Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Дова животно стена няма ли? Обади ми се стената на Windows при стартиране на торент клиента. И в реално време да чекна ли енжина QMV II сканирането за рутките също да сложа или няма значение.

Като гледах темата видях че един колега е дал настройки,ама кой да чете http://www.kaldata.com/forums/topic/200218-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE-qihoo-360-antivirus/page-9#entry2576419

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

• Автор

Дова животно стена няма ли? Обади ми се стената на Windows при стартиране на торент клиента. И в реално време да чекна ли енжина QMV II сканирането за рутките също да сложа или няма значение.

Стена няма. Ако искаш и държиш му добави. Чекни евристиката и в реално време и сложи отметка на скениране за руткит.

Стена няма. Ако искаш и държиш му добави. Чекни евристиката и в реално време и сложи отметка на скениране за руткит.

Друго много полезно поне за мен е присъствието на функцията изключване на компютъра след скениране. Аз да не ми бави си пускам скениране преди лягане и отмятам тази опция и то си ми изключва компа само.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Не ме учи какво да правя! Една птичка пролет не прави! Питам за да няма  после хър,мър !

Друго много полезно поне за мен е присъствието на функцията изключване на компютъра след скениране. Аз да не ми бави си пускам скениране преди лягане и отмятам тази опция и то си ми изключва компа само.

Благодаря. Въпроса беше дали е необходимо наистина след като по-подразбиране не е чекнато. Евристиката да но за руткит за чифт да го включвам? Планирането също. Обичам да наблюдавам какво се случва при сканиране. 

Обновяванията къде мога да видя по-подробен отчет? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не ме учи какво да правя!

А ти бъди по-учтив когато търсиш помощ и някой ти помага,Неопределен.

• Автор

Не ме учи какво да правя! Една птичка пролет не прави! Питам за да няма  после хър,мър !

Благодаря. Въпроса беше дали е необходимо наистина след като по-подразбиране не е чекнато. Евристиката да но за руткит за чифт да го включвам? Планирането също. Обичам да наблюдавам какво се случва при сканиране. 

Обновяванията къде мога да видя по-подробен отчет? 

Препоръчвам да го чекнеш. за обновяванията в логове се вижда кликаш на стрелката и на лог и виждаш за какво иде реч

А ти бъди по-учтив когато търсиш помощ и някой ти помага,Неопределен.

Прав си но каквото повикало това се и обадило.Това е твоята помощ.

Като гледах темата видях че един колега е дал настройки,ама кой да чете

vasilevsa за обновяванията имах впредвид по-подробни данни за самият ъпдейт. Явно не е възможно това. 

При стартиране на Mini Security Test в нормален режим резултата е

Публикувано изображение

Стартирано тулчето в сандъка

Публикувано изображение

• Автор

vasilevsa за обновяванията имах впредвид по-подробни данни за самият ъпдейт. Явно не е възможно това. 

При стартиране на Mini Security Test в нормален режим резултата е

Публикувано изображение

Стартирано тулчето в сандъка

Публикувано изображение

Данните са в логовете.

Публикувано изображение

Данните са в логовете.

Това са данните ама карай. Същото е и в директорията C:Program Files360360 Internet SecurityLogUpdateLog  

360 Internet Security 2013 Product Update Log

Date & Time             Event         Result  
---------------------------------------------------------------------------------------
2013-09-01 10:38:15     Automatic     BitDefender virus database updated to 2013-09-01 06:27.
2013-08-31 23:22:00     Manual     BitDefender virus database updated to 2013-08-31 01:20.
2013-08-31 23:14:03     Automatic     Whitelist database updated.
---------------------------------------------------------------------------------------

Имах впредвид по-подробно.

• Автор

Това са данните ама карай. Същото е и в директорията C:Program Files360360 Internet SecurityLogUpdateLog  

Имах впредвид по-подробно.

Няма по-подробно!

Ей,пълно с неблагодарни хора ей.Не стига че като се интерисуваш от дадена програма те мързи да прочетеш темата на програмата,ами и когато ти се даде наготово пак недоволен,на такива като тебе викам дървени философи.Дърдорят и нищо не казват,само бла,бла.

• Автор

Момчета, с коя стеана комбинирате и изобщо комбинирате ли?

Аз лично не съм правил комбинации с други стени. Ако искаш опитай с приват? мисля, че ще с е сработят добре!

• Автор

Аз мисля да си карам с тази на Windows, но все пак реших да попитам.

В момента и аз съм така.

Ей,пълно с неблагодарни хора ей.Не стига че като се интерисуваш от дадена програма те мързи да прочетеш темата на програмата,ами и когато ти се даде наготово пак недоволен,на такива като тебе викам дървени философи.Дърдорят и нищо не казват,само бла,бла.

Май ти не си я чел! Чушки я вземи я прегледай и не се изказвай неподготвен.  :)

По-темата,че аман от контрольори...мисля да спра енжина на BitDefender и да видя как ще се държи програмата. При последните тестове които си правих  не видях някаква съществена разлика. 

Въй,въй   :help:

Момчета, с коя стена комбинирате и изобщо комбинирате ли?

Мислех да сложа Комодо но реших да сложа Online Armor понеже отдавна не я бях ползвал. Няма никакви проблеми засега.

• Автор

Мислех да сложа Комодо но реших да сложа Online Armor понеже отдавна не я бях ползвал. Няма никакви проблеми засега.

Не тежи ли армъра?

По-темата,че аман от контрольори...мисля да спра енжина на BitDefender и да видя как ще се държи програмата. При последните тестове които си правих  не видях някаква съществена разлика. 

Е нали трябва да си защитен и при отсъствие  на нет!

Не тежи ли армъра?

Е нали трябва да си защитен и при отсъствие  на нет!

Не тежи ама ми прави проблем с торент клиента. Може и аз да съм бил причината знам ли...но според MiniSecurityTest съществено не ми вдигна защитата. Май ще го разкарвам и ще сложа Comodo 5  но ме притеснява дублажа на модулите. И без това при инсталация Qihu 360 подскочи на Shadow Defender 

• Автор

Не тежи ама ми прави проблем с торент клиента. Може и аз да съм бил причината знам ли...но според MiniSecurityTest съществено не ми вдигна защитата. Май ще го разкарвам и ще сложа Comodo 5  но ме притеснява дублажа на модулите. И без това при инсталация Qihu 360 подскочи на Shadow Defender 

Изключи кихчовия хипс тогава и мятай комодо!

Какво значи "прави проблем с торент клиента"?Натоварва процесора при сваляне ли?

Какво значи "прави проблем с торент клиента"?Натоварва процесора при сваляне ли?

Абе реже ми от скоростта. Сваляне качване и сложих Comodo 5.12. Ама с тия правила все да му правя ме изнерви яко. 

http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=2&topic=3025&start=33&limit=1&m=3#1

Слаба ракия,слаба,слаба.Реших да я инсталирам да я видя ама резултата е плачевен,компютарът ми стана на дармадан

Публикувано изображение

Слаба ракия,слаба,слаба.Реших да я инсталирам да я видя ама резултата е плачевен,компютарът ми стана на дармадан

Публикувано изображение

грешката ти е че не сложи китайската версия, дори със спряни локални енджини там празно няма  ;)

облака й засича много повече от анг. версия

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.