Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп не е в състояние да се свърже

Featured Replies

Хайде стига пиши глупости бе! Версиите са едни и същи, само в 4.2 е сменен един байт - от 6 на 7. Има и офсети къде се пипа. Има съвместимост и всичко работи, за говор е достатъчно 3, за видео трябва 4, за групове чатове видеочатове по-нови, не ме интересуват и не съм проверявал.

Това, че някаква тъпа антивирусна врещи, че на някакъв сайт се качват и лекарства не е повод да се пишат глупости. Дай линк към конкретен файл че е проблемен. При мен за 3 и 4 Dr.Web не се обажда.

Дори и на тези версии ако се разтърсиш има и сорс кода - пише кои проверки са махнати от оригинала. И това е от години. Никой не се е оплакал. Нататък ако микромеките искат и версия 8 - офсетите ги има и всеки да си пише каквото иска.

Глупости , ма  VirusTotal  е красноречив. WebRooT също е недвусмислен и потвърждава намереното от  VirusTotal.

Не зная колко е тъпа  WebRoot, но мен ме пази повече от успешно! По - добре повече параноя, но абсолютно чиста система и никакви проблеми! Това при положение интернет банкиране и пр.

Ако го нямаше абсолютното съвпадение нямаше да се притеснявам толкова! Обаче - Троянец!!!  Това при 4.2. Файл трансфера е невъзможен към новите версии! Не се отчита състоянието!   Други  проблеми със звук и неочакван разпад на връзка.

Изобщо по - добре ритащо, но здраво магаре отколкото кротко но сакато еднокрако! Приятно съм изненадан от новите версии на Скайп! С изключително намалена консумация на RAM са, а възможностите за настройка мгат да доведат до семпъл изглед при запазване на всички функции и в + това! При равни условия не виждам защо да използвам стари и непълнофункционални  версии! Е, уж ме следят, но и не държа архива на NASA на машината си, та...........

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Тези версии са публикувани в другата тема преди 2 години и половина. Никой не се е оплакал. Само ти ръсиш откровени глупости. Хайде да ти видя вирустотала. И име на троянеца. Понеже на мен не ми вярваш:

на 20 Август 2014 г. в 22:09, smurfavr написа:

Никой не те е спрял да ползваш последната микромека дрисня. Аз лично не смятам да сменям ОС и компютър заради нечии мераци.

Между другото темата е почната че последната версия с последната ОС не работят. Отделно haidukpikaso се намеси със старата си барака без да чете многократно написани неща, които работят.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 2 часа, Филипов написа:

Между другото темата е почната че последната версия с последната ОС не работят. Отделно haidukpikaso се намеси със старата си барака без да чете многократно написани неща, които работят.

Ми, новите версии / последната си работят чудесно и то изненадващо приятно. Много ниска консумация на RAM и великолепен звук! Рекламата се спира адски лесно. Визията може да бъде докарана до доста семпъл вид.  Всичко това под WIN 8.1

Защо се бях запънал да използвам старите и проблемни версии - не знам? Който иска да си качва на свой риск разни пипнати приложения с явна индентификация на заплахи!

преди 15 часа, Кумчо вълчооо написа:

Глупости , ма  VirusTotal  е красноречив. WebRooT също е недвусмислен и потвърждава намереното от  VirusTotal.

Ако го нямаше абсолютното съвпадение нямаше да се притеснявам толкова! Обаче - Троянец!!!  

Искам да видя линк с намереното. И с евентуално Screenshot с "потвърждението" Аз дадох. И какво ползвам си е моя работа. 

преди 5 часа, Филипов написа:

Искам да видя линк с намереното. И с евентуално Screenshot с "потвърждението" Аз дадох. И какво ползвам си е моя работа. 

Не ти казвам какво да ползваш! И моля, да не квалфицираш мненията на други потребители като - Глупости!

VirusTotal   намира това:

Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401.9500.9862
Trojan.BitCoinMiner.Win32.144
Win.Trojan.Wpbrutebot-2

WebRoot  намира това:
Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401.9500.9862

Наблюдават се и странности и в защитна стена нетипични за стандартен Скайп. Това за пипнатите версии.

Иначе да не съм офтопик отново потвърждавам ,че новите версии си работят безпроблемно и то отлично!

Искам линк да си обосновеш голословните заяжданици, както аз дадох. Това че 2 (неизвестни) от над 30 скенера показват фалшива аларма нищо не означава. А в другата теми има цитати от други потребители за проблеми. Както че и тази тема е започната точно за това.

преди 4 часа, Филипов написа:

Искам линк ххххххххх

Що се правиш на ударен бе! Редно е да кажеш истината т.е има там едни версии, но внимавайте защото! Всеки да използва ако иска и на свой риск! Линковете дето си дал са некоректни, и умишлено си скрил тези дето дават резултата цитиран от мен! Аз няма да си играя стново с несигурни продукти, че да доказвам нещо! Всеки, който иска - тегли и да види резултата. 

Сега конкретно по - темата! Ако на някои е оплескана системата, то друг въпрос, но новите версии си работат! Вярно и аз вдигнах шум, но се касаеше за старите пипнати версии4 и 5, версия, 6 и по - стара версия 7 Сега съм с последна официална версия и искренно - препоръчвам

на 29.03.2017 г. в 16:42, Филипов написа:

Колко пъти да ти кажа да теглиш от моите линкове? Или да провериш какво има на Offset: 0x983DB6 за 4.2.0.187 и ако е 6 да го промениш на 7?

