Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

ЯВОР ДАЧКОВ/ ФЕЙСБУК: Никой не е заплашвал Ицо Хазарта. Колегите му в парламента знаят много добре историята. Негов приятел му се е обадил и го е посъветвал да не влиза в политиката, защото не е за него. Раздуването на това и измислиците, които разправя Хазарта по телевизорите не му правят чест. Досега излъга няколко пъти като се започне от “охраната” на Пеевски от ден първи на парламента. А е депутат едва от седмица.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 69,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, Мойра написа:

Кое е точното- че докторката е с език на хамалин и с удоволствие повтаря просташките изцепки? Че се изживява като първа подлога на собственика си Радев и последна инстанция в сфера, в която само с комсомолски плам не става, а се иска и акъл? Какво ли й е направила Цвета Караянчева в личен план, та пяна й хвърчи от перото? Месеци преди изборите, тази жена изплиска легена с всекидневните си олайвания и оплювания на всичко що мърда в асинхрон с любимия й гуру. И е жалко, че няма кой да я спре и да й напомни, че е лекар, че ръководи болница и че получава за тази си дейност, която е изтикала на силно заден план, заплата. 

преди 3 часа, Мойра написа:

Много точно казано!

Ще те разболее този Фрогнюз - тя е бивш Председател на Народното събрание на България (2017 г.–2021 г.) Родена е в Болярово.   Та кое е точно казано?

преди 35 минути, absurt написа:

Кое е точното- че докторката е с език на хамалин и с удоволствие повтаря просташките изцепки? Че се изживява като първа подлога на собственика си Радев и последна инстанция в сфера, в която само с комсомолски плам не става, а се иска и акъл? Какво ли й е направила Цвета Караянчева в личен план, та пяна й хвърчи от перото? Месеци преди изборите, тази жена изплиска легена с всекидневните си олайвания и оплювания на всичко що мърда в асинхрон с любимия й гуру. И е жалко, че няма кой да я спре и да й напомни, че е лекар, че ръководи болница и че получава за тази си дейност, която е изтикала на силно заден план, заплата. 

Точното е, че твоят гуру и собственик- свети Боко Двукнижник е с език на хамалин и всекидневно правеше просташки изцепки. И е жалко, че нямаше кой да му напомни, че е премиер и ръководи държава от ЕС и че получава за тази си дейност заплата.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Точното е, че твоят гуру и собственик- свети Боко Двукнижник е с език на хамалин и всекидневно правеше просташки изцепки. И е жалко, че нямаше кой да му напомни, че е премиер и ръководи държава от ЕС и че получава за тази си дейност заплата.

Да, Баце е с език на хамалин, а Цветеслава- учената докторка, собственост на Радев и негова подлога, по нищо не се различава в изказа от онзи, когото не харесваш точно заради простащините му... 

преди 44 минути, absurt написа:

А ти, след изборите :giggle1:

преди 8 минути, absurt написа:

Да, Баце е с език на хамалин, а Цветеслава- учената докторка, собственост на Радев и негова подлога, по нищо не се различава в изказа от онзи, когото не харесваш точно заради простащините му... 

Тая нито я знам, нито я познавам, нито съм зависим по някакъв начин от нея. Обаче от оня, чиято собственост и подлога си ти, повече от 15години зависех по един или друг начин.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Тая нито я знам, нито я познавам, нито съм зависим по някакъв начин от нея. Обаче от оня, чиято собственост и подлога си ти, повече от 15години зависех по един или друг начин.

Я, да ти имам логиката! Значи аз, която сто пъти съм написала, че за 30+ години не са ми попречили на живота и бизнеса всичките, изредили се да управляват, съм собственост и подлога на Баце, от когото ти си бил зависил по един или друг начин цели 15 години? KC9uW.gif.c2f14abf0b5d526fa15423a3ece19b58.gif

преди 2 минути, absurt написа:

Я, да ти имам логиката! Значи аз, която сто пъти съм написала, че за 30+ години не са ми попречили на живота и бизнеса всичките, изредили се да управляват, съм собственост и подлога на Баце, от когото ти си бил зависил по един или друг начин цели 15 години? KC9uW.gif.c2f14abf0b5d526fa15423a3ece19b58.gif

Когато нещо се държи като Боков трол, пише като Боков трол, плюе като Боков трол - то най-вероятно е Боков трол!

