Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в европейските турнири

Featured Replies

Добре че не сложих пари ....

осрахме се деба мамицата му деба

Редактирано от jackass (преглед на промените)

• Отговори 441
  • Прегледи 35,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Бе айде, четох че терена е бил наводнен, в София ще ги бием много :clap:

a дано , че луднах тука

Смех biggrin.gif

Ми, на мен ми се реве. След финала за купата и за суперкупата на третия път стомната за вода се счупи. И то супер брутално. Ше се мре.

Ми, на мен ми се реве. След финала за купата и за суперкупата на третия път стомната за вода се счупи. И то супер брутално. Ше се мре.

знам за кво говориш

ее пак добре че е само 1:0 за тях а не както по предишни резултати за които ми е много болно да се сещам!

А и у нас ще ги смачками защото нашите момчета ще имат подкрепата ни и ще им бъде по-лесно така че споко и без нерви ! :)

ее пак добре че е само 1:0 за тях а не както по предишни резултати за които ми е много болно да се сещам!

А и у нас ще ги смачками защото нашите момчета ще имат подкрепата ни и ще им бъде по-лесно така че споко и без нерви ! :)

"Само" 1:0 изисква победа с 2 гола разлика! Сините проведоха лагери, спечелиха куп ненужни победи срещу равни и по-сериозни противници от фините, но това съвсем не им попречи да загубят първия си действително важен мач за новия сезон (не броя изстраданата победа в абсолютно безсмисления мач с Литекс).

И по никакъв начин не мога да приема, че става дума за подценяване - можеш да го направиш за 10-20-30 минути, но не и за цял мач. В най-тежкия случай треньорът има предостатъчно време до почивката да промени изцяло схемата на игра и да надъха подопечните си.

Реваншът в София следващата седмица се очертава като доста труден - не е лесно да се вкарват определено количество голове, които трябва да заличат пасив. Дано всичко мине нормално, че паричните загуби са вече налице...

Не е болка за умиране. Сигурен съм,че Левски ще ги бие на реванша с достатъчен резултат.

П.П. В заглавието името на българският отбор,поне,трябва да е с главна буква !

И аз мисля, че наще момчета ще се оправят и в София ще ги размажат :jumping11:

:lol6:

Малчо, май имаш правопосна грешка в подписа :P

Е дано бием тук с два безответни гола или повече , че иначе не ми се мисли ... егати резила ... :)

Може да вдигна банкет. :)

Надявам се да нямаш причини за банкет biggrin.gif

Левски показаха,че не са силния отбор за който го мислят,всички... biggrin.gif

Очаквам коментар на Батков след мача-"Загубихме,но Левски е по-добрия отбор и го показа на терена." biggrin.gif

Много им порастна самочуствието на Лавески последните години.Но Тампере им показа за къде са! biggrin.gif

Нещо Левски го пращаха срещу Розенборг. Да ама не нито журналисти, нито футболисти познаха. То тия приказки колко сме силни са ясни, ама не разбирам тогава защо падаме.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.