Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ползуването на телевизор в рядко посещавана къща в провинцията !?

Featured Replies

Vivacom TV GO и 10" 4G таблет

• Отговори 58
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 59 минути, ExaFlop написа:

Vivacom TV GO и 10" 4G таблет

Това сигурно означава че това преносимо устройство за гледане на телевизия бих могъл да го договоря с VIVACOM,

защото и без друго смятам да прекъсна Договора си към TELENOR и да прехвърля този номер към VIVACOM

/на едната си SIM карта/, който изтича в края на този месец  и съм го предоставил /номера/ да го ползува съпругата ми . . .!?

Редактирано от Optium
корекции в текста ! (преглед на промените)

Глупости на търкалета.

Първо питаш из комшиите някой лови ли ефирна телевизия и с каква антена. Ако да - носиш там оня 20" и му включваш такава или по-добра антена без допълнителен декодер, трябва да работи. На колко километра си от този правешки ретранслатор? Може да избие и по-мощен и по-далечен предавател, например Враца или Петрохан. Абе виж който гледа на кой канал. Ако искаш оставяш там телевизора, ако искаш може да го разнасяш и с колата, можеш да купиш декодер и да паркираш стар кинескопен.

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Глупости на търкалета.

Първо питаш из комшиите някой лови ли ефирна телевизия и с каква антена. Ако да - носиш там оня 20" и му включваш такава или по-добра антена без допълнителен декодер, трябва да работи. На колко километра си от този правешки ретранслатор? Може да избие и по-мощен и по-далечен предавател, например Враца или Петрохан. Абе виж който гледа на кой канал. Ако искаш оставяш там телевизора, ако искаш може да го разнасяш и с колата, можеш да купиш декодер и да паркираш стар кинескопен.

Жена ми снощи си пристигна от селото с "благата вест", че засега единствената ни загуба за месец февруари,

е изчезналия ни /откраднат/ петел от имота, който дори и намиращото се куче в двора /което го хранят съседите/

не е успяло да го опази, макар че бяха приятели !

В близост до нас /около 300-400 метра/ единствения телевизор с декодер който е и общинска собственост и работи

в сградата на читалището, /по думите на библиотекарката която работи там/ лови единствено 3 програми !

Така че при всички обстоятелства ще стягам там един китайски барутарник на около 15 и повече години, на който ще гледам

докато съм в глупавото село тези 3 ефирни и казионни телевизии субсидирани от държавния бюджет ! 

Редактирано от Optium

Не са 3, а 6 - не са пресканирали каналите откакто остана само един мукс.  Иди там и виж на кой канал или честота лови, за да се ориентираме в предавателя - все пак е на граница между 2 зони и да се знае откъде се лови. И с каква антена.

Лирични отклонения за кучета и петли нямат общо с темата.

• Автор
преди 1 час, Филипов написа:

Не са 3, а 6 - не са пресканирали каналите откакто остана само един мукс.  Иди там и виж на кой канал или честота лови, за да се ориентираме в предавателя - все пак е на граница между 2 зони и да се знае откъде се лови. И с каква антена.

Лирични отклонения за кучета и петли нямат общо с темата.

Шест програми са на "книга", докато в действителност са на половина !

Вие не отчитате топографията на терена, защото селото е разположено 

в ниското и е заобиколено от баири !

***Лиричното отклонение не е случайно публикувано от мен в темата ми,

тъй като в нея се появиха "ентусиасти", които ме навиваха да си купя телевизор

за "скромните" 450 лева  /_Uzunov_/ които притежавали отделен USB port в който,

да пъхам флашки с предварително записани игрални филми за гледане !

Идеален подарък за мургавите обирджии обикалящи по къщите из българските села . . .

Редактирано от Optium

Като казвам нещо значи е така. Тези 6 програми са на един мукс и няма начин да се ловят само половината. Преди бяха пръснати на различни и като са останали предишните настройки е така. Занеси си телевизорчето дето го имаш и пробвай без да набутваш пари за декодери.

• Автор
преди 2 часа, Филипов написа:

Като казвам нещо значи е така. Тези 6 програми са на един мукс и няма начин да се ловят само половината. Преди бяха пръснати на различни и като са останали предишните настройки е така. Занеси си телевизорчето дето го имаш и пробвай без да набутваш пари за декодери.

И накрая не е лошо да ме насочите колко метра и какъв кабел /къщата е едноетажна и гредоред/ да взема и какъв модел

външна антена за покрива да купя . . . !? 

преди 5 часа, Optium написа:

И накрая не е лошо да ме насочите

И накрая няма да е лошо да четеш  какво ти пиша толкова поста вместо да философстваш. Изборът е твой, ти си знаеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.