Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравен имейл

Featured Replies

Тази странична уличка,която ако си си забравил имейла с които си си регистрирал фейсбук профила и си направиш нов имейл със същото име,ще можеш да си възстановиш профила винаги ли ваши?

Аз ли съм много прост, или никой не може да разбере какво иска автора ?

• Автор
преди 4 минути, niki292002 написа:

Аз ли съм много прост, или никой не може да разбере какво иска автора ?

Искам да разбера след като съм си забравил имейла за профила и след като се предполага,че не съм си ползвал същия имейл от над 3 месеца той се изтрива,винаги ли ще помогне ако си направя същия имейл с който съм си регистрирал профила.Смисъл дали ще успея да вляза пак в профила си.Защото не ми се получава.Предполагам защото не ми изписва целия имейл на който ще ми прати кода,а няколко букви и трябва да го гадая

имаш ли Алтернативен адрес към тази поща от facebooka ти 

Никога не си играйте с подобни неща. Когато си правите регистрации си помнете пароли, пощи, тайни въпроси и оторизации. Иначе ще си патите. Това не се ли разбра вече. Колко опарени трябва да има?

ако си бил достатъчно умен да си направиш публичен мейла и да се вижда от всички

може да си направиш нов рег

и да се потърсиш и да видиш кой е мейла 

преди 3 часа, xThebesTx написа:

и си направиш нов имейл със същото име

и как ще си направиш мейл със същото име .....

който забравя си записва ....

преди 1 час, Емил Костов написа:

тайни въпроси

тва го измислил някой малумник

а за кетчап с картинките шрифтовете да не говорим ....

New_Bitmap_Image_4.jpg

Ами за обикновен потребител какво трябва да се измисли. Дай пример тогава. Аз работя с подобни потребители и ти гарантирам, че и това не им е ясно. 

Това става само когато мейла с който си бил регистриран е изтрит и го няма в базата данни на мейл доставчика(както правят абв), тогава можеш без проблем да направиш регистрация със същото име и пак ще си работи защото във фейсбук ще си стои същия тоя мейл, обаче няма как да направиш регистрация на друг домейн и да се логваш със този мейл защото във фейсбук е записано друго.

• Автор
преди 2 часа, Mr.n0b0dy написа:

Това става само когато мейла с който си бил регистриран е изтрит и го няма в базата данни на мейл доставчика(както правят абв), тогава можеш без проблем да направиш регистрация със същото име и пак ще си работи защото във фейсбук ще си стои същия тоя мейл, обаче няма как да направиш регистрация на друг домейн и да се логваш със този мейл защото във фейсбук е записано друго.

С няколко думи ако дори си направя имейл със същото име като това на имейла на фейсбук профила ми,пак може да не стане.Защото сега като ми изпраща писмо с 6 цифрен код,за да си нулирам паролата,ми казва на еди кои си имейл ви изпращаме тоя код за нулиране на паролата,обаче не ми показва целия имейл,а само първата и последната буква и аз сега налучквам и правя различни имейли в които чакам да ми се прати това писмо...Значи може и да не съм улучил точното име?

преди 13 минути, xThebesTx написа:

С няколко думи ако дори си направя имейл със същото име като това на имейла на фейсбук профила ми,пак може да не стане.Защото сега като ми изпраща писмо с 6 цифрен код,за да си нулирам паролата,ми казва на еди кои си имейл ви изпращаме тоя код за нулиране на паролата,обаче не ми показва целия имейл,а само първата и последната буква и аз сега налучквам и правя различни имейли в които чакам да ми се прати това писмо...Значи може и да не съм улучил точното име?

Ако си регистриран със @abv.bg дори и да направиш регистрация във @gmail.com със същото име няма да стане защото ти си регистриран със друг мейл доставчик във фейсбук. Ако знаеш къде си регистриран просто се опитай да си спомниш никнейма и паролата. Или ако си го направил публичен(което по принцип не е препоръчително) кажи на някой твой познат да ти каже дали се вижда мейла в профила ти.

• Автор
преди 9 минути, Mr.n0b0dy написа:

Ако си регистриран със @abv.bg дори и да направиш регистрация във @gmail.com със същото име няма да стане защото ти си регистриран със друг мейл доставчик във фейсбук. Ако знаеш къде си регистриран просто се опитай да си спомниш никнейма и паролата. Или ако си го направил публичен(което по принцип не е препоръчително) кажи на някой твой познат да ти каже дали се вижда мейла в профила ти.

То това е ясно,че трябва да бъде @abv.bg

И паролата ли не си знаеш за мейла?

• Автор
преди 4 минути, Mr.n0b0dy написа:

И паролата ли не си знаеш за мейла?

Нищо не си спомням.

добре де ако си с статично ип питай админите на @абв

Редактирано от Без умствен капацитет (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

добре де ако си с статично ип питай админите на @абж

Затова се бях сетил,обаче не бях сигорен дали ип-то от тогава ми е същото,писах им все пак и така може да се получи,благодаря че ме подсети

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Ами за обикновен потребител какво трябва да се измисли. Дай пример тогава. Аз работя с подобни потребители и ти гарантирам, че и това не им е ясно. 

примерно да не са задължетелни за регистрация а по избор и за какво кутчупа  е замазан

преди 22 минути, xThebesTx написа:

Казаха че е невъзможно да ми покажат имейлите

какво ти е името във фейса и какво имаш на картинката ?

• Автор
преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

примерно да не са задължетелни за регистрация а по избор и за какво кутчупа  е замазан

какво ти е името във фейса и какво имаш на картинката ?

Какво значение има?

епа хубаво гледай си работата темата може да се изтрие .

• Автор
преди 4 минути, Yvan Sergeev написа:

епа хубаво гледай си работата темата може да се изтрие .

Кво да си гледам работата,ако си мислиш,че не съм се сетил,че може имейла ми може да се вижда публично в профила...

не знаем какво си  сетил и какво не  няма да вадиме с ченгел от устата и да   питаш защо .

Редактирано от Yvan Sergeev (преглед на промените)

Що ли обръщате внимание на хлапетии, искащи да хакнат чужди профили? Не си знаел пощата, паролата, телефона и нищичко . . . Хайде бе . . .  Що ли си мислиш че всички като теб хрупат доматите с колците? А? 

• Автор
преди 2 часа, Филипов написа:

Що ли обръщате внимание на хлапетии, искащи да хакнат чужди профили? Не си знаел пощата, паролата, телефона и нищичко . . . Хайде бе . . .  Що ли си мислиш че всички като теб хрупат доматите с колците? А? 

Да точно така,опитвам се да хакна профила на някои,балък няма какво да прави тръгва да ми се прави да интересен....

• 2 години по-късно...
преди 28 минути, Таня Божикова написа:

Не съм наясно с техниката и незнам какво да правя

Винаги ми изписва или грешен имейл или грешна парола и не мога да влезна

Затова е направено така - ако не знаеш нечие потребителско име или парола, да не можеш да му влезеш в пощата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.