възможност с аватар със забрадка. И почвате да пишете, титанични теми - Източни Мародери или пропаганда. Важно е, да пускате линкове, от медиите на червенобузко.

И като завялят стотинките, в касичката на конкретния форум, ставате глобален модератор. И егото и комплексите ви, се надуват още повече.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

Глупости, големи глупости, най-големи глупости. Ама пишете си ги, че да валят стотинките...

Изпратено от моят D6633 с помощта на Tapatalk

преди 4 часа, Кумчо вълчооо написа:

B-boy/StyLe/   Без тях форума ще да е едно голямо  - нищо!

Жорката и Ицето !

Най-добрите

:wors:

Няма смисъл от модератори в тези форуми. Ако изтриват мненията и темите на новорегистрираните форумите ще загубат много. В повечето бг форуми пишат малко и затова не трябва нищо да се трие.

Редактирано от sky1 (преглед на промените)

преди 10 минути, sky1 написа:

Няма смисъл от модератори в тези форуми. Ако изтриват мненията и темите на новорегистрираните форумите ще загубат много. В повечето бг форуми пишат малко и затова не трябва нищо да се трие.

Напротив, има нужда.

Но, според моето мнение, модератор трябва да бъде професия, която да се заплаща.

Така ще са нужни максимум двама човека, според посещаемостта на форума, които да съблюдават спазването на правилата.

А не както сега, един куп модератори, от които повечето дори не посещават форума, а останалите с малки изключения, не си изпълняват задълженията.

• Автор

Някои, са го превърнали в 'професия'. Свестните модератори по форумите, са малко. Разни палячовци и комплексари, чрез лизане където трябва или други методи, се домогват до мечтаната позиця. Щото яко ги гони, комплеска.

• 2 седмици по-късно...
на 21.01.2017 г. в 17:39, AntiAlGor написа:

Вместо да хабите енергия, в излишел тролски вопъл, се вземете в ръце. Правите нов профил и/или активирате някои 'умрял' от 7-8 години, по възможност с аватар със забрадка. И почвате да пишете, титанични теми - Източни Мародери или пропаганда. Важно е, да пускате линкове, от медиите на червенобузко.

И като завялят стотинките, в касичката на конкретния форум, ставате глобален модератор. И егото и комплексите ви, се надуват още повече.

Колко мъка има по този свят... колко мъка.... :):lol6::lol6:

Чак и тема направил :)

на 23.01.2017 г. в 12:04, AntiAlGor написа:

Някои, са го превърнали в 'професия'. Свестните модератори по форумите, са малко. Разни палячовци и комплексари, чрез лизане където трябва или други методи, се домогват до мечтаната позиця. Щото яко ги гони, комплеска.

Много прав ще да излезеш! Важи за абсолютно за навсякъде! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.