Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е любимата ви напитка?

Featured Replies

Аз май-много обичам бира и текила, а като за жегите и джина с тоник е много освежаващ. :)

• Отговори 137
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ivottoshev
    ivottoshev

Във висока чаша сипваш три към едно водка и кафява Пиня Колада (може и някакъв друг шоколадов ликьор) 

• haidukpikaso
    haidukpikaso

И после си търсиш головата нали ха-ха

• ivottoshev
    ivottoshev

Е, който го е страх от мечки, да не ходи в гората 

за това време от годината най-любимо ми е:

в голяма чаша сипвате голяма мента, лед, лимон и допълвате чашата със спрайт. Повярвайте ми комбинацията е убийствена и който не я е пробвал да я пробва. Няма разочаровани!!!

• 2 седмици по-късно...

Аз жмуля вода с лед и портокално сокче, нищо друго cool.gif

Биричката е дар Божии.....но и домашна ракийчица с хубава салатка не отказвам,а за интимна компания предпочитам бялото винце...

Джин с Тоник и много лед който пак е от тоник + сок от лимети :]

Джин с Тоник и много лед който пак е от тоник + сок от лимети :]

може да се почерпим cool.gifb0175.jpg

dai2.jpg

tuborg.jpg

:ph34r: Много обичам ... бира с какао и оцет ! Много е свежарско !
  • 3 седмици по-късно...

Наскоро се зарибих с Маргарита(текила и лимонов сок, крайчетата на чашката са покрити със сол) и шокчета Чи-чи(шест малки чашки, вътре има малибу и някакво кокосово нещо, а на дъното има малка сладка черешка, пие се на екс и е много готино особено след стабилно изконсумирано количесто алкохол ;) )

изгъзички.....

дай ми на мен яка шльокавица (около50-55 %),за предпочитане Тетевенска сливова (домашнярка) и не ми хвали подобни работи с черешки..........:P

Съжалявам, мразя ракия :beer:

Така и не се научих да я пия, макар че семейството ми всяка година правят домашна и всички много обичат ракията. Пък и като цяло не съм фенка на алкохолите с висок градус :yanim:

Прясно мляко, за предпочитане - студено! :)

Лятото обичам мастика :) . особено на морето...мммм.....винаги, където и да ида на море, на връщане или последната вечер се отбивам в Поморие в една любима механа с добри познати и пия една....Такъв тертип си имам и няма да го променя....

По принцип рядко пия и предпочитам да е качествен алкохол, доколкото се предлага такъв. Предпочитам една вечер в месеца да пия, но да пия примерно Финландия, отколкото 5 вечери Флирт :wors: Любимата ми марка водка е Столичная, само веднъж съм пила, но просто.....балсам е това питие.

Така като се замисля всъщност.....само ракия и бира не пия. А, и мента, това даже не съм го опитвала.

Вино мога да пия винаги...Лятото бяло, зимата червено, но като че ли червеното изпреварва в моята класация....

Chain, като заговорихме за водки се сетих за една Руский Стандарт май се казваше. Само два пъти съм пила от нея, но много ми хареса.

А Финладния, мисля че я правиха от дърво и май за това толкова ми хареса. Единствената водка, която мога да я пия без разредител.

Колкото до въпроса с качествения алкохол, и аз съм така. Или ще пия нещо хубаво и качествено или просто няма да пия. Пък и аз не пия много и когато реша да пийна се поглезвам ;)

Пък и то алкохола за това е създаден, за удоволствие, а не за ежедневна употреба в ненормални количества;)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

При мен е според случая.

Обичам текила с много лимончета. Tiq_259259a.jpg

Харесва ми и сайдер-круша - 4 % алкохол, но няма и следа от алкохол на вкус.

Столично тъмно и гинес не остават на заден план! :)

Обичам силните горчиви и студени питиета. Най-обичам да ги смесвам.

Любимото ми е :

100 гр. Водка

50 гр. Текила

25 гр. Джин

в голяма студена стъклена чаша, допълнена на вкус с прясно изстискан сок от грейпфрут.

Друго което харесвам е :

100 гр. Джин

50 гр. Ментов ликьор

в голяма студена стъклена чаша, допълнена на вкус с прясно изстискан сок от грейпфрут.

И двете питиета стават много силни и горчиви. Както се сещате, пиенето става полека и може да се добавя от време на време по някое кубче лед, за да се запази свежеста на напитка.

Всъщност като се сетя обичам всичко, което ми замайва главата - гъсто и тръпчиво червено вино, черен и силен кубински ром, арменски коняк, мексиканса текила, руска водка, сливова ракия, лозова ракия, обикновена мастичка или перно... Малииииии колко са много...

Днес някъде чух да се върти едно старо пърче, може би стил - реге... и в него се пееше :ph34r:

...Red, Red, Wine...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.