Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Qihoo 360 Antivirus и 360 Total Security

Featured Replies

Тоше, "твоите" хора чак сега ли добавиха поддръжка на 21H1 (наличен от месец МАЙ)?

10.8.0.1382

Цитат

• Added: Support Windows 10 21H1
  • Fixed: Bug fixes

https://www.360totalsecurity.com/nl/version/360-total-security/

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 258,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползват

• Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения De

• За сега на време идват

Публикувани изображения

Версия: 10.8.0.1382
Обновено: 2021-08-26

В последно време не ползвам 360 TS.  Не може да се инсталира на стария ми компютър с повредения хард диск.  Там сега е   

IObit Malware Fighter 8.8  Pro. От руските промоции съм си инсталирал всичките им небезплатни програми на другите другари китайци.

• 2 месеца по-късно...

VPN Proxy Master вече се инсталира заедно с 360 TS. Инсталирах 360 TS  на новия компютър заради възможностите за ъпдейт и оптимизиране на Win 10 Pro.  При деинсталиране на VPN Proxy Master  и последващо сканиране програмата ти го натрапва да го инсталираш отново , тъй като не ти бил защитен  IP -адреса.  Има безплатна и платени версии, базирани са в Сингапур.  Налице са досадни реклами при безплатната  версия.  Тези китайци пак ме изненадват -сега са решили, че подобна допълнителна програма е задължителна по отношение на компютърната сигурност.

360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползватели е.

преди 3 минути, viperdick написа:

Имена и пароли от къде? Къде ги държеше?

Никъде специално.  Сега пробвам  да сработя Кихчо със стената на Комодко.  Друго е да събере човек накуп двете най-добри безплатни програми.   Този път поне не съм с недостиг на системни ресурси.   Тепърва ще умувам кои модули ми се препокриват и какво да правя.  Аз не съм начинаещ ползвател.

• 2 години по-късно...

Могат да се сработват.   Версия:11.0.0.1105 е при една от най-интересните безплатни програми от днес.  Незнайно защо никой нищо не пише в тази тема.   Няма програма в света с повече ползватели.

преди 20 часа, attj написа:

Могат да се сработват.   Версия:11.0.0.1105 е при една от най-интересните безплатни програми от днес.  Незнайно защо никой нищо не пише в тази тема.   Няма програма в света с повече ползватели.

Абе...имам поне три адекватни отговора.....:balloonburst:ама ще те оставя сам да се сетиш...:shake_puter:

на 7.11.2021 г. в 21:53, attj написа:

360 TS няма спиране - изтри ми всички имена и пароли, защото това било несигурно като компютърна сигурност.   Трябват здрави нерви за иначе най-добрата безплатна програма в света.  С най-много ползватели е.

Случват се подобни неща при недопреценени някои настройки.  Не е нещо много важно.   Бързо се възстановяват.   

преди 4 минути, attj написа:

Случват се подобни неща при недопреценени някои настройки.  Не е нещо много важно.   Бързо се възстановяват.   

Чакай сега-значи при 360 може....ама при Kaspersky не може...!?  И веднага я обявяваме за недоразвита..!?...А 360 с подвеждащи настройки по подразбиране каква е...абсолютно развита-и да ми затрие всички пароли...и настройки...!? Айде, моля....по-добре CCleaner-a да сложа....

Нещото,което съм признал,и съм се убедил, че работи,е бекъп..на сигурна и проверена система...доколкото Windows може да е такъв........

Другото е губене на време и нерви...

Недоразвити са - щом няма двоен сандбокс-хипс контрол.   Всичките.   

преди 12 часа, attj написа:

Недоразвити са - щом няма двоен сандбокс-хипс контрол.   Всичките.   

спрете да му обръщате внимание и той сам ще млъкне ...

то туй е кон с капаци бе ... като да спориш с радио ... ти обясняваш - то не  !

не е добре човека - има нужда от доктор ...