би ли ми дал твоя линк - че не знам в коя скайпска тема да го търся

благодаря

второто не е на български не се разбира нищо

преди 11 минути, haidukpikaso написа:

би ли ми дал твоя линк - че не знам в коя скайпска тема да го търся

благодаря

второто не е на български не се разбира нищо

Нема да има и за седмица скайп и ко ще правиш? Спират го всички версии.

чакам работещия 4.2 ама май ще си остана с чакането

:(

Какво чакаш - да цъфнат налъмите ли?

Има линкове към 2 други форума, в които линковете си стоят и се виждат без регистрация. Има ги на предната страница и сама си ги цитирала. Други потребители сами се оправигха и констатираха че поста ми е изтрит. А сети се от кого и защо!

Цитат

Скайп в настоящем виде не имеет ничего общего с оргинальным вариантом. (Работа по протоколу p2p и все прочее). Вопрос в том, что блестящие идеи разработчиков Скайп купили не для развития и использования, а для УНИЧТОЖЕНИЯ. По банальной причине - не укладываются эти идеи в НОГИ СО ВРЕМЕНЕМ. Все мощно, идеально и практически БЕСПЛАТНО. Конечно, луше выкупить и уничтожить.

на 22 Март 2017 г. в 16:52, Eclipse2G написа:

Всеки път ме пита за парола и първоначални настройки.

Настройках "Общие настройки" Автом.авторизация при запуске Skype.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

на 2.04.2017 г. в 20:50, haidukpikaso написа:

чакам работещия 4.2 ама май ще си остана с чакането

:(

Хайдучке! Бе, аз какво ти изпратих ..... аааа! Казах ли ти с кого да се свържеш на лични тук????

преди 5 часа, Кумчо вълчооо написа:

Хайдучке! Бе, аз какво ти изпратих ..... аааа! Казах ли ти с кого да се свържеш на лични тук????

свързах се ама със смърфа

благодаря много

:clap:

3.8 я подкарахме пак ураааа

• 1 година по-късно...
на 29.03.2017 г. в 19:26, Филипов написа:

Хайде стига пиши глупости бе! Версиите са едни и същи, само в 4.2 е сменен един байт - от 6 на 7. Има и офсети къде се пипа. Има съвместимост и всичко работи, за говор е достатъчно 3, за видео трябва 4, за групове чатове видеочатове по-нови, не ме интересуват и не съм проверявал.

Това, че някаква тъпа антивирусна врещи, че на някакъв сайт се качват и лекарства не е повод да се пишат глупости. Дай линк към конкретен файл че е проблемен. При мен за 3 и 4 Dr.Web не се обажда.

Дори и на тези версии ако се разтърсиш има и сорс кода - пише кои проверки са махнати от оригинала. И това е от години. Никой не се е оплакал. Нататък ако микромеките искат и версия 8 - офсетите ги има и всеки да си пише каквото иска.

Хора, кажете пачната версия работеща. Сега съм с 5.5 но ми се разпада разговора на 50 секунда. Става само, ако и двете устройства са на един Интернет

на 4.04.2017 г. в 16:58, haidukpikaso написа:

свързах се ама със смърфа

благодаря много

:clap:

3.8 я подкарахме пак ураааа

Кажете работеща пачната версия. От доста време съм с такава, в момента съм с 5.5. От няколко дни никой не може да ми звъни, звъня само аз и разговора се разпада на 50 секунда. След 100 пъти звънкания от моя страна захапва леко за повече минути. Нормален разговор се получава , когато и двете устройства, от които се провежда Скайп разговора са на 1 Интернет. Например , когато пусна на лаптопа мобилен интернет, става връзката между скайповете на телефона и лаптопа, когато телефона е отделно, лаптопа е с Интернет от друго място се разпада на 50 секунда. Помогнете ми, защото работя със Скайп и ми е важно, а ненавиждам новите версии.

на 29.03.2017 г. в 19:26, Филипов написа:

Кажете работеща пачната версия. От доста време съм с такава, в момента съм с 5.5. От няколко дни никой не може да ми звъни, звъня само аз и разговора се разпада на 50 секунда. След 100 пъти звънкания от моя страна захапва леко за повече минути. Нормален разговор се получава , когато и двете устройства, от които се провежда Скайп разговора са на 1 Интернет. Например , когато пусна на лаптопа мобилен интернет, става връзката между скайповете на телефона и лаптопа, когато телефона е отделно, лаптопа е с Интернет от друго място се разпада на 50 секунда. Помогнете ми, защото работя със Скайп и ми е важно, а ненавиждам новите версии

Здравейте,моля за съвет! След прекъсване на актуализация на скайп,той спря да работи.Де - и реинсталирах го,но се появява само бял прозорец без да мога да го активирам?Благодаря ви!

преди 3 минути, dr_daniela написа:

Здравейте,моля за съвет! След прекъсване на актуализация на скайп,той спря да работи.Де - и реинсталирах го,но се появява само бял прозорец без да мога да го активирам?Благодаря ви!

За каква ОС става въпрос?

Деинсталирайте програмата, изтрийте всичко свързано с нея в папките %Temp% и %Appdata% - Roaming, рестартирайте , изтеглете последната версия и я инсталирайте.

А коя е операционната система и коя е версията на скайп?

Благодаря ви за съветите! Богатир,изтрих  скайп в папка Темп,но в другата се появява-/file:///C:/Windows/winsxs/FileMaps/users_default_appdata_roaming_media_center_programs_b8fc97cb3886dd3f.cdf-ms/-където не присъства скайп и непосмявам да изтрия.Много ви благодаря за отзивчивостта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.