Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският парламент

Featured Replies

Абе нещо такова беше. 😆

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 69,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само да допълня, че шишакът над мен е типичният пример за подривна дейност. Той ще дойде да ви обяснява, че въпросният американски селяк е толкова трогнат от страданието ви, че решава ей така да задел

• Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон Има ли учудени или все още невярващи, че ни управлява мафия?  

• Емил Костов
    Емил Костов

Е нали се сещаш, че това е просто трик. Нито БСП, нито ГЕРБ ще си замразяват заплатите. Че и 82 въздържали се. За какво се въздържат.  А това, че в параламентя нямат срам се вижда отдавна. Депутатите

Публикувани изображения

преди 12 минути, miro20 написа:

От всичките скандали с жилища, Цветанов който не одобрявам заради тотално грешната си политика след раздялата с ГЕРБ,  всъщност се оказа най редовен със напълно законна замяна и доплащане изцяло на пазарни цени.

Докато Зеления Чорап има за какво да отговаря когато е назначавал Деса Мерцедеса и когато е ползвал неправомерно служебно жилище, което после препродал на високи цени ... или нещо такова беше... тук бе писано доста в темата за пРезилдента .

а случайно Радев да е убил някой и да го е изял а за цветанов стана ясно че един апартамент го е продал 6 пъти 

Другари, Гергов като вземе панаира в Пловдив, какво ще прави с него. Не съм объркал темата, не се притеснявайте. В народното събрание не веднъж се приемаха, или променяха закони в нечия частна полза. 

П.П. Сетих се един вариант, като се позволи на Гергов да стане и панаирен монополист, ше сдела кочинка за Курнелия в някоя от палатите.

преди 28 минути, attj написа:

аз Герберски трол си чакам да ми кажеш какво е мнението на къдравата сю за пожарникара еднокнижец и кой корупциони схеми на ГЕРБ служебното правителство е заменило със свой и Да ми кажеш една българска фирма която ще ти издаде фактура преди да си платил  https://www.mediapool.bg/daniel-mitov-zamenyat-edna-koruptsionna-shema-s-druga-news322710.html

преди 1 минута, attj написа:

Нинов, толкова ли е трудно да пишеш по темата и без грешки по възможност?

това е по темата точно колкото и твоето а си чакам и отговорите

преди 11 минути, ninov написа:

това е по темата точно колкото и твоето а си чакам и отговорите

Моето си е по темата, не е като твоето, чакай си отговорите...  И аз чакам  да не правиш грешки.   

преди 1 час, attj написа:

Моето си е по темата, не е като твоето, чакай си отговорите...  И аз чакам  да не правиш грешки.   

опрките на севда арнаудова че гонят минеков от парламента да ама не никой не изгони минеков от парламента  това е поредната ви лъжа на герберските тролове 

преди 13 минути, ninov написа:

опрките на севда арнаудова че гонят минеков от парламента да ама не никой не изгони минеков от парламента  това е поредната ви лъжа на герберските тролове 

Нарочно ли искаш да изглеждаш неграмотен!?  Знаеш ли колко ме интересува мнението ти?   Стига ми цирка в парламента, който тепърва започва.

преди 41 минути, attj написа:

Нарочно ли искаш да изглеждаш неграмотен!?  Знаеш ли колко ме интересува мнението ти?   Стига ми цирка в парламента, който тепърва започва.

ще си пиша както намеря за добре а ти спазвай правилата на калдата да знам че за вас троловете на ГЕРБ те не важат но все пак ги спазвай

преди 3 минути, ninov написа:

ще си пиша както намеря за добре а ти спазвай правилата на калдата да знам че за вас троловете на ГЕРБ те не важат но все пак ги спазвай

Пиша правилно и по темата, без да съм трол като теб.  Би ме било срам да троля -ако пишех като теб.  Каква промяна ще правят такива като теб?  Вие себе си първо променете.  И пак нищо не пишеш по темата за народното събрание.

преди 22 минути, attj написа:

Пиша правилно и по темата, без да съм трол като теб.  Би ме било срам да троля -ако пишех като теб.  Каква промяна ще правят такива като теб?  Вие себе си първо променете.  И пак нищо не пишеш по темата за народното събрание.

да и това е по темата нали а не разбрахте ли че троловете си личите от далече

Фашиста гробар пак се оакал в парламента.

