Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в европейските турнири

Featured Replies

2:0 не върви много добре мачът, ако и второто полувреме е така, едно 4:0 не ни мърда :rolleyes:

• Отговори 441
  • Прегледи 35,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Еми... Сори , ама просто ..става въпрос за различни класи !!! Барса е Барса.... Въпреки това ..Левски играе много добре , браво на момчетата :rolleyes:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Играят добре, не го обръщат на агресия, не грешат много-просто това могат. Смятам че трябва да кажем браво и да се молим момчетата да не паднат духом второто полувреме. Все пак това е Барса!

Наистина заслужават поздравления и не трябва да се критикуват. Дано и второто полувреме играят така.

Хора не губете надежда...плс...подкрепяйте Бъгария...поткрепяйте себе си...не губете надежда...Сини,сини давайте,скъсайте ги :rolleyes::clap::wors:И 3:0 да е и 10:0 нда е не губете надежда бе хора махнете ги тея футболистчета от барса...

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

М..ка му!!!

Чиста дузпа!!! angry.gifangry.gifangry.gif

Както и да е...Поздравления за Левски - бориха се момчетата,но просто това са футболисти от друго измерение.Не сме дорасли още за такъв футбол.Дано поне в домакинските ни мачове успеем да направим нещо запомнящо се. Само Левски - европейски!!! :rolleyes:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Ами това е...Да поздравим публиката на Левски, че не паднаха духом и угласяха до последно стадиона.

Оценете кой български футболист заслужава най-много адмирации. За мен това са Ангелов и Миланов /все пак му се падна не леката задача да пази Роналдиньо/.

myd не позна sad.gif

Все още си мисля, че имаме сили за третото място. Важно е какво ще направим като домакини, пък и Вердер ми изглеждат преодолими :)

Левски си играха на ниво , но просто Барса са извън техните възможности ! Не трябва да правим някакви изводи от това... колко по - големи отбори са били побеждавани от Европеиския шампион , например Баиерн ! Левски игра добре както казах , но за някакво сравнение с Барселона не може и да става дума .. sad.gif

"Мразя" го този Роналдиньо ! Дадох 4:0,а той ми разби тото-то,с този гол в 92 минута !

Съдията малко ни поряза за дузпата ... но иначе си играхме слабо ... явно без Домовчийски който да се бори напред ще ни е много трудно!

Не съм съгласен с тактиката на Мъри, но в крайна сметка той си е треньор... според мен трябваше да играем затворено и да направим един бетон тогава поне по - почетна загуба щеше да е, а се видя че да се надиграваш с Барса е просто самоубийство ...

Мисля, че загубата не е повод за трагедии, защото са твърде малко отборите, които биха паднали с по-малък резултат. Разликата в класите бе повече от очевидна, а и се наложи сините да плащат данък за недъзите на родното ни първенство - какво ли пък може да се очаква след мачове като този в Дупница преди 3-4 дни.

Нашите трябваше да минат и през този кръг на ада. Като изключим Боримиров и Бардон, останалите не са виждали такъв стадион с толкова публика и трябваше да видят за какво става въпрос. Една такава загуба може да бъде изключително полезна за в бъдеще, стига да се направят правилните изводи, а не просто да се махне примиренчески с ръка.

Аз съм за добро представяне на всички български отбори, но защо миналата година някои "българи" вкупом се втурнаха да омаловажават успеха на българския ЦСКА на стадиона на настоящия тогава европейски шампион Ливърпул?

Верно, че си имаше дузпа. Аз обаче съм възхитен от публиката на Левски, та само тя се чуваше, дори и при 5 на 0

но защо миналата година някои "българи" вкупом се втурнаха да омаловажават успеха на българския ЦСКА на стадиона на настоящия тогава европейски шампион Ливърпул?

защото беше в мач реванш в елиминационна фаза .... след като вече Ливърпул си бяха осигурили класирането още в първия мач в София cool.gif

Ти ако си гледал и мачовете им с Макаби тази година ще разбереш за какво става въпрос :)

защото беше в мач реванш в елиминационна фаза .... след като вече Ливърпул си бяха осигурили класирането още в първия мач в София cool.gif

Ти ако си гледал и мачовете им с Макаби тази година ще разбереш за какво става въпрос ;)

Няма друг такъв отбор като Ливърпул, който на финала да обърне Милан от 0:3!!! :)

Мисля, че загубата не е повод за трагедии, защото са твърде малко отборите, които биха паднали с по-малък резултат. Разликата в класите бе повече от очевидна, а и се наложи сините да плащат данък за недъзите на родното ни първенство - какво ли пък може да се очаква след мачове като този в Дупница преди 3-4 дни.

Нашите трябваше да минат и през този кръг на ада. Като изключим Боримиров и Бардон, останалите не са виждали такъв стадион с толкова публика и трябваше да видят за какво става въпрос. Една такава загуба може да бъде изключително полезна за в бъдеще, стига да се направят правилните изводи, а не просто да се махне примиренчески с ръка.

Ами, ако такива "спонсори" като Божков си тръгнат от футболното ни първенство то тогава отново ще има истински дербита ЦСКА-Левски и отборите ни определено ще бъдат по-силни когато играят срещу европейските грандове като например Ливърпул, Нотингам, Аякс, Глазгоу Рейнджърс, Щутгарт, Реал Сосиедад...................едно време!!!

5:0?

Аз си легнах 5 мин преди края с нагласата, че няма да се случи чудо, но все пак с малката надежда, че може топката да се подхлъзне нещо и БАМ във вратата на Барса...

Ама нищо де, някои приятели се молеха да не е 10:0:)

При футбола и феновете е като в брака - и в добро, и в лошо, докато смъртта ги раздели.

Познах - точно за 5:0 си мислех преди мача. Но важното е , че Левски играха смело, доколкото им стигаха силите срещу този силен пртивник. Не се предадоха и не клакнаха да броят головете в своята врата - до последно правеха опити за атака и се организираха , колкото можеха, в защита. Мисля, че играха достойно - и затова заслужават едно "браво" :)

За публиката ккаво да кажа - нито дъжда, нито загубата ги накраха да млъкнат - до последно ;)

Ами Барса не подцениха Левски и играха на максимум с желание за победа и колкото може повече голове да вкарат! Смятам че след като се изиграят няколко мача и се види каква е обстановката в групата, по - друг начин ще почнат да играят! Ако бият първите три мача Барса - наистина коренно различно ще играят следващите три!

Наистина като за първи мач на Ноу Камп, Левски трябваше да играе много затворено! А да се отваря в домакинските си мачове срещу Челси и Барселона!

Нищо! Има още най-малко пет мача cool.gif

И какъв е смисъла от затворена игра? Грозен футбол и по-малка загуба. Дали ще паднем с 2, 3 или 5 гола няма толкова голямо значение. Важното е момчетата да излезнат на терена и да иглаят футбол, а не да ритат топката по-далеч от вратата. Може да сме загубили, но поне загубихме с игра.

Защото при затворена игра и при малко късмет може да си тръгнеш и с точка, а в тази фаза всяка точка е полезна! След време кое се помни играта или резултата!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.