преди 9 часа, mr. 5r0ff написа:

не е добре човека - има нужда от доктор ...

Няма нужда от доктор....всъщност може и да си прав....има нужда от доктор който да му инсталира и настрои Kaspersky и Comodo F....да пробва и тогава ще миряса....с неговата "най-ползвана програма"...:helpwanted:

преди 9 минути, Proshark написа:

Няма нужда от доктор....всъщност може и да си прав....има нужда от доктор който да му инсталира и настрои Kaspersky и Comodo F....да пробва и тогава ще миряса....с неговата "най-ползвана програма"...:helpwanted:

Няма да са налице два хипса и два сандбокса с отделни настройки.    Не е равностойно.     Неясно ли се изразявам?   

преди 2 часа, Proshark написа:

и тогава ще миряса

преди 11 часа, mr. 5r0ff написа:

преди 8 минути, mr. 5r0ff написа:

Спамиш.  Ела в темата за подпомагането да си доказваш преценката.  Или просто не спори.   Нямаш достатъчно  познания. 

на 7.06.2024 г. в 8:49, mr. 5r0ff написа:

ей „секси„ не си капацитет по темата 

и по лошо - не зачиташ мнението на хора на които това им работата от години...

и още по лошо - мислиш се за по умен от тях ...

като развалена плоча си - сам си пишеш сам си отговаряш ...

не ме карай да ти я казвам  болестта - ще ме накажат...

или всичко е цирк и просто трупаш постове ??? леле колко си зле моя ...

като на кравата малкото - паси си на свобода ... демокрация е ...

преди 42 минути, mr. 5r0ff написа:

не ме карай да ти я казвам  болестта - ще ме накажат.

Спамещ всезнайко,  който още не се е научил да е и ненаказуем.   Догонвай бубите и ти.    Не вярвате,  че е възможно и реално те  да бъдат превантивно изпреварвани.  Просто това е друг подход.

• 1 година по-късно...

360 TS e вече  Версия:11.0.0.1208.      Новост е натрапването и инсталирането на  WPS офис на Кингсофт.     Ше го пробвам и този.     Стената на Комодо може да се ползва и без включен активен антивирус.

• 5 месеца по-късно...

Тази стара версия не работи на  Win 10 и  Win 11.

преди 3 минути, attj написа:

Тази стара версия не работи на  Win 10 и  Win 11.

untitled.JPG

Така пишат руснаците в  Comss.ru.  Вероятно няма да работи пълнофункционално.    Ползвам програмата на един стар лаптоп с  Win 8.1.  При мен обаче е с техния си антивирусен енджин.  Румънските дефиниции все закъсняват.

Аз за румънски дефиниции удрям по една контролна проверка с Emsisoft Emergency Kit (версията с Bitdefender, не с ikarus). От време на време удрям и контролна с Eset Online Scanner-а или с вградения Defender. Засега не са засекли да е минало нещо през Comodo/Kaspersky. То и аз не съм засякъл де. И по-добре. Те новите вируси не са толкова деструктивни (изключвам ransomware-a). По-скоро са яко infostealers. Вече са намерили начини да заобикалят 2FA не само с cookies hijacking или sim swap attacks. Вече има атаки със spoofing на IP адресите, после се използват подобни пощи за да може да заблудят съпорта при recovery процеса. Има методи със сканиране на QR кодове от scam/phsising сайтове. Отделно ако самите пощи бъдат пробити става още по-лесно похищението на акаунти.

Специално за Epic има опция потребителя да си свали данните. Това е полезно ако акаунта бъде пробит и после трябва човек да доказва пред поддръжката, че акаунта е негов, защото от тяхна гледна точка всеки може да претендира, че е негов. :)

преди 5 часа, attj написа:

Румънските дефиниции все закъсняват.

За сега на време идват

image.png.3e837d6b34c26ced23a82991ec9f3f2a.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.