Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Писна ми от гейски изпълнения

Featured Replies

преди 24 минути, bildera_ написа:

Това ми напомня за една случка преди 17-18 години с един мой бивш колега, дето се напил в съседното село и тръгнал да се прибира с колата. Сутринта се събудил със събути гащи в колата си насред нивата, а задника го болял. Всичко това го разправя той и не се усещаше за някои неща, но това бе много ценна случка. Иначе човека си обичаше женичките, не момчетата. Друг пък мой колега, пак от нашата смяна и пак по него време, идва на работа, но при нес често се пиеше и се оставаше поне още една смяна, щото работехме без прекъсване. Та тоя колега намери пък панталона си на оградата  и никой не знаеше как е попаднал там. Абе...историята помни много случки с участието на ракията. Това да си загубиш гащите е нещо нормално. Оня ден си бършеше телефона един колега и ми показва някакъв клип от фейса - пияна жена се мъчи да се отърве от 1 метър ограда. Накрая заби нос, закачиха и се гащите и ще не ще с 300 зора ги събу. Не само мъжете обърнаха резбата май. 

Абе ти какви отвратителни извратени неща разправяш?!!?

• Отговори 57
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, simtech написа:

Ами раправям неща, свързани с темата :P

преди 9 часа, simtech написа:

Бе кво си се спекъл, чинно и рапортно! Не виждаш ли,че разпускаме :giggle1:

преди 11 часа, Кумчо вълчооо написа:

Симо нещо яко му се е разхлопало дюшемето напоследък. Ма аз си го знам де- висшето образование и алкохола, на никой не прощават.  :)

преди 17 часа, Кумчо вълчооо написа:

Човека каза, че му е писнало от гейски изпълнения, а вие говорите за чиста педерастия.

преди 16 минути, simtech написа:

Човека каза, че му е писнало от гейски изпълнения, а вие говорите за чиста педерастия.

И би ли ми обяснил разликата между  педерасТ и гей? Щото аз съм стар набор и не правя. Новия набор сте ги степенували педалите ли, какво?

Едния по-педал. Сигурно му го вкарват. Другия не такъв педал. Сигурно само лапа.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

преди 6 часа, bildera_ написа:

И би ли ми обяснил разликата между  педерасТ и гей?

Нещо не ме разбра. Не врат, ами шия. С други думи на човека му е писнало от гейове(педерасти), а вие му говорите за такива.
Отвратителни работи приказвате.

преди 5 часа, simtech написа:

Нещо не ме разбра. Не врат, ами шия. С други думи на човека му е писнало от гейове(педерасти), а вие му говорите за такива.
Отвратителни работи приказвате.

И на теб ще ти го напиша - нищо не разбираш от евроатрантическа култура и ценности! Навсякъде ни призовават към толерантност, приемане и разбиране - кво сега ревете! И аз не мога да ги трая тия с меките китки, ма иди им кажи нещо и веднага ще се самосезират кви ли не защитници на човешките права! Нещо повече. Самите медии ни го "набиват" - я виж какви риалити формати текат и с какви участници "зведи"

Май не знаете какво искате! Искате запад - те ви запад. Запдна култура с дрога насилие и гейове! От всякъде се "крещи" това!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Не гейове, ами и змейове да се нарекат, си остават педеруги. Такава им е същността просто. Не че и при нормалните не се срещат големи педераси, ама при гейовете тва си е закон Божи.

на 6/6/2017 в 3:05, bildera_ написа:

И би ли ми обяснил разликата между  педерасТ и гей? Щото аз съм стар набор и не правя. Новия набор сте ги степенували педалите ли, какво?

https://www.vbox7.com/play:73e9b542

на 6/6/2017 в 3:05, bildera_ написа:

И би ли ми обяснил разликата между  педерасТ и гей?

Аз ще ти я обясня с един истински случай ;) Студент се върнал в родното си село като завършил и заявил на баща си:
- Тате, аз станах гей!
- Какво е това гей? - учудил се баща му.
- Ами... нали знаеш... - взел да го увърта синът - Като Дим Дуков, като Камен Воденичаров, като Мариус Куркински...
- Ти, моето момче, имаш ли пари колкото Дим Дуков? - попитал бащата.
- Нямам...
- А усмивка като на Камен Воденичаров?
- И това нямам...
- А известен ли си като Мариус Куркински?
- Ами не...
- Ти не си никакъв гей тогава - отсякъл бащата - а най-обикновен педеpaст!

преди 34 минути, Win_user написа:

Аз ще ти я обясня с един истински случай ;) Студент се върнал в родното си село като завършил и заявил на баща си:
- Тате, аз станах гей!
- Какво е това гей? - учудил се баща му.
- Ами... нали знаеш... - взел да го увърта синът - Като Дим Дуков, като Камен Воденичаров, като Мариус Куркински...
- Ти, моето момче, имаш ли пари колкото Дим Дуков? - попитал бащата.
- Нямам...
- А усмивка като на Камен Воденичаров?
- И това нямам...
- А известен ли си като Мариус Куркински?
- Ами не...
- Ти не си никакъв гей тогава - отсякъл бащата - а най-обикновен педеpaст!

Да, да. Моето поколение едвяа ли прави разлиак между гей и педераст.  Хубаво, има нови думички, нови определения...ама на кой му пука? И едните и другите са педераси, нали?

преди 1 час, bildera_ написа:

Да, да. Моето поколение едвяа ли прави разлиак между гей и педераст.  Хубаво, има нови думички, нови определения...ама на кой му пука? И едните и другите са педераси, нали?

