Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на домашно кино

Featured Replies

Искам да купя домашно кино с качествен софтуер като 4те тонколони да бъдат продълговати.
В момента имам домашно кино philips но софтуера е противен,труден за използване.
Цената която съм избрал е до 500-600лв.
Може би качественото е над 1000 лв ?

преди 10 минути, GyurovTech написа:

Взимай това и не се занимавай с глупости!

http://www.thunder.bg/shopping_cart.php?keywords=съраунд&sort=3a

Съветваш го да вземе празна количка или пък някакъв скапан тъндър? ами той тогава по-добре да си стои с филипса, колкото и да не му харесва ще е по-добре от тея боклуци.

преди 1 минута, ined написа:

Съветваш го да вземе празна количка или пък някакъв скапан тъндър? ами той тогава по-добре да си стои с филипса, колкото и да не му харесва ще е по-добре от тея боклуци.

Какво каза за thunder ти май не си в час!

http://agrarzonegaming.eu/upload-image/image.php?di=6CMX

преди 1 минута, GyurovTech написа:

Какво каза за thunder ти май не си в час!

http://agrarzonegaming.eu/upload-image/image.php?di=6CMX

Май ти не си в час, я беги от тука с тия китайски боклуци.

преди 3 минути, Stoyannnov написа:

Май ти не си в час, я беги от тука с тия китайски боклуци.

Това са мойте ела у нас да ти ги пусна да се осереш!

http://agrarzonegaming.eu/upload-image/image.php?di=69ZD

http://agrarzonegaming.eu/upload-image/image.php?di=9PQ1

Млъкни и спри се излагай защото Thunder са на Sony / Както Golf и Audi просто МЛЪКНИ!

Редактирано от GyurovTech (преглед на промените)

Да се осера ли? Ти 140 dB музика чувал ли си? На Car Audio събор ходил ли си да чуеш какво представлява баса да е толкова силен, че да го усещаш в органите и да не може да се диша от налягането вътре. После ми говори кой ще се насере. Не ме ебе с к'во си у вас. 

Сядай да четеш, щото в момента показваш единствено, че си тъп на квадрат.

Извинявам се, че оспамихме малко темата, но аман от ня'кви набор 04, връзките не може да си завърже, ама дава акъли наляво и надясно.

Може ли да обясниш какво разбираш под " качествен софтуер"? Какво очакваш да има?

преди 1 час, jivk03 написа:

Искам да купя домашно кино с качествен софтуер като 4те тонколони да бъдат продълговати.
В момента имам домашно кино philips но софтуера е противен,труден за използване.

Дайте пример за продълговати колони и добър софтуер,  за да ни е ясно какво да ви се предложи. А този от когото получи предложението, е най добре да не пише повече такива глупости. Когато търсите нещо определено, първо проверете Вие и ни дайте някой линк за коментари. Проблема е Ваш и никой не е длъжен да "броди" из интернет,  за да търси определени модели.

• Автор
преди 2 часа, * СТЕФАН * написа:

Дайте пример за продълговати колони и добър софтуер,  за да ни е ясно какво да ви се предложи. А този от когото получи предложението, е най добре да не пише повече такива глупости. Когато търсите нещо определено, първо проверете Вие и ни дайте някой линк за коментари. Проблема е Ваш и никой не е длъжен да "броди" из интернет,  за да търси определени модели.

Дълги/продълговати http://www.emag.bg/sistema-za-domashno-kino-lg-blu-ray-330-w-5-1-usb-hdmi-cherna-dh4530t/pd/D7JJ12BBM/?ref=prod_CMP-196_828_7778
Искам когато се включи домашното кино автоматично да се включват към телевизора,дори ако вляза в youtube да се настроят сами.
Също ако воопще е възможно когато телевизора се включва те да бъдат в режим готовност ,без да си играя с дистанционното.Да има опция да бъдат ли синхронизирани или не.
Ако желая да гледам филм по ТВ'то, включвам киното и настройвам,искам да гледам нещо в youtube ,отново търся дистанционното и ги настройвам
Искам да се влючват заедно с телевизора ?А не да взимам дистанционното всеки път.
Относно W'тове нека да бъде над 300w.
Телевизора не е стар,модел 2016.

Редактирано от jivk03 (преглед на промените)

• Автор
преди 52 минути, Филипов написа:

А да ти прекопат царевицата не искаш ли? В училище не ви ли учат поне малко да мислите?

Какво копане,какви царевици?Това са неща които трябва да съществуват в 21век аз не искам летящи и магически уреди.А казвам ,че и в момента има скапани софтуери и човек трябва да внимава.Хайде многознайковците които се мислят за голямата работа да не ми отговарят.
Благодаря.

Може и да има нещо след 30 години, което без дистанционно да ти чете мислите и да прави нещата вместо теб. Само че с тези темпове на опростачване на младото поколение едва ли ще има нещо в черепната кутия, което да мисли. Може би само нещо малко и без гънки като лимонадено топче, което да се оправя с основните инстинкти - ядене, отделяне и подобни.

И наглостта се увеличава обратнопропорционално на знанията.  Справка - разликките между "чайник" и "ламер".

на 29.01.2017 г. в 15:34, jivk03 написа:

Дълги и продълговати тонколони със хубав софтуер и качествен звук няма. Къде ще сравняваш марков ресийвър със готова система за домашно кино.

