Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в европейските турнири

Featured Replies

Изненадан съм от полупразните трибуни на снощния мач, все пак Тулуза не участва всяка година в евротурнирите. Не вярвам чак до такава степен да се очаквали лека победа срещу ЦСКА, че да не си направят труда да идат до стадиона.

Иначе, за мача няма какво да кажа, освен че беше крайно скучен. Хубавото е само, че ЦСКА спечели важна точка на чужд терен, но това в никакъв случай не обещава лек реванш в София, напротив - 1:1 би бил далеч по-добър резултат, но и на това да сме доволни.

А приказките на Томов, цитирани в горния пост...

• Отговори 441
  • Прегледи 35,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И все пак не мога да разбера какво очаквахте?!

Толуза - ЦСКА.

Мача се играе във Франция. Гостуваме. Нали не си мислите, че ще се хвърлят момчета насляпо и като за последно още повече втората половина на второто полувреме? Предстои реванш, в който се надявам да се представим по-добре.

След 65-70 мин. мача навлиза в такава фаза, че никой не иска да рискува да получи късен гол след като е успял да удържи толкова време при гостуването си. Положения и пред двете врати липсваха като цяло. Равностойни противници и именно тук идва разликата да си гост и да си домакин. Домакините накрая упражняват натиск, което е нормално.

Защо изобщо трябва да обяснявам? Все едно не сте гледали мачове до сега та задавате глупави въпроси и правите някакви изводи, с които едва ли не откривате топлата вода. Това се случва почти на всеки мач, особено когато силите са изравнени. Гостите се затварят, домакините натискат.

Да не забравяме, че имахме своите шансове, не по-малки от тези на Толуза.

Очакваме реванша. Това е. Няма какво толкова да се коментира този мач.

Отчита се като успех едно равенство навън.

така си е.хубавото е че ЦСКА изигра правилно мача и въпреки че съм от отсрещния лагер ще стискам палци за ЦСКА тук на реванша в София!

В нападение не показахме нищо особено( даже бяхме доста зле за "амбицийте" които имаме този сезон), но в защита според мен играхме много добре, за разлика от други мачове, където се разминаваме на косъм с резила...

По 10 000 лева в ЦСКА за групите на УЕФА

Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов е обещал да раздаде премия от по 10 хиляди лева на човек, ако "червените" отстранят Тулуза в първия редовен кръг от турнира за купата на УЕФА и се класират в груповата фаза. Това той е заявил след първия мач във Франция, в който "армейците" направиха 0:0 и запазиха шансове за краен успех.

Играчите взеха по 1500 евро за елиминирането на Омония в предишния кръг, като преди това обаче им бе обещано, че ще приберат по 4000 евро на калпак. Според запознати има голяма вероятност на двубоя с французите да присъства собственикът на ЦСКА Прамод Митал. Индиецът все още не е гледал на живо официален мач на "червените" този сезон. Той е обещал този път да е в централната ложа, след като заради спешно пътуване до Нигерия не наблюдава срещата с Омония в Никозия.

Междувременно стана ясно, че реваншът с французите със сигурност ще се играе на стадион "Българска армия", въпреки че в УЕФА са постъпили оплаквания от страна на младежкия национален отбор на Англия и френския Рен, които гостуваха съответно на младите "лъвове" и Локо (Сф). "Проблеми няма да има и ще посрещнем Тулуза на нашия стадион. Вярваме, че трибуните ще са пълни. Още повече, че продажбата на билети върви повече от добре", споделиха от Борисовата градина.

Източник: ТопСпорт

бях доста уверен в успеха на ЦСКА, но сега с тези контузии, но малко съм разколебан. Трябва да бият.....

Дават злато за гол на ЦСКА

Златен ще се окаже всеки гол на ЦСКА във вратата на Тулуза. Срещата реванш от I кръг на УЕФА е днес от 20,00 ч. на стадион "Българска армия". Щастливците, които успеят да опънат мрежата на французите, ще получат 24-каратова златна топка. Бижутата са осигурени от ръководството на Българския спортен тотализатор. Топки има и за играчите на Локо (Сф) и Литекс, които покажат точен мерник срещу Рен и Хамбургер.

От трите български тима червените са с най-големи шансове да влязат в групите на турнира. За разлика от Локо и Литекс, които загубиха първите срещи съответно с 1:3 и 0:1, ЦСКА се върна с 0:0 от Тулуза.