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Когато нещо се държи като Боков трол, пише като Боков трол, плюе като Боков трол - то най-вероятно е Боков трол!

Това е тема за парламента, който Боко все напуска и не желае да е депутат.   Хайде по-интелигентно, моля...

преди 47 минути, attj написа:

Това е тема за парламента, който Боко все напуска и не желае да е депутат.   Хайде по-интелигентно, моля...

След като е тама за парламента и вътре могат да пишат само хора, които разбират от политика - ти какво правиш изобщо в тази тема?

преди 20 минути, ivottoshev написа:

След като е тама за парламента и вътре могат да пишат само хора, които разбират от политика - ти какво правиш изобщо в тази тема?

Пак спамиш

преди 11 минути, attj написа:

Пак спамиш

Това, че ти не можеш да вденеш за какво пиша, не означава че спамя. Госпожа Трол и останалите потребители много добре разбират за к'во иде реч.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Това, че ти не можеш да вденеш за какво пиша, не означава че спамя. Госпожа Трол и останалите потребители много добре разбират за к'во иде реч.

Значи - за да вденем всички ни разясни връзката с българския парламент.  Тоест да докажеш, че в тази тема не си като заблудена шматка.

преди 1 час, ivottoshev написа:

А, когато някой е с ограничени умствени възможности, си е просто с ограничени умствени възможности. И никой не му е виновен за жалкия живот, който води, но на него, за да не се хвърли от по- високо, му е нужен някой, когото да обвини. В случая е Баце- цели 15 години си намираш оправдание, че не се справяш. Жал ми е за теб, а ти мрази и олайвай колкото ти е нужно, че да се почувстваш по- добре.

преди 2 часа, absurt написа:

На тошефффф логиката е от вица за старшинката и аквариума. Всеки път се доказва .Същата карикатура е.

:) 

преди 6 минути, absurt написа:

А, когато някой е с ограничени умствени възможности, си е просто с ограничени умствени възможности. И никой не му е виновен за жалкия живот, който води, но на него, за да не се хвърли от по- високо, му е нужен някой, когото да обвини. В случая е Баце- цели 15 години си намираш оправдание, че не се справяш. Жал ми е за теб, а ти мрази и олайвай колкото ти е нужно, че да се почувстваш по- добре.

е не му се подигравай на човека, все пак както е казвал, е с ТЕЛК.  Затова и не го базикам на тема здравословно състояние, въпреки че това по никакъв начин не е оправдание за глупостите които пише и жалките му "логически" пируети  :)

Не, не му се подигравам- съжалявам го. Да си с ТЕЛК не е нито срамно, нито означава да си безпомощен, освен ако не си дебилен или прикован на легло. Но, дори и да си един от двата случая, да се обявиш за зависим от един човек в рамките на 15 години и това да е премиера, е направо парадоксално. 

преди 4 минути, absurt написа:

Не, не му се подигравам- съжалявам го. Да си с ТЕЛК не е нито срамно, нито означава да си безпомощен, освен ако не си дебилен или прикован на легло. Но, дори и да си един от двата случая, да се обявиш за зависим от един човек в рамките на 15 години и това да е премиера, е направо парадоксално. 

Нека не обсъждаме здравословни състояния.  В България има много инвалиди и доста от тях са с шизофрения.   Включително и единствената ми сестра.

Когато си с ограничени умсетвени възможноси, най-често обвиняваш другите, че са с ограничени умствени възможности. и всяко второ изречение е обида. :) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Когато си с ограничени умсетвени възможноси, най-често обвиняваш другите, че са с ограничени умствени възможности. и всяко второ изречение е обида. :) 

Спам е честата причина за подобни развития.  А просто може да се спазват правилата.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Именно. Слаботелесните в главата не могат да направят разлика и се ориентират по това, дали споделяш техните виждания. Ако не, задължително си малоумник. Дори да си завършил Харвард.

преди 6 минути, Лудар написа:

Именно. Слаботелесните в главата не могат да направят разлика и се ориентират по това, дали споделяш техните виждания. Ако не, задължително си малоумник. Дори да си завършил Харвард.