Всички мислеха че след  последните два провалени парламента, културата ще се върне в общуването там, но уви ... с такъв министър на културата, това е мисия невъзможна.

Малкоотзиви от мрежата

Коментар на фотожурналиста Цветан Томчев:
Цитат

“Бях в Народното събрание за два часа. Споделям с тревога натрапливото ми усещане за настъпващ авторитаризъм в България! Проф.Минеков бършеше сълзи от смях на трибунката на НС и не отговори на нито един конкретен въпрос по казуса с гонението на "Труд". Нелепо и недостойно за български министър, за преподавател, творец и човек на изкуството,нелепо за български мъж! Нито един конкретен отговор на зададени въпроси за вестник "Труд"! Представители на всички партии със садистично удоволствие подкрепяха разправата и полицейщината на Минеков, радват се на каламбура, че той можело да си размени мястото с Бойко Рашков... Радостта от боя по "Труд" заслепи екзекуторите на вестника и никой не допусна вероятната развръзка когато "Труд" спечели административното дело и кой ще плаща сметките за този позор!
Най-гадно беше изказването на Костадин Костадинов, който вкара поредната опорка в действията на партиятата си - РЕФЕРЕНДУМ! Почва се с темата за референдум за ваксинацията и за Зелен сертификат! После референдум за президентска република. После за излизането на България от НАТО и ЕС !
Всички лидери на партии в това 47-мо НС се изказаха в полза на полицийщината! Братя, нищо добро не ни чака в Нова путиновска България! Господ да пази България!

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10225995750337393

Цитат

Лелеее, този развален грамофон, службашът Минеков, изобщо не е добре!
В пленарна зала днес сутринта служебният министър на културата говорѝ за бити деца по време на протестите през лятото на 2020 г.. Помните ли?! Това беше един от поредицата гафове на Мая Манолова - тя се възмути, че на “жълтите павета” е повалено дете - оказа се, че това е фотографка-миньонче от Булфото!
Велислав Минеков поиска ГЕРБ да даде обяснения за “уволнението на Силвия Великова”. Не, тя не беше уволнена. Беше преместена в друго предаване, после тогавашният премиер Бойко Борисов обясни, че Силвия Великова му е звъняла 5 пъти, той се застъпи за нея и тя беше възстановена в исканото от нея предаване, въпреки че беше направила непростим гаф - беше съобщила в ефир данните на непълнолетно дете от Пловдив, обвинено прибързано за интерес към сайтове на джихадисти. Николай Кръстев, член на ръководството на БНР, беше наказан несправедливо заради нея.
Веселин Дремджиев, когото искрено уважавам и ценя, не беше уволнен от Bulgaria on air, просто собствениците на телевизията му бяха предложили по-ниска заплата, заради политика на икономии, и той напусна.
Милен Цветков, светла му памет, беше уволняван от няколко телевизии от собствениците им. Сашо Диков напусна Нова, не заради критични предавания, а по финансови въпроси.
Ако оня Трайков, който лани спря тока на софийското метро, пише речите на министъра - спукана му е работата!
Впрочем, спомням си едно участие на “Отровното трио” при Сашо Диков в Евроком - водещият показа лъскаво ателие в престижен столичен квартал и попита как Минеков се е сдобил с него. Сегашният културен министър некултурно се изрепчи и каза, че няма да отговаря на никакви въпроси за имотите си.
Велислав Минеков няма да остане в историята като склуптор, ще остане като политически номад и службогонец.
… “Отровният”, дето носеше ковчезите по “Ларгото” заяви, че бил от тези, които събудили българския народ.
О, да, българският народ един ден се събуди и се отврати от тези, които искаха промяна за лично ползване и я употребиха.

Цитат

Точно пък Тошко Йорданов ли ще сипе обвинения за потъпкване на свободата на словото?!
Ти се скрий и замълчи, ако трябва да използвам твоите думи в пленарна зала, сценаристче!
Аз, Светослав Иванов, Любомир Огнянов и Валерия Велева, през ноември 2018 г., бяхме грубо наплюти от същия този Тошко Йорданов, защото написахме критични коментари за подлизурското и смехотворно интервю на Слави Трифонов с Бойко Борисов.
Слави Трифонов стигна дотам да използва гостуването на главния прокурор Сотир Цацаров в студиото му, за да зададе (уж!) въпрос, с който тиражира лъжа и клевета за мен, заради която Маргарита Михнева беше осъдена от СГС и ВКС.
Засрами се, Тошко Йорданов! Ако изобщо знаеш какво е срам.
И се скрий в пещерата на комплексите си.

http://epicenter.bg/article/Zasedanie-na-Narodnoto-sabranie--Na-zhivo-/267759/2/0?fbclid=IwAR2HAZ0q3nhPhylPnJv4LkS_20CZgqcgVvrYNtWLnhIPX_gblS3ev0fqeBw

преди 20 минути, miro20 написа:

Фашиста гробар пак се оакал в парламента.