- Още при жребия казах, че българите са фаворити - призна на пресконференция вчера треньорът на французите Ели Боп.

Неговият тим ще бъде подкрепян от съветника на президента на Франция Никола Саркози по спортните въпроси. Държавният глава на Република България Георги Първанов също ще бъде във ВИП ложата.

Източник: 7 дни спорт

Почвам с бирата ! Довечера съм в сектор "Г" !

40988745745680ed31e311.png

ТРЯБВА ДА ПОБЕДЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

Как ше паднат за Българияяя ... ;/

А честито на печелившите ! cool.gif

Да поздравите Ostavime от мен, като го видите!

Така става с непобедимите отбори.

Много ме е яд,но всичко е до късмет,все пак играхме достойно!

Нищо дойстойно нямаше в играта на ЦСКА след като вкараха гола...Питам се защо се принизиха до играта на Рилски спортист например когато водят на някой гранд с 1:0?! Според мен си го заслужиха.

Локото току що вкараха 2 ри гол и водят с 1:2 на Рен.Толкова ли и ЦСКА не можаха да се прборят за 2-ри гол,а трябваше да се правят на артисти?

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Питам се защо се принизиха до играта на Рилски спортист например когато водят на някой гранд с 1:0?!

Eй тва трябва да го питат и Стойчо!!! Тая система "опълченците на Шипка" няма да я оставят българските отбори. ;)

Не мисля, че късметът е попречил на ЦСКА да стигне до групите. По- скоро те сами си попречиха по типично български маниер. Голът на Тулуза няма нищо общо с Фортуна или нещо подобно- просто идиотската защита на ЦСКА реши, че мачът вече е свършил и проспа едно абсолютно безобидно центриране на вратаря (!?) на гостите в дефакто най- важния момент от срещата. Освен това не е плод на шанса и червеният картон на Митко Удоджи- просто това дьете е толкоз зле: престоя на терена около 10 мин., а беше за гонене даже още по- рано. ЦСКА имаше супер добри предпоставки да спечели този мач, но сам се прецака и никой и нищо не им е виновно, освен те самите.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

еми то не може все да биеш в последните минути ... понякога те и бият...

язък им на самочувствието на гранда ;)

Рен - Локо 1:2

Вий сте ми надеждата!

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Макар и да не харесвам ЦСКА ми стана гадно като загубиха по този начин. Много е гадно да изпуснеш победата в последните секунди...

Бъдещето си беше в ръцете на самите играчи... Тулуза са посредствен и слаб отбор, но ЦСКА нищо не играха тази вечер.

Крайно разочарован съм от резултата,но и от играта след като ЦСКА поведе с 1:0.

Топката трябваше да се задържа възможно по-дълго,а не "хамалски" да се рита надалеч от вратата.

Фаталният гол,беше допуснат наивно-изпълнихме наказателен удар около тъч линията в центъра на игрището,като подарихме топката на френският вратар,вместо да я задържим/турнирен мач,така се играе/,той веднага се възползва и я изпрати дълбоко пред нашата врата и...!!!

Както казах по-горе,бях в сектор "Г",и доста помълчахме след мача. Имаше и сълзи...,но това е положението.

П.П. Причината за отпадането на българските отбори ,е в крайно некомпетентно ръководство на БФС,което се страхува да коригира броят на отборите в "А" група,и 80% от мачовете са протоколни. Състоянието на стадионите на Водещите отбори/видях и тази вечер за какво става въпрос/ са в плачевно състояние,и отдаването им от Държавата,не търпи отлагане.

ЦСКА изгореееееее ... хахахах . Айде Пирин ! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Много слаб мач между много слаби отбори. Съжалявам само, че нямаше как и двата да отпаднат - накъде с тази безидейна игра и тактическа неграмотност? Мисля, че Тулуза ще е като боксов чувал в групата си.

За Литекс и Локомотив всичко бе ясно още след първите мачове, твърде далеч са от нивото на Рен и Хамбургер, въпреки проблемите, които напоследък има тимът от Хамбург.

Като добавим и пълното разочарование от провала на Левски, общата оценка за представянето на 4-те ни отбора няма как да е добра или поне задоволителна. Отново сме в периферията на европейския футбол, а центърът му е твърде далеч.

И все пак, една крачка напред за Локомотив.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.