Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в европейските турнири

Featured Replies

Аз пък се радвам. Ще имаме шанса да мерим сили с най-добрите в Европа, а и в света. Такава възможност рядко се отдава. Пък и топката е кръгла, върти се, всичко може да се случи :headphones: . Поне нашите момчета ще разберат, какво означава футбол на най-високо ниво :beer11:

• Отговори 441
  • Прегледи 35,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

малее представям си кво търсене на ценните хартийки ще пада!!!!

Ама си е много евтино за мачове с такива отбори

Макаби Хайфа

Визитка на клуба:

Основан: 1913 година

Шампион на Израел - 8 пъти: 1984, 1985, 1989, 1991, 1994, 2001, 2002, 2004, 2005, 2006

Носител на купата на страната - 5 пъти: 1962, 1991, 1993, 1995, 1998

Дубъл - веднъж: 1991

Купа на Тотализатора - 3 пъти: 1994, 2003, 2006

Прозвище на отбора: "зелените", което те получават през 1913 година, след като приемат този цвят за екипите си.

--------------------------------------------------------------------------------

Президент: Якоб Шахар

Старши треньор: Рони Леви

Помощник-треньори: Слободан Драпич, Диди Хамами

Състав за сезона:

Врaтaри:

22. Том Альмадон 05/12/1983

1. Нир Давидович 17/12/1976

44. Амир Едри 26/07/1985

--------------------------------------------------------------------------------

Зaщитници:

6. Адурам Кейси 17/06/1972

19. Рафаел Олара 25/05/1978 Чили

2. Ислам Кнаан 21/05/1983

21. Декел Кейнaн 15/09/1984

3. Алон Харази 13/02/1971

18. Хаим Магарашвили 04/07/1982

Пoлузaщитници:

7. Густаво Боколи 16/02/1978 Бразилия

15. Хавиер Дирсао 18/12/1977 Бразилия

8. Хавиер Андерсон 22/01/1980 Бразилия

26. Лиoр Рaфаелoв 26/04/1986

12. Маор Меликсон 30/10/1984

24. Мор Маман 02/02/1986

23. Равид Газал 09/06/1982

8. Аббас Суан 27/01/1976

5. Еял Мешумар 10/08/1983

23. Киал Бирам 02/05/1988

Нaпaдaтели:

16. Томер Хемед 02/05/1987

20. Янив Катан 27/01/1981

28. Едан Бен-Басат 08/09/1986

9. Роберто Колаоти 24/05/1982 Аржентина

8. Шломи Арбейтман 14/05/1985

23. Маор Бузагло 14/01/1988

10. Алан Масуди 12/02/1978 Конго

Макаби (Хайфа) влезе в турнира на УЕФА като елиминиран в Шампионската лига от Ливърпул - 1:2 в Англия и 1:1 в Киев. Новото първенство на Израел стартира утре, а Макаби (Хайфа) е гост на Макаби (Нетания).

Баланс на отбора в Европа:

В Шампионска лига и КЕШ: 6 20 6 4 10 34 36

За КНК: 3 18 9 2 7 29 22

за Купа на УЕФА: 5 16 5 4 7 16 26

в турнира Интертото: 2 6 2 0 4 4 11

Общо: 16 60 22 10 28 83 95

Супер си е жребия! Поне ще видим наживо Роналдиньо,Деко,Етоо,Лампард,Шева,Дрогба...

Пък и защо да не бием някой от грандовете тук,в София? В момента имаме наистина модерно играещ европейски отбор,така че нищо чудно да хвърлим някоя бомба в тази група.

Прав си !!! И аз съм заклет Левскар ама тая група ше ни закопа за жалост !!! sad.gif Де да бяхме в тая на Милан !

Абе тия Милан все големи късметлии! Как става тоз номер че да ни го кажат! Все с лесни отбори се падат, все ще им се размине някое наказание! А са много гаден отбор, на мен не ми харесва как играят!

Сигурен съм че някой фен на Милан веднага ще ми скочи за тези думи :Pcool.gif

Скок!!! Ето ме,скачам веднага! biggrin.gif

Болен миланист съм,така че не искам да чувам такива неща. Мечтаех си да се паднем в една група с Милан,но не би...

Болен миланист съм,така че не искам да чувам такива неща. Мечтаех си да се паднем в една група с Милан,но не би...

