Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

За коя румънска версия иде реч?   Виж какво ми намира   днес  15.12.2025 г. 17:50:52
C:\WINDOWS\Installer\be413.msi     обнаружено: Trojan.GenericKD.77843358 (B) [krnl.xmd]     

При 

lObit Malware Fighter версията е отпреди 5 месеца

BDVersion: 7.99933(12/07/2025 03:32:25 GMT

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

По мое скромно мнение,най-бързо пристигат дефинициите на Bitdefender при G DATA и Emsisoft...Ползвал съм и двете...При Qihoo сякаш леко закъсняваха...Става въпрос за нещо от порядъка на  3-4 часа...

преди 1 час, attj написа:

За коя румънска версия иде реч?   Виж какво ми намира   днес  15.12.2025 г. 17:50:52
C:\WINDOWS\Installer\be413.msi     обнаружено: Trojan.GenericKD.77843358 (B) [krnl.xmd]     

При 

lObit Malware Fighter версията е отпреди 5 месеца

BDVersion: 7.99933(12/07/2025 03:32:25 GMT

image.png.a9255f3fb1bacce817a90c720ab15ce0.png

преди 53 минути, Лудият Учен написа:

По мое скромно мнение,най-бързо пристигат дефинициите на Bitdefender при G DATA и Emsisoft...Ползвал съм и двете...При Qihoo сякаш леко закъсняваха...Става въпрос за нещо от порядъка на  3-4 часа...

При lObit  закъснението е с дни.     И накрая - генератор на троянци в инсталационен файл на Уина.     Разкарвам ги.      360 ТS  си работи добре със своя си антивирусен енджин.  Правилно са преценили тези китайци.

преди 47 минути, attj написа:

360 ТS  си работи добре със своя си антивирусен енджин.  Правилно са преценили тези китайци.

Едва ли, просто не им се е плащало повече лицензи за чужди енджини. Навремето беше на мода масово да се ползват и на BD и на Avira и прочие. Ама вече е криза и всеки си прави сметката.

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Едва ли, просто не им се е плащало повече лицензи за чужди енджини. Навремето беше на мода масово да се ползват и на BD и на Avira и прочие. Ама вече е криза и всеки си прави сметката.

Според мен китайският гранд-гигант няма нужда от Европодпомагане.    Та те са с около милиард свои ползватели.      Никой друг няма толкова.   

преди 6 минути, attj написа:

Според мен китайският гранд-гигант няма нужда от Европодпомагане.    Та те са с около милиард свои ползватели.      Никой друг няма толкова.   

Това няма абсолютно никакво значение. Те и Индия не са малко, но местните антивирусни като Quick Heal не мисля, че са на нивото на грандовете. Лично мнение!

преди 5 минути, attj написа:

Тоше,и два милиарда да са-затворени са в една "общност"...Не мисля ,че това ще ги спаси в глобалната мрежа...а понякога часове и минута са фатални... Това си е мое мнение...

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Това няма абсолютно никакво значение. Те и Индия не са малко, но местните антивирусни като Quick Heal не мисля, че са на нивото на грандовете. Лично мнение!

Кой от кого преписа!?:yanim:

Респект!

преди 1 минута, Proshark написа:

Тоше,и два милиарда да са-затворени са в една "общност"...Не мисля ,че това ще ги спаси в глобалната мрежа...а понякога часове и минута са фатални... Това си е мое мнение...

Кой от кого преписа!?:yanim:

Респект!

Хаха, явно мислим еднакво по някои въпроси и се получи някакъв cross-post. Все едно буквално е имало copy/paste хаха.

Respect! :beer:

360 TS имат най-много ползватели по света - включително в САЩ,  в Европа и в Русия.     Това глобално е много важно.     

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Хаха, явно мислим еднакво по някои въпроси и се получи някакъв cross-post. Все едно буквално е имало copy/paste хаха.

Respect! :beer:

Сега,ако някои от оная тема за проблемите с форума чете,щеше да каже ,че има един с няколко акаунта тук....и сам си вика "Наздраве".....:yanim:

Наздраве ,между другото....:beer:

преди 1 минута, attj написа:

360 TS имат най-много ползватели по света - включително в САЩ,  в Европа и в Русия.     Това глобално е много важно.     

Имат най-много,ама не са  в САЩ,  в Европа и в Русия.....Даже за Русия много се съмнявам...

преди 5 минути, Proshark написа:

Даже за Русия много се съмнявам...

Comss.ru  също го следиш и това ни е всеизвестно.  Там оценките им са като на Касперски.   

Понеже не ми се рови,виж какво казва "Умната глава" с изкуствено захранване:

Къде е най-популярна
1.  Китай: Това е родината на Qihoo 360 (разработчикът на програмата). Там 360 Total Security е най-широко използваната антивирусна платформа, особено под името 360 Safeguard (360安全卫士)Силна локална подкрепа в Китай: Qihoo 360 е една от най-големите интернет компании там, което гарантира доверие и масово разпространение.

2. Европа и САЩ: Използва се, но конкуренцията от локални и глобални марки (Kaspersky, Avast, Norton, Bitdefender) е по-силна, така че делът е по-малък.

3. В Русия Kaspersky Lab е категоричният лидер с най-голям пазарен дял, Dr.Web заема стабилна ниша като традиционен руски производител, а 360 Total Security има сравнително малък дял, основно сред потребители, които търсят безплатни решения.Най-предпочитаният безплатен антивирус в Русия е именно Kaspersky Free – той има най-голямо доверие сред руските потребители, благодарение на локалния произход, силната репутация на Kaspersky Lab и факта, че предлага базова, но надеждна защита безплатно.

