Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Човек ме флууди.

Featured Replies

Глупости.Да му чупи краката.Ако го познава на живо, просто отива и 2 шамара.

ИП адреса ти може да го види всеки един от абонатите ти в скайп.Въпроса е не да го защитиш.Въпроса е да разкараш детето от абонатите ти и да го блокираш.След това ако адреса ти е динамичен да си рестартираш рутера.Ако не знаеш какъв е, се обади на доставчика ти.От връщане на Ddos атака няма смисъл.Ако го познаваш лично просто отиваш при него и му вкарваш един боц в задника и 2 шамара, и да си знае.Това в случай, че и ти самият не си 13 годишен.Просто го разкарай и си смени адреса.

преди 21 часа, eminem_vr написа:

Смяна на IP адреса и другия път не добавяш сульо и пульо, особено в скайпа дето може да ти видят IP-то.

IP-то навсякъде може да се засече. Дори през социалните мрежи като FaceBook, Instagram, Twitter и други.

преди 9 минути, Stoyannnov написа:

IP-то навсякъде може да се засече. Дори през социалните мрежи като FaceBook, Instagram, Twitter и други.

Не е вярно. Или поне далеч не е толкова лесно колкото през скайпа. Доста има изписано за скайп още в зората на тези атаки. То не знам с разните фейсове, месинджър, вайбър и какво ли не кой и защо още ползва тромава програма като скайп. За разговори по време на игра сигурно, но и там teamSpeak е много по-добър избор.

преди 22 минути, eminem_vr написа:

Не е вярно. Или поне далеч не е толкова лесно колкото през скайпа. Доста има изписано за скайп още в зората на тези атаки. То не знам с разните фейсове, месинджър, вайбър и какво ли не кой и защо още ползва тромава програма като скайп. За разговори по време на игра сигурно, но и там teamSpeak е много по-добър избор.

Не е вярно друг път. Когато навлезеш по-дълбоко в "тези" неща, тогава ще разбереш. Казвам само - възможно е и е лесно.

преди 29 минути, Stoyannnov написа:

Според теб?

Не искам да се заяждам, че ще лепна някой вирус и ще ми се чуват щурците после из темата за помощ  Ама ми се ще да те добавя във фейса пък после да ми кажеш какво ми е IP-то. Защото ако ти ме добавиш във скайпа, аз мога да ти кажа твоето, а не съм навътре в нещата както каза ти. Ама няма и почти нищо общо с темата и да не се отплесваме със спам.

преди 1 час, eminem_vr написа:

Не искам да се заяждам, че ще лепна някой вирус и ще ми се чуват щурците после из темата за помощ  Ама ми се ще да те добавя във фейса пък после да ми кажеш какво ми е IP-то. Защото ако ти ме добавиш във скайпа, аз мога да ти кажа твоето, а не съм навътре в нещата както каза ти. Ама няма и почти нищо общо с темата и да не се отплесваме със спам.

Пак ти казвам, възможно е, лесно е, НО няма да демонстрирам на никого НИЩО! Точка по въпроса, не ме интересува какво смятат останалите за мен. 

П.С. Има клипове в youtube, образовай се.

преди 6 часа, Stoyannnov написа:

Пак ти казвам, възможно е, лесно е, НО няма да демонстрирам на никого НИЩО! Точка по въпроса, не ме интересува какво смятат останалите за мен. 

П.С. Има клипове в youtube, образовай се.

"лесно" е относително понятие. Клипове знам къде има. Образовал съм се и продължавам да се образовам без да ме подканя този и онзи. 

eminem_vrЗа какво ти е това IP? То но е "венчано" за компютъра,  по всяко едно време може да се смени с коренно различен от предходния!

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

преди 25 минути, RED ZONE 64 написа:

eminem_vrЗа какво ти е това IP? То но е "венчано" за компютъра,  по всяко едно време може да се смени с коренно различен от предходния!

Като не разбра за какво се говори защо се изказваш? Какво IP ми трябва? И какво ми разясняваш неща дето ги знае всеки? :)

преди 19 минути, eminem_vr написа:

Като не разбра за какво се говори защо се изказваш? Какво IP ми трябва? И какво ми разясняваш неща дето ги знае всеки? :)

:D Прочети по-нагоре какво си писал за да не пълня форума с писаници..... По-точно разговора ти с  "Stoyannnov"

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

преди 1 час, RED ZONE 64 написа:

:D Прочети по-нагоре какво си писал за да не пълня форума с писаници..... По-точно разговора ти с  "Stoyannnov"

Ти прочети пак, че не си доразбрал май за какво се говори. И двама като си мерят това ти не си бутай онова. 

Здравейте..! Може да използвате следната програма: Peerblock може да бъде изтеглена от ТУК . Тя следи всички IP връзки и блокира всяка връзка, която е в някой от списъците си с известни нежелани IP адреси.  Идва със списъци по подразбиране за блокиране и ви позволява лесно да изтегляте повече такива. Той дори идва със списък на познатите IP адреси, които можете да изберете, така че компютърът да не комуникира с тях. Всички тези списъци ще се актуализират автоматично всеки път, когато отворите програмата. Допълнителни списъци могат да бъдат намерени на  тази страница . Въпреки това, използването на тази програма изисква малко повече познания по тематиката... бих препоръчал тази програма само за напреднали потребители.

Цитат

PeerBlock ви дава възможност да контролирате , с кой, компютъра ви "да разговаря" в Интернет. С избирането на подходящи списъци на "лошите", известни компютри, можете да блокирате комуникация с рекламен или шпионски софтуер ориентирани сървъри, компютри за наблюдение на вашите p2p дейности, компютри, които се опитват да ви  "хакнат"

PeerBlock.png

Поздрави и хубав и спокоен ден..! :) 

Много лаладжии се събрали да чешат клавиатурите незнайно за какво.

Дадох едно линкче към стара тема, в нея пък има следващи линкчета към други теми  и т.н. На питащия нищо не му е ясно, мерят си пишките с другите хлапенца. Към момента единственото смислено е да се обади на доставчика че "няма нет" - те ще се оправят флуд ли има или какво и откъде идва. Ако е от същия доставчик е още по-лесно да го резнат. Ако е на друг ще се обадят на неговите админи. Хората все пак получават заплати за нещо.

Ако е истински UDP флуд нищо няма да направите. Дори и нещо смесено. Със софтуерна стена ще се побърка от 100% CPU, хардуерен ще се задръсти от многото конекции.

Нали HJT за да помогне искате съответната информация и логове за да помогнете. Та из линкчетата има няколко подобни случая на хлапешки изпълнения. Та за да се предприеме нещо трябва да се знае типът на атаката и откъде идва. Защото е едно да ти се заяждат няколко "другарчета" от населеното място , дори от същия доставчик и съвсем друго нещо повече от някой, който знае какво прави и хиляди, не дай боже и повече IP. Има и обяснение за различните типове флуд. - противодействието е различно. И доколкото на питащия нищо не е ясно, не е дал и информация за типа на флуда и от колко места идва съм му дал единственото, което може да направи - да се обади на доставчика и те да разберат какво става, Защото са подготвени и това пречи и на другите им абонати.

Останалото е чесане на клавиатури. Все едно някой без логове да дойде в подфорума на HJT.

И една моя приказнма от студентските ми години: За да препишеш за 6 трябва да знаеш поне за 4!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.