Спокойно петлъо ;) Милан трябва да се радват, че не са в една група с нас, защото както сме ги подхванали италианските отбори ... :Pbiggrin.gif

Болен миланист....трябва да се запознаем тогава.

Цял живот гледам мачове на Милан.Още помня първите ми мачове на Милан,който гледах с Ван Бастен,Гулит,Рийкард,Барези,Малдини беше само на 20 години,Тасоти,Роси,Папен,Десаи,Панучи,Симоне,Костакурта(той дебютира в турнирите срещу ФК Витоша София)Уеа,Савичевич,Масаро.

Помня финала с Барселона в Атина,мачовете с Аякс,головете на Шева и Биерхоф,когато станахме шампиони 99 година,финала в Манчестър срещу Юве,абе всичко...

Forza Milaannnnnnn!!!

За Левски бях сигурен още след първия мач, че са вътре. Няма защо толкова да оплакваме жребия, дори мисля че е добър. В която и група да се бяха паднали, реално Левски нямат големи шансове да продължат. Тук поне ще идват велики отбори в София. Мисля, че спокойно можем да станем трети в групата, а тогава след натрупания опит срещу Барса и Челси просто не виждам кой ще ни спре за купата на Уефа!! biggrin.gif

ЦСКА-то много го плюят, но пресилено. Случват се и слаби мачове, да отчайващо слаби бяха, но миналата година Левски като падна първия мач какво? Нищо не означава. В момента ЦСКА-то се развива добре и не е много далеч от Левски. Липсва им обаче колектива. Иначе срещу Бешикташ е 50/50 шанса според мене.

Купата на УЕФА е НАША!!!! ;):down:;):)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

За Левски бях сигурен още след първия мач, че са вътре. Няма защо толкова да оплакваме жребия, дори мисля че е добър. В която и група да се бяха паднали, реално Левски нямат големи шансове да продължат. Тук поне ще идват велики отбори в София. Мисля, че спокойно можем да станем трети в групата, а тогава след натрупания опит срещу Барса и Челси просто не виждам кой ще ни спре за купата на Уефа!! biggrin.gif

ЦСКА-то много го плюят, но пресилено. Случват се и слаби мачове, да отчайващо слаби бяха, но миналата година Левски като падна първия мач какво? Нищо не означава. В момента ЦСКА-то се развива добре и не е много далеч от Левски. Липсва им обаче колектива. Иначе срещу Бешикташ е 50/50 шанса според мене.

Купата на УЕФА е НАША!!!! :camera2::camera2::yanim::beer11:

Какво предричаш - финал между ЦСКА и Левски ? :cheers:cool.gifcool.gif !!!

Литекс няма да успеят да стигнат финала, защото Левски ще ги е отстранил на полуфинал? - хаха biggrin.gifbiggrin.gif

Какво предричаш - финал между ЦСКА и Левски ? :camera2:cool.gifcool.gif !!!

Литекс няма да успеят да стигнат финала, защото Левски ще ги е отстранил на полуфинал? - хаха biggrin.gifbiggrin.gif

Искам да кажа, че купата е СИНЯ!:

Мисля, че спокойно можем да станем трети в групата, а тогава след натрупания опит срещу Барса и Челси просто не виждам кой ще ни спре за купата на Уефа!! biggrin.gif

А пък ЦСКА-то и Литекс да се задоволяват със среброто и бронза... biggrin.gif

Браво на всички български представители в евротурнирите. ЦСКА малко се поизложиха, но всичко свърши добре :nono:

Левски с най-малки шансове да спечели Шампионската лига

Боримиров и компания могат да направят богат някой авантюрист, ако спечелят Шампионската лига

Днешното издание на британския "Гардиън" прави кратко представяне на всички отбори в предварителните групи на Шампионската лига след вчерашния жребий.

Споменават се мястото, което е заел отбора в миналия шампионат на съответната страна, кой е треньор, миналогодишното представяне в европейските турнири и ключов играч. Като ключов играч на Левски е посочен Георги Иванов, като според вестника той е голям местен герой.

"Гардиън" дава и прогнозите на британските букмейкъри за шансовете на отделните отбори да спечелят Шампионската лига. Според тях Левски е с най-минимални шансове от всичките 32 отбора - залогът е 500/1.

Това е интересно, но и напълно разбираемо, заради факта, че в групата на Левски са двата най-големи фаворити - Барселона

Спорт НетИнфо

...Мечтаех си да се паднем в една група с Милан,но не би...

