Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с mail.bg

Featured Replies

Привет!

Имах проблем със забравена парола. Понеже живея в чужбина, написах на майка ми номера, тя получи кода и ми го даде. Влезнах си в пощата, смених си паролата и всичко бе както трябва. Проблема е, че майка ми не спира да получава смс-и с кодове, и то за последните 3 дни е получила над 300! Представете си колко изнервящо е това. Смених номера в настройките с друг, но тя продължава да получава смс-и. Пратих имейл на съпорта на мейл.бг, но не ми отговарят, а аз нямам идея какво да правя. Ако някой от вас има - моля да сподели! 

Благодаря предварително!

преди 3 минути, Millena написа:

Привет!

Имах проблем със забравена парола. Понеже живея в чужбина, написах на майка ми номера, тя получи кода и ми го даде. Влезнах си в пощата, смених си паролата и всичко бе както трябва. Проблема е, че майка ми не спира да получава смс-и с кодове, и то за последните 3 дни е получила над 300! Представете си колко изнервящо е това. Смених номера в настройките с друг, но тя продължава да получава смс-и. Пратих имейл на съпорта на мейл.бг, но не ми отговарят, а аз нямам идея какво да правя. Ако някой от вас има - моля да сподели! 

Благодаря предварително!

Предполагам че е някакъв бъг в услугите които ползва маил.бг за смс разпращания

Ами пишете или се свържете с поддръжката на пощата. Толкоз ли е трудно??

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ами пишете или се свържете с поддръжката на пощата. Толкоз ли е трудно??

Не е толкоз трудно, защото ако прочетете внимателно ще видите, че съм писала, но не ми отговарят. 

преди 14 минути, Millena написа:

Не е толкоз трудно, защото ако прочетете внимателно ще видите, че съм писала, но не ми отговарят. 

Изчакайте докато отговорят. Иначе нещата стават още по омазани!

преди 32 минути, Millena написа:

Пратих имейл на съпорта на мейл.бг, но не ми отговарят, а аз нямам идея какво да правя. Ако някой от вас има - моля да сподели! 

Благодаря предварително!

Сигурна ли си в коя поща влизаш и се регистрираш? Защото повечето от потребителите си нямат идея къде са и какво регистрират. Посочената от вас поща mail.bg да не е email.bg и вие да боравите с две пощи едновременно? Това са две различни неща. Чудно какво въобще правите там в такива псевдо пощи! :)

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

• Автор

За mail.bg става въпрос. Регистрацията ми там е доста стара, чак и паролата съм забравила. Но ми се наложи  да влезна, е  успях, но сега майка ми получава по 100 смс-а на ден, а това вече продължава 3 дни. От съпорта не ми отговарят, а на мен ми е жал, защото не знам как да и помогна. 

преди 6 минути, Millena написа:

За mail.bg става въпрос. Регистрацията ми там е доста стара, чак и паролата съм забравила. Но ми се наложи  да влезна, е  успях, но сега майка ми получава по 100 смс-а на ден, а това вече продължава 3 дни. От съпорта не ми отговарят, а на мен ми е жал, защото не знам как да и помогна. 

Да попитам,защо точно там сте си направили регистрация,въпреки че е стара.

Блокиране/ограничаваме на номера от оператор, ако телефонът не го позволява?

преди 3 минути, XYconstant написа:

Блокиране/ограничаваме на номера от оператор, ако телефонът не го позволява?

Не трябва да се стига до там,проблема не е в телефона че да блокира или ограничава даден номер,самият проблем според мен е в услугата която разпраща смс,да чака съпорт да пишат,макар че като гледам супорт колко им пука....

Редактирано от Н.Чапкънски (преглед на промените)

А кой каза, че проблемът е в телефона? По този начин ще ограничите смс-ите. Със съпорти няма да стане скоро.

преди 2 минути, XYconstant написа:

А кой каза, че проблемът е в телефона? По този начин ще ограничите смс-ите. Със съпорти няма да стане скоро.

В България е така,аз имам ел.поща в hotmail и като пиша на съпорт и до максимум 10 минути имам отговор.

• Автор

Кодовете се пращат от custom service (ако не се лъжа, само знам, че не е конкретен номер). Майка ми добави в спам номера, но съобщенията продължават да пристигат.

Н. Чапкънски, мисля че тази регистрация ми е поне от 10 години, а какво съм си мислила тогава... вероятно дори не съм мислила.

преди 2 минути, Millena написа:

Кодовете се пращат от custom service (ако не се лъжа, само знам, че не е конкретен номер). Майка ми добави в спам номера, но съобщенията продължават да пристигат.

Н. Чапкънски, мисля че тази регистрация ми е поне от 10 години, а какво съм си мислила тогава... вероятно дори не съм мислила.

Ем чакайте на съпорт 

Изчакайте съпорта. Всеки един SMS пратен към вас и струва пари. Можете също да алармирате GSM оператора, че ви заливат с СМС, той също може да провери.

Изчакайте съпорта. Всеки един SMS пратен към вас и струва пари. Можете също да алармирате GSM оператора, че ви заливат с СМС, той също може да провери.

Не би трябвало да взима пари,все пак това е смс известяване само

преди 4 минути, Н.Чапкънски написа:

Не би трябвало да взима пари,все пак това е смс известяване само

Услугата се казва BSMS, тоест Бизнес SMS и се заплаща от фирмата, която го използва. Тоест имаш определена бройка SMS-си, които може да изпращаш. Та 300 фалшиви SMS-са са си проблем.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Услугата се казва BSMS, тоест Бизнес SMS и се заплаща от фирмата, която го използва. Тоест имаш определена бройка SMS-си, които може да изплащаш. Та 300 фалшиви SMS-са са си проблем.

за 300+ незнам,ама да за услугата съм съгласен,все пак познавам човек който държи Wisdom

преди 6 минути, Н.Чапкънски написа:

за 300+ незнам,ама да за услугата съм съгласен,все пак познавам човек който държи Wisdom

Ето за какво говоря. Това го има всеки един GSM оператор. Та самият ползвател на услугата не е на далавера да ти изпраща фалшиви SMS-си, а още повече да не обърне и внимание на твое оплакване.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Ето за какво говоря. Това го има всеки един GSM оператор

Добре,нека @Millena   да каже от кой номер се получават смс,нищо че не ги получава тя на нейният,защото оператор било то виваком,мтел,теленор не пращат от 4цифрен или 6цифрен номер,евентуално пращат от 3598********

преди 3 минути, Н.Чапкънски написа:

Добре,нека @Millena   да каже от кой номер се получават смс,нищо че не ги получава тя на нейният,защото оператор било то виваком,мтел,теленор не пращат от 4цифрен или 6цифрен номер,евентуално пращат от 3598********

Да каже. Аз работя и с трите оператора. Работя в единия от тях. Нямам подобни проблеми!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Да каже. Аз работя и с трите оператора. Работя в единия от тях. Нямам подобни проблеми!

Това значи,че проблема не е в оператора а в фирмата която предлага смс препращанията,wisdom,mobio и т.н

• Автор

Както споменах, няма конкретен номер. Пише само custom service. 

преди 1 минута, Millena написа:

Както споменах, няма конкретен номер. Пише само custom service. 

а телефона на който се пращат смс на кой оператор е

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.