Шизофренията не подбира.    Между другото, сестра ми е дипломиран лекар  психиатър-психолог ,  а сега е инвалид първа група...  Жалко е ...    Лека вечер!

преди 2 часа, absurt написа:

Завися от корумпираните чиновници. Ще ти дам пример:

Общината реши да продаде на един "правилен" човек мястото където беше автосервизът ни. Повече от 15години плащаме наем за мястото и вместо общината да го предложи първо на нас, в един прекрасен ден идва някакъв екип и почва да прави сондаж за подпочвени води. Така разбираме че парцелът е продаден и рано или късно ще трябва да се изнасяме. Сигурен съм, че новият собственик е от тези, които се "справят" и Баце им е любимец.

Ако искаш, мога да изпиша два чаршафа пост и с примерите на корупция от страна на чиновниците на Боко и вярното му кученце - Фандъкова, докато успеем да узаконим всичко на новото ни място.

А колкото до теб - много добре те знаем що за стока си. В този форум се появи малко преди първите избори миналата година и веднага почна да плюеш по всичко, което не е във възхвала на Боко, а срещу него - ни вопъл, ни стон. Нищо чудно и да се познавате с този "правилният" човек, който купи парцела. Така като те гледам, май сте от едно котило.

преди 1 час, miro20 написа:

На тошефффф логиката е от вица за старшинката и аквариума. Всеки път се доказва .Същата карикатура е.

:) 

е не му се подигравай на човека, все пак както е казвал, е с ТЕЛК.  Затова и не го базикам на тема здравословно състояние, въпреки че това по никакъв начин не е оправдание за глупостите които пише и жалките му "логически" пируети  :)

Еееех, Мирко, това с аквариума го ползваше само когато си затапен и нямаш отговор на някой мой въпрос. Сега пак ли с нещо те жегнах, или вече имаш страхова невроза от името ми и те гони някакъв вид параноя като ми видиш аватара?

Това за ТЕЛК-а не мога да те разбера защо напоследък все го изтъкваш? Мислиш, че по този начин ме засягаш или обиждаш ли? Също както си мислиш че ме засягаш с това фффф след края на името ми? Ако е така - объркал си се, за пореден път:getout:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Завися от корумпираните чиновници. Ще ти дам пример:

Общината реши да продаде на един "правилен" човек мястото където беше автосервизът ни. Повече от 15години плащаме наем за мястото и вместо общината да го предложи първо на нас, в един прекрасен ден идва някакъв екип и почва да прави сондаж за подпочвени води. Така разбираме че парцелът е продаден и рано или късно ще трябва да се изнасяме. Сигурен съм, че новият собственик е от тези, които се "справят" и Баце им е любимец.

Ако искаш, мога да изпиша два чаршафа пост и с примерите на корупция от страна на чиновниците на Боко и вярното му кученце - Фандъкова, докато успеем да узаконим всичко на новото ни място.

А колкото до теб - много добре те знаем що за стока си. В този форум се появи малко преди първите избори миналата година и веднага почна да плюеш по всичко, което не е във възхвала на Боко, а срещу него - ни вопъл, ни стон. Нищо чудно и да се познавате с този "правилният" човек, който купи парцела. Така като те гледам, май сте от едно котило.

А, аз като те гледам, въобще не си от моето котило, а от онова- ревящото и все чакащо да му пуснат аванта. Ако по закон е било разписано да ти направят предложение на теб да закупиш парцела, а не са го направили- да ги беше съдил и в ЕС, че да си защитиш правата. Ако по закон не се е изисквало, не виждам защо подсмърчаш, че не са ти го предложили. Обикновено, се наддава, когато се продава от общината. Разбра ли как се е извършила продажбата и колко е стигнала цената или просто си рИвеш, обиден че не са те предпочели заради сините ти очи?

Що се отнася до мен, съжалявам, но не ми е объркал живота, Борисов, че да го сънувам и денонощно да ми е в мислите, и да го мразя като че ли ми е отнел най- милото. Казала съм неведнъж, че не бива повече да управляват, герберите. И откакто не са във властта, Баце не ми е интересен. Каквото си е надробил, ще го сърба, но то не е това, което на теб ти се иска да бъде- да го изчегъртат, щото го държиш лично отговорен за собствените си неспособности.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.