И аз са надявах да се паднем точно в групата на Милан, пък макар и от съвсем други подбуди - наистина е доста трудно да се прецени, но тя изглежда доста по-примамлива поне на пръв поглед. Изобщо като че ли за предпочитане бе в групата да има само един изявен проектофаворит...

Това вече е минало, трябва да приемем жребия какъвто е.

Но... направи ми доста силно впечатление начинът, по който снощи Севиля отнесе Барселона, резултатът можеше да бъде още по-изразителен. Очевидно белите много добре знаеха как да неутрализират Барса и го направиха перфектно. Дано и Мъри Стоилов да е гледал и записал този мач. Не бих съпоставял Левски и Севиля, но човек никога на знае кое и как, та сигурно ще могат да се извлекат доста полезни нещица.

Може би някои ще ме опровергаят, че този мач не е важен, че един мач не отразява състоянието на даден отбор и т.н. С второто съм съгласен, но категорично съм против първото становище - всяко купа е важна, дори и тази Супер купа, колкото и да е изсмукана от пръстите на УЕФА, за да бъде като шоу покрай тегленето на жребия за ШЛ (поне с такова впечатление оставам през последните години). Трофеят си е достатъчно престижен, така че не мога да намеря логично обяснение в бездушието на каталунците в този мач. Да, никой отбор не може да спечели всичките си мачове, но докато гледах безпомощните попрехвалени звезди в синьо и червено се позамислих за проблемите им - доста объркана (и не само в този мач) защита с твърде странни присъстващи пред перманетно колебливия вратар Валдес. Средната линия съвсем не бе гениална и за себе си се убедих за сетен път колко погрешно е да се гради отбор около един изпълнител, в случая Роналдиньо, но името май е без значение. Видях и поредния (сигурно 110-ти поред) нереализирал се "нов Марадона", този път в лицето на Лионел Меси. Моите уважения, но на един играч на неговата възраст като му връчиш планина с пари и го заливаш отвсякъде със суперлативи колко е велик, то не съм наясно какво точно може да се очаква от него. А и поредната трансферна надпревара с останалите грандове кой кого да измъкне под носа на останалите май не е най-удачният вариант. Максимата на геният Йохан Кройф, че предпочита победа с 6:3, вместо с 3:0 като че ли не е дотам правилно разбрана от Рийкард...

Челси е другият очакван победител в групата, ако ме питат, бих заложил точно на тях за пръв фаворит. Причината не е в привличането на Шевченко (по друг повод вече изказах съмненията си около нуждата от този трансфер), а в това, че на "Стамфорд Бридж" нещата като че ли най-после започват да се канализират, т.е. Челси вече не печели всеки мач. Звучи абсурдно ли? Не, тъкмо напротив.

Вердер? Задача с много неизвестни, отбор вкаращ, но и получаващ много голове, силно нападение начело с Клозе, учудващо останал в тима (поне засега, все пак до 20 часа на 31.08. има много време), Класнич и компания и допускаща с лекота голове защита и съмнителен вратар.

Левски? Знаем си му кусурите, знаем си му и козовете. Вярно, че първите преобладават, ама може пък и да откраднем точка, защо не и три?

Ще продължи ли "българската" приказка в Европа?

Левски попадна в "адска" група за Шампионската лига с Барса и Челси. Отборите ни за Купата на УЕФА ще имат много силни, почти непреодолими противници. Това са повечето мнения на футболните хора след жребия за евротурнирите. И разбира се, са прави. Но за щастие не всичко в тази велика игра се решава на масата или от това чий бюджет е по-голям. Доказаха го през миналия сезон същите тези отбори (Левски, ЦСКА, Литекс), които сега се готвят за сериозните изпитания. Та нима по това време миналата година някой очакваше, че три наши отбора ще продължат в груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА, а четвъртият ще отпадне нелепо в последните минути. Имената на Байер Леверкузен, Оксер, Болтън и Генк звучаха убийствено за родния запалянко, който беше сигурен, че ще трябва да преглътне поредната порция унижение в сблъсъка с футболна Европа. Какво стана след това през септември, а и в месеците след това всички си спомнят. Затова и сега е твърде рано да отписваме шансовете на нашите отбори за прогрес. Та с какво Макаби (Хайфа) може да претендира, че е повече от Литекс, който в последните няколко години стана познато име в цяла Европа? Нима Вердер е някакво страшилище и е с няколко класи над Шалке, който бе пред отпадане от Левски в четвъртфинала за Купата на УЕФА тази пролет? Дали Бешикташ (при цялото уважение към историята на този клуб) знае какво е да играеш на полуфинал в европейски клубен турнир, както съперникът му ЦСКА? Отговорът на всички тези въпроси е в краката на футболистите от българските тимове. Нашите отбори извоюваха в последните години правото да излизат с гордо вдигната глава срещу далеч по-титулувани и богати отбори в Европа. Всички се надяват тази тенденция да се запази. За да може великолепната приказка за българските запалянковци да продължи.

