Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време трябва да продъжи стрес теста

Featured Replies

Стрес тествам компютъра с Aida64 до момента са минали 8мин и температурите са следните:

CPU- Intel 2 Duo E6400- 40°C

GPU- AMD R7 240 1 GB- 56°C

Нормални ли са? И колко време се стрес тества компютъра, за да разбера дали ще даде син екран или пък ще се рестартира

преди 4 минути, Kristian Denkov написа:

Стрес тествам компютъра с Aida64 до момента са минали 8мин и температурите са следните:

Нормални ли са? И колко време се стрес тества компютъра, за да разбера дали ще даде син екран или пък ще се рестартира

Нормални са, спри този тест.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Нормални са, спри този тест.

Добре благодаря минаха още около 5,6 минути и най-високо стигнаха CPU-40°C GPU-58°C

15 минути често са прекалено кратък период от време, за да стигнеш до заключение. Ако ти се занимава, дръж така 1 час. Мине ли без грешки/зацепки/рестартиране, значи можеш да спиш по-спокойно.

• Автор

Направих го само за проба да видя изобщо ще стане ли нещо дали температурите ще се качат твърде високо или ще останат в нормата.

Щом е изгорял "един амд", надали софтуерът му е проблем. Давам пример: миналото лято изскочи един стар Котлон Х2 4400+, който постоянно се бил рестартирал. Първо пробвах да го пусна за един стрес тест и без да си давам много зор отидох да оставя един инструмент в другото помещение. Като се върнах, машината изгаснала. На следващия старт пуснах aida64 да зяпам - ми т япакачката грее на 90* С, пък ядрата ходят на 110* С съвсем спокойно. Смених пастата, разкарах прахта - капачката на 75-80, ядрата на 100 - TIM-ът между ядрата и капачката заминал. Кажи ми, че програма е виновна за това често срещано при античните процесори явление.
Недей да виниш софтуера за хардуерен проблем. Не винаги парче код е причината.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

• Автор

При мен е обратното май софтуера ми е проблемен, защото свалям игри от замунда и най-вероятно са с вируси отделно други програми които и те са били с вируси в момента не мога да активирам никаква антивирусна и във всички игри имам малък FPS дори и в старите. Явно му е време за преинсталация.

те хората ги е страх драйвери да ъпдейтват че не се знае какво са написали пишман програмисти  ти пък за някаква програмка  нарочно дето прави да се качва температурата написана незнайно от кога да  тества незнайно какъв хардуер.  може би печки  реотана дали качва 200 градуса или в пеща температурата дали е 1600 градуса.  или 1604

преди 3 часа, Neli Asenova написа:

тези софтуери скапват компютрите аз така изгорях един амд

Силно ви препоръчвам да се ориентирате към друг раздел на форума за този нямате нито подзнания, нито опит и дрънкате откровенни глупости!

преди 15 часа, Kristian Denkov написа:

Стрес теста на АИДА служи единствено да гледаш колко се вдигат температурите на процесора. При прегряване компютрите се изключват, а не дават сини екрани. Ако искаш да тестваш по-сериозно РАМ и процесор, провери кои са актуалните тестове за момента. Навремето тествахме с Prime95-базирани тестове. За видеокартите имаше Furmark, който наистина ги нагряваше доволно и реално не е съвсем безопасен.

добре че вие разбирате  светилата във  хардуера .

никой не  ви е освобил от добрият тон във форума

като кажете А каже и Б

pconline

ти си тъп 

а 

XYconstant

ти си глупав .

вашите мнения така звучат

без обяснение защо .

Консултирай се със специалист, приеми го като приятелски съвет.

От скоро ти следя изявите и ги дрънкаш навсякъде едни и същи, от подфорума за здраве до този с хардуер, пълно безхаберие.

преди 37 минути, Neli Asenova написа:

добре че вие разбирате .........

Щом толкова настоявате, да ви обясня защо говорите брутални глупости!

преди 16 часа, Neli Asenova написа:

ти пък за някаква програмка  нарочно дето прави да се качва температурата написана незнайно от кога да  тества незнайно какъв хардуер

Тези незнайно какви дет са я писали тази някаква програмката я правят лекинко от 22 години и тия малоумници като нас дето я ползват и знаят за какво служи са ...... милиони. А от тях има и толкова тъпи, че даже и си я плащат по 200 долара.

Изказвания като вашето помагат единственно да се затвърждава мнението, че вупреки изключенията е по-добре индивидите от женски пол да седят по далече от хардуера и просто да са си хубави. 

преди 16 часа, Neli Asenova написа:

тези софтуери скапват компютрите аз така изгорях един амд

Също както оръжията не убиват, а хората който ги използват така и при вас. Не програмата ви е убила процесора, а "компетентността" ви. 

благодаря че ми обясни, че понеже съм жена и не съм платила  200 долара за някаква програма  която са я правили 22 години, където ми вдига температурата  нарочно съм глупава.

Да приемем за момент, че ми се занимава с акъл като твоя. Добре, програмата е виновна. Вдига температурите нарочно. Айде като минат няколко месеца(разбирай повече от 6) и машинката почне да се изключва, вместо да ползваш такава некадърна програма, пусни си някоя стабилна игра и ми кажи за какво точно се изключва компютърът - температури ли, умиращо захранване ли.

А, чакай бе!! Ми по твоята логика дай да не прекарваме колите през ГТП. Там нали нарочно ми завъртат предни/задни гуми, че да им натискам аз спирачката, че и ръчната да им показвам... кво е тва безобразие? Аз спирачките мога да си ги пробвам на улицата, когато пред мен има пешеходец, нали?

Отговори на въпросите няма да чакам. По принцип не бих се изказал по такъв начин, но по принцип не се занимавам с такива като теб - ходи си гледай грима и прическата, не се занимавай с неща, които очеизвадно не ти се отдават!

Забравих. Докато се занимаваш с визията, обърни внимание и на граматиката, че ти куца нечовешки.

Редактирано от hudyr (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.