Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Китайците в момента имат нещо проблем с ъпдейтите на енджина на бита ъпдейтва се само авирата. Бита от два дни няма.дано го оправят скоро, че хората дето са на английската версия разчитат главно на него.

Във времето в което го ползвах облака се справяше много добре, ликвидираше много бацили с които Бит-а правеше 'наздраве'!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

Във времето в което го ползвах облака се справяше много добре, ликвидираше много бацили с които Бит-а правеше 'наздраве'!

и сега е така. една от малкото програми фрий на която можеда се разчита!!!

Бита на английското 360 се е ъпдейтнал днес в 2:44 през нощта. Повее от 17 часа няма обновяване.

И още един косур открих при мен:

QVM II енджина не работи в реално време, въпреки че е включена отметката за това в настройките.

Свалих 7 файла от Malc0de преди малко. Тръгнах да ги пращам след около 5 минути, но реших да пусна и ръчен скан - и хоп QVM - изтри 5 броя.....

C:UsersDocumentsНова папка22.08.13safetonic_para_minecraft.exe Trojan.Generic(Trojan.Generic) Deleted
C:UsersDocumentsНова папка22.08.13aktivato r_fotoshop_cs6.zip.exe HEUR/Malware.QVM06.Gen Deleted
C:UsersDocumentsНова папка22.08.13GT.exe HEUR/Malware.QVM06.Gen Deleted
C:UsersDocumentsНова папка22.08.13Kak_uprav lyat_soboy_i_svoey_giznyu.zip.exe HEUR/Malware.QVM06.Gen Deleted
C:UsersDocumentsНова папка22.08.13yRGfm8t7.exe HEUR/Malware.QVM20.Gen Deleted

Що така - ще има довиждане по китайски...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Добри първоначални отзиви. Казвате, че китайската велрсия е много добра, но аз доста здраво съм скаран с китайския език.

На първо четене и англииската версия ми допадна, но в последствие взе нещо да ме разочарова. Странна работа - китайска

П.П Бита при мен за днес няма ъпдейт.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Не знам... Сигурно QVM за реално време може да значи, че би се обадил при стартиране...ама???

страх лозе пази  ;)

• Автор

Английската версия е още млада има да се доразвива. Нужни се някои оправии и опции които липсват. При чайната е друга работата там бита и да се позабави има авира и още 3 енджина QVMII  си работи отлично

В английската версия се получават ъпдейти за Бита веднъж на 24 часа.

Излизат някъде около 2:00 всяка нощ, а Кихчо когато ги прихване, тогава...

360 Internet Security 2013 build 4.3.0.4100

What’s new in this version:

1 Added Sandbox. Programs running in sandbox are isolated from the system to improve security.
2 Added Trace cleaner. It will clear traces left by web browsing, documents and playing media.
3 Added Anti-spyware to Windows Action Center.
4 Other bug fixes.

Homepage : http://www.360safe.com/

Тази програма има ли уеб-скенер?

Има - Url Filtering.

Тя хубаво има,ама като гледам е слаба ракия.

Публикувано изображение

Ох, започна се...

Какво се започна?,данните са от официален тест и там се вижда.Не съм правил теста аз.

• Автор

Виждам в сайта,че английската версия вече е " 4.3.0.4200 " някакви впечатления ? Освен ,че файлът вече от 20 мб стана 200 мб

Доста е подобрена детекцията поне при мен. преди тази излезна още една версия. Добавен е сандбокс и чистачка. От 3 дни я сложих исках да видя има ли подобрения засега сам доста доволен да видим нататък.

Тази програма все повече ми харесва. Не съм се излъгал като съм я препоръчвал на познати. Сега  на виртуалката ще и накачуля маса програми и ще видя как се държи като работя с тях. Този чистач дето са го сложили е за парлама ама повечето хора харесват като има нещо да им чисти компа. Пусти мързел...

Полезна тема 10+ от мене  :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Програмата не е лоша, ако започнат да насочват програмата да не лежи само на Бита.. както усещам, че става ще е отлично.

• Автор

Добре, но сама зщо не се ъпгрейдва до по-нова версия....

Това не знам и при мен не го направи и ъпгрейдвах ръчно, но си заслужава труда!

Тази програма все повече ми харесва. Не съм се излъгал като съм я препоръчвал на познати. Сега  на виртуалката ще и накачуля маса програми и ще видя как се държи като работя с тях. Този чистач дето са го сложили е за парлама ама повечето хора харесват като има нещо да им чисти компа. Пусти мързел...

Полезна тема 10+ от мене  :)

Е ама сандбокса не е за парлама нали?

• Автор

Нещо друго забелязах облака на китайския кихо и на английския ловят един и същ файл и го дефинират различно, ей това не мога да си го обясня накакво се дължи. Дефинирането на облака на английския е по подобие на бита а на китайския не мога да определя все е нещо вин32 и така нататък!

Дова животно стена няма ли? Обади ми се стената на Windows при стартиране на торент клиента. И в реално време да чекна ли енжина QMV II сканирането за рутките също да сложа или няма значение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.