Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е любимата ви напитка?

Featured Replies

Коя е любимата ви напитка-алкохолна,безалкохолна или друга?Споделете тук!

• Отговори 137
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ivottoshev
    ivottoshev

Във висока чаша сипваш три към едно водка и кафява Пиня Колада (може и някакъв друг шоколадов ликьор) 

• haidukpikaso
    haidukpikaso

И после си търсиш головата нали ха-ха

• ivottoshev
    ivottoshev

Е, който го е страх от мечки, да не ходи в гората 

Тъмен ром Атлантик;Смирноф зелена ябълка;текила

Натурален сок мултивитамин, грейпфрут, ябълка...

Труден въпрос, много труден....

Принципно обичам бъркочите в смисъл коктейлите, шейковете и т.н., но нещо точно определено няма...

Мартини, текила, вермут, Cosmopolitan, черешов ром, Bloody Mary..

бре, аз хич съм нямала любими питиета :) Ще рече човек, че се скъсвам от пиене, а истината е, че пия рядко и наистина съм адски претенциозна към напитките...

• Автор
Бирата-целогодишно,поне по литър на ден cool.gif

И аз си падам по бирата!На вечер с моето семейство пием по 2.5 л.Няма зиме,няма лете!Чак ни се чудят,как можем да пием бира през зимата(особено тъмна).

Редактирано от spasov2 (преглед на промените)

Бордо.Определено Бордо.Бяло, изстудено Сен Савен реколта 2004.С вечерята-червено френско вино Бордо-Шато Тур Баладос, реколта 2002.

Българското Cabernet Sauvignon,но да е непременно с коркова тапа, а не с пластмасова.И с резенче ябълка.

Капучино без захар, минерална вода и доматен сок от кутийка. :)

О, пропуснах любимия ми затоплен Courvoisier, и от готовите коктейли-Шеридънс, особено в компанията на кавалер.Само от сладостта му после наболява глава...

Аз излизам от темата, в противен случай ще ме помислите за алкохолик :Pbiggrin.gif

Наздраве ;)

Доматен сок (ама без водка) ако може домашен, Pfanner портокал, пепси.

Много са - безалкохолни коктейли ,айрян,джин,мартини... :)

Под "любима" разбирам да искам да я пия по всяко време.Затова ще се спра на кафето:без захар,задължително нес и ако може да не е много горещо.

А по принцип пия всичко,без вода от пералнята.

:cheers: Наздраве!!!

Газирана вода "Михалково" от голяма бутилка, защото малките миришат на лекарства. Изстудена до температура към 0 - 10 градуса по целзий, налята във висока стъклена чаша с резен лимон вътре.

Такова нещо не може да бъде заменено със някаква си студена бира ;)

А иначе обичам да пия и горещ чай лятото. Казват, че помагал повече отколкото студените неща. Чая е хубаво да е черен и да се пие без захар. В никакъв случай да не е български чая. Цейлонски, английски, грузински...

:):) LIFT ЯБЪЛКА ;):)

Ама само зелена, че червената не я тача! Също и Prisun Портокал, но не нискокалоричния, че и него не го тача! biggrin.gif

От алкохола най си обичам виното и бирата. :)

Студена. За предпочитане Загорка. Твърд алкохол - аз съм си класик - гроздова, студена, домашна, да не е по-силна от 53-55 градуса. Безалкохолни ... де да знам , предпочитам сокове, мултивитамин най-вече

От алкохолните напитки обожавам текила - с лимонче, праскова или без нищо.Най-яката е "Мачос".Други които много обичам са бира, узо и джин.

А от безалкохолните много обичам Кола, Спрайт, Миринда, Тоник, Фрапе и да си правя фрешове в нас.;)

И съм пристрастена към турското кафе.

Абе това не беше само едно, ама.. абе текилата се брои ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.