Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с mail.bg

Featured Replies

преди 5 минути, Н.Чапкънски написа:

Това значи,че проблема не е в оператора а в фирмата която предлага смс препращанията,wisdom,mobio и т.н

Е не е в оператора естествено!

преди 1 минута, Millena написа:

Майка ми е клиент на Теленор.

Ще видим @Емил Костов   какво може да каже по въпроса,след като работи за един от трите оператора,дано да се уцели точният

преди 5 минути, Millena написа:

Както споменах, няма конкретен номер. Пише само custom service. 

Няма значение какво пише. Консултирайте се и с Теленор. Те също могат да проверят какви са тези SMS-си и защо се пращат. 

преди 3 минути, Н.Чапкънски написа:

Ще видим @Емил Костов   какво може да каже по въпроса,след като работи за един от трите оператора,дано да се уцели точният

Не позна! Работа във виваком, затова ти дадох и линк към услуга за sms-си, която предлага Виваком. 

• Автор

Благодаря ви! Ще и кажа да се свърже утре с тях, а дано от съпорта на мейл.бг благоволят да отговорят.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Няма значение какво пише. Консултирайте се и с Теленор. Те също могат да проверят какви са тези SMS-си и защо се пращат. 

ама то за да пише Custom service,то би трябвало зад името да има номер,или 123 или незнам какъв

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Не позна! Работа във виваком, затова ти дадох и линк към услуга за sms-си, която предлага Виваком. 

предположих,ама не исках да питам,все пак всеки си хвали стоката

преди 2 минути, Н.Чапкънски написа:

ама то за да пише Custom service,то би трябвало зад името да има номер,или 123 или незнам какъв

Не, не пише! Иначе ще се започне да се звъни на този номер или да се пишат SMS-си, а целта на услугата B-sms е съвсем друга. Тя е за да те уведомява, чрез SMS за нещо си. 

преди 3 минути, Millena написа:

Благодаря ви! Ще и кажа да се свърже утре с тях, а дано от съпорта на мейл.бг благоволят да отговорят.

Според мен,ако не ти е важен толкова емайл направо си го смени

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не, не пише! Иначе ще се започне да се звъни на този номер или да се пишат SMS-си, а целта на услугата B-sms е съвсем друга. Тя е за да те уведомява, чрез SMS за нещо си. 

Добре,а защо на моят телефон имам Cust.Serv и като натисна ми излиза номер

преди 3 минути, Н.Чапкънски написа:

Няма смисъл да го сменя. Просто трябва да се изчака. То при нашите пощи съпорта си е малко муден!

преди 6 минути, Н.Чапкънски написа:

Добре,а защо на моят телефон имам Cust.Serv и като натисна ми излиза номер

Зависи за какво е този Custom Service. Има различни възможности. На всеки номер може да се сложат различни опции в зависимост за какво се използва. Може номера да се крие, да не се избира, даже да излиза опция, че номера е грешен или непълен. В случая целта е потребителя да получи SMS и нищо повече.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Няма смисъл да го сменя. Просто трябва да се изчака. То при нашите пощи съпорта си е малко муден!

Като ти каже някой българин изчакай малко,това може да значи,минути,часове,дни,седмици,месеци,даже и години

Като ти каже някой българин изчакай малко,това може да значи,минути,часове,дни,седмици,месеци,даже и години

Е това ми хареса. За съжаление в България е така в повечето случаи. Но предполагам ще отговорят. А и постващата да алармира оператора. Всичко е възможно. И грешки стават!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е това ми хареса. За съжаление в България е така в повечето случаи. Но предполагам ще отговорят. А и постващата да алармира оператора. Всичко е възможно. И грешки стават!

Добре да чакаме,междо другото и аз си направих регистрация там в майл.бг и писах на съпорт,искам да видя просто след колко време съпорт ще отговори,просто за тест

Добре да чакаме,междо другото и аз си направих регистрация там в майл.бг и писах на съпорт,искам да видя просто след колко време съпорт ще отговори,просто за тест

Може и постващата нещо да бърка. Вариантите са най-различни. Ще изчакаме и ще видим.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Може и постващата нещо да бърка. Вариантите са най-различни. Ще изчакаме и ще видим.

да и аз чакам,макар че ги питах:каква цена са розовите домати :D 

преди 35 минути, Емил Костов написа:

Е не е в оператора естествено!

Глупости! Преди една година Виваком един единствен път се бяха забъркали в една каша с постоянно пускане на един и същи SMS от Виваком, който имаше информативен характер. SMS-а идваше през 10-20 минути и притеснителното беше, че телефона ти се наводнява със съобщения до препълване. Стряскащо, като се има предвид, че два-три часа събираш 15 SMS-а, а не знаеш кога и дали ще свърши! При обаждане на оператор служителката каза, че са осведомени за проблема и че ще бъде отстранен, че проблемът бил и с всички останали потребители на Виваком. :) Емил се надявам да се сети или да си направи справка с колегите.

