Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глупави ли са американците?

Featured Replies

За мене те не са глупави... все пак съм им фен на американците

• Отговори 103
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тук с Google всеки знае. Аз ти говоря за случая да спреш хора на улицата (ученици да речем) и да ги питаш къде се намира Грузия (примерно) и да изброят съседките, а те не са много.

• абе може и да не се раждат глупави, но............... системата не прощава По този повод - истинска случка. Кумицата ми са в Америка на работа за две години. Малкия е някъде на 10 месеца

• Между другото, въпросните две кули подозрително компактно се сгромолясаха в сравнително малък квадрат............. на една много удобна за прибиране камарка.

Не съм фен на никой.Всеки си има трески за дялане.А американците не се интересуват от нищо,дори от това какво се случва около тях,осен от парите.

VIVA CASTRO VIVA REVOLITION

Принтирай си поста и без да се замисляш отивай в Кубинското посолство и искай гражданство.Ako не пробиеш там ( в което се съмнявам ) Иран ти остава като резервен вариянт.

Така може да говори само човек който не помни комунистите и си мисли че демокрацията и правото да говориш каквото си искаш се е появило ей така от самосебе си без борба.Ако я нямаше Америка ти сега щеше или да маршируваш под портрета на любимия фюрер или под знамената на партията - майка.

:clap::rolleyes: Браво Кадифе!

WTF?!Не говорим за неграмотност,а за глупост.Може да нямаш и пЪрви клас,ама акЪла ти да е като брЪснач,а може и да си с три висши,но да не можеш да си отрежеш хляб или да си кажеш думата.Така че не засягайте образованието.Още повече,че бЪлгарското отдавна си е изпяло песента,а дори и в редките случаи,когато не е,просто е нерентабилно и няма признание.

Та глупави ли били американците.Ами какво да ви кажа...мразя ги и в червата,та не мога да ги гледам!Искам да затрия цялата им ши...на нация!Според мен те са дебили с два листа история,с голямо самочувствие,но без никакво покритие.Всичките им "техни" изобретения са дело на чужденци дошли в страната им,заради финансово-изгодните условия.Погледнете какво става:компютЪра е изобретение на Джон Атанасов,който е бЪлгарин,но сега американците ни продават компютри на баснисловни цени!От друга гледна точка изобщо не са глупави,след като изнасят цялата си тежка промишленост извЪн страната си.Така продЪлжават да печелят от нея,но не замЪрсяват страната си.Представете си американския вариант на "Кремиковци".Не можете,нали?Ами защото няма!Всичко е навЪн.Още повече,че с агресивната си политика разрушават ценностните системи на по-малки страни,ограбват ги,разбиват ги,изтребват населението им,налагат диктатура там!Как започна войната в Ирак?Америка обвини Ирак в притежаването на ядрени орЪжия.Такива не бяха намерени,но войната започна.От друга страна е всеизвестен факт,че Америка е на пЪрво място по ядрена мощ в света.

Е,глупави ли са американците?Да!За сметка на това обаче са гадни,подли изгодаджии,които мислят само и единствено за собствения си интерес и управляват и се разпореждат с цялата планета!

Да живее Бин Ладен и да се свети делото му!Дано се намерят повече личности като него!Хич не ме интересува дали в дома ми ще нахЪлтат US агенти!Аз сЪм ЗА това което направи Бин Ладен!!!

!!! ТОЗИ ПОСТ НЯМА ЗА ЦЕЛ ДА ПРОКАРА ПРОПАГАНДНИ ИДЕИ.ТОЙ ПРОСТО ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МНЕНИЕ НА ЧОВЕК,НА КОЙТО МУ Е ПИСНАЛО ДА ГЛЕДА КАК ЕДНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВА ПО НЕЧОВЕЧЕН НАЧИН ЦЯЛА ПЛАНЕТА !!!

Crazy, ти имаш изглежда много широко сърце и още по-обширна душа, за да съумееш да мразиш едновременно 200-300милиона души. И как би възприел, ако някой заяви, че страшно мрази българите? ;) Можеш да се запиташ, освен това, защо Джон Атанасов и други умни хора от български произход не творят в Родината си cool.gif .

