Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Май все още има нужда от подпомагане срещу ransomware:

Жоре,това не е ли тест на версия 8.8.0.1118 ? Новият енджин май е добавен след версия  10.6.0.1379.

Май са пуснали и нова програма архиватор-360zip.

Screenshot.png  Screenshot-1.png

https://www.360totalsecurity.com/en/360zip/

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Кихчо, Сепчо, Касапчо и останалите... имат нужда и нямат против да бъдат подпомагани.

преди 11 часа, Proshark написа:

Жоре,това не е ли тест на версия 8.8.0.1118 ? Новият енджин май е добавен след версия  10.6.0.1379.

Защото е тествал Essential, вместо другата версия. А за Essential май няма нова версия. Но да, така погледнато наистина е стара версията.

преди 17 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Защото е тествал Essential, вместо другата версия. А за Essential май няма нова версия. Но да, така погледнато наистина е стара версията.

Ама и аз ударих един коментар,омесих нещата...Последната версия е 8.8.0.1119 на 360  Essential-а.Не че резултата щеше да е по-различен...

Здравейте , моля за някакви мнения за 360 тотал секюрите версия 10.6.0.13.79   с новия добавен енджин 'K'  , като цяло самия енджин в какво е насочен?????? И като цяло програмата успява ли да си намира автоматично или ръчно ежедневни ъпдейти? 

преди 3 часа, Жеко написа:

Здравейте , моля за някакви мнения за 360 тотал секюрите версия 10.6.0.13.79   с новия добавен енджин 'K'  , като цяло самия енджин в какво е насочен?????? И като цяло програмата успява ли да си намира автоматично или ръчно ежедневни ъпдейти? 

Доколкото познавам програмата, никога не е имала проблем с ежедневното обновяване.Що се отнася до новия енджин-той е разработка на 360 и е насочен към локалното откриване и премахване на вируси.Това по мое мнение е на база дефиниции..Остава да чакаме читав тест...за преценка...

• 2 седмици по-късно...
  • 8 месеца по-късно...

360 TS  в последните версии го развиват вече без енджините на Avira и Bitdefenfer.  Наслагаха китайски компоненти.   Програмата си е безплатна и все така многофункционална като преди.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Стигнаха 

Версия: 10.8.0.1269

Доста бързо развиват следващи нови версии  и  за  своя 

KunPeng AntiVir.   Безплатно.

Версията на антивируса вече е 1. 9. 1.    Доскоро беше  1.7.1 и  1.8.1.  Сами си пристигат ъпдейтите  и ъпгрейдите. 360 Total Security ми е постоянно в къщи  на един стационарен компютър.   Освен 7-8 различни  браузъра ползвам и 7-8 различни устройства, всички с различни защити. На този компютър съм с корпоративния  SEP 14.  Така ми е по-интересно.

2.1.9.1 е сегашната действаща версия на китайския антивирус.  Като количество -той май лови най-много спрямо всичките други. А защитите с автосандбокс не ловят нищо, но могат всичко да блокират.

• 2 месеца по-късно...

Тотално я развалиха 360 тотал секюрити и Ендпойнт версията. Откакто премахнаха 2-та енджина на Авира и Битдефендър... (нарушени политики), и сложиха Китайски Енджин, който не се знае, върши ли работа или не. Програмата продължава да не си намира ъпдейтите автоматично или ръчно за двете версии на 360 Тотал. Моля предложете поне , някой друга , читава китайска антивирусна с някой от Енджините на Авира или Битдефендър с редовни ъпдейти, а не забавени .... Благодаря за вниманието и Тоталното разочарование на програмцата.... ползвана 5 години без прекъсване....