Ако искате качествен звук взимате един ресийвър (марков : Sony Pioneer, Onkyo, Yamaha) и с останалите пари, добавяте поне две тонколони.

По нататък добавяте събуфер, център , съраунд и т.н.

Или готово решение: комлект ресийвър плюс тонколони (примери):

ONKYO HT-S3800 (B)

ONKYO HT-S5805 (B)

• Автор
преди 11 часа, Филипов написа:

Може и да има нещо след 30 години, което без дистанционно да ти чете мислите и да прави нещата вместо теб. Само че с тези темпове на опростачване на младото поколение едва ли ще има нещо в черепната кутия, което да мисли. Може би само нещо малко и без гънки като лимонадено топче, което да се оправя с основните инстинкти - ядене, отделяне и подобни.

И наглостта се увеличава обратнопропорционално на знанията.  Справка - разликките между "чайник" и "ламер".

Момче ,аз искам автоматично да се синхронизира от tv към youtube и обратно както едно домашно кино от 1500лв например.Но знам ,че има и по-евтини варианти и за това съм тук.

Ти на какви наркотици си?Четеш ли?Защо не вземеш да спреш да се правиш на интересен?Работа нямаш ли?Със сигурност нямаш ако продължаваш да се занимаваш с мен.Времето през което се правиш на интересен из интернет форумите го използвай да се образоваш.Ще постигнеш повече от това да имаш някакъв си ранк в калдата.

преди 1 час, oic написа:

Дълги и продълговати тонколони със хубав софтуер и качествен звук няма. Къде ще сравняваш марков ресийвър със готова система за домашно кино.

Ако искате качествен звук взимате един ресийвър (марков : Sony Pioneer, Onkyo, Yamaha) и с останалите пари, добавяте поне две тонколони.

По нататък добавяте събуфер, център , съраунд и т.н.

Или готово решение: комлект ресийвър плюс тонколони (примери):

ONKYO HT-S3800 (B)

ONKYO HT-S5805 (B)

Мерси за отговора!

Само дето момчето ти е чичко. И ранга го има щото е достатъчно образован. Такова нещо, каквото искаш няма. Има системи, поддържащи CEC/ARK протоколи или както там се казваха на филипс и самсунг, ама те не могат да включват и двете устройства от едно дистанционно. Може да си в 21 век, ама това, което се предлага на пазара се предлага според търсенето. И недей настоява да ти се намери, не тропай с крак и се дръж прилично и с уважение.

• Автор
преди 3 часа, Silvering написа:

Само дето момчето ти е чичко. И ранга го има щото е достатъчно образован. Такова нещо, каквото искаш няма. Има системи, поддържащи CEC/ARK протоколи или както там се казваха на филипс и самсунг, ама те не могат да включват и двете устройства от едно дистанционно. Може да си в 21 век, ама това, което се предлага на пазара се предлага според търсенето. И недей настоява да ти се намери, не тропай с крак и се дръж прилично и с уважение.

Воопще не ме интересува какъв ранг има,всички сме равни.Сто пъти съжалих ,че воопще си направих труда да пиша в БГ форум.
Ако не съм прав,добре нека да ме поправи но този чичко ли е ,лелка ли е само той си знае какъв е може да отговори по интелигентен и образован начин как стоят нещата, не само на мен но и на бъдещите посетители които попаднат на тази тема.
Това не е нормално, трябва да сме единни a ние се нападаме.

Редактирано от jivk03 (преглед на промените)

Pioneer BCS-424 Blu-ray Home Cinema

От сега да кажа, т'ва нещо не е направено да блъска баса на него. По характеристики системата е доста добра. Разбира се трябва да си теглиш и филми с многоканален (5.1/7.1) звук и високо качество, за да усетиш/видиш разликата. Трябва и да наредиш тонколоните на правилното им място, за да усетиш многоканалния звук. Изгледах клипче на въпросната система и софтуера ѝ е доста богат на настройки. Не мисля, че има това, което ти търсиш, но смятам, че ще останеш доволен. Не съм поръчвал от сайта, затова не мога да ти дам мнение за него. 

Цената на системата е над бюджета, но лично аз за 100 лева отгоре не бих се циганил за подобна система. Пък ако ти се виждат много, ще търсим други по-евтини варианти.

• Автор
на 1/30/2017 в 23:22, Stoyannnov написа:

Pioneer BCS-424 Blu-ray Home Cinema

От сега да кажа, т'ва нещо не е направено да блъска баса на него. По характеристики системата е доста добра. Разбира се трябва да си теглиш и филми с многоканален (5.1/7.1) звук и високо качество, за да усетиш/видиш разликата. Трябва и да наредиш тонколоните на правилното им място, за да усетиш многоканалния звук. Изгледах клипче на въпросната система и софтуера ѝ е доста богат на настройки. Не мисля, че има това, което ти търсиш, но смятам, че ще останеш доволен. Не съм поръчвал от сайта, затова не мога да ти дам мнение за него. 

Цената на системата е над бюджета, но лично аз за 100 лева отгоре не бих се циганил за подобна система. Пък ако ти се виждат много, ще търсим други по-евтини варианти.

Струва ми се добър избор.Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.