• 5 месеца по-късно...

те са си глупави по рождение ама както във всеки друг народ има и умни. в българия е обратното.

Не,не са глупави.

Те са арогантни копелета от класа.

• 11 месеца по-късно...

Някои жители на щата Джорджия много се уплашиха от новината за влизането на руски танкове на територията на Грузия.

На сайта Yahoo! Answers се появи въпрос от обезпокоена потребителна с псевдонима Jessica B.

“Живея в Джорджия и не виждам никъде руснаци. Не чувам и никакви страшни звуци, а казват, че те са докарали танкове. Трябва ли да се безпокоя?”, е написала потребителката в Yahoo! Answers. За по-малко от денонощие са й отговорили няколко стотин души.

Едни от потребителите й обясняват съвсем сериозно, че названията на щата Джорджия и република Грузия на английски се пишат по един същи начин (Georgia), а други поставят под съмнение интелектуалните й способности.

Не всички отговарят на въпроса й сериозно. “Руснаците умеят да се прикриват като нинджите. Възможно е да са у вас в кухнята. Предайте се, те ще ви пощадят”, отговаря потребителят с ник lowflyingmule.

Но много от коментиращите са взели въпроса насериозно и също се шашкат.

Въпросът на Jessica B предизвика вълна от пародии и подражания в американските блогове и социални мрежи.

Източник:Dnes.bg

защо да се учудваме

те часове по георграфия нямат

идиотска нация са си и ще си останат

Ако влезем в наше училище, да речем в 11 или 12 клас съм сигурен, че 80% от учениците няма да знаят къде се напира Грузия. Да изброят съседни страни и т.н.

Да не даваме заключения за цяла нация от едно проучване.

Ако влезем в наше училище, да речем в 11 или 12 клас съм сигурен, че 80% от учениците няма да знаят къде се напира Грузия. Да изброят съседни страни и т.н.

Пич нещо си останал с много грешно мнение вече децата от3-4 клас ги знят тия работи и стига с тея негативни мнения за образованието това че има училища в които не се учи почти нищо не значи че всички са такива онези които казват тва няма да го прочета за ко ми е не е щото за ко ми е ами е щото не могат го разберът но не всички са такива като ниво на образованието сме на доста добро ниво пак казвам въпреки някои училища но ако искаш да знаеш и можеш в страната ни има много добри училища

защо да се учудваме

те часове по георграфия нямат

идиотска нация са си и ще си останат

хаха

а, ние, защото сме такива умници, ще заемем мястото им на глобална суперсила rofl

Видимия, тогава да направим проучването и да установим.

Ми да напрайм една анкета тогава , а?

Тук с Google всеки знае. Аз ти говоря за случая да спреш хора на улицата (ученици да речем) и да ги питаш къде се намира Грузия (примерно) и да изброят съседките, а те не са много.

Някои жители на щата Джорджия много се уплашиха от новината за влизането на руски танкове на територията на Грузия.

На сайта Yahoo! Answers се появи въпрос от обезпокоена потребителна с псевдонима Jessica B.

”Живея в Джорджия и не виждам никъде руснаци. Не чувам и никакви страшни звуци, а казват, че те са докарали танкове. Трябва ли да се безпокоя?”, е написала потребителката в Yahoo! Answers. За по-малко от денонощие са й отговорили няколко стотин души.

Едни от потребителите й обясняват съвсем сериозно, че названията на щата Джорджия и република Грузия на английски се пишат по един същи начин (Georgia), а други поставят под съмнение интелектуалните й способности.

Не всички отговарят на въпроса й сериозно. ”Руснаците умеят да се прикриват като нинджите. Възможно е да са у вас в кухнята. Предайте се, те ще ви пощадят”, отговаря потребителят с ник lowflyingmule.

Но много от коментиращите са взели въпроса насериозно и също се шашкат.

Въпросът на Jessica B предизвика вълна от пародии и подражания в американските блогове и социални мрежи.

