Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Можете ли без телевизор?

Featured Replies

Не аз категорично не мога без телевизор. Ще взема да загина...Боже опази biggrin.gif

• Отговори 117
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъпцелутише. А с подходящия човек и планина се повдига даже.

Не е изключван от пет години.Все така си работи нон стоп.

cool.gif

между другото хора които са без телевизор се считат за елит.така разбрах преди време.лично аз от доста време не гледам почти нищо по телевизията,а карам само на интернет,но все пак е хубаво че го има и телевизорът.

• 3 месеца по-късно...
Без телевизор?????

Ами без, телефон, радио, компютър и т.н angry.gif

Телевизията е второто по бързина информационно средство, което стига до най- голям кръг от хора. След радиото (проблемът идва от там, че за радиото трябва само звук, а за телевизията и картина). Мисълта ми беше, че телевизията е необходимост, за да си в крак с времето и случващите се събития не само в България, но и извън нея...А това, че някои я ползват само за забавление и че програмните схеми на нашите телевизии са под всякаква критика си е отделен въпрос. biggrin.gif

Kaldata.com също върши работа за да си крак с времето и случващите събития :rolleyes:

та по темата аз гледам само телевизия ако дават нещо интересно и то най-често ако ще гледам нещо ще бъде на Discovery и така много рядко гледам телевизия

Традиционната телевизия само за петдесет и няколко години престана да бъде относително бърз носител на информация. След комерсиализирането й, тя престана да бъде източник на сносни забавления. Човешкият живот е твърде кратък, за да го пропиляваме с една отживелица.

Надеждата е в интерактивната телевизия, която само ще се нарича така. В един известен период и тя ще е губи-време, докато не се открие начин да бъде управлявана със скоростта на човешката мисъл, което означава използване само на мозъчните вълни.

аз мога!!!!!аз съм постоянно пред компютъра и вече съм забравил кво е телевизор! :blow out candles:

Определено може да се каже,че компютърът измести телевизора. Много рядко засядам вече пред тв-то

• 1 година по-късно...

Аз също искам да се откажа от телевизия, но във ВАРНА съм свързан и ЗАВИСИМ от доставчика на кабелна тв МСАТ и не мога да ползувам САМО интернет.

Знае ли някой доставчик само на интернет във Варна? ( за чрез БТК се сещам).

поздрави

blusky

Може,компютър като има. :help:

Отдавна стана една от неупотребяваните вещи в живота ми

Мен не ми трябва 19 часа-за да разбера новините

В нета си ги научавам на минутата

biggrin.gif

Разбира се,че мога без телевизия!Отдавна вече не чакам с нетърпение новините-научавам ги по-бързо!Но най-важното ПРЕДИМСТВО на интернета е представянето на информацията от различни гледни точки.Това за мен е незаменимо.

Аз бях тотален ТВ маниак до преди 4-5 години, а сега даже нямам телевизор... Не мога да го трая... Но за сметка на това съм над 15 часа на ден пред компютъра...

Аз бях тотален ТВ маниак до преди 4-5 години, а сега даже нямам телевизор... Не мога да го трая... Но за сметка на това съм над 15 часа на ден пред компютъра...

Каче ли гледам себе си!

• 1 месец по-късно...

Да мога и без това няма нищо интересно по телевизиите.

От 2 години не съм гледал телевизор повече от 5 минути на ден.. Просто няма нищо интересно.. Да не говорим за масовата политическа пропаганда по националните телевизии angry.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.