Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Тази антивирусна програма дали е безплатна или платена  ? 

Безплатна Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Не става въпрос за слабост , единственото правилно решение е да деинсталираш едната. Ако ползваш и двете едновременно трябва да си наясно , че и двете не защитават на 100% от възможностите си.

Ако деинсталирам стената трябва или да остана с тази на уиндоус или да търся друга алтернатива за 64 битова система. За момента не съм срещнал по лека стена от Comodo и Privatefirewall, но и двете имат HIPS. В такъв случай какъв избор е най-удачен?

Голямо главоблъскане, голямо нещо...Ясно е, че двата хипса няма как да работят заедно и в такъв случай трябва да избереш едно от двете.Хипса на Комодо е по-добър от този на Кихо.Ако пък искаш да заложиш на облака и деф. оставаш с китаеца.Вириант с уиндоуската стена и Кихо също е приемлив.

Голямо главоблъскане, голямо нещо...Ясно е, че двата хипса няма как да работят заедно и в такъв случай трябва да избереш едно от двете.Хипса на Комодо е по-добър от този на Кихо.Ако пък искаш да заложиш на облака и деф. оставаш с китаеца.Вириант с уиндоуската стена и Кихо също е приемлив.

Не мисля,че двата хипса ще се борят за надмощие,винаги побеждава по-силният и другият само поддържа темпото. На Кихчо хипса му е нещо подобно на проактивката при Касперски от версия 7 например. По усъвършенствувана естествено. То нали знаеш има разни идианци...с перчеми,такива дето ядат предимно риба,други пък кучета им се услаждат ... трети или пети ако искаш пък имат други вкусове. Програмата е готина,само дето преди се забавяха дефинициите на Бита ама и това е бял кахър. 

Онзи ден слагах Аваста на виртуалката и уж внимавах и ми натреса тулбара на чичо Гошко барабар с неговият куц сърфист  :D  И не бях пил нищо и затова а наздраве,че знам ли къв тулбар пак ще лепна  :ph34r:

пп. Днес една колежка ми пише във фейса,че лиценза на Касапа бил изтекъл и дъщеря и слагала разни куци антивируси та пита кога ще и сложа нещо читаво,аман от недорозумения. Слагам и Кихчо с чиста съвест. Впрочем Аваст там нещо се недолюбва знам ли защо.... :clown:

Антивирусна програма е много стабилна и работи много добре. Само искам да знам дали има  български език  :(

Хм....на виртуалката рекох да обновя до новата версия 4.5, обаче при обновяването Оутпоста сърдито ми извади два червени картона, при опит за инсталиране на кернел-драйвери от страна на бай Кихчо?!? Като по спомен единият драйвер беше с име Camera...Що така...какво иска да снима, пустият му драйвер ???  :clown:

Антивирусна програма е много стабилна и работи много добре. Само искам да знам дали има  български език  :(

Не китайски и английски. Четох във форума на comss.ru че са обещали да  има рускалокализация ама вяра на китайци нямам. 

Хм....на виртуалката рекох да обновя до новата версия 4.5, обаче при обновяването Оутпоста сърдито ми извади два червени картона, при опит за инсталиране на кернел-драйвери от страна на бай Кихчо?!? Като по спомен единият драйвер беше с име Camera...Що така...какво иска да снима, пустият му драйвер ???  :clown:

Как какво? Тебе естествено.  :D  Може да си фотогеничен  :D   

и май с право....

С право или не тебе снимат не мене.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не мисля,че двата хипса ще се борят за надмощие,винаги побеждава по-силният и другият само поддържа темпото. 

Казах, че няма как да работят заедно изхождайки от краткротрайният ми опит на Кихо с Emsi online armor.Там проблеми с хипсовете имаше!!!

Как какво? Тебе естествено.  :D  Може да си фотогеничен  :D   С право или не тебе снимат не мене.

да снимат дръпнатите....има за какво!  :ph34r:

Като по спомен единият драйвер беше с име Camera...Що така...какво иска да снима, пустият му драйвер ???

Нещо свързано с webcam protection модула.

• Автор

Баце Кихчо няма какво да снима има опция защита на уебкамерата!

Нещо свързано с webcam protection модула.

не е добре тая работа.... щом Оутпоста не го изкефиха тия драйвери....бай Кихчо на реалната ми машина няма да стъпи! 

Баце Кихчо няма какво да снима има опция защита на уебкамерата!

то не се знае, знае ли се.... недей така да се заричаш....

• Автор

Ти искаш и аутпост и кихчо на едно ами нема да стане или аута или кихчо това е. То не може и вълка сит и агнето цяло!

Друг въпрос да споменем. Коя е единствената програма, която не инсталира тулове, няма реклами не иска регистрация за да се ползва няма бъгове, има отличен детект, много добър хипс, отлична самозащита , отличен пясъчник, за евристиката съм говорил мисля хиляди пъти, че друга като тая няма разработена, облака той гълта много яко. Та изборите не са много реално погледнато. и на всичкото отгоре е лека, не иска да си професор да я настроиш след това работи като часовник!

Ето това е Кихо!

П.С. А с новостите, които са намислили да въведат ако запазят стабилността и лекотата ще избият рибата!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ти искаш и аутпост и кихчо на едно ами нема да стане или аута или кихчо това е. То не може и вълка сит и агнето цяло!

нали знаеш- всеки безплатен гювеч, фактически има някаква цена, която някой я плаща! При Аваст са- рекламки, подканващи прозорци и т.н....

При бай Кихчо, при липсата на всички тия неща, очевидно, че "безплатността" е твърде вероятно да се избива по друг "задкулисен" начин....

Както и да е...всеки да си решава сам...

• Автор

нали знаеш- всеки безплатен гювеч, фактически има някаква цена, която някой я плаща! При Аваст са- рекламки, подканващи прозорци и т.н....

При бай Кихчо, при липсата на всички тия неща, очевидно, че "безплатността" е твърде вероятно да се избива по друг "задкулисен" начин....

Както и да е...всеки да си решава сам...

мен ме интересува да ми пази добре компа от вируси. Все пак моя компютър не съдържа тайни чертежи и записки на Никола Тесла, или разни други потайности, които биха могли да предизвикат глобален шпионски интерес!;)

Като реша да изтегля програмката от техния сайт комодото не ми дава, казва че рейтинга не бил много добър и било опасно! Защо така бе бацета!

Като реша да изтегля програмката от техния сайт комодото не ми дава, казва че рейтинга не бил много добър и било опасно! Защо така бе бацета!

Аве тегли си спокойно,махни го това комодо.

DNS-ите на Комодо ловят лошите, но понякога  - и май нерядко - подскачат и на безвредници...Ако бях поддържник на конспиративни теории, бих предположил, че някой иска да подлива вода на конкуренцията, но може и в миналото да е имало инцидент свързан със страница на qihoo (една от десетки) и на общо основание да са вкарали целия домейн в черните списъци и да са забравили да го извадят после.

Но принципно черните списъци на Варана са наистина много добри - тествано. ESET не пищи на страницата.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.