Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Копчета на компютъра ми отказват да работят

Featured Replies

Проблема е следния... 3 от буквите на клавиатурата ми + Enter отказват да работят , трябва да ги натисна по 4-5 пъти, че да се появи буквата, даже и тогава понякога не се появява... Какъв е проблема, аз мисля,че е нещо с компютъра, а не точно заради самите копчета, защото са си изправни. А и го прави само за период от време и после всичко си е добре. Помогнете, моля ви. Ако съм сбъркала категорията извинете, просто не знаех къде да пиша.

1. Може да има боклук под копчетата.

2. Клавиатурата е счупена. Пробваш с друга клавиатура за да видиш, дали проблема е в нея или в самия Windows. Ама те, клавиатурите, сега са евтини, нема да изгубиш много, ако я смениш.

• Автор

Аз съм на лаптоп,иначе клавиатури много в нас. В момента си пишат всички кончета и всичко е наред. Но вече ми прави този проблем за 2-3 път.

В момента си пишат всички кончета и всичко е наред. Но вече ми прави този проблем за 2-3 път.

Сигурно са заспали кончетата, за това са добре, до утре може пак да се влошат. :D

Диагноза да се сложи на причината ...да се опита с рестарт, дивайс менъджера...драйвър...ала бала ...ако не е нещо механично, де

Те кончетата са сложна работа ...хах 

• Автор

Аз рестартрах компютъра няколко пъти, но то си се оправя, когато си прецени.

И какъв е лаптопа?

Нов, стар, операционна система и марка ...нещо на сервиз бил ли е ...пипат ли го други хора и как...

• Автор

На малко повече от 2г е, Windowls 8.1 , Acer ... На сервиз не е ходил, само аз си го ползвам.

Нали й казаха, то друго трудно ще е: боклуци под бутоните или проблем с клавиатурата. Не каза дали си пробвала с външна клавиатура и какъв е резултатът.

• Автор
преди 5 часа, Stoyannnov написа:

Подмяна на клавиатурата със друга от същия модел лаптоп ще оправи работата. Сещам се за един вариант, но едва ли ти е по силите, за да го пробваш.

Сподели го моля.

• Автор

Acer ... но не знам какво стана една от буквите не спира да се пише сама ... моля ви кажете ми как да я спра, компютъра ми блокирва :(

преди 2 часа, cvetiss написа:

Сещам се за един вариант, но едва ли ти е по силите, за да го пробваш.

Да се махне копчето. Ще изглежда ето така:

maxresdefault-1-8.jpg

В средата трябва да го натиснеш с нещо остро силно или с пръст силно, за да видиш дали ще извежда буквата постоянно или пак от време на време. Обаче при самото вадене/поставяне на копчето има голяма вероятност да го счупиш, затова не ти го препоръчвам. В Safe Mode пак ли прави проблем с клавиатурата?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.