Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с хард диск

Featured Replies

преди 7 минути, peppone1 написа:

Не се доверявайте на безплатни досовски програми, добрата програма иска качествена високобитова операционна система.

От известно време наблюдавам че всеки втори пост ви е за темата с бисерите но тука вече надминахте  себе си.
Бихте ли ни посветили в знанията си и по писането на софтуер? Ще ви помоля да не ме пращате в google ако нямате отговор а да ни кажете какви са предимствата и недостатъците на софтуера кога е под DOS и кога е под високобитова OS за чекването на един хард диск ?

преди 17 часа, peppone1 написа:

Няма дефектен харддиск, който HD Tune Pro не е засякла. ..........Не се доверявайте на безплатни досовски програми, добрата програма иска качествена високобитова операционна система.

Скъсай си средното образование, ако имаш такова. Ти изобщо не знаеш как работи софтуерa, че даже дали знаеш изобщо как работи компютъра. Тия твоите филми само ти си ги знаеш, и само при теб работят. Аз слагам точка тука. С черна станция няма как да се спори!

преди 17 часа, BMW Маниак написа:

От известно време наблюдавам че всеки втори пост ви е за темата с бисерите но тука вече надминахте  себе си.
Бихте ли ни посветили в знанията си и по писането на софтуер? Ще ви помоля да не ме пращате в google ако нямате отговор а да ни кажете какви са предимствата и недостатъците на софтуера кога е под DOS и кога е под високобитова OS за чекването на един хард диск ?

Не, не знам как се пише софтуеър, но знам кой софтуеър работи добре и бих го препоръчал, но не препоръчвам програмата Victoria в конкретния случай, за други цели тя може да е добра.

преди 22 минути, Stoyannnov написа:

Скъсай си средното образование, ако имаш такова. Ти изобщо не знаеш как работи даден софтуер, че даже дали знаеш изобщо как работи компютъра. Тия твоите филми само ти си ги знаеш, и само при теб работят. Аз слагам точка тука. С черна станция няма как да се спори!

И ти не знаеш как работи компютъра, защото няма от къде да го научиш. Това е тайна от най-високо ниво и не е за простолюдието, знаят я само производителите, писачите на Майкрософт и народа до тази информация никога не ще достигне, на програмистите се дават готови образци по които да работят, а кой ги крои тези шаблони, някой друг знае.

И така, ползвайте спокойно пробната версия на HD Tune Pro и ще спите спокойно. Тя ще ви засече дори добре работещият хардд диск като дефектен. Ако харддиска ви е закачен като втори, можете успешно да го изтриете със същата програма.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 часа, peppone1 написа:

Като начало тествай харддиска с пробната версия на HD Tune Pro, тази безплатната е много орязана и не показва всички грешки.

...................................

Точно пък Виктория и другите Досовски програми не откриват никакви грешки, които HD Tune Pro успява да засече. Освен лошите сектори,

............................................

И така, ползвайте спокойно пробната версия на HD Tune Pro и ще спите спокойно. Тя ще ви засече дори добре работещият хардд диск като дефектен.

Явно имаш някаква тежка форма на психични отклонения, защото вичи ми е трудно да ти следя мислите. 

Последно HD Tune Pro открива или не проблеми, че съвсем се обърках?

И пак да кажа 

Цитат

Според новата политика на калдата такива умници като тебе не само, че не се банват или трият за писане на глупости напротив насърчават се за да има екшън и писане по форума.....

Доказва го факта, че ти се позволява да спориш и да ръсиш глупости с няколко редактора и с няколко члена на HAT и HJT.

преди 36 минути, pconline написа:

няколко редактора и с няколко члена на HAT и HJT.

а стига ве
виж тука ко пиши....баш мастур
:lol6:

5912a1855c4b1_Bitmap.jpg.47787b2dccfd0b3c04fa7dc1d002c3cb.jpg

преди 5 часа, pconline написа:

Явно имаш някаква тежка форма на психични отклонения, защото вичи ми е трудно да ти следя мислите. 

Последно HD Tune Pro открива или не проблеми, че съвсем се обърках?

И пак да кажа 

Доказва го факта, че ти се позволява да спориш и да ръсиш глупости с няколко редактора и с няколко члена на HAT и HJT.

Добре че не направиха теб модератор. Няма да търпя да леете лъжи по целия форум, когато целта е да се помага на хората, аз дадох моите препоръки, нека питащият сам прецени на кой да се довери, дали на беснеещите, разделяйки и владейки и други теоритици или ще потърсят нещо изпробвано. Ако някой иска да си скапе харддиска като го трие по цяла седмица с Виктория или иска за 1-2 часа да му се свърши работа, нека ползва HD Tune Pro или DBAN, другите досовски програми от HBCD пакета не работят.

Стига сте развявали вашият първи и последен компютър закичен в подписа ви и да се изказвате като практици.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Към автора на темата - не се шашкай излишно. Има една тибетска мъдрост: ако можеш да промениш нещо, няма защо да се ядосваш-взимаш нещата в свои ръце и ги правиш според твоите потребности, ако пък не можеш какъв е смисълът да се ядосваш щом нищо не зависи от теб.

В този смисъл ти загатнаха какво можеш да направиш-запази  си нужната информация и преформатирай диска - това се отнася до първата част на тибетската мъдрост. После спокойно си чакай да му дойде края и да си купиш нов-това вече е втората част, когато нищо не зависи от теб. Софтуерните програми трудно ще ти покажат точно кога ще ти се скапе диска. Има обаче един симптом, който аз и хора, които са ме питали винаги сме го имал при лош диск- чува се  леко стържене от диска и видимо приложенията, които отваряш започват да работят по-бавно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.