Е, недей така... Вече говорим за "афро-американци", а не за "негра", за "роми", а не за "мангали"... :) В този ред на мисли - правилно е  да наричаме лицата от мъжки пол с алтернативна сексуална ориентация "съединители", а не "долни леви педали". Или "марксисти" - защото изпълняват завета на Карл Маркс: "Пролетарии, от всички страни съединявайте се!" :D

Редактирано от Win_user (преглед на промените)

преди 10 минути, Win_user написа:

Е, недей така... Вече говорим за "афро-американци", а не за "негра", за "роми", а не за "мангали"... :) В този ред на мисли - правилно е  да наричаме лицата от мъжки пол с алтернативна сексуална ориентация "съединители", а не "долни леви педали". Или "марксисти" - защото изпълняват завета на Карл Маркс: "Пролетарии, от всички страни съединявайте се!" :D

Да, в крак с времето се опитвам да бъда, но някои неща ми идат в повече.

на 6/4/2017 в 16:16, bildera_ написа:

Това ми напомня за една случка преди 17-18 години с един мой бивш колега, дето се напил в съседното село и тръгнал да се прибира с колата. Сутринта се събудил със събути гащи в колата си насред нивата, а задника го болял.

Ще обслужа космата дама, даже нищо против нямам космите им, некъпана, кльощава дори (аз ориенталец малко и метам око на по-обло), обаче на мъж да се натисна, няма такова пиянство при мене. Може да не може да носите, а може и алкохолът да е бил с антифриз да не замръзва.

преди 11 часа, Пaчo написа:

Ще обслужа космата дама, даже нищо против нямам космите им, некъпана, кльощава дори (аз ориенталец малко и метам око на по-обло), обаче на мъж да се натисна, няма такова пиянство при мене. Може да не може да носите, а може и алкохолът да е бил с антифриз да не замръзва.

Бе, това са приказки на ракия такива като след лов и риболов, а дали е така наистина - едва ли!

Днес в Т"А протече поредното шоу на гейзавърите. Над 200к педрили и педрилки се гордяха. 30 000 обаче специално са долетяли, следователно в Израел явното количество на шайбите гони 170к кепи. При 33'С на сянка някаква помпозност, атракция или шоу едва ли се получи. Орда гримирани клоуни с генетически обременени тела.  Най-добре художника от Австрия да праща конските вагони и после по полско, да ги сортира за сапун.

Правилно е да имаш поносимост към грешките на Природата - това е толерантност .

Грешките на Природата да ги превръщащ правилност - това е толерастия .

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 3 часа, by_chechi написа:

Правилно е да имаш поносимост към грешките на Природата - това е толерантност .

Гейовете не са грешка на природата, а продукт на разврата и криворазбраната толерантност. Така стигаме до абсурдната ситуация, ненормалното от трибуната на "човешките права", да здава на нормалното въпроса- "What wrong with you". Вместо да си задава въпроса- "What wrong with me"

преди 15 минути, язе написа:

Гейовете не са грешка на природата, а продукт на разврата и криворазбраната толерантност. Така стигаме до абсурдната ситуация, ненормалното от трибуната на "човешките права", да здава на нормалното въпроса- "What wrong with you". Вместо да си задава въпроса- "What wrong with me"

Това дето го казваш е така ! Бог не случайно е изгорил с адски огън Содом и Гомор ......

Но природни отклонения има , за които самият човек никаква вина няма , че се е родил такъв . А пък иначе си е човек с Ум и Разум....просто различен , ощетен от природата !

Важното е жабата да си знае гьола , а не да ми се разхождат по улиците голи и да правят панаири с претенции....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 5 минути, by_chechi написа:

Това дето го казваш е така ! Бог не случайно е изгорил с адски огън Содом и Гомор ......

Но природни отклонения има , за които самият човек никаква вина няма , че се е родил такъв . 

Аз не казвам че няма, просто гейовете не са такова. И мъж който се мисли за жена, определено трябва да си зададе "онзи" въпрос,а не да квичи по телевизията... Хермафродитите са истинска рядкост, а на тях наистина им се налага сами да решат какви са. И познай- не могат.

преди 11 минути, язе написа:

Аз не казвам че няма, просто гейовете не са такова. И мъж който се мисли за жена, определено трябва да си зададе "онзи" въпрос,а не да квичи по телевизията... Хермафродитите са истинска рядкост, а на тях наистина им се налага сами да решат какви са. И познай- не могат.

На други места са им еротичните зони . И това води до друго мислене....

преди 6 минути, by_chechi написа:

На други места са им еротичните зони . И това води до друго мислене....

Изобщо не е вярно. Питай някой педал... Ерогенните им зони са същите, като на хетеросексуалните.

на 4.06.2017 г. в 19:43, ostavime написа:

За трети път в прайм тайм (гледах го и в сутрешна емисия, сега и във вечерната и т.н.) ми навират в очите некъв свещеник , на който молитвата му всяка вечер не завършвала с амин, ами завършвала с "Господи, искам да се събудя жена". Ама защо по шибаните дяволи трябва да гледам за некъв поп, който искал да го пляскат и да е жена?!? Не стига, че повечето попове, дето се правят на много праведни спят с малки момченца, ами сега трябва и да слушам за тях. Нужно ли е цялата държава да бъде занимава с тоя калъф? Искал да е жена? Ама кой го боли фара изобщо за това? Не стига, че е пълно с пендели и траверси (не че ме бърка, стига да не се натрапват, както обичат често да го правят), ами трябва и всички да гледаме в централни новини сутрин и вечер. После, що хората се изкривиха? Ми щото постоянно им навират секви такива пробити индивиди. Да си живеят живота, да си се трескат с който искат и където искат, ама да не ме занимават и в скапаните новини с тях. Не ми дреме!!! Не искам да знам, не искам и да ги чувам.

Не знам как е в Амстердам, но утре софиянци ще се радват на гейпарад.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.