Ето тук и аз се изненадах между другото:

Дялът на Comodo Firewall в Русия е много малък – под 0,1%, като продуктът е по-популярен в англоезичните пазари. В Русия основните безплатни решения остават Kaspersky Free и в по-малка степен Dr.Web CureIt!, докато Comodo се използва от ограничен кръг ентусиасти.

@B-boy/StyLe/ ние ли сме "ентусиастите-мазохисти " във форума!? :brickwall::wors:

SEP 14 го  ползвам от около 20 години.     Какво пишат пък за него?    Имат  и   безплатно ползване като за у дома - реален  конкурент са  на китайския гранд.    Аз лично  много ги харесвам и Вие знаете това.  

преди 7 минути, attj написа:

SEP 14 го  ползвам от около 20 години.     Какво пишат пък за него?    Имат  и   безплатно ползване като за у дома - реален  конкурент са  на китайския гранд.    Аз лично  много ги харесвам и Вие знаете това.  

•     Norton Antivirus (NortonLifeLock): ~55,1% – лидер в глобалния сегмент.
•     Kaspersky Antivirus: ~27,3% – втори по популярност, особено силен в Русия и Европа.
•     ESET NOD32: ~15,5% – трети, популярен в Централна и Източна Европа.
•     Други (CrowdStrike, Bitdefender, Avast, Avira и др.): <2% всеки – нишови играчи.

Аз съм постоянен ползвател   на  Сепчо и на Кихчо   (SEP14  и  360 TS).   Понякога пробвам и нещо различно - за да не изоставам от общото развитие.  Според мен американо-китайските грандове съхраняват известна дистанция спрямо всички останали.   Лично мнение.   

Версия:11.0.0.1259   е  при   360 TS  -  непрекъснато обновяват и доразвиват дори безплатната си версия.    Това ги отличава от останалите.      Не ограничават достъп например до разни торенттракери.     За разлика например от  CIS 2025 , които често  ми блокират достъп.       Разпространението на вредоносен код е недостатъчно основание.    Неможещият да се пази просто  не трябва да наднича там.   Пиратите също са хора.   

преди 13 минути, attj написа:

Версия:11.0.0.1259   е  при   360 TS  -  непрекъснато обновяват и доразвиват дори безплатната си версия.    Това ги отличава от останалите.      Не ограничават достъп например до разни торенттракери.     За разлика например от  CIS 2025 , които често  ми блокират достъп.       Разпространението на вредоносен код е недостатъчно основание.    Неможещият да се пази просто  не трябва да наднича там.   Пиратите също са хора.   

Е че спри си web филтрирането де. Аз на моя стария съм го спрял за да не се бие и без това с Kaspersky. Нямам блокировка на торент сайтовете. Това не е проблем на софтуера, а до настройка от задклавиатурното устройство. Нали се сещаш. :)

3Pt8DjF.png

Тошето не знам какви ги върши,ама аз пък никога не съм имал проблеми с CIS,а от няколко години с CF +KFA.От една година с Kaspersky Plus +CF..и сега няма проблем...Как пък само при теб бе,Тоше всичките се "доразвиват и донастройват" ?:brickwall: :cantbelieve:

преди 4 минути, Proshark написа:

Тошето не знам какви ги върши,ама аз пък никога не съм имал проблеми с CIS,а от няколко години с CF +KFA.От една година с Kaspersky Plus +CF..и сега няма проблем...Как пък само при теб бе,Тоше всичките се "доразвиват и донастройват" ?:brickwall: :cantbelieve:

Сложните сработвания при Комодо пак започнаха пред очите ми  и ще чакам  CIS 2026.   360 TS  е прекрасна безплатна алтернатива.

преди 6 минути, attj написа:

Сложните сработвания при Комодо пак започнаха пред очите ми  и ще чакам  CIS 2026.   360 TS  е прекрасна безплатна алтернатива.

И кой те кара да ползваш бъгавата 2025? Ползвай стабилната 12.2.2.8012 като нас с @Proshark...

CIS 2025 е за мазохисти!

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

И кой те кара да ползваш бъгавата 2025? Ползвай стабилната 12.2.2.8012 като нас с @Proshark...

CIS 2025 е за мазохисти!

Абсолютно...и няма да мръдна от нея,докато не направят читава версия...няма да им качвам изгъзиците,особено пък като заеб..таковаха българския...ама то само това да е...нито визията,визия,нито пък е по-добра от 8012...точно обратното...стана по зле...

360 TS не е лоша,но когато е в комбина с подбрани модули-сандък,HIPS...Не е казано да е Comodo...ама пък е най -удобната за целта...Аз друго не разбирам- @attj какви ги ръчка из настройките,при положение,че за нормална работа има да бутне един сандък (ако не ползва HIPS) и е чук!? То всичко му е сдъвкано както в програмата,така и във видео настройките на  cruelsister...

преди 10 часа, B-boy/StyLe/ написа:

CIS 2025 е за мазохисти!

Стената на Комодо от 2020 година е отлично допълнение за  360 TS.   Обаче за  Win 10 , а и аз го изоставих преди около 3 месеца.

преди 12 минути, Proshark написа:

Много добре си работи и на 11-ката...:topsecret:

Разработчик:Comodo (США)

Лицензия:Бесплатно (дом, школа, организация)

Версия:12.2.2.8012 Final

Обновлено:2021-03-30

Системы:Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.