От това си вадим извода , че " винаги има надежда и че тя умира последна " ( доста клиширано ама....)

Не бих съпоставял Левски и Севиля, но човек никога на знае кое и как

Съпостави ги! Миналата година без малко да се паднат да играят един срещу друг! Аз смятах че щом Шалке ни отстраниха, че те ще вземат купата, но видяхме че Севиля сториха това! Струваше ми се миналата година че ако Левски имаше възможността да играе със Севиля - резултата щеще да е в наша полза! Но това за миналата година!

Аз ви казвам играе се мач за мач и няма как да определиш на 100% крайния победител!

Сега Севиля размаза Барселона, ама в мачовете си за УЕФА могат и да се издънят някъде и ще потвърдят тезата ми, ще видим!

Във волейбола какво стана? По логиката на победителите трябваше да размажем Франция!

Та така, исках да кажа че Левски и Севиля са напълно съпоставими отбори и колкото единия отбор има шансове да спечели УЕФА, толкова и другия :speak:

Съпостави ги! ...

И на мен ми се ще.

Испанска телевизия ще снима филм за Левски

Подобни кадри ще гледат в Испания по "ТВ3 Каталуня" преди мача на Барселона с Левски.

В центъра на визитата на "ТВ3 Каталуня" вероятно ще е мачът на шампионите с Марек.

Екип на телевизия "ТВ3 Каталуня" ще пристигне на 1 септември в София, за да направи филм за Левски преди първия двубой от група "А" на Шампионската лига срещу Барселона.

Мачът на "сините" на "Камп ноу" е на 12 септември (вторник).

Репортерите на телевизионния канал ще заснемат пресконференцията на наставника на "сините" Станимир Стоилов преди срещата от петия кръг на "А" група срещу Марек, и ще вземат интервюта от водещите футболисти от отбора.

По всяка вероятност екипът на "ТВ3 Каталуня" ще присъства и ще запише кадри от двубоя на стадион "Бончук" в събота от 16.00 часа.

Левски гостува на Барселона на 12 септември на "Ноу камп".

Коефициентът на Левски да спечели група "А" в Шампионската лига е 51

Коефициентът на Левски да спечели първото място в група "А" на Шампионската лига е 51, според световния букмейкър "Bet1128". С най-големи шансове да оглави крайното класиране е испанският гранд Барселона, а ставката за това на английската къща за залози е само 2. По 2,3 пък ще увеличат парите си тези, които се доверят на Челси да окупира челната позиция след изиграването на всички мачове в групата и това стане. Германският Вердер (Бремен) пък няма сериозни шансове да е първи, според "Bet1128", и коефициентът му е 6,5.

Английският букмейкър дава коефициент 9 на "сините" от София да продължат участието си в Шампионската лига и след груповата фаза. Ставката е най-ниска от всичките четири тима в група "А". 1,15 и 1,25 получават съответно Барселона и Челси, а Вердер (Бремен) е с коефициент 2,1.

Първият мач на български отбор в груповата фаза на Шампионската лига в историята на този турнир е на 12 септември. От 21,45 часа, наше време, Левски излиза срещу Барселона на "Ноу Камп".

Коефициентът на Левски да спечели група "А" в Шампионската лига е 51

Коефициентът на Левски да спечели първото място в група "А" на Шампионската лига е 51, според световния букмейкър "Bet1128". С най-големи шансове да оглави крайното класиране е испанският гранд Барселона, а ставката за това на английската къща за залози е само 2. По 2,3 пък ще увеличат парите си тези, които се доверят на Челси да окупира челната позиция след изиграването на всички мачове в групата и това стане. Германският Вердер (Бремен) пък няма сериозни шансове да е първи, според "Bet1128", и коефициентът му е 6,5.

