Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп не е в състояние да се свърже

Featured Replies

Компютъра е настолен със W10 и от седмица не може да се впиша в скайпа и това е. Пиша името пиша паролата и до там върти върти и накрая казва - "Скайп не е в състояние да се свърже". Иначе във WEB версията на скайпа си влизам. Лаптопа ми също е с W10 и няма никакъв проблем, също имам и друг настолен с W7 - няма и там никакъв проблем. Деинсталирах, инсталирах наново - никакъв ефект - е аман вече, нека някой помогне.

Редактирано от vescherry (преглед на промените)

Пробвахте ли да изтриете папката с профила Ви от %appdata%\Skype? Това може и да помогне. Ако сте единствен потребител изтрийте цялата папка Skype. Преди това е добре да направите резервно копие.

При мен се случи след като се ъпдейтна на скоро. Всеки път ме пита за парола и първоначални настройки. С телефона нямам проблем

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

• Автор

Изтрил съм папката цялата  appdata%\Skype. Инсталирал снъм наново най-новата версия и не ще. Пак деинсталирах всичко с Revo-то в advanced mode. Пиша си името в скайпа - намира го и излиза прозорец за паролата - вкарвам и до там върти върти  върти и накрая казва, че скайп не е в състояние да се свърже. Пробвам пак и нарочно пиша грешна парола - и наистина излиза съобщение за грешна парола. Сменях парола - уж че забравена, каза ми че ще обедини майкросовския акаунт със скайпа и пак нищо. Опитвам с друг акаунт - пак същото. Гати запека на тоз скайп...

Редактирано от vescherry (преглед на промените)

Ти си се запекъл. Аз не си падам по последните микромеки диарии. Решение има и е в другата тема.

Сега ми се обадиха и познати с 6.2 че ги изхвърлило. Ами последна няма да тръгне на стара барака без SSE2. То и повече от XP не може да се сложи. Снощи ме изхвърли пипнатата 3.8 от втория компютър заради "сменена парола". Както предния, стартиране на 4.2 за да обнови нещо и пак работи нормално.

Работата на тази програма не е свързана с функционалност. За момента иска от програмата да казва че е версия поне 7.17. Има едни пипнати версии по желанията на всеки с махнати самопроверки и антидебъгер. В тях можете да си пишете всичко и ако е над 7.17 сървърите ще са съгласни. Например в пипнатата 3.8 пише 7.8, макар че още я няма. И работи. Ако пише по-малко ще връща от стара версия до че програмата не може да работи с толкова стара ОС. Ще лъже че е сменена паролата. 

Така че който иска да говори ползва 3.8, ако иска и видео 4.2. 5 почва да бъка от реклами, 6 за да види камера иска SSE2, а и трафика за удобство на трибуквените вече не е P2P, а минава задължително през сървърите на M$. 7 дори не трансферират файлове, а ги качват на техните сървъри и дават линк.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

Нищо не ти разбрах ве Филипов, само ми стана ясно че не обичаш майкрософт. Компа е двуядрен с E8400 на 3GHz, 4GB RAM, инсталиран W10, скайп версията е най-новата 7.34.0.102. Трябва ми някакво решение, не мнение, ако не знаеш не пълни темата. Някой който е решил подобен проблем със скайпа - да сподели.

на 24.03.2017 г. в 11:53, Филипов написа:

някаква идея кво й стана на 3.8 - от снощи спря при мене

Скайп се опитва да идхвърли всичко старо и да наложи последните си версии! Засегнати са и всички стари пипнати версии. Ново решение отново има, но несъвместимостите с новите версии вече са фрапиращи. Лошото е, че Скайп няма към момента читав аналог!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 2 часа, Кумчо вълчооо написа:

Скайп се опитва да идхвърли всичко старо и да наложи последните си версии! Засегнати са и всички стари пипнати версии. Ново решение отново има, но несъвместимостите с новите версии вече са фрапиращи. Лошото е, че Скайп няма към момента читав аналог!

мдам, щом пача на руснаците 3.8 спря....

е убу - ама мен и нова версия ме изхвърля - нямало такъв абонат а да бе няма вас ви няма не мене

я кажете до коя версия върви тоз скайп на ХР

а няма аналог - е по пощата си пращаме материалите и готово, притрябвал ми мислиш много скайпа

преди 3 минути, Кумчо вълчооо написа:

Почистваш всички остатъци и регистри и тогава слагаш нова версия!