Всички мислеха че след  последните два провалени парламента, културата ще се върне в общуването там, но уви ... с такъв министър на културата, това е мисия невъзможна.

Малкоотзиви от мрежата

Коментар на фотожурналиста Цветан Томчев:

https://www.facebook.com/sonia.koltuklieva/posts/10225995750337393

http://epicenter.bg/article/Zasedanie-na-Narodnoto-sabranie--Na-zhivo-/267759/2/0?fbclid=IwAR2HAZ0q3nhPhylPnJv4LkS_20CZgqcgVvrYNtWLnhIPX_gblS3ev0fqeBw

Ревът в хаоса е музика за ушите. Бесней, комуне :yanim:

преди 11 минути, M.Николов написа:

Ще се разплача.

:giggle1:

Миро вече плаче за тебе.

преди 17 минути, M.Николов написа:

Ще се разплача.

и аз като чух как им го наби първо Тошко Йорданов а после и уволнената заради Антон Тодоров  Анна Цолова

https://fakti.bg/bulgaria/635776-anna-colova-mediite-koito-sluguvaha-na-gerb-i-dps-ubiha-jurnalistikata

преди 49 минути, N1K17Y написа:

Ревът в хаоса е музика за ушите. Бесней, комуне :yanim:

хахаха тоя ми вика комуне :) :) :)  

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1531906537172428

Росен Желязков пред медиите по отношение на използването от ГЕРБ на 16-ти и 17-ти етаж от административната сграда към НДК:
‼️ Административната сграда към НДК, където се помещава централа на ГЕРБ, е частна държавна собственост от 2010 г. и се управлява от областния управител. Тя не принадлежи към капитала на търговското дружество НДК, респективно няма касателство с министъра на културата.
🟢 По смисъла на Закона за политическите партии ГЕРБ има право за централното си ръководство да получи офиси за осъществяване на своята дейност. Така в съответствие със законовите изисквания се ползват в срок до 10 години от ГЕРБ.
🔴 Основанията за прекратяване на договора за ползване са изрични. Те са неплащане на експлоатационни разходи, преотдаване или преотстъпване за ползване на помещенията на трети лица, извършване на търговска или стопанска дейност, както и загубата на качеството парламентарно представена партия с парламентарна група. Нито едно от тези основания не е налице, за да си позволява някой да всява внушения.
❌ В момента няма как да дойде полиция в Централата на ГЕРБ, освен ако не е на гости. Защото единствените компетентни са областният управител и Министерски съвет. Не виждаме защо министър Минеков има такава фиксация по темата? Основания просто няма, защото ГЕРБ е парламентарно представена партия с парламентарна група, не преотдава помещенията и няма непогасени задължения.
преди 1 час, ninov написа:

и аз като чух как им го наби първо Тошко Йорданов а после и уволнената заради Антон Тодоров  Анна Цолова

https://fakti.bg/bulgaria/635776-anna-colova-mediite-koito-sluguvaha-na-gerb-i-dps-ubiha-jurnalistikata

Ами ето ви едно сравнение и дали ГЕРБ нямат право да говорят за свобода на словото :hush:

