Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

Слави Трифонов за правителството: Тези хора трябва да стоят максимално далеч от властта - България - DarikNews.bg

Сега добре ли е? Не е на дивана, интервюто се взима от непознат журналист, да не му удобно. Облечен официално, не е на дивана.

Други такива важни вметки? Мил си е зъбите, не дъвчи дъвка.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

Слави Трифонов за правителството: Тези хора трябва да стоят максимално далеч от властта - България - DarikNews.bg

Сега добре ли е? Не е на дивана, интервюто се взима от непознат журналист, да не му удобно. Облечен официално, не е на дивана.

Други такива важни вметки? Мил си е зъбите, не дъвчи дъвка.

Айде бе ? Интервюто е в удобната му телевизия 7/8 и нагласеното студио .

Само радиоефира и водещия бе на Дарик.

Причиних си /не/удоволствието  да изгледам на живо във фейса.

Реално госта бе журналиста на Дарик.

На каквито неудобни въпроси насочваше той, Слави  го скастряше - ахаааа.. ти лансираш твърдение което не е вярно и ме насочваш еди къде си  да го отричам , аз имам 5 000 интервюта и знам как е да манипулираш  и насочваш....
И всичко което трябваше "остро" да буъде зададено на Слави , бе парирано с този "аргумент" .

Реално пак се получи монолог на Слави . А през повечето време се  кълняха как ще си говорят истини и няма да има неудобни въпроси  и няма да спорят.

Та.. ако се абстрахираме от този неудачен опит на Дарик за "интервю" , пак нищо ново не излезе

Ах да.. не знам защо се сетих за първите му фейсбук излияния на Слави преди и когато правеха коалиция с про100кировците ... Как всичко ще е прозрачно, как няма да има разговори зад кулисите, и кво ?

Накрая се оказа че е имало разговори на 4 очи пак при диванчето на Слави ...

Та и сега така... големи декларации, големи "откритости " ... ама странно защо нещо съм отново скептичен и мисля че пак ЛЪЖЕ.

Бай дъ уей, това капакуле и ДПС много го вбеси :) 

Напуснаха ли министрите или Славчо пак си сложи масонския пръстен?

не народ а мърша

до там се стига с кастинг и агенции за подбор на пресонал 

ама ако им е на евроатлантиците народа да им гледа сеира 

Гледахте ли извънредното включване от ИТН и записа, който Тошко Йорданов пусна в който ясно се чуваха заплахи от Радостин Василев как заплашва депутатката Христина Йорданова?

А коментирайте и плюйте ИТН .

пп. За нечулите и невидялите, вече и в "новините"

ИТН извадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка

ИТН иИТН извадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка, дават го на прокурорзвадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка, дават го на прокурор

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 1 час, skalata_73 написа:

Гледахте ли извънредното включване от ИТН и записа, който Тошко Йорданов пусна в който ясно се чуваха заплахи от Радостин Василев как заплашва депутатката Христина Йорданова?

А коментирайте и плюйте ИТН .

пп. За нечулите и невидялите, вече и в "новините"

ИТН извадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка

ИТН иИТН извадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка, дават го на прокурорзвадиха запис как Радостин Василев заплашва депутатка, дават го на прокурор

Въйййй, ма той я заплашил с нож бе! 😆

преди 38 минути, M.Николов написа:

Не е смешно.

Никак даже.

Ти уж ще бориш Борисов, а откровен опит за сплашване на депутат не ти прави впечатление.

Смятай какви са останалите кадри на чалгаря, щом този го бутна за министър :lol6:

Явно и той си знае боклуците, щом веднага ги обивни, че са ги купили. 

имам шесто чувство че цру ще изяде ушите на слафчо и  особено на тошко сценарисчето 

13-6-2022 г

бъйдан  каза борба с корупцията  а не с мутрите 

по времето на мутрите всичко се продаде

сащ имат добри спомени от тогавашното време 

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Смятай какви са останалите кадри на чалгаря, щом този го бутна за министър :lol6:

Явно и той си знае боклуците, щом веднага ги обивни, че са ги купили. 

Присмял се хърбел на щърбел

преди 1 час, Радул написа:

Въйййй, ма той я заплашил с нож бе! 😆

Toшко Йорданов след ''изслушването" на записа каза : Тука няма глухи. Ама ти май си глух.  И това за заплашването е само акцента в новината. Отпуши си ушите и изслушай цялата пресконференция. И пак ела да се смееш.

на 13.06.2022 г. в 11:29, symanbg написа:

Напуснаха ли министрите или Славчо пак си сложи масонския пръстен?

Той е рептил.

Ето най-добрата медия в България за България.

https://pik.bg/защо-слави-ни-съобщава-че-е-рептил-news1043036.html

15b9c3472ce3c61ccfb1e38c31a959e2.jpeg

преди 10 минути, БаалБек написа:

Да се завърнеш в бащината къща!!!

bashtina.png

:lol6:

Ти, кога?

• Автор

Слави направо втрещи всички. Ясно, че гласува с мафията ГЕРБ и ДПС, защото ПП нещо му накърниха самочувствието. Там е работата, че ще остане в историята с това сваляне на Минчев, подкрепил мафията. 

Възраждане не ги слагам в кюпа, те си гонят избори , защото процентът им ще скочи. 

Ама ти, Трифонов да си в кюпа с мутрата и Доган ... 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

"Основният мотив в него е, че Минчев не е допуснал външната министърка в оставка Теодора Генчовска да бъде изслушана в сряда на закрито заседание, за да може да представи засекретени от нея документи, показващи, че Петков е поел ангажименти пред Брюксел за бързо сваляне на българското вето над началото на преговори на Северна Македония с ЕС."

• Автор

Добре, аз бях на работа в сряда и слушах по БНР. Минчев каза, секретните неща идете и си ги прочетете там където са входирани. 

После Петков ги финтира и прехвърля отговорността на парламента. 

Така, кой гласува с ДПС и ГЕРБ ?

• Автор

Така ли? Глупаците на Слави се вкараха в измислената коалиция, която се разнася от медии и анализатори сега. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.