ко да чистя - то това не е инсталирано, това е ехе

руския пач

мисля че не пречи на нова за инсталиране просто щото го няма никъде като програма

преди 21 минути, дръндю написа:

мерси ама нищо не става, изтеглих последната версия само дето не тръгва

излиза някакъв прозорец бучащ

де да го знам що ще - сигурно не поддържа ХР предполагам

преди 18 часа, haidukpikaso написа:

някаква идея кво й стана на 3.8 - от снощи спря при мене

Какво не разбра- пише го и тук, и в другата тема https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-защо-не-работят-старите-версии-на-скайп/?page=11

Не си от вчера тук

И на още едно място освен в HWBG форума http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=97452

преди 4 минути, Филипов написа:

Какво не разбра- пише го и тук, и в другата тема https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-защо-не-работят-старите-версии-на-скайп/?page=11

Не си от вчера тук

И на още едно място освен в HWBG форума http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=97452

това го разбрах питам нова някаква защо не зацепва

:D

преди 3 часа, Кумчо вълчооо написа:

Засегнати са и всички стари пипнати версии.

Не пиши глупости - всичко работи! Ако на някого не работи пипнатата 3.8 - може да сложи по-нова пипната примерно 4 колкото да се логне и след това може да работи с предната.

преди 5 минути, Филипов написа:

Не пиши глупости - всичко работи! Ако на някого не работи пипнатата 3.8 - може да сложи по-нова пипната примерно 4 колкото да се логне и след това може да работи с предната.

нали от сайта им я теглих линка дедо дръндю даде по-горе

изкара една папка един текстови файл и това - е виж какво излиза като ти казвам че не работи значи не работи

не го знам кво иска ти кажи като разбираш

9080633a.jpg

Кой ти каза да теглиш от сайта? Що слушаш който не знае? Това от сайта иска IE11 и още нещо, което го няма и няма как да го има на XP. Дори и старата ти барака може да няма SSE2 инструкции на процесора. Така че посмъртно няма да тръгне. Чисти всичко и слагай 4.2 колкото да упдейтне базите и след това ако искаш се връщай на 3.8, но на него няма видео (ако ти трябва).

преди 47 минути, haidukpikaso написа:

мерси ама нищо не става, изтеглих последната версия само дето не тръгва

не съм го дал да теглиш, а да го ползваш онлайн

58db8cdeeae03_Bitmap.thumb.jpg.0ac67183eac337864754d6567e8d37b2.jpg

преди 52 минути, Филипов написа:

Кой ти каза да теглиш от сайта? Що слушаш който не знае? Това от сайта иска IE11 и още нещо, което го няма и няма как да го има на XP. Дори и старата ти барака може да няма SSE2 инструкции на процесора. Така че посмъртно няма да тръгне. Чисти всичко и слагай 4.2 колкото да упдейтне базите и след това ако искаш се връщай на 3.8, но на него няма видео (ако ти трябва).

не тръгва 4.2

преди 33 минути, дръндю написа:

не съм го дал да теглиш, а да го ползваш онлайн

58db8cdeeae03_Bitmap.thumb.jpg.0ac67183eac337864754d6567e8d37b2.jpg

ужас тва грозно нещо няма го ползвам никога, мерси все пак

преди 55 минути, haidukpikaso написа:

не тръгва 4.2

Съмнявам се. При мен, а и при други върви

на 25.03.2017 г. в 0:56, DiyEn написа:

Ей хиляди благодарности на рашките и към Филипов :) БРАВО!!! Потвърждавам  версии 4.2 и 3.8 работят при мен .. ОС WIN 7 Ultimate 32бит. Първо подкарах 4.2 после сложих 3.8 - 

Може да не върви предното, при което на офсета пише 6.18 Коригираното, а и другите вървят.

преди 11 минути, Филипов написа:

Съмнявам се. При мен, а и при други върви.

какво се съмняваш като ти казвам че не тръгва значи не тръгва - не се вписва

ей от тука го теглих

http://chat4o.com/skype-4-2/

те виж го колко работи

9080710Y.jpg

Колко пъти да ти кажа да теглиш от моите линкове? Или да провериш какво има на Offset: 0x983DB6 за 4.2.0.187 и ако е 6 да го промениш на 7?

преди 8 часа, Филипов написа:

Старите пипнати - не работят 100000000000000% и това изпробвано лично! Новите пипнати работят и тук няма спор, но имат и вирусче! Доверявам се на моята антивирусна също на 100000000000000%, която като каже ,че има вирус, значи има! Пази  тази антивирусна и поради това машината ми е чиста, като момина сълза. Всеки да си преценява обаче! Освен това малцина използват стари версии и възникват куп несъвместимости с новите т.е невъзможност за трансфер на файлове, по - лош и прекъсващ зук, саморазпадане на връзка, проблем с камери и видеовръзка и пр.

Много компромиси се насъбраха

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.