ХРИСТО СТОЯНОВ/ФЕЙСБУК: НЯМА КОАЛИЦИЯ, ИМА ОРТАЦИ
Има едно момченце от БСП, Симов чини ми се, днес бе учудено, че ГЕРБ говорят за свобода на словото и това било абсурдно. И това го казва наследник на БКП. Личен опит: Единадесет години чаках първа книга, която излезе през 1986 година. На ръкописа се мъдреше ей-такъв огромен червен печат, на който пишеше: "РЪКОПИСЪТ НЕ СЪДЪРЖА ДЪРЖАВНА И ВОЕННА ТАЙНА"... Книгата ми бе поезия, която не съдържаше държавна, военна и, вероятно партийна тайна. През 1999 година, по време на правителството на Костов - доколкото знам ДБ са ортаци сега с БСП - това е точната дума, не "коалиционен партньор", а ортак - образуваха следствено дело за книгата ми "Скритият живот на една помакиня". Апропо, това е първата следствена книга в българската литература. Сега има набези срещу вестник "Труд"... По времето на ГЕРБ БСП си направи телевизия, излязоха десетки книги против Бойко Борисов, "Шоуто на НЕопозиционния Слави" бълваше скеч след скеч, Сашо Диков е в "ЕВРОКОМ" и дори за бездарие не го изхвърлят от там. Някои направиха бърза политическа кариера с яйца, домати, риба и кибрит. Излизаха какви ли не снимки безнаказано из медиите - премиерът гол, премиерът облечен, премиерът спи, премиерът с чаршаф, премиерът с презерватив, премиерът с ползван презерватив, премиерът с нощно шкафче и т.н. И това Симов нарича липса на свобода на словото, а забранени книги, неиздавани книги се нарича свобода на словото... И на това нещо Симов му се дава трибуна да бръщолеви глупости... А да му кажа ли какво направи БКП със Сашо Сладура, с Никола Петков, с Трифон Кунев... По това какво говори разбирам, че всъщност на трибуната на НС днес бе излязъл отличникът по Диамат и Истмат, но пък чак толкова нищо да не научиш от близката история ми идва малко ташкън... Ама какво може да искаш от членове на партия, която дори "партия" изписваше четиридесет и пет години с главно "П"... А две "П-ъта" правят ортаклък...
преди 40 минути, miro20 написа:

Има едно момченце от БСП, Симов чини ми се, днес бе учудено, че ГЕРБ говорят за свобода на словото и това било абсурдно.

Мирко, я питай тоя Хр. Стоянов по времето на Боко до кое място стигнахме по "свобода на словото"

Медиите бързо се ориентират :

https://www.facebook.com/StopFakeBG/posts/4697587200287298

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Мирко, я питай тоя Хр. Стоянов по времето на Боко до кое място стигнахме по "свобода на словото"

Ами той ти го е обяснил. Ако си прочел и разбрал нещо от текста де... Щото май не.

преди 14 часа, miro20 написа:

хахаха тоя ми вика комуне :) :) :)  

https://www.facebook.com/GerbBulgaria1/posts/1531906537172428

Росен Желязков пред медиите по отношение на използването от ГЕРБ на 16-ти и 17-ти етаж от административната сграда към НДК:
‼️ Административната сграда към НДК, където се помещава централа на ГЕРБ, е частна държавна собственост от 2010 г. и се управлява от областния управител. Тя не принадлежи към капитала на търговското дружество НДК, респективно няма касателство с министъра на културата.
🟢 По смисъла на Закона за политическите партии ГЕРБ има право за централното си ръководство да получи офиси за осъществяване на своята дейност. Така в съответствие със законовите изисквания се ползват в срок до 10 години от ГЕРБ.
🔴 Основанията за прекратяване на договора за ползване са изрични. Те са неплащане на експлоатационни разходи, преотдаване или преотстъпване за ползване на помещенията на трети лица, извършване на търговска или стопанска дейност, както и загубата на качеството парламентарно представена партия с парламентарна група. Нито едно от тези основания не е налице, за да си позволява някой да всява внушения.
❌ В момента няма как да дойде полиция в Централата на ГЕРБ, освен ако не е на гости. Защото единствените компетентни са областният управител и Министерски съвет. Не виждаме защо министър Минеков има такава фиксация по темата? Основания просто няма, защото ГЕРБ е парламентарно представена партия с парламентарна група, не преотдава помещенията и няма непогасени задължения.