Английският букмейкър дава коефициент 9 на "сините" от София да продължат участието си в Шампионската лига и след груповата фаза. Ставката е най-ниска от всичките четири тима в група "А". 1,15 и 1,25 получават съответно Барселона и Челси, а Вердер (Бремен) е с коефициент 2,1.

Първият мач на български отбор в груповата фаза на Шампионската лига в историята на този турнир е на 12 септември. От 21,45 часа, наше време, Левски излиза срещу Барселона на "Ноу Камп".

Е,все пак е повече от половината,но трябва да е поне най-малко 70 ;)

Би Ти Bи плътно с Левски в Шампионската лига

Класирането на Левски за груповата фаза на Шампионската лига отвори работа на спортната редакция в Би Ти Ви, пише в. "Меридиан Мач".

Екипът на Краси Минев ще трябва да отразява домакинските двубои на "сините" за всички телевизии, които са си платили за правата на най-комерсиалния турнир.

"Има изискване да снимаме мачовете най-малко с 13 камери, а ние ще ги отразяваме с 15. По договор сме задължени да показваме пряко мачовете на Левски или на който и да е друг български отбор, който се класира за групите. Предстои ни среща с екипите на BSkyB и Premierе. След всеки мач в София трябва да предоставим 10-минутен репортаж", разясни Минев.

Шефът на спорта в Би Ти Ви беше категоричен, че на този етап не се предвижда увеличаване на екипа от коментатори, репортери и оператори. Отсега са предвидени 45-минутни студия от "Ноу Камп", "Стамфорд Бридж" и "Везерщадион" за гостуванията на Левски.

"Ще пътуваме екип от 10 души – аз като водещ, репортер, двамата коментатори и необходимия технически персонал. Мисля, че сме подготвени за голямото предизвикателство", каза още Минев.

Радвам се, че мачовете вървят и ще вървят по bTV, така няма да се налага да слушаме избрани простотии, а истински класни коментари.

Радвам се, че мачовете вървят и ще вървят по bTV, така няма да се налага да слушаме избрани простотии, а истински класни коментари.

Чак за професионални не знам ама със сигурност в сравнение с некадърниците от БНТ са КЛАСА!! :)

Прав си! :offtopic_s:

Пристигнаха билетите за Барса - Левски, продажбата започва утре

31 август 2006 | 17:09 | Агенция "Фокус"

София. Днес в централния офис на Левски се получиха билетите за първия мач с Барселона от Шампионската лига на 12 септември на "Камп Ноу", съобщи официалният сайт на "сините". "Продажбата стартира утре, 1 септември в офиса на улица "Леге" 15 от 10,00 до 17,00 часа. Според изискванията на УЕФА, ФК "Барселона" и испанската полиция реда за закупуване е следният:

1. Пътуващите индивидуално трябва да предоставят копие от международния паспорт и валидна членска или абонаментна карта.

2. Туристическите агенции, които организират екскурзии за мача трябва да предоставят програма на пътуването, лист на пътниците на латиница с трите имена, паспортни данни, ЕГН и копие от валидна членска или абонаментна карта. Цената на билета е 30 евро и се заплаща във валута.

Пристигнаха билетите за Барса - Левски, продажбата започва утре

31 август 2006 | 17:09 | Агенция "Фокус"

София. Днес в централния офис на Левски се получиха билетите за първия мач с Барселона от Шампионската лига на 12 септември на "Камп Ноу", съобщи официалният сайт на "сините". "Продажбата стартира утре, 1 септември в офиса на улица "Леге" 15 от 10,00 до 17,00 часа. Според изискванията на УЕФА, ФК "Барселона" и испанската полиция реда за закупуване е следният:

1. Пътуващите индивидуално трябва да предоставят копие от международния паспорт и валидна членска или абонаментна карта.

2. Туристическите агенции, които организират екскурзии за мача трябва да предоставят програма на пътуването, лист на пътниците на латиница с трите имена, паспортни данни, ЕГН и копие от валидна членска или абонаментна карта. Цената на билета е 30 евро и се заплаща във валута.

Е,браво,но като чуя Барса-Левски тръпки ме побиват :):P България не се изложи,ако спечели ще има 10 бири :yanim: Ако не падне България тази година Левски ще постигне голям успех :yanim:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.