Източник:Dnes.bg

Update: This question has been deleted.

След влизането им в новините от Yahoo явно са преценили да go изтрият, но все още се пази в кеша. В оригинал: http://74.125.39.104/search?q=cache:tq879Z...o.com/question/

Забавно е...

I am sitting in the bushes on the banks of Chattahoochie river and waiting for a command to attack. Commies are coming, get ready!!!!
this is the funniest question i have ever heard

thank you bush for "No child left behind program"

but seriously please don't worry Russians are very compassionates towards mentally challenged.

Yes, pack your things and start leaving town. The Russians are slowly taking over Georgia. Soon Alabama will crumble at its feet...
You should immediately seek refuge. If there is a high school nearby, or any other public building with a bomb shelter, go there immediately. Lock yourself in, and don't come out for at least 30 years until the nuclear debris has had a chance to clear.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гарантирам ти, че знаем много повече от колкото си мислиш :speak:

Относно американците доста са си огръничени от към география наистина

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Точно така! Ето пример: http://www.vbox7.com/play:81e3784e

ohmy.gif

Примера ти не доказва нищо.Това беше блондинка все пак.А хлапето в пети клас я измъкна с правилен отговор.Виждал съм и уникално тъпи отговори и в българския вариант на играта,това значи ли че всички българи са тъпи?

Може да са всякакви,но поне нещо като не е наред не стоят да мрънкат пред телевизора колко е зле положението,а се борят за правото си.Е малко прекаляват от време на време,но това е друга тема..

Еее хораа ае сега американците не са глупави те са най-тъпата нация в света нищо повече!Много са малко умните тама и то са само българите или тези които имат няква връзка в България ;)

Абе каквото и да си говорим това с Джорджия и Грузия е мега объркващо.

При мен например в ICQ-то си пишем с една грузинка и първият ми въпрос,

след като ми каза че е от "Georgia" беше "Georgia in the U.S or the neighbour of Russia".

Така че не я съдете американката.

Те, че са тъпи, тъпи са, ама това с Грузия наистина си е объркващо.

Ама само те пък ще нарекат техен щат на малка държавичка в Азия ;)

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

абе може и да не се раждат глупави, но............... системата не прощава laugh.gif

По този повод - истинска случка.

Кумицата ми са в Америка на работа за две години.

Малкия е някъде на 10 месеца. Съседката и /американка/ и звъни за да и каже, че някаква друга майка от същата улица записва майки с деца, на такава възраст като дребния, в клуб.

Като целта на въпросния клуб е /много моля забележете!?/ : да се събират един път в седмицата в точен ден и час за да могат децата да си играят.

Това говорим за жени, които живеят на една и съща улица.

Юлката я изслушала внимателно и и казала : " Ех, Денис, труден ви е на вас живота в Америка... Ние в България като искаме да се видим просто си звънваме по телефона и излизаме" laugh.gif

Моето мнение за американците е следното:

Американците въобще не са глупави. Те съвсем съзнателно се чувстват като господари на света и то съвсем основателно. Всички останали би трябвало да са им слуги. Подкрепят експанзионистичната политика на своето правителство за световен контрол. Винаги ронят крокодилски сълзи, когато им подпалят Райхстага - т.е. кулите, които знаят прекрасно, че това е повод за поредната експанзия и нападение на суверенна държава. Американците се стискат като цигани. Разбират, че войната иска жертви - било то обезценяване на долара или изпращане на сина на фронта...

Не са тъпи самите американци, а нашите сънародници, които отидоха в САЩ и се чувстват по-американци от самите янки. Тъпи сме ние, които махаме американски байраци или стряскаме световната общественост с подлизурщината си или да речем с бляскавото посрещане на Ал Гор преди доста време. Дано има хора, които помнят как нашенските дупедавци викаха в хор "USA...USA...." на Ал Гор, когато той дойде в София. Българи скандират име на чужда държава! Гнусно!

Тъпи са тези, които подкрепят САЩ в "миротворчеството" им в Ирак и Афганистан, между които сме и ние...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.