А защо трябва да е китайска? Те повечето май ги поизоставиха (говоря за Tencent, Baidu, Kingsoft и т.н.). В момента енджина на Avira мисля, че се ползва в други програми с подобен интерфейс като Glarysoft Malware Hunter и Wise Anti-Malware, но и двете не са китайски и двете не са безплатни (всъщност Wise май я бяха пуснали безплатна вече де, но не съм сигурен). Има и други китайски, но те са на друг принцип - WiseVector StopX, Huarong Internet Security. Първата е облачна със силен AI + анализ на поведението, втората разчита основно и на правила за HIPS и другите си компоненти, отколкото на дефиниции.

Лично аз препоръчвам следните продукти:

Ако сте с Windows 10 препоръчвам да си останете с Windows Defender и да я настроите с инструмента Configure Defender на High (или на MAX), ако сте с друга версия на Windows, то моите препоръки от безплатните са:

Kaspersky Security Cloud Free

Bitdefender Free

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall (или ZoneAlarm NextGen)

и евентуално Endpoint версиите на Symantec и Mcafee, които също би трябвало да са безплатни за домашна употреба.

От платените вече е въпрос на личен избор - ESET, Emsisoft, TrendMicro и т.н.

Има една китайска наследство на Roboscan Antivirus... Много добра... но дизайна на сайта им е на китайски и програмата . Прилагам снимка. https://prnt.sc/13h4hez, Ако можеш да намериш новата версия на програмата на език различен от китайски ще е добре.  Навремето съм ползвал Roboscan , много добра беше, но я спряха и нея. 

Това гледам е поредния ребранд с добавен енджин на Bitdefender и някакъв техен TERA, който не бил много ефективен. Иначе била лека, защото имала и облак. Но нямала auto-updater, което за security продукт е недопустимо. Не съм срещал коментари за нея от 2014-2017-та насам. Иначе в нета се виждат снимки, че GUI-то (интерфейса) и е бил на английски. Лично аз не бих рискувал с нея. По-добре Bitdefender Free ако държиш на Bitdefender пред това нещо. Мое мнение.

преди 2 часа, Жеко написа:

Тотално я развалиха 360 тотал секюрити и Ендпойнт версията. 

Какво са развалили?  При мен си работи нормално, вчера пак е обновена. Китайският енджин си е прилично добър.           

преди 29 минути, attj написа:

Какво са развалили?  При мен си работи нормално, вчера пак е обновена. Китайският енджин си е прилично добър.           

преди 29 минути, attj написа:

Не се обновява, автоматично да речем или ръчно....  Не показва дата, месец на обновяване. Ползвам я от 5 години!!! Сиреч от как е излезнала........ Но вече не е това , което беше от самото начало с 2-та енджина...

Версия:10.8.0.1324

Обновенa:2021-05-26   Ползвам я отдавна и при мен работи прилично добре на  Win XP  и  Win 8.1.   

преди 1 час, attj написа:

Версия:10.8.0.1324

Обновенa:2021-05-26   Ползвам я отдавна и при мен работи прилично добре на  Win XP  и  Win 8.1.   

При Windows 7 нещо не иска. Дори и nod 32 пише, че не е съвместим с остарели ОС.

преди 9 минути, Жеко написа:

При Windows 7 нещо не иска. Дори и nod 32 пише, че не е съвместим с остарели ОС.

Според изискванията би трябвало да няма проблем..

Цитат

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit / Vista / XP

За Eset съответно

Цитат

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 32|64-bit

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

С лтсц съм и процедирам като тоя юнак...

EkynoqV.jpg

от тук...   https://malwaretips.com/threads/360-total-security-10-6-0-1193.94568/  (да, от 2019 е)

Всеки път си казвам, че следващия ще поизчакам няколко дни, за да видя дали няма да захапе автоматично и все не го правя.
Включително и с последната версия...

XSR8rAO.jpg

Леко дразни, но свикнах с нея (след Essential-а) и не ми се сменя. Докато не се издъни(я) де.

на 27.05.2021 г. в 17:40, Жеко написа:

Win 7 вероятно ти е частично увреден.  Препоръчвам свежа ОС - може и същата. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.