Ами ето ви едно сравнение и дали ГЕРБ нямат право да говорят за свобода на словото :hush:

Има едно момченце от БСП, Симов чини ми се, днес бе учудено, че ГЕРБ говорят за свобода на словото и това било абсурдно. И това го казва наследник на БКП. Личен опит: Единадесет години чаках първа книга, която излезе през 1986 година. На ръкописа се мъдреше ей-такъв огромен червен печат, на който пишеше: "РЪКОПИСЪТ НЕ СЪДЪРЖА ДЪРЖАВНА И ВОЕННА ТАЙНА"... Книгата ми бе поезия, която не съдържаше държавна, военна и, вероятно партийна тайна. През 1999 година, по време на правителството на Костов - доколкото знам ДБ са ортаци сега с БСП - това е точната дума, не "коалиционен партньор", а ортак - образуваха следствено дело за книгата ми "Скритият живот на една помакиня". Апропо, това е първата следствена книга в българската литература. Сега има набези срещу вестник "Труд"... По времето на ГЕРБ БСП си направи телевизия, излязоха десетки книги против Бойко Борисов, "Шоуто на НЕопозиционния Слави" бълваше скеч след скеч, Сашо Диков е в "ЕВРОКОМ" и дори за бездарие не го изхвърлят от там. Някои направиха бърза политическа кариера с яйца, домати, риба и кибрит. Излизаха какви ли не снимки безнаказано из медиите - премиерът гол, премиерът облечен, премиерът спи, премиерът с чаршаф, премиерът с презерватив, премиерът с ползван презерватив, премиерът с нощно шкафче и т.н. И това Симов нарича липса на свобода на словото, а забранени книги, неиздавани книги се нарича свобода на словото... И на това нещо Симов му се дава трибуна да бръщолеви глупости... А да му кажа ли какво направи БКП със Сашо Сладура, с Никола Петков, с Трифон Кунев... По това какво говори разбирам, че всъщност на трибуната на НС днес бе излязъл отличникът по Диамат и Истмат, но пък чак толкова нищо да не научиш от близката история ми идва малко ташкън... Ама какво може да искаш от членове на партия, която дори "партия" изписваше четиридесет и пет години с главно "П"... А две "П-ъта" правят ортаклък...

значи ми даваш мнението на някой зависим от ГЕРБ и казваш че е по меродавно от мнението на хора пострадали от цензурата на ГЕРБ

1 ще ти напомня че БТВ свали от ефир поради цензура предаване на Слави

2 уволни  Анна Цолова заради Антон Тодоров

чети и реви герберски трол   https://fakti.bg/bulgaria/635776-anna-colova-mediite-koito-sluguvaha-na-gerb-i-dps-ubiha-jurnalistikata

преди 1 час, ninov написа:

1 ще ти напомня че БТВ свали от ефир поради цензура предаване на Слави

Два пъти Милен Цветков. Два пъти Сашо Диков. Един път Люба Кулезич. Даже Коритаров го изхвърлиха от BTV, през 2010, въпреки че той симпатизираше на Герберите! 

Даже и ТРУД беше някакъв сносен вестник по времето на Тошо Тошев, преди подлогата Блъсков. 

Мария Стоянова, изгонена от БНТ защото докато беше в СЕМ, не подкрепи Кошлуковчето.

Камен Алипиев - свален от ефир. Защото участва в протест срещу Кошлукчето!

Валя Ахчийска, Искра Ангелова свалени от ефир на БНТ

Дарина Сарелска- беше директор на новините на НОВА. Махната.

Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Марин Николов от НОВА.

2016 Лили Маринкова освободена от БНР

Силвия Великова. и още много!

Всичката заслуга на мафията ГЕРБ

Националния ефир на 90% е купен от мафията герб. Къде с пари, къде с заплахи. А и няма още кой да смени 5 те к@рви от СЕМ

За какво се занимаваш с промити мозъци! Тия няколко тук, са точно като хитлеристите на времето. Един им изкрещи "ЗИК"  - и цялата побъркана маса реве "ХАЙЛ!" Те са по-зле и от фашистите!

Загрижили се от Герб за свободата на словото. Смях в залата!

преди 17 часа, M.Николов написа:

Ще се разплача.

Няма ли да ти стане по-весело като съберат в една стая Минеков и Рашков -да си говорят за бесилки, ковчези, човекоядци, поръчкови убийци  и т.н. Колко им е акъла и на двамата...    Какво е то това в парламента    https://news.bg/politics/za-minekov-e-chest-da-go-sravnyavat-s-boyko-rashkov.html

Изтеглят за поправки на опасни дефекти партида от електромобилите, за които Кирил Петков подписа да се произвеждат в България.

Спомням си думите на един мой бивш шев...беше ЗКПЧ като карах генерал щабната...Викаше така... "Що е родно, все си е негодно!" .......

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.