Редактирано от Mlechko (преглед на промените)

преди 2 минути, Mlechko написа:

Глупости! Преди една година Виваком един единствен път се бяха забъркали в една каша с постоянно пускане на един и същи SMS от Виваком, който имаше информативен характер. SMS-а идваше през 10-20 минути и притеснителното беше, че телефона ти се наводнява със съобщения до препълване. Стряскащо, като се има предвид, че два-три часа събираш 15 SMS-а. При обаждане на оператор служителката каза, че са осведомени за проблема и че ще бъде отстранен, че проблемът бил и с всички останали потребители на Виваком. :) Емил се надявам да се сети или да си направи справка с колегите.

Нормално да има такива проблеми, затова казах на постващия да се консултира и с оператора. Грешки стават. Каша не се забърква има проблем и оператора си го решава иначе яде .......... "трите букви"...........

преди 4 минути, Mlechko написа:

Глупости! Преди една година Виваком един единствен път се бяха забъркали в една каша с постоянно пускане на един и същи SMS от Виваком, който имаше информативен характер. SMS-а идваше през 10-20 минути и притеснителното беше, че телефона ти се наводнява със съобщения до препълване. Стряскащо, като се има предвид, че два-три часа събираш 15 SMS-а, а не знаеш кога и дали ще свърши! При обаждане на оператор служителката каза, че са осведомени за проблема и че ще бъде отстранен, че проблемът бил и с всички останали потребители на Виваком. :) Емил се надявам да се сети или да си направи справка с колегите.

Ама потребителят е на Теленор

преди 4 минути, Н.Чапкънски написа:

Ама потребителят е на Теленор

При нас психозата трая час и нещо и след обаждането секна след 10 минути. Обзе ме голяма гняв към оператора, който пуска съобщенията. Да не би да забравя какво ми е изпратил е следващите 10 минутки. Беше ясно, че системата е сбъркана. Теленор ще се погрижи за госпожата.

преди 3 минути, Mlechko написа:

При нас психозата трая час и нещо и след обаждането секна след 10 минути. Обзе ме голяма гняв към оператора, който пуска съобщенията. Да не би да забравя какво ми е изпратил е следващите 10 минутки. Беше ясно, че системата е сбъркана. Теленор ще се погрижи за госпожата.

Случва се. Това е хардуер, който може да се скапе. 

Да ви кажа едно наздраве

преди 7 минути, Mlechko написа:

Да ще се погрижи по един начин или друг,ама не се знае колко ще чака........споменах за българия......................................

Редактирано от Н.Чапкънски (преглед на промените)

преди 1 час, Н.Чапкънски написа:

Като испанското маняна.
@Millena, просто звънни на оператор и се оплачи, че те заливат със съобщения.

Просто автора да обясни на блиския си човек по тел, да влезе в раздел събщения и на ''Режим получаване'' на съобщения да ги анулира, тоест да ги спре. Толкова писане за толкова елементарно нещо........ 

Редактирано от NBS 9322 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Съобщенията продължават!

От Глобул са казали, че не могат да направят нищо, освен да сменят номера, което не ни харесва изобщо като вариант. 

От мейл.бг отговориха, че са направили справка и към номера бил изпратен само 1 смс, и най-вероятно телефона сам си пращал съобщения.

Това изобщо възможно ли е? Телефона да си праща съобщения с различни кодове през няколко минути? 

Бяхме добавили към спам съобщения, няколко дни беше добре. Майка ми каза. че телефона и вчера се изключил сам 2 пъти, а се се зареждал около 10 часа докато се зареди напълно. 

Като се прибере ще я накарам да си исталира антивирусна. Дали може да е от телефона наистина, дали може да е вирус, или наистина някакъв бъг в системата?

Обмислям варианта отново да потърся код за забравена парола, за да видим дали тогава ще спре. Наистина не знам какво да правим вече... 

Антивирусна няма да помогне. Върнете телефона до фабрични настройки, ако още не сте, като преди това прехвърлете всичко важно от вътрешната памет на външен носитен/облак.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Отново аз. Всичко пробвахме, съобщенията продължават. Остава варианта да сменим номера, което наистина не ни харесва. От мейл.бг казват, че нищо не могат да направят (по тяхна справка бил пратен само 1 смс),  от Теленор също. Казаха само, че номера, който праща е 7674636, но пише customer service. Прехвърлихме преди около 3 седмици в спам номера, но те пак се трупат, при което телефона започва да се изключва и да прави номера. Интересното е, че съобщения не получаваме в неработните дни, т.е. в неделя няма нито 1, на 3 март също нямаше. Не мога да повярвам, че ние сме единствените хора, на които това се случва и  абсолютно никой няма решение на проблема, освен смяна на номера, който майка ми има поне от 15 години.

Може би вече нахалствам, но ако някой има някаква идея, моля да пише.  

EDIT: Сега поисках отново парола на телефона на майка ми, в крайна сметка май ще се окаже, че тези смс-и не са от мейл.бг. Загатката обаче остава от кого ли са и как да ги спрем без смяна на номера. 

Редактирано от Millena (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.