Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в европейските турнири

Featured Replies

Всичко тръгна наопаки в този мач - още по време на 10-секундната минута мълчание в памет на загиналите в природното бедствие подопечният на Крум Савов не млъкна, това не подлежи на коментар. А между безкрайните бисери, с които лидерът на Нова ТВ ни засипа имаше и твърде много истини: сините нямат 11 титуляри за отбор, нямат резервна скамейка, нямат ръководство, нямат пари, имат прекалено самочувствие без грам покритие, имат противоречия и вътрешни търкания, имат План 2007, който май се оказа trial версия.

Фините дойдоха, видяха и победиха, нямаше кой и с какво да им попречи. Дори и да отпаднат от Розенборг, то мястото им в турнира за УЕФА е гарантирано - да им е честито, извоюваха си го достойно!

Сега не остава нищо друго, освен да разберем след някой и друг ден Наско Сираков що за ловни трофеи е отстрелял в Африка.

• Отговори 441
  • Прегледи 35,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Дори и аз,като привърженик на "вечният враг",не вярвах,че българите ще отпаднат,но...!

Винаги съм твърдял,че в първенство от 240 мача,в което има около 15-20 стойностни двубоя,резултатът в национален мащаб ще е плачевен !

Затова не се "радвам" на неуспеха на конкурентният отбор,защото и НИЕ сме същата работа !

Само Левски але але але...

Ей, доживях да ида на мач на Левски, който завърши така:

498554_t.jpg

Дано не "доживееш" по-голям резил,защото аз съм бил свидетел.

Само Левски але але але...

Ей, доживях да ида на мач на Левски, който завърши така:

498554_t.jpg

Страшно ли беше ? biggrin.gif

Mи около мен замириса. Явно доста хора се изпонасраха от страх.

Пък може и от терена да беше, защото за феновете не знам, футболистите със сигурност се наакаха и то яко.

Хахаха, останахме си само червените. :speak:

Mи около мен замириса. Явно доста хора се изпонасраха от страх.

Пък може и от терена да беше, защото за феновете не знам, футболистите със сигурност се наакаха и то яко.

Хахаха, останахме си само червените. :speak:

И вие нема да останете ...

Сега падате от Омония...

ostavime,в края на миналия сезон не се пишеше често в темите за футбол cool.gif

Левски отпаднаха и хоп,отново сме на линия,ако паднете от Омония да не прекараме още няколко месеца без теб :speak:

Заради глупави изказвания като твоите националния отбор винаги ще се дели на сини и червени.Какъв българин си след като се радваш на победата на чужд отбор?

Пожелавам ви да докарате големи отбори в България.Левски може да не спечелиха точка в ШЛ миналата година,но гледах любимия си отбор Барселона на живо в София.

Не че съм му адвокат, но нищо глупаво не е казал :speak:

Винаги ще си се делим и преди и след тампере и преди и след любляна и който още се сетиш европейски колоси като хайдук кула, МТК и не знам още кой.

Аз също се радвам, че паднахте. Радвам се защото синия балон се спука, яд ме е за отбора на левски и за България.

Раздвам се, че се затвори устата не левскатите. Честно да си призная не познавам нормално мислещ по футболни въпроси човек освен един - братовчед ми.

Този мач се видя, че когато се стигне до футболни умения, а не сериозна доза късмет не стигате до далече. Плюс това се видя, че в заключени мачове като този, ако няма кой да ви свърне дузпица улитате :P

Няма нищо лошо в това че паднахме,като не могат да играят,да си мерят силите с Беласица и Рилски спортист :speak:

pocketrocket не съм съгласен с теб,че това което направиха Левски последните две години се дължи само на късмет.

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Бошко, като няма деление на сини и червени защо тогава никой от вас не си купи билет за сектор Г ? Щото било срамно сините фенове да седят там.

Айде не ми говори за деление.

Аз не съм казал и една дума, но вие сте тези, които първи започват да мислят за евентуално отпадане на ЦСКА от Омония. Нещо да кажеш? Опа, забравих, ти си Българин и не говориш такива работи. Това не бяха твои думи.

Чист късмет. 100%, не не 110%.

За съжаление когато паднете вие се изпокривате. То се вижда де.

Бошко, като няма деление на сини и червени защо тогава никой от вас не си купи билет за сектор Г ? Щото било срамно сините фенове да седят там.

Айде не ми говори за деление.

Аз не съм казал и една дума, но вие сте тези, които първи започват да мислят за евентуално отпадане на ЦСКА от Омония. Нещо да кажеш? Опа, забравих, ти си Българин и не говориш такива работи. Това не бяха твои думи.

Чист късмет. 100%, не не 110%.

За съжаление когато паднете вие се изпокривате. То се вижда де.

Е какво да кажем ? Отпаднали сме и това е ... друго няма какво да се каже . Левски беше слаб !

Няма смисъл да се почват някакви спорове на тема : " Кой е по - добър , Левски или ЦСКА ? "

Пожелавам ви успех ... дано направите нещо в Европа ! Когато играе български и чужд отбор винаги ще подкрепям нашия , който и отбор да било .

Слаба игра и съвсем закономерно паднахме!

За деление на сини и червено...е нормално да има...но според мен когато играе български отбор в европа...е хубаво да няма деление!

Дано ЦСКА, Локо Сф. и Литек да се представят добре...и да се класират за групите на УЕФА!

Е какво да кажем ? Отпаднали сме и това е ... друго няма какво да се каже . Левски беше слаб !

Няма смисъл да се почват някакви спорове на тема : " Кой е по - добър , Левски или ЦСКА ? "

Пожелавам ви успех ... дано направите нещо в Европа ! Когато играе български и чужд отбор винаги ще подкрепям нашия , който и отбор да било .

абсолютно... ToBy е прав. Кво да говорим пове4е отпаднахме и тва е... ще видим сега как ще се представят другите в Uefa

Сега сте много отворени цесекарите нещо...Ама и вие сте на същото дередже,че дори и на по-лошо. Има една приказка за хърбела и щърбела,явно не сте я чували...

Първенството едва сега започна не мисля , че можем да си вадим изводи след първия кръг. Още се помнят 7 точки разлика м/у първия и втория ... и после кво стана ?!

Сега сте много отворени цесекарите нещо...Ама и вие сте на същото дередже,че дори и на по-лошо. Има една приказка за хърбела и щърбела,явно не сте я чували...

Какво да говорим просто. Едниственият успех за тях през последните години е отпадането на Левски от Тампере. А честито! За тая година толкоз... даже и за 2-3 години напред. Левски пак ще е ШАМПИОН!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Я, да подновим пак старата тема и през новия сезон в евротурнирите!

Просто исках да изкажа някъде възмущението си от ЦСКА И ЛЕВСКИ!

Тези отбори са за "В" група, постоянно се "оакват" меко казано в евротурнирите и после все ми плачат!

Много са слаби! Мисля, че ако имат стимул и Дойно Койнаре ще ги бие! (Само съдията да не е подкупен!)

Ужасно доволен съм от Литекс и Локо СФ! Хората играят грамотен и радващ окото футбол! Това са отборите в момента за България! Другите са един дол дренки!

Беса - Литекс - 0:3

Омония - ЦСКА -1:1

Локомотив Сф - Оцелул - 3:1

Значи Локо ме много радва ! Перфектни са , много са готини и имат много добри футболисти . Дано на реванша да постигнат победа , пък била тя и с минимален успех . А за ЦСКА ... к'во да кажа ...мислех , че дори ще паднат , дано победят в реванша . Мача с Литекс не съм го гледал ( незнам дали изобщо са го излъчвали по някоя ТВ ) , но резултатът е красноречив и показва разликата в класите на двата отбора .

ЦСКА изигра един нелош мач. В Кипър не се играе лесно- все пак от 9 мача на т. нар. остров на Афродита в евротурнирите бг отборите нямат нито една победа. Освен това в Кипър футболът се развива с всяка изминала година и ако нещата продължават по този начин, след 10- ина години не българските отбори ще бъдат фаворити при сблъсъците с кипърци. Видя се, че ЦСКА още не е сработен отбор- това е нормално, все пак накупиха цял полеви отбор това лято.

1:1 е много готин резултат- класира ги на 85% според мен.

Колкото до Локо- при 3:1 румънците изпуснаха 2 положения на празна врата. Мамалигите са много зли като домакини, а последните минути от мача вчера показаха, че Локо доста се паникьосват в ситуации на масиран противников натиск- всъщност това проличава всеки път в мачовете в с т. нар. родни грандове. Така че мисля, че тук още абсолютно нищо не е решено, шансовете и на двата отбора са по 50%.

не е важно кой отбор ще стигне напред в УЕФА, важното е да е български... честно казано мисля си че леткс ще стигнат най-напред, локо-то не ги познавам като отбор добре sad.gif , колкото до ЦСКА - трудно е да играеш като гост в Кипър, още по-трудно става като е нов отбора, също така с човек по-малко, но запазиха резултат, с който шансовете им не намаляват... т.е. напълно съм съгласен с windowpane :)

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

УЕФА се съмнява, че Беса – Литекс е уреден

Главният делегат на двубоя между Беса и Литекс – Роланд Бек от Лихтенщайн, е влязъл в съблекалнята на домакините и ги е предупредил, че има информация за манипулиране на срещата. Пратеникът на УЕФА е заявил, че ще наблюдава под лупа двубоя и при всяка по-подозрителна ситуация ще сезира евроцентралата. Заплахите му са били приети на нож от треньорския щаб на „жълто-черните”, които са изразили възмущението си от острите обвинения.Букмейкърските къщи в Албания пък отчетоха рекордни залози за успех на българския тим с повече от 2,5 гола. Както е известно, наскоро на бял свят излязоха доказателства, че двама футболисти на СК Тирана са играли симулативно на реванша с ЦСКА от втория предварителен кръг на Шампионската лига преди две години.

Методи Шуманов, "Тема Спорт"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.