Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Писна ми от гейски изпълнения

Featured Replies

Винаги съм си задавал един въпрос за гейовете и още си го задавам - кой е родил тия гейове? Ако се замислим, в 90% от случаите трябва да е негей. Но ако е така, то гея е последната издънка на рода и рода умира. И за това трябва да се радваме и толерираме гейовете? Добре, нямаш поколение, но защо парадираш с това?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 часа, язе написа:

Изобщо не е вярно. Питай някой педал... Ерогенните им зони са същите, като на хетеросексуалните.

Трудно е за неспециалист да различи , кой е истински и кой се прави на такъв . Някои са просто психически "слаби" , като жените . Хем иска да е дама , ползвайки се от привилегии , хем пък е феминистка .... Стават такива , поради някаква материална и социална изгода . За тях това е изгодно . 

Проблемът е , че стават все повече нагли !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

На мен пък ми писна от хомофобски изпълнения. Авторът реве като жена, в която не иска да се превърне. :) И то видиш ли защото го "вързали" да гледа новина за поп "гей". Много сте ми интересни такива. Истинският проблем са идиотите с които е пълно обществото и точно такива мразя да гледам по телевизията затова спрях. Ако трябва да отворя тема за всеки кретен, който съм видял по новините ще ви отворя работа за целия китайски народ. Предпочитам да гледам за попа.

преди 49 минути, Kieli написа:

Ако трябва да отворя тема за всеки кретен, който съм видял по новините ще ви отворя работа за целия китайски народ. Предпочитам да гледам за попа.

Ами то това е проблема ! И от едните и от другите !

Като те поливат от всякъде с помия , никакво значение няма къде и каква е тя ! На края потъваш в блатото безмълвно...

Приятно потъване в разврата !.....

преди 4 часа, by_chechi написа:

Трудно е за неспециалист да различи , кой е истински и кой се прави на такъв . Някои са просто психически "слаби" , като жените . Хем иска да е дама , ползвайки се от привилегии , хем пък е феминистка .... Стават такива , поради някаква материална и социална изгода . За тях това е изгодно . 

Проблемът е , че стават все повече нагли !

Както е казано- който няма други качества, има амбиции. Ииии, хомотата са едни много амбициозни хора, акшъли.  :)

преди 3 часа, Kieli написа:

На мен пък ми писна от хомофобски изпълнения.

И къде ги видя тия хомофобски изпълнения? Щото някой е казал "О, ама това е грозно", гледайки как мазен педал си показва новите прашки на улицата, под погледа на подрастващите?

Пак ли сте гледали на Босфор тв новините :D аз гледам на нова и на бнт 1 там само политика и нищо друго , Няма за по цял ден да ми говорят за някакви си болни , как им крадяли количките само и само някой друг да им купи нова да се покажат . ..

Значи , много интересно тая тъпня я гледат и в Ел Ей, наистина с други очи и едно такова безучастно, сеирджийски, но я гледат

Бахти простотията, бахти чудото!

• 2 седмици по-късно...
на 4.06.2017 г. в 19:43, ostavime написа:

За трети път в прайм тайм (гледах го и в сутрешна емисия, сега и във вечерната и т.н.) ми навират в очите некъв свещеник , на който молитвата му всяка вечер не завършвала с амин, ами завършвала с "Господи, искам да се събудя жена".

Не ми се е помолил както трябва, не